Results 91 to 105 of 167
Thread: ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ
-
01-09-2024, 21:26 #91
Εγώ με την κολητη μου τη ζαχαρουλα μίλησα είπαμε 2 κουβέντες κ λύθηκαν τα προβλήματα μου κι άλλες 2 με μια ταμία και τα έλυσα όλα εσύ τι ψάχνεις βρεις πεσ το στη χαρλευ και τον Τζιοβάνι και θα στο λύσουν μην σκασ τσάμπα
- 01-09-2024, 23:24 #92
Μαλιστα..δεν θελω να αρχισω να λεω..οτι καθε οικογενεια εχει παθογενεια...δεν θελω να αρχισω να λεω πως η εικονα που παρουσιαζουμε και οι πραξεις μας ειναι αυτο που μας εμαθαν αππ το σπιτι και αναλογα πως το δουλεψε ο καθενας ως ενηλικας εφτιαξε την δικη του εικονα και διαδρομη...θα πλακωθουμε παλι και νοημα δεν θα βγει..απλα μην κανεις προβολη την αποψη σου οτι ετσι ειναι και τελος...γιατι απλα δεν ισχυει...και χωρις να πιστευω σε ροζ συννεφακια ..εκκλησιες και θεους..λειτουργω με το συναισθημα...και οχι με νουμερα που μου χαρισαν οργασμους μονο λες και ειμαι γλαστρα που ποτιζουν για να υπαρχει...αυτα
01-09-2024, 23:53 #93
Δεν με καλυπτει τιποτα γιατι νιωθω πως αν δεν μιλησω για αυτο που μου συνεβη δεν θα ειμαι αληθινη στις σχεσεις μου..οπως δεν ειμαι τρια χρονια τωρα με τις κολλητες μου που απλα με ειπαν ανωριμη για την διακοπη χωρις να ξερουν ..και οταν κανω τον διαλογο μου βγαινει η ντροπη πως αν πω οτι εμπλεξα με εναν παιδεραστη τι θα σκεφτουν ...γιατι οσες φορες πηγα να κανω κουβεντα ειδικα με την μια που πιστευει στον θεο..η απαντηση ηταν πως οι επιλογες εχουν συνεπειες ..οποτε δεν ξανανοιξα την κουβεντα γιατι ακρη δεν θα εβγαινε....ουτε ηθελα να φανει οτι παιρνω τον ρολο της κακομοιρας...γιατι μονο αυτο δεν εκανα με την σιωπη που διατηρω..απλα δεν ξερω γιατι ξαναβγηκε στην επιφανεια...
Η συνεξαρτηση που εγραψα πηγαινε στις σχεσεις μου με την οικογενεια της μανας μου γιατι ανεπτυξα αργα επικοινωνια και ηθελα να ειμαι αγαπητη σε εκεινο τον κυκλο αλλα καταλαβα πως ο πατερας μου ειχε δικιο για το συγκεκριμενο περιβαλλον(αλλα η αναγκη μου να γνωρισω συγγενεις της μανας μου..κατεληξε να δινω χρηματα στα ξαδερφια μου και γενικα να γινομαι μεγαλος μακακας προσπαθωντας να λυσω τα προβληματα τους..)
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ..εκεινος ηθελε(και για αυτο τον λογο μπηκα και εδω..στις φιλες μου δεν ειπα καν οτι μπηκα σε site γνωριμιων..)και φτασαμε στο να παρω την πρωτοβουλια να παω να τον βρω αν θυμασαι που το λεγαμε..και εφαγα τα μουτρα μου..οπως και τωρα..που ξαναπηρα την πρωτοβουλια να μοιραστω κατι δικο μου...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ..επειδη τον ειδα ενιωσε αβολα και μειονεκτικα οταν μου ειπε οτι παιρνει αγωγη για κρισεις πανικου
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΡΑ...ναι κλεινω πορτα στο αλλο φυλο οταν δω κατι στραβο..ο τυπος απο το site περα απο το οτι δεν ηθελε να βρεθουμε..ηταν okay..στη πρωτη συναντηση ΞΕΚΙΝΗΣΕ για την πρωην...στην δευτερη που παλι ΞΕΚΙΝΗΣΕ για την πρωην και ειπα 7 χρονια μαζι δεν σε ειχε φυλακισμενο ηταν επιλογη..με εκρινε για αυτο που μολις του ειχα εμπιστευτει(ξαναμουτζωσε με) και τελος
Σε αυτο που κατεληξα και το εχω ερωτηση για τον εαυτο μου που θα μιλησω στην επομενη συνεδρια μου...ειναι οτι απο αυτες τις κινησεις και σκεψεις που κανω..δηλωνω οτι δεν μου αξιζει κατι υγιες στη σχεση αλλα παω στο προβληματικο ενω το βλεπω...ποια ειναι η αναγκη που νιωθω οτι θα μου καλυψει μαζι με ολα τα υπολοιπα που εχουν διογκωθει στο κεφαλι μου τον τελευταιο καιρο και με το κομματι φιλια (οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη ειλικρινεια μεταξυ μας)
02-09-2024, 00:10 #94
Συγκεκριμενα για αυτο που τρωει εμενα..αρχιζω να βαζω τη λογικη μπροστα..μετα την ντροπη που ενιωσα..οτι δεν οφειλω εξηγησεις σε κανεναν ουτε χρειαζεται να απολογηθω ...αλλα για να τα εφαρμοσω ΕΞΩ πρεπει πρωτα να τα εφαρμοσω μεσα μου..οποτε ψυχοθεραπεια και θα το βρω..περναω υπαρξιακο..λιγο που μιλησα με τον πατερα μου σημερα μου ειπε τα 30 ειναι η πρωτη δεκαετια των αποτελεσματων για οσα εχεις προσπαθησει...και η ιδανικη για να ξερεις που ταιριαζεις και τι χρειαζεσαι χωρις να αναλωνεσαι..μου εκανε ενα κλικ αυτη η κουβεντα στο κομματι των ενοχων μου
02-09-2024, 18:46 #95
υπέροχο που έχεις αυτη τη κουβέντα. σημασία έχει πόσο ελεύθερος και ώριμος συναισθηματικά είσαι άρα και έτοιμος να δεις την αλήθεια.
εγώ την είχα δει και τελικά αλλού βρέθηκα όλα ένα λάθος τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό.
καλή συνέχεια στο ψυχοθεραπευτικό ταξίδι, έχει πολλή δουλεια να γίνει εκεί, και όντως αυτή η ανάγκη να εξηγείσαι διαρκώς πότε τελειώνει; γιατί δεν έχω δει κανέναν άλλο να το κάνει για τα πάντα. γενικότερα στη ζωή μου δηλαδή βλέπω ενήλικες να φέρονται στους άλλους σαν ενήλικες και σε κάποιους άλλους να μένουν στο "το παιδάκι μωρέ" λες και το επιλέξαμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε ξερω γω
02-09-2024, 19:26 #96
Αν δεν είστε παιδάκια βγείτε από το σπίτι
03-09-2024, 01:24 #97
Ρε , θα μας τρελάνεις ? Εδώ μας λες κιόλας ότι είναι από άλλη πόλη . Τι σχέση θα έκανες κιόλας ,με skype ? Πέρα βρέχει , πάντα βρέχει ....ο τύπος που κράζεις έχει θεματαρες βέβαια και έχει τρακάρει άσχημα με την πρώην , αλλά κ εσύ την θεματαρα την έχεις όπως έχω ξαναπεί από την αρχή του νήματος ...στο ξαναγράφω το φάρμακο στις σχέσεις είναι μπόλικες σχέσεις . Ψυχολόγοι , ψυχοθεραπεία και αηδιες . Βρες γκόμενους να αποκτήσεις γνώση . Κάνε σεξ ! Αποποινικοποίησε το σεξ , γνώρισε κόσμο ! Μια γυναίκα με εμπειρίες στα 35 της δεν συζητάει αυτές τις μπούρδες . Τι συναισθήματα και αηδιες απέκτησες μέσω κάμερας ? Μπορείς να δουλέψεις τον εαυτό σου , όχι εμένα . Για πες μας τι συναισθήματα σου προκυψανε μέσω web ? Ρε τα θέλετε κ τα λέτε .
03-09-2024, 07:12 #98
03-09-2024, 07:41 #99
το μεγαλυτερο σημαδι για την ταυτοτητα σου, ειναι η μπουρδολογια και το παραληρημα, οταν προσπαθεις να δικαιολογηθεις για τα αδικαιολογητα...
αυτο, οσο και να το παλεψεις, δεν μπορεις να το κοψεις...
03-09-2024, 14:23 #100
ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΑΘΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...Αν εσυ θεωρεις τις μπερδεμενες σκεψεις και αδιεξοδα στις ανθρωπινες σχεσεις..επειδη εσυ μαλλον γεννηθηκες τελεια και δεν αντιμετωπισες ποτε σου αδεξιοδα...okay!Κοιτα να δεις Remedy..ακουω αυτα που λες..μπορεις να τα λες..μπορουν τα διαβαζουν και να πιστευουν οσοι θελουν...δεν θα καθησω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ με καλυτερο λεξιλογιο και συμπεριφορα..ευχαριστως να κουβεντιασουμε γιατι οπως σου εστειλα και σε pm δεν θα καθησω να ξεκατινιαστω
03-09-2024, 14:35 #101
Τι ειπα οτι ειναι απο αλλη πολη...ειπα οτι ηταν εξωτερικο 15 χρονια και γυρισε και κανει μεταπτυχιακο και δυο δουλειες και ψαχνει καλυτερη δουλεια...δεν ειπα οτι δημιουργηθηκαν συναισθηματα..ειπα οτι μου εκαναν κλικ αρκετα απο αυτα που ελεγε..για να γινει γνωριμια..αλλα καηκε απο την συμπεριφορα του και την δευτερη φορα που ενιωθα σκασμενη και ηθελα να μιλησω με καποιον..και καταλαβα οτι δεν εχω λυσει αλλα κουκουλωσει καποια θεματα που με απασχολουν για αυτο ξαναβγηκαν στην επιφανεια και θα τα λυσω με τον ψυχολογο..αυτα..
Ειπα την αποψη μου και νομιζω μπορω να εχω το δικαιωμα να την εχω tziovani...οι πρακτικες που αναφερεις γνωμη μου..μπορει να λεω και μπουρδες ειναι πως ολο αυτο το fast forward πηδηματα που λες δεν νομιζω να ωφελησει οπως δειχνουν τα πραγματα για το πως εξελιχθηκαν οι σχεσεις αναμεσα στα δυο φυλα..ακριβως επειδη ολοι βιαζονται σε ολα και δεν ΑΚΟΥΝ ουτε τον εαυτο τους.ουτε τον διπλανο τους παρα μονο να τον χρησιμοποιησουν...πως ειπες εσυ οτι σε λενε λιρα 100 ...ε ακριβως το αντιθετο αναζητω και για τον εαυτο μου και τις σχεσεις μου γενικοτερα...
03-09-2024, 15:25 #102
μονο που μου ειπες επισης στο πμ, οτι δεν θα συνεχισεις να με ενοχλεις με μνμτα, αλλα μου εστειλες κι αλλο σημερα, ενω δεν σου απαντησα ουτε στο πρωτο.
καμια εκπληξη, μιας και εισαι συστηματικη ψευτρα, ανεκαθεν με ολα τα προφιλ σου...
απαλλαξε με απο επομενα πμ σου, δεν θα αλλαξω γνωμη επειδη χτυπιεσαι και στα πμ.... το λες και κατινια να μου στελνεις πμ..
03-09-2024, 15:28 #103
03-09-2024, 15:31 #104
03-09-2024, 15:38 #105
Μαλιστα..το ξεκατιμιασμα συνεχιζεται..ας ειναι...
ΟΥΤΕ ΚΑΝ δεν ειμαι εδω για να πεισω κανεναν....οταν εγραψα οτι δεν θα ξαναεχειε μηνυμα απο μενα..μην αγχωνεσαι..αυτο ακριβως εγραψα...νομιζω θα ηταν μια αμφιδρομη αντιδραση και για τις δυο..αφου δε απαντησες..αλλα συνεχισες με το να μπεις να απαντησεις στο thread που ανοιξα...που και παλι μπορεις δηλαδη..αλλα δεν θα καθομαι να μου πετας πετρες και να τθς δεχομαι..αυτα και τελεία απο μενα