Originally Posted by
Marilou
Καλημερα σου
Καταρχην να σου πω οτι ειμαι παντρεμενη εδω και παρα πολλλα χρονια με παιδια και επιπλεον δουλευω απο τα 22 μου χρονια προσφέροντας στον εαυτο μου το οτιδηποτε επιθυμω ..Δοξα το θεο εχω εναν αντρα ο οποιος ειμαστε μαζι ,διπλα μου σε πολλες φουρτουνες μου- μας(η χειροτερη το θεμα της υγεια μου ) και πορευομαστε μεχρι τωρα με σεβασμο και θαυμασμο ο ενας προς τον αλλον περαν της παγιωμενης μας αγαπης !
Αυτα για εμενα , να μην βγαζεις αυθαιρετα και αβασιμα συνπερασματα και να δικαιολογεις ετσι τις δικες σου ατυχες επιλογες ...
Επειτα αναρωτιεμαι ενω σε διαβαζω ,πως θα μπορεσει μια γυναικα να ειναι με εναν αντρα ο οποιος εχει αυτη την αποψη και μιλα με τετοιο τροπο για εκεινες ..
Να ξερεις οτι μια γυναικα οταν ακουει τον συντροφο της να μιλά υποτιμιτικα για τις αλλες γυναικες ,ο καλυτερος σε ολα τα αλλα να ειναι (που δεν ειναι εφόσον βλέπει την γυναίκα με τετοιο τροπο )δεν τον εκτιμα και δεν τον σεβεται ..
Ας μεινουμε στο πιο βασικο !
Το μεγαλυτερο προσόν πλεον σε ενα αντρα ειναι η γυναικα του να τον θαυμαζει καθε μερα γι αυτα που καταφερνει στην δικη του ζωη και οχι συμφωνα με αυτα που τις προσφερει .Να τον θαυμαζει και να τον αισθανεται συνοδοιπορο ακομα και ισχυρο παρακινητή στο οτιδηποτε θελει να κανει και εκεινη επαγγελματικα !
Φυσικα και υπαρχουν και γυναικες σαν και αυτες που περιγραφετε ,δεν ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΟΛΕς ..
Τωρα αν εσας σας πλησιαζουν τετοιες γυναικες και κάνετε σχεσεις μαζι τους ,τις εμπιστεύεστε και μετα λαμβάνεται ολη αυτή την συμπεριφορα τους , αληθεια ποιος φταει ;
Αντιλαμβανομαι οτι εχεις ζησει μια προδοσία και ειναι κατι που πραγματικα πονα πολυ αλλα δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι ,ουτε φυσικα αντιστοιχα και οι αντρες !
Η γυναικα απο την οποια εζησες ολο αυτο , αυτη ειναι και με οποιον και να παει τα ιδια θα κανει ,καθως δεν εχει μαθει να σεβεται...Δεν επραξε αποκλειστικα με αυτο τον τροπο γιατι εισαι εσυ ,δεν εισια εσυ δηλαδη ο μονος υπαιτιος ,εφοσον αν δεν σε ηθελε θα μπορουσε κάλλιστα να χωρισει και μετα να παει με τον αλλον ερωτικα ...Ειναι θεμα παιδείας ολο αυτο. καμια σχεση με το ακαδημαικο επιπεδο ενος ανθρωπου δηλαδη ..
Αρα μην κατηγορεις εσενα σε αυτο το κομματι ...
εξου βασικο ειναι να ασχοληθεις με αυτο :
Εσυ γιατι δινεις ευκαιριες σε τετοιες γυναικες και πως θα σταματησεις να το κανεις ! ..
Ξερεις κατι ;
Οταν συνεχως πέφτουμε σε τετοιες γυναικες ,τοτε πρεπει να σκεφτουμε τι λαθος κανουμε εμεις ..
Δεν ειναι στραβος ο γυαλος αγαπητε μου ,εμεις στραβα αρμενιζουμε ..
ΟΛΕΣ οι γυναικες δεν ειναι σκαρτες εξου και βλεπουμε πολυ ωραιες σχεσεις και γαμους !
Δες λοιπον γιατι πεφτεις μονιμως σε τετοιες γυναικες ,μηπως τις εμπιστευεσαι χωρις να τις τσεκαρεις ,μηπως η μεγαλη σου αναγκη για ερωτα σε κανει να εθελοτυφλεις σε γεγονοτα που φωναζουν απο μακρυα τι ανθρωπος ειναι η αλλη;
Πολλα μηπως υπαρχουν που μπορει να σε οδηγησουν σε λαθος επιλογες ..οταν ομως ειναι ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο καλυτερα να δεις τον εαυτο σου παρα να κατηγορεις ολους τους αλλους ..
Εκει εξω υπαρχουν και ομορφοι ψυχικα αντρες ελευθεροι και ομορφες ψυχικα γυναικες ...