Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Adzik
οχι οχι.....παρακαλω..
δεν γκρινιαζουμε ποτε...
παραπονιομαστε....
:P
αντε καλα, το παραπονο ειναι ανθρωπινο να υπαρχει, μερικες φορες μπορεις να πεις οτι ομορφαίνει και την ζωη, αν τουλαχιστον καταλαμβανει λιγο χωρο....
Να μην αφηνεις ομως τον παρορμητισμο σου να σε κυβερναει ειναι ο πιο κακος συμβουλος.
Αντιθετα να σεβεσαι τον ανθρωπο που σε αγαπαει σαν αυτο που ειναι: ανθρωπος....
Και οι ανθρωποι ειναι οντα με ατελειες, οπως εσυ και εγω.
Μαθε να ζεις δεχόμενη τα λαθη των ανθρωπων, οπως εχει δεχθει και τα σωστα τους. Ετσι ειναι οι ολοκληρωμενοι ανθρωποι, κανουν σωστα πραγματα και λαθος εξισου.
Ασχετο με το θεμα,
αλλα ηθελα να πω μερικες πρωινες σκεψεις μου.
Καθε μερα που ξυπναω εχω αρκετα ζητηματα που με προβληματιζουν.
Καποια στιγμη μπηκα σε μια διαδικασια να ιεραρχησω τις σκεψεις μου στο βαθμο του κατα ποσο θα επρεπε να με ενδιαφερουν.
Ανακαλυψα οτι μερικες φορες δινω πολυ βαρυτητα σε ζητηματα που παρασυρομαι απο συναισθηματικους κυριως λογους.
Κατι που ειναι ψευδες γιατι το συναισθημα ειναι κατι της στιγμης, παει και ερχεται και στην συνεχεια εξαφανιζεται.
Πχ η υγεια μου (που ευτυχως την εχω) ειναι κατι αρκετα σημαντικο αλλα του εδινα ελαχιστη σημασια, βλεπεις οταν κατι το θεωρεις δεδομενο σπανια του δινεις σημασια.
Ενα απλο καθημερινο φιλι, εχει χασει την σημασια του, γιατι εχεις συνηθισει να το εχεις δεδομενο.
Χεχεχε.... αν και εγω εχω την χαρα :P
η συντοφος μου να ανανεωνει τα παντα, ετσι τιποτα δεν ειναι δεδομενο. Τα παντα χρειαζονται να κατακτηθουν και τιποτα δεν χαριζεται.
Αρχιζω και πιστευω οτι ειμαι πιο τυχερος απο οσο πιστευα.....
Καλη σου μερα ατζικα,
ελπιζω οι ομορφες στιγμες σας να ειναι ακομα πιο πολλες και χαρηκα που καταλαβα οτι εχεις γινει πιο δυνατη απο οτι στο παρελθον.
:)