Originally Posted by
tziovani
αληθινες σχεσεις και ροζ συνεφακια ....καποια στιγμη πρεπει να γινει αποποινικοποιηση των σχεσεων και φυσικα η απομυθοποιηση τους. για μενα το ιδανικο ειναι το ατομο να γνωριζει μπολικους ερωτικους συντροφους , ειτε εφημερους , ειτε σχεσακι , ειτε ταξιδι-σεξακι , ειτε σεξακι χωρις σχεση , γενικα και ειδικα το ΣΕΞ ειναι ζωη ! ειναι υγεια , σωματικη και πνευματικη . ειναι γυμναστικη βεβαια , τονωνει το ανοσοποιητικο , καρδιοαγγειακο ! ανοιγει το μυαλο κλπ . για παραδειγμα αν ειχες μπολικους ερωτικους συντροφους , θα εβλεπες τις σχεσεις με διαφορετικο πρισμα . οπως λενε και οι φιλοι μου , ρε φιλε ουτε θυμασαι με ποσες εχεις παει , οποτε οτι μας εχεις πει ειναι ΛΙΡΑ 100 ! κατσε λοιπον να μυρμιζεις και να γυριζεις γυρω γυρω απο το προβλημα , το οποιο προβλημα εισαι εσυ . ξερεις τι κυκλο εχω ? τεραστιο ! ειμαι τοσο επικοινωνιακος που πιανω κουβεντα ακομα και με την κουζινα στον κωτσοβολο .....το θεμα σου ειναι οτι δεν εχεις εμπειριες και τις εμπειριες αυτες δεν θα στις δωσει καποια ψυχολογα του 50ρικου , ουτε αγχολυτικα . αγχολυτικο ειναι το ΣΕΞ ! πηδημα , πες το οπως θες ! τωρα αμα θελουμε εναν συντροφο σκυλακι , με λουρακι το 95% των περιπτωσεων δλδ ....το ζητημα των αποτυχημενων σχεσων διογκωνεται ! το ζητημα που σε απασχολει λοιπον ειναι το σεξ ! ΣΕΞ ! δλδ τι πιο ωραιο απο ενα πηδημα και οργασμους ....ελεος δλδ ! θα κατσω εγω τωρα να αναλυσω το αλλο κλισε ......ειναι ΚΑΛΟ/ΚΑΛΗ παιδι ...παραμυθια τουμπανα ...αμα δεν σεξουλιαζεις με τον αλλον , ΒΡΑΣΤΑ ! κυκλους γυρω γυρω !