Είμαι ολομόναχος και δεν αντέχω να υποφέρω άλλο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 293
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Προφανώς τα λες με τόση άνεση επειδή εσεις οι γυναίκες τα βρίσκετε όλα έτοιμα στο πιάτο. Σας την πέφτουν συνέχει στα social media, στα dating apps, στα bar. Στο πι και φι βρίσκετε γκόμενο αν θέλετε. Αλλά αφού το παίζεις τόσο έξυπνη γιατί δεν γίνεσαι μια μέρα άντρας να δεις πόσο δύσκολο είναι για μας. Είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους από έναν καναπέ
    Τον άνδρα πάντα θα τον κρίνουν αρνητικά για τα οικονομικά του και επαγγελματικά ποτέ δεν ικανοποιούνται, πάντα θα ζητούν περισσότερα αντίθετα μια γυναίκα την στηρίζουν όταν "προσέχει" το σπίτι της και αν δουλέψει θα πουν μπράβο που βοηθάει ότι κι αν κάνει, και οι ανύπαντρες έχουν το χαρτζιλίκι τούς. Ο άνδρας που δουλεύει θα έχει γκρίνια να βρει κάτι καλύτερο με περισσότερα λεφτά για να μπορέσει να παντρευτεί να μην γίνει σογαμπρος.
    Να βρεις γυναίκα είναι εύκολο αλλά δεν αξίζει να γίνεις χορηγός και να υποφέρεις οικονομικά.
    Καλύτερα μόνος μου από επιλογή , δεν θα με αγαπήσει κάνεις γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσω πουθενά, είμαι εγωιστής και δεν ανέχομαι την υποκρισία, έχω υπομονή αλλά σε κανέναν δεν αξίζει να βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του για να κρατήσει την σχέση του.
    Την μοναξιά φοβούνται και παραμένουν σε σχέση άνδρες και γυναίκες!!!
    Πόσοι-ες αναγκάστηκαν να παντρευτούν για το καλό της οικογένειας και είναι δυστυχισμένοι-ες καθώς άφησαν κάποιον που δεν ανήκε στον κύκλο τούς. Άνδρες και γυναίκες υποκρίνονται και κάνουν λάθος επιλογές γιατί δεν λένε ξεκάθαρα τι ψάχνουν. Παντρεύονται και το μετανιώνουν γιατί ζούν σε ένα ψέμα ή πιστεύουν πως θα τον αλλάξουν κάνοντας παιδιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    σωστο αλλα το ιδιο λεμε.
    Ο γαμος ειναι απαραιτητος για το μεγαλωμα των παιδιων. αυτος ειναι μια κοινωνικη κατασκευη που εχει ως σκοπο την εξασφαλιση των απογονων.

επι τι ευκαιρια υπαρχει και ενα αλλο χαρακτηριστικο μεταξυ των ανθρωπων που εχει ως σκοπο την αναπαραγωγη. αυτος ειναι ο ερωτας ο οποιος ειναι αποτελεσμα φυσικης επιλογης.
    οι αντρες σχεδον παντα ερωτευονται γρηγορα και σφοδρα και σκοπος ειναι η διατηρηση της σχεσεως με μια γυναικα ωστε τα παιδια να εχουν εναν παροχο διπλα τους και να αυξησουν τις πιθανοτητες επιβιωσης τους. αντιθετα οι γυναικες ερωτευονται πολυ πιο αργα και ηπια διαφορετικα θα κινδυνευαν τα παιδια να μεινουν χωρις τον πατερα τους.
    αυτος ειναι και ο λογος οπου σημερα στην δυση πολλες γυναικες εχουν παιδια χωρις να ειναι σε γαμο απλα δεν αισθανονται την αναγκη για ερωτα και σεξ αλλα για μεγαλωμα παιδων. διαφορετικα τα αντικαθιστουν με γατες σκυλους και τετοια λογω βιολογικου ενστικτου
    Тι λες βρε Νικο, γραφει σε κανενα νομο ποσο ερωτευμενοι πρεπει να ειστε για να σας παντρεψει το κρατος; Παιδια μια χαρα κανεις και ανυπαντρος και θα μεγαλωσουν μια χαρα, ουτε θα τα φανε τα λιονταρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    στοχος καθε γυναικας ειναι η απροσκοπτη ανατροφη των παιδιων της.
    για να γινει αυτο παλιοτερα επρεπε να εχεις μυωνες αλλα σημερα λεφτα.

αυτο σημερα το βλεπεις ευκολα γιατι οι ανεργοι συνηθως δεν βρισκουν γυναικα για γαμο. ειναι λογικο γιατι τις γυναικες τετοιοι δεν τις προσελκυουν καθολου.
    αυτο συμβαινει γιατι στο ανθρωπινο ειδος οι γυναικες δεν μπορουν να μεγαλωσουν μονες τους τα παιδια.
    Για να τα μεγαλωσουν χρειαζονται εναν αντρα παροχο διπλα τους η οικονομικο αρωγο την κοινωνια κατι που στον δυτικο κοσμο σιγα σιγα συμβαινει.
    Εσύ πάντα θα γράψεις ξανά την βλακία σου, όπως και την έχεις ξαναγράψει και εμένεις σε αυτή πως οι γυναίκες δεν μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά.
    Για πες μας ρε φίλε πόσες είναι χωρισμένες και δουλεύουν καθαρίστριες και 2 δουλειές για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους που δεν δίνει διατροφή ο άνδρας και πες μας επίσης το ποσοστό των γυναικών που έχουν την επιμέλεια των παιδιών και τα μεγαλώνουν αυτές. ΑΡΑ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΔΡΕΣ.

Αν κάποιος άνδρας πάρει την επιμέλεια των παιδιών τότε θα τα φορτώσει στη μάνα του και επίσης είναι πολύ σπάνιο να γίνει αυτό.
    Πόσο πιο απλά να στο εξηγήσουμε δεν ξέρω.

Senior Member
    Δυο τρία πράγματα που διάβασα σε αυτό το θέμα... Καταρχήν ντροπή σας που αυτοαποκαλείστε "ινσέλ" χα χα δεν ξέρω τι σημαίνει και ούτε πρόκειται να το ψάξω αλλά είναι μια ταμπέλα τελείως κουλή και πολύ κιτς.
    Δεύτερον πως δεν θέλετε να δίνετε λεφτά στην γυναίκα που αγαπάτε, δηλαδή την σύζυγο σας αν παντρευτείτε; Τόσο κακό είναι; Δηλαδή αν δεν προσφέρετε ούτε και λεφτά τι θα προσφέρετε; Όταν αγαπάς κάποιον όλα του τα προσφέρεις εσείς μιλάτε με συμφέρον. Αρά ποτέ δεν θα αγαπήσετε κάποια, ίσως καμιά μπουγάδα που δεν θα ζητήσει τίποτε. Αν και πολύ το αμφιβάλλω κι αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Тι λες βρε Νικο, γραφει σε κανενα νομο ποσο ερωτευμενοι πρεπει να ειστε για να σας παντρεψει το κρατος; Παιδια μια χαρα κανεις και ανυπαντρος και θα μεγαλωσουν μια χαρα, ουτε θα τα φανε τα λιονταρια.
    εγω γραφω πολυ απλα οτι ο ερωτας ειναι αποτελεσμα βιολογικης εξελιξης που εχει ως στοχο οι απογονοι να εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης αφου ενας ερωτευμενος αντρας θα καθισει κοντα στην γυναικα και στα παιδια παρεχοντας τους οσα περισσοτερα μπορει.

χοντροκομενα τα πολυ παλια χρονια οι ανθρωποι η τελος παντων οι προγονοι τους ζουσαν σε κοινοτητες που επαφες με γυναικες ειχαν ολοι η
    οι δυνατοτεροι. κανεις δεν ηξερε ποιου ηταν τα παιδια ουτε οι ιδιες οι γυναικες το γνωριζαν. αυτο το πολυ απλο που μοιαζει ουσιαστικα με κουμουνισμο.......ειχε ως αποτελεσμα αντρες που δεν ειχαν προσβαση σε σεξ να εχουν μειωμενη παραγωγικοτητα στο κυνηγι κτλ κτλ
    ο ερωτας ηταν αυτος που οδηγησε στην αρχη της οικογενειας η οποια απο οικονομικη αποψη ειναι πολυ καλλιτερη απο το κοινοβιο γιατι οι αντρες παροχοι εχουν αμεσους λογους να προσπαθησουν περισσοτερο για την παροχη αγαθων.
    για αυτο ολες οι κοινωνιες ενθαρυνουν την δημηουργια οικογενειας. απο τα παλια τα χρονια.
    σημερα συμβαινει το αντιθετο γιατι στις πλουσιες κοινωνιες της δυσεως ακομα και ανυπαντροι αντρες επιδοτουν μεσω φορολογιας μονογονεικες οικογενειες αφου απλα υπαρχει περισσευμα.

τον ερωτα τον παρατηρουμε ευκολα και στο ζωικο βασιλειο αν και στην πραγματικοτητα ειναι παρακινδυνεμενο να μιλησουμε για ενα τετοιο αισθημα σε ζωα και πουλια ωστοσο ειναι αποδεδειγμενο οτι μονογαμικα ζωα και πουλια ειναι αυτα που χρειαζονται δυο γονεις για την ανατροφη των απογονων. πολλα πουλια προσεχουν τα αυγα εναλλαξ και αυτα ειναι παντα μονογαμικα οπως και πολλα ζωα σε τετοιον βαθμο που εαν πεθανει το ενα φευγει και το αλλο απο στεναχωρια. το καταλαβαινουμε αυτο γιατι συνηθως σταματανε να τρωνε.
    αντιθετα ζωα οπως γατια σκυλια βοοειδη κτλ δεν κανουν οικογενειες αφου η μητερα τους μια χαρα μεγαλωνει τους απογονους μονη της η σε περιβαλλον αγελης.
    το συμπερασμα ειναι οτι το αισθημα που λεμε ερωτας αγαπη κτλ κτλ ειναι αποτελεσμα βιολογικης προσαρμογης που εχει ως σκοπο την διαιωνιση του ειδους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Εσύ πάντα θα γράψεις ξανά την βλακία σου, όπως και την έχεις ξαναγράψει και εμένεις σε αυτή πως οι γυναίκες δεν μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά.
    Για πες μας ρε φίλε πόσες είναι χωρισμένες και δουλεύουν καθαρίστριες και 2 δουλειές για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους που δεν δίνει διατροφή ο άνδρας και πες μας επίσης το ποσοστό των γυναικών που έχουν την επιμέλεια των παιδιών και τα μεγαλώνουν αυτές. ΑΡΑ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΔΡΕΣ.

Αν κάποιος άνδρας πάρει την επιμέλεια των παιδιών τότε θα τα φορτώσει στη μάνα του και επίσης είναι πολύ σπάνιο να γίνει αυτό.
    Πόσο πιο απλά να στο εξηγήσουμε δεν ξέρω.
    δεν αμβιβαλλω καθολου οτι πολλες γυναικες μεγαλωνουν μονες τους τα παιδια τους.
    αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν μπορουν να παρεχουν τοσα οσα οι οικογενειες με πατερα και μητερα. και δεν γραφω ακριβως για το φυλο. θα μπορουσαν να ηταν και δυο παππουδες η γιαγιαδες η δυο ομοφυλοφιλοι αντρες κτλ κτλ

επισεις για καποιον λογο δυσκολευεσαι να καταλαβεις οτι η οικογενεια ειναι θεσμος σε ολες τις κοινωνιες για αυτον ακριβως τον λογο.γιατι μια γυναικα μονη δεν θα τα καταφερει τοσο καλα.
    επισεις θα μπορουσες να σκεφτεις μιας και που εισαι γυναικα γιατι εισαι τοσο δυσκολη στο σεξ και οχι τοσο ευκολη οσο οι αντρες αλλα το μυαλο σου δεν παει στο οτι συμβαινει αυτο λογω φυσικης επιλογης απλα γυναικες που το διναν ευκολα δεν μπορεσαν να μεγαλωσουν τα παιδια χωρις εναν αντρα διπλα τους και δεν αναπαραχθηκαν.
    εαν δεν μπορεις να καταλαβεις τετοια απλα πραματα μπορει να εχεις καποιο γνωστικο προβλημα δεν ξερω τι ακριβως.

Senior Member
    Η γυναίκα μόνη δεν θα τα καταφέρει τόσο καλά για κοινωνικούς λόγους. Γιατί θα δουλεύει, θα παίρνει λίγα χρήματα θα πληρώνει μόνη σπίτι, φαγητό, έξοδα μωρού κλπ και "γι'αυτό'' τον λόγο δεν τα καταφέρνει. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ και όχι επειδή δεν μπορεί βιολογικά και χρειάζεται τον άντρα. ΑΝ έχει χρήματα μια χαρά τα καταφέρνει όλα αλλά ο άνδρας αν έχει χρήματα δεν μπορεί να μεγαλώσει παιδιά μόνος του. Μάλλον εσύ το πρόβλημα το γνωστικό. Καπιταλιστικό είναι το θέμα και όχι βιολογικό. Δεν υπάρχει καμία κοινωνία στον κόσμο οπού οι άντρες αναλαμβάνουν το μεγάλωμα των παιδιών και διώχνουν τις γυναίκες πχ.

Senior Member
    παιδια ο ενας πρεπει να συμπληρώνει τον αλλον γι αυτο ειναι δυο φιλα να ειναι μαζι να κανουν οικογενεια ο ενας να ειναι στον αλλον σα παζλ που ενώνονται κι φτιαχνει η σωστη εικονα . ολα βασισμενα σε γερες βασεις εκτιμηση αγαπης ενδιαφεροντος ουσιαστικου μπορουν να φτιαξουν .οταν ο ενας κοιτα να φανει καλυτερος απ τον αλλο η να υποβασισει ο ενας τον αλλον δε υπαρχει αγαπη ουσιαστικη αλληλεγγυη κατανοηση τοτε δε υπαρχει λογος να ειν μαζι δυο ατομα .οταν ο καθενας κοιτα την παρτη του και μονον η ολα γυριζουν μονον γυρω απ το σεξ η το φαινεσθαι τοτε δε κραταει δεσμος ουτε τιποτε .οσοι ζητουν δεσμο η να κανουν οικογενεια πρεπει αυτα να εχουν σα κινητρο κι οχι να σκέφτονται σα ανωριμα ναρκισσακια .ολα ειναι επιλογες δρομοι που τραβας κι σε βγάζουν στο σημειο που πας .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    . ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .
    ...να γεμησει η κενη ψυχη

Senior Member
    Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Τα χρήματα είναι για την οικογένεια αλλά ο καθένας δίνει όσα μπορεί , η σύγχρονη γυναίκα έχει το ανικανοποίητο δεν φθάνουν ποτέ. Θέλουν ισότητα αλλά γουστάρουν άνδρα γενναιόδωρο.
    Η ανατροφή και η παράδοση έχει ως πρότυπο τον άνδρα να παρέχει δύναμη και οικονομική ασφάλεια και να κυνηγάει τις γυναίκες ερωτικά ενώ οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να κρατάνε το σπίτι και να επιλέγουν τον καταλληλότερο πατέρα για τα παιδιά από συμφέρον και όχι από έρωτα.
    Τώρα χάλασαν οι ισορροπίες υπάρχουν πολλές γυναίκες κυνηγοί απρόσιτες για τους άνδρες και ταυτόχρονα αν ο άνδρας είναι σπιτόγατος και με παιδιά είναι αδιάφορος ερωτικά για τις γυναίκες.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Προφανώς τα λες με τόση άνεση επειδή εσεις οι γυναίκες τα βρίσκετε όλα έτοιμα στο πιάτο. Σας την πέφτουν συνέχει στα social media, στα dating apps, στα bar. Στο πι και φι βρίσκετε γκόμενο αν θέλετε. Αλλά αφού το παίζεις τόσο έξυπνη γιατί δεν γίνεσαι μια μέρα άντρας να δεις πόσο δύσκολο είναι για μας. Είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους από έναν καναπέ
    Καλημερα σου

Καταρχην να σου πω οτι ειμαι παντρεμενη εδω και παρα πολλλα χρονια με παιδια και επιπλεον δουλευω απο τα 22 μου χρονια προσφέροντας στον εαυτο μου το οτιδηποτε επιθυμω ..Δοξα το θεο εχω εναν αντρα ο οποιος ειμαστε μαζι ,διπλα μου σε πολλες φουρτουνες μου- μας(η χειροτερη το θεμα της υγεια μου ) και πορευομαστε μεχρι τωρα με σεβασμο και θαυμασμο ο ενας προς τον αλλον περαν της παγιωμενης μας αγαπης !
    Αυτα για εμενα , να μην βγαζεις αυθαιρετα και αβασιμα συνπερασματα και να δικαιολογεις ετσι τις δικες σου ατυχες επιλογες ...

Επειτα αναρωτιεμαι ενω σε διαβαζω ,πως θα μπορεσει μια γυναικα να ειναι με εναν αντρα ο οποιος εχει αυτη την αποψη και μιλα με τετοιο τροπο για εκεινες ..

Να ξερεις οτι μια γυναικα οταν ακουει τον συντροφο της να μιλά υποτιμιτικα για τις αλλες γυναικες ,ο καλυτερος σε ολα τα αλλα να ειναι (που δεν ειναι εφόσον βλέπει την γυναίκα με τετοιο τροπο )δεν τον εκτιμα και δεν τον σεβεται ..

Ας μεινουμε στο πιο βασικο !

Το μεγαλυτερο προσόν πλεον σε ενα αντρα ειναι η γυναικα του να τον θαυμαζει καθε μερα γι αυτα που καταφερνει στην δικη του ζωη και οχι συμφωνα με αυτα που τις προσφερει .Να τον θαυμαζει και να τον αισθανεται συνοδοιπορο ακομα και ισχυρο παρακινητή στο οτιδηποτε θελει να κανει και εκεινη επαγγελματικα !

Φυσικα και υπαρχουν και γυναικες σαν και αυτες που περιγραφετε ,δεν ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΟΛΕς ..

Τωρα αν εσας σας πλησιαζουν τετοιες γυναικες και κάνετε σχεσεις μαζι τους ,τις εμπιστεύεστε και μετα λαμβάνεται ολη αυτή την συμπεριφορα τους , αληθεια ποιος φταει ;
    Αντιλαμβανομαι οτι εχεις ζησει μια προδοσία και ειναι κατι που πραγματικα πονα πολυ αλλα δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι ,ουτε φυσικα αντιστοιχα και οι αντρες !
    Η γυναικα απο την οποια εζησες ολο αυτο , αυτη ειναι και με οποιον και να παει τα ιδια θα κανει ,καθως δεν εχει μαθει να σεβεται...Δεν επραξε αποκλειστικα με αυτο τον τροπο γιατι εισαι εσυ ,δεν εισια εσυ δηλαδη ο μονος υπαιτιος ,εφοσον αν δεν σε ηθελε θα μπορουσε κάλλιστα να χωρισει και μετα να παει με τον αλλον ερωτικα ...Ειναι θεμα παιδείας ολο αυτο. καμια σχεση με το ακαδημαικο επιπεδο ενος ανθρωπου δηλαδη ..
    Αρα μην κατηγορεις εσενα σε αυτο το κομματι ...

εξου βασικο ειναι να ασχοληθεις με αυτο :
    Εσυ γιατι δινεις ευκαιριες σε τετοιες γυναικες και πως θα σταματησεις να το κανεις ! ..

Ξερεις κατι ;
    Οταν συνεχως πέφτουμε σε τετοιες γυναικες ,τοτε πρεπει να σκεφτουμε τι λαθος κανουμε εμεις ..
    Δεν ειναι στραβος ο γυαλος αγαπητε μου ,εμεις στραβα αρμενιζουμε ..
    ΟΛΕΣ οι γυναικες δεν ειναι σκαρτες εξου και βλεπουμε πολυ ωραιες σχεσεις και γαμους !

Δες λοιπον γιατι πεφτεις μονιμως σε τετοιες γυναικες ,μηπως τις εμπιστευεσαι χωρις να τις τσεκαρεις ,μηπως η μεγαλη σου αναγκη για ερωτα σε κανει να εθελοτυφλεις σε γεγονοτα που φωναζουν απο μακρυα τι ανθρωπος ειναι η αλλη;
    Πολλα μηπως υπαρχουν που μπορει να σε οδηγησουν σε λαθος επιλογες ..οταν ομως ειναι ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο καλυτερα να δεις τον εαυτο σου παρα να κατηγορεις ολους τους αλλους ..

Εκει εξω υπαρχουν και ομορφοι ψυχικα αντρες ελευθεροι και ομορφες ψυχικα γυναικες ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post

Φυσικα και υπαρχουν και γυναικες σαν και αυτες που περιγραφετε ,δεν ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΟΛΕς ..

.
    σε αυτο εχεις απολυτο δικιο και ευγε σου που το σχολιαζεις.

ασφαλως και εξαιρουνται
    μαμα
    αδερφη
    ανιψια

Banned
    Δυο τρία πράγματα που διάβασα σε αυτό το θέμα... Καταρχήν ντροπή σας που αυτοαποκαλείστε "ινσέλ" χα χα δεν ξέρω τι σημαίνει και ούτε πρόκειται να το ψάξω αλλά είναι μια ταμπέλα τελείως κουλή και πολύ κιτς.
    Δεύτερον πως δεν θέλετε να δίνετε λεφτά στην γυναίκα που αγαπάτε, δηλαδή την σύζυγο σας αν παντρευτείτε; Τόσο κακό είναι; Δηλαδή αν δεν προσφέρετε ούτε και λεφτά τι θα προσφέρετε; Όταν αγαπάς κάποιον όλα του τα προσφέρεις εσείς μιλάτε με συμφέρον. Αρά ποτέ δεν θα αγαπήσετε κάποια, ίσως καμιά μπουγάδα που δεν θα ζητήσει τίποτε. Αν και πολύ το αμφιβάλλω κι αυτό.
    Φυσικά εσεις οι γυναίκες ποτέ δεν θα το παραδεχτείτε αλλά όταν κάποιος τύπος σας έρθει με ακριβή αμαξάρα και σας πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο ταξίδια δεν θα πείτε όχι. Και αφήστε τις αγάπες και άλλα όνειρα θερινής νυχτός γιατί κακά τα ψέματα το καλό παιδί που είναι πάντα διαθέσιμο και σας τα προσφέρει όλα μετά από κάποιο σημείο το βαριέστε και γουστάρετε κατά βάθος τα ρεμάλια.
    Μην προσπαθείς να υποτιμήσεις την νοημοσύνη μας. Και αν δεν με πιστεύεις δες τι γίνεται στην Αμερική που μόλις κάποιος οδηγάει Ferrari μαζεύονται 100 γκόμενες γύρω του. Γιατί πολύ απλά ζούμε σε μια δυτική κοινωνία που μετράει το status. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να υπάρχουν γυναίκες νορμαλ, οι οποίες δεν είναι χρυσοθήρες, αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα

Banned
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημερα σου

Καταρχην να σου πω οτι ειμαι παντρεμενη εδω και παρα πολλλα χρονια με παιδια και επιπλεον δουλευω απο τα 22 μου χρονια προσφέροντας στον εαυτο μου το οτιδηποτε επιθυμω ..Δοξα το θεο εχω εναν αντρα ο οποιος ειμαστε μαζι ,διπλα μου σε πολλες φουρτουνες μου- μας(η χειροτερη το θεμα της υγεια μου ) και πορευομαστε μεχρι τωρα με σεβασμο και θαυμασμο ο ενας προς τον αλλον περαν της παγιωμενης μας αγαπης !
    Αυτα για εμενα , να μην βγαζεις αυθαιρετα και αβασιμα συνπερασματα και να δικαιολογεις ετσι τις δικες σου ατυχες επιλογες ...

Επειτα αναρωτιεμαι ενω σε διαβαζω ,πως θα μπορεσει μια γυναικα να ειναι με εναν αντρα ο οποιος εχει αυτη την αποψη και μιλα με τετοιο τροπο για εκεινες ..

Να ξερεις οτι μια γυναικα οταν ακουει τον συντροφο της να μιλά υποτιμιτικα για τις αλλες γυναικες ,ο καλυτερος σε ολα τα αλλα να ειναι (που δεν ειναι εφόσον βλέπει την γυναίκα με τετοιο τροπο )δεν τον εκτιμα και δεν τον σεβεται ..

Ας μεινουμε στο πιο βασικο !

Το μεγαλυτερο προσόν πλεον σε ενα αντρα ειναι η γυναικα του να τον θαυμαζει καθε μερα γι αυτα που καταφερνει στην δικη του ζωη και οχι συμφωνα με αυτα που τις προσφερει .Να τον θαυμαζει και να τον αισθανεται συνοδοιπορο ακομα και ισχυρο παρακινητή στο οτιδηποτε θελει να κανει και εκεινη επαγγελματικα !

Τωρα αν εσας σας πλησιαζουν τετοιες γυναικες και κάνετε σχεσεις μαζι τους ,τις εμπιστεύεστε και μετα λαμβάνεται ολη αυτή την συμπεριφορα τους , αληθεια ποιος φταει ;
    Αντιλαμβανομαι οτι εχεις ζησει μια προδοσία και ειναι κατι που πραγματικα πονα πολυ αλλα δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι ,ουτε φυσικα αντιστοιχα και οι αντρες !
    Η γυναικα απο την οποια εζησες ολο αυτο , αυτη ειναι και με οποιον και να παει τα ιδια θα κανει ,καθως δεν εχει μαθει να σεβεται...Δεν επραξε αποκλειστικα με αυτο τον τροπο γιατι εισαι εσυ ,δεν εισια εσυ δηλαδη ο μονος υπαιτιος ,εφοσον αν δεν σε ηθελε θα μπορουσε κάλλιστα να χωρισει και μετα να παει με τον αλλον ερωτικα ...Ειναι θεμα παιδείας ολο αυτο. καμια σχεση με το ακαδημαικο επιπεδο ενος ανθρωπου δηλαδη ..
    Αρα μην κατηγορεις εσενα σε αυτο το κομματι ...

εξου βασικο ειναι να ασχοληθεις με αυτο :
    Εσυ γιατι δινεις ευκαιριες σε τετοιες γυναικες και πως θα σταματησεις να το κανεις ! ..

Ξερεις κατι ;
    Οταν συνεχως πέφτουμε σε τετοιες γυναικες ,τοτε πρεπει να σκεφτουμε τι λαθος κανουμε εμεις ..
    Δεν ειναι στραβος ο γυαλος αγαπητε μου ,εμεις στραβα αρμενιζουμε ..
    ΟΛΕΣ οι γυναικες δεν ειναι σκαρτες εξου και βλεπουμε πολυ ωραιες σχεσεις και γαμους !

Δες λοιπον γιατι πεφτεις μονιμως σε τετοιες γυναικες ,μηπως τις εμπιστευεσαι χωρις να τις τσεκαρεις ,μηπως η μεγαλη σου αναγκη για ερωτα σε κανει να εθελοτυφλεις σε γεγονοτα που φωναζουν απο μακρυα τι ανθρωπος ειναι η αλλη;
    Πολλα μηπως υπαρχουν που μπορει να σε οδηγησουν σε λαθος επιλογες ..οταν ομως ειναι ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο καλυτερα να δεις τον εαυτο σου παρα να κατηγορεις ολους τους αλλους ..

Εκει εξω υπαρχουν και ομορφοι ψυχικα αντρες ελευθεροι και ομορφες ψυχικα γυναικες ...
    Εσύ μπορεί να είσαι ότι είσαι και μπράβο σου αν όντως είναι έτσι, αλλά όταν μια ζωή τρως άκυρα κάποια στιγμή απλά δεν ασχολείσαι άλλο. Δεν έχω πλέον το κουράγιο να ασχολούμαι με τις γυναίκες. Γλιτώνω πολύ δράμα και προπαντώς είμαι ελεύθερος. Δεν πρέπει να δίνω σε κανέναν λογαριασμό που θα πάω και τι θα κάνω. Παιδιά δεν θέλω ούτως ή άλλως.

Senior Member
    ούτε ολοι οι αντρες ειναι ετσι ουτε ολες οι γυναικες εξαρταται απο πολλα αυτο γιατι δε ειναι ολοι επιφανειακοι οι ανθρωποι . το οτι εχει σαπισει ο κοσμος ειναι αληθεια το βλεπω συνεχεια αυτο μπροστα μου γιαυτο δε μπορω να βρω κι φιλους γιατι δε υπαρχει εμπιστοσυνη ουτε αληθινη φιλια εχουν αυτα εξαφανιστει . υπαρχει η καχιποψια κι δε πλησιαζουν οι ανθρωποι κρατουν αποστασεις για πολλους λογους .αντε βρες ανθρωπο να ειν οπως εσυ κι να ζητα οτι κι εσυ γιατι ο καθενας ψαχνει οτι θελει λιγοι ζητανε κατι νορμαλ απλο λιτο οι πιο πολλοι ανθρωποι κι στα δυο φύλα ζηταν ομορφο νεο μοντελο σεξ χλιδη κι τετοια .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast