μονοπλευρα γινεται τιποτα?
Printable View
καλά κι εμένα μου τα είχαν πει οι πιο ανοιχτομάτηδες (εμπειρία ζωής λέγεται...) αλλά χωρίς τη δική μας δοκιμή, δεν παίρνουμε το μάθημα! :)Quote:
Originally posted by panamar
marina θελω πολυ να σου απαντησω και ακομα το ψαχνω..αλλα μου τα ειπαν πριν παντρευτω καποιοι πιο ανοιχτοματηδες........
Αν εσύ είσαι σίγουρη ότι θα ήθελες να διατηρηθεί και να βελτιωθεί η σχέση σας, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις έστω κι αν στην αρχή η προσπάθεια είναι μονόπλευρη.Quote:
Originally posted by panamar
Χωρίς ανταπόκριση όμως φυσικά και δεν γίνεται. Αλλά μην περιμένεις ανταπόκριση με τη μία, τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν 30 χρόνια τώρα, συν τα τρέχοντα, δεν γίνεται να ξεπεραστούν έτσι εύκολα.
για σκέψου όμως στην δική μου περίπτωση που 21 χρόνων ήμουν εγώ η ανοιχτομάτα και είπα ότι δεν θα περάσω καλά και πρέπει να μην γίνει αυτός ο γάμος και έκανα το χατήρι της μάνας μου για τον κόσμο;και εγώ αντί να αντιδράσω έσκυψα το κεφάλι;
αχαχα...η αλήθεια είναι giota πως από το πρώτο καλοκαίρι με τον πρώην είχα ήδη τη σκέψη \'ωχ, πού πάω να μπλέξω\' (κι ήταν και περίοδος διακοπών, φαντάσου!...), αλλά υπήρξε κι άλλο καλοκαίρι και βαρυχειμωνιά!
panamar, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι πραγματικά πιστεύεις για αυτή τη σχέση. Με τον ειδικό που πηγαίνεις το συζητάς καθόλου?
Πάντως ποιο σοβαρή νύφη απο μένα δεν υπήρξε.Ο γαμπρός να γελάει και εγώ να σκέφτομαι θεούλη μου τι κάνω.Φαινεται η καλή μέρα απο το πρωί.Πάντως σήμερα έχω σκάσει στον υπολογιστή ο άνδρας μου κλάδευε τα δένδρα του και τα λουλουδικά του μου λέει εσύ δεν θα βοηθήσεις;Λυπάμαι λέω πάρε κάποιον να σε βοηθήσει ξέρεις πως σκάει αλλιώς είχε συνηθίσει.Είπαμε να υπάρχει και όριο το ξεπεράσαμε και μαζεύω ότι μπορώ
λετε να μην συζηταω?Με εσας με εκεινον με το γιατρο ακομα και με την μανα του την ιδια προσπαθησα να μιλησω!!Δεν ζηταω να λυθουν ολα με την μια αλλα δεν γινεται δευτερα να μιλαω και τριτη να ειμαι η κακια που προσπαθει να τον αλλαξει και να μου δειχνει την πορτα!!!ναι εχω παιδι και αντικαταθλιπτικα και μπυρες στην ιστορια μου εχω ομως και διαθεση να διορθωσω να αλλαξω και να συμαζεψω.Εγω Εγω και εγω μονο......
γιατι παντα η επομενη μερα ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη?Διαβασα και ξαναδιαβασα τα οσα μου ειπατε μηπως τελικα ειναι τελειωμενη η ιστορια μου και εγω δεν θελω να το δω?Ξερω γω μηπως αυτη η αρνηση του ειναι η ταφοπλακα?Λες να κλαιω πανω απο χυμενο γαλα?Καλημερα δεν ειπα..........
αλλιως ξεκινηση αυτο το ποστ και αλλαη τροπη πηρε στην συνεχεια .
αυτο απο μονο του θα μποουσε να γινει μαθημα για την σημασια της σωστης ληψης του ιστορικου στις ψυχικες ασθενειες ....
φιλεναδα αν θυμασαι το σεξ ηταν αυτο που σ εφερε σε αυτη την θεματικη ενοτητα , αποδεικνυοντας αθελα σου ποσο σημαντικο εργο εχει επιτελεσει η ψυχαναλυση στην εξειλξη της Ψυχιατρικης !
Στο διαταυθα τωρα ...
Το πρωτο πραγμα το οποιο δειχνει ασταθεια και ασυνεπεια σε μια ερωτικη σχεση , ειναι ο βαθμος ψυχικης υγειας αυτων οι οποιοι καλουνται να παιξουν το πιο ομορφο και απαραιτητο παιχνιδι της φυσης ...
Κανε λιγο υπομονη να ξεπερασετε ο καθε ενας απο την πλευρα του ολα οσα σας στερουν σημερα το ερωτικο παιχνιδι γιατι ειναι πολλα και δεν λυνονται δια μαγειας αλλα με συστηματικη δουλεια σε ολο το βαθος του ψυχισμου σας .
Αναρωτιεσαι γιατι παντα η επομενη μερα ειναι ειροτερη απο την προηγουμενη?
απλα γιατι ολα αυτα σε κανουν να την βλεπεις ετσι!
Το πιο ευκολο πραγμα για καθε ανθρωπο που ζει μεσα σε ενα ζευγαρι ειναι να διαπιστωσει προβλημα στην σεξουαλικη του συμπεριφορα ...
Δεν σημαινει ομως αυτο πως θα πρεπει να περιοριστει εκει για να βρει την λυση
πανο εχεις δικο ξεκινησαμε αλλιως και καταληξαμε στο να κανουμε ψυχογραφημα.Βλακεια μου που νομιζα οτι το σεξ ειναι το προβλημα και βλακεια μου που δεν το σκεφτηκα οτι ζηταω πολλα απο καποιον που εχει να δωσει πολυ λιγα...απλα απογοητευτηκα και θυμωσα γιατι εχω ψαχνω ρωταω και καταφερνω εγω να χαλιεμαι και ο αλλος απλα να ανακοινωνει.Αν το σεξ η εργασια και η επικοινωνια κρινουν την ευτυχια της ζωης εγω τωρα πια δεν εχω κανενα απο τα 3!!!
panamar, διαβασα το προβλημα σου και πιστευω οτι πρεπει να κανεις μεγαλη προσπαθεια να μιλας μαζι του...φανταζομαι αυτος απλα δεν ακουει η θελει να τελειωνει την συζητηση και λεει ναι....και μετα παλι τα ιδια...πιστευω οτι θα βοηθουσε να τον ρωτησεις απλα αν θελει λιγο αποσταση να βρει τον εαυτο του....και εσυ τον δικο σου...ειστε και οι δυο σε δυσκολες φασεις της ζωης σας και εχετε φτασει να μην μπορειτε να επικοινωνησεται...κυριο ζητημα ομως θεωρω εγω το αλκοολ ομως...καταρχας πως περνει φαρμακα και πινει καθε μερα 3 μπυρες...εγω το θεωρω πολυ...δεν νομιζω να δρουν και τα φαρμακα πλεον...απο την αλλη, θα σου προτεινα αν και εσυ πραγματικα θελεις να φτιαξει η σχεση σου, να τον προσεγγισεις...οχι ομως με τα προβληματα σας...ανεβασε του το ηθικο μοιαζει να ειναι σε μια μαυρη τρυπα...μιλησε του ομορφα, προσπαθησε να κανετε πραγματα μαζι...βγαιστε εξω...ξαναζηστε...
οταν πρωτοδιαβασα το ποστ σκεφτικα και εγω αμεσως οτι παιζει αλλη, αλλα τωρα πιστευω οτι θεωρει τον εαυτο του υποδεεστερο σου και αυτο δεν το αντεχουν πολυ οι αντρες...μηπως σου εχει δειξει και αλλα τετοια σημαδια....
επισης πιστευω οτι ακουει πολυ την μαμα του, η οποια δεν του κανει και πολυ καλο, αν θυμιθω και το συμβαν με τα μαλλια και το γεγονος οτι για εκεινην μετραει η εμφανιση...προσπαθησε οταν κανει τετοια πραγματα να στεκεσαι διπλα στον αντρα σου και να τον ανεβαζεις...να νιωσει αυτοπεποιθηση και την αγαπη σου...
Αυτα....δεν ξερω αν σε βοηθησα, προσωπικη μου αποψη ειναι, αλλα απο το νετ ποσο καλα να εκτιμησεις μια κατασταση...
Βλέπω τα πράγματα από την ίδια οπτική με την άνοικσι και συμφωνώ με τα λεγόμενά της.
Δεν είναι εύκολο να λυθεί αλλά αν είναι να πιέζεσαι κάνε κάτι. Όχι άλλα λεφτά για μεταμόσχευση. Μία πίεση παραπάνω τη δοκίμασες ;)
anoiksi σε ευχαριστω που ασχοληθηκες.Ζητησα και μου προτεινε και εκεινος καποια στιγμη να μεινουμε χωρια αλλα μετα πεφτουμε ο ενας στο κρεβατι και ο αλλος στον καναπε και αρρωσταινουμε κυριολεκτικα......προσπαθω να του ανεβασω το ηθικο αλλα ευθεως μου λεει οτι αισθανεται οτι τον κοροιδευω.Δεν τον συνοδευω πια οταν παει στην μαμα του γιατι θελω να την πλακωσω στο ξυλο ειλικρινα!!παει εκει καθε σαββατο και πρεπει να δεις ποσο χαλια γυριζει......τι να πω ειναι 30 χρονων εγω θα τον προστατευω ως ποτε?και με εμενα τι γινεται?
τι εννοεις narnia?
Εννοώ: παίρνω το καπελάκι μου ... ή ... τα άγχη σου έξω από την κρεβατοκάμαρα γιατί οδεύουμε προς το τέλος.
Τα ίδια λέω έτσι κι αλλιώς?
και κατω απο κρατος απειλης λες να εχω αφυπνιση?Μαλλον για τελος θα μιλαμε μετα!
Δεν συζητάει, δεν αλλάζει τακτική, δεν πάει στο γιατρό, δεν κόβει την εξάρτηση μαμά, δεν θέλει να σε καταλάβει, δεν θες το τέλος. Δεν ξέρω τί μπορώ να προτείνω. Δεν θέλω να σου πω συνήθισέ το και μη ζητάς πολλά.
πακετο ε?Σκατα τα εκανα παλι!ειμαι 26 χρονων γμτ δηλαδη ελεος!!σαν να εχω βγει απο ασπρομαυρη ταινια του 50 αισθανομαι!!!
Τον αγαπάς πολύ ε?
προσπαθησε να μην του κανεις κοπλιμεντα που μπορει να τα παρει ετσι, απλα δειξε την αγαπη σου εκεινον...πχ. με ενα ρομαντικο δειπνο στο μπαλκονι σας για την αρχη....με κατι που θα του εδινε χαρα οπως ενα μικρο δωρακι...με τον πρωινο καφε...περιποιησου τον οσο μπορεις....
δεν ειναι αναγκη να μεινετε χωρια...δοκιμαστε απλα να μην μιλατε για μερικες μερες και πραγματικα να κανετε αυτο που σας αρεσει...ετσι ισως δειτε και οι δυο πως θα ηθελε ο αλλος να ειναι η μερα του...
και επισης ισως θα ηταν καλο να πηγαινεις και εσυ στην πεθερα σου (και ας σπαζουν τα νευρα σου) να ξερεις τουλαχιστον τι σκατα του εμφυτευει και να μπορεις ετσι να τα καταπολεμας πιο δραστικα...δεν ειανι κατασταση αυτη να πηγαινει εκει και να γυρναει χαλια...και ναι ειναι υποχρεωση σου να κανεις ευτυχισμενο τον γαμο σου και εναν ανθρωπο που σε αγαπαει και τον αγαπας...δεν παντρευτηκε την μανα του αλλα εσενα...τουλαχιστον να βοηθουσε την κατασταση θα ελεγα οκ μανα του ειναι...αλλα ετσι!!!!!!!!
narnia αν με ρωτουσες χτες το πρωι θα σου ελεγα δεν ξερω αν τον αγαπαω απο χτες το απογευμα ομως που μιλησα εδω σαν να μιλουσα με την ψυχη μου την ιδια μπορω να σου πω ναι τον αγαπαω αν και δεν υπαρχει λογος φοβερος λογος που να μπορεσεται να καταλαβαιτε τα εχει πει και τα εχει κανει σχεδον ολα οσα θα μπορουσαν να με διωξουν αλλα εγω δεν φευγω αν δεν ειναι αγαπη αυτο σιγουρα ειναι μαζοχισμος.Αρρωστια θα ναι!ανοικσι ακουσε με ειχα στρωσει τραπεζι με κολωνατα ποτηρια και καθε επισημοτητα οταν ειμασταν 3 ημερων νιοπαντροι γυρισε απο την δουλεια και απλα ειπε δεν θελω να φαω τωρα.......απο τοτε δεν τρωμε καν μαζι.....οταν του ζηταω να με περιμενει να τελειωσω οτι κανω εκεινη την ωρα εκεινος παντα πειναει πολυ!!οταν προσγειωνεσαι με το κεφαλι σε τοιχο ξαναοδηγεις χωρις κρανος?
να παω να κανω τι ρε ανοικσι που κλανει ο γιος και στηνουμε παρτυ?με εχει διωξει με εχει χτυπησει με εχει ακυρωσει ως γυναικα και ποτε π ο τ ε δεν του ειπε τιποτα????????
σε εχει χτυπησει;;;;;;
ναι 45 ημερων λεχωνα!
για μενα τοτε πρεπει να βαλεις τελος...κανενας δεν εχει το δικαιωμα αυτο και ποσο οταν του εχεις χαρισει και ενα γλυκο παιδακι...σκεψου τον εαυτο σου και φυγε...
αρα λες οτι θα ξαναγινει?
Panamaρ είσαι μικρή αυτό να καταλάβεις.Εαν ο άνδρας σου δεν κάνει σωστή θεραπεία και η μάνα του δεν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα που έχει το παιδί της μην βασανίζεσαι καλύτερα δεν θα γίνουν τα πράγματα.Σώσε την ψυχή σου γιατί και εσύ παίρνεις φάρμακα το μωράκι τι φταίει;Οσο για το ξύλο λένε πως όποιος σηκώσει μια φορά χέρι θα το ξανακάνει μην δεχτείς ξανά σωματική βία
panamar νομίζω ότι την 46η μέρα θα έπρεπε να ήσουν μακριά! Με όλα αυτά τα δεδομένα, σκέψου καλά, όσο επώδυνος κι αν είναι ένας χωρισμός, δεν αξίζει να είναι καθημερινά επώδυνη η ζωή σου.
απλα οσο παραξενο και να σας ακουγεται οταν με ρωτησει η κορη μου θα ηθελα να μπορω να της απαντησω\"μωρο μου το προσπαθησα\'.Πειτε με αισιοδοξη πειτε με πεσιμηστρια δεν πιστευω οτι θα ξαναγινει......
Εγώ πιστεύω δεν θα ξαναγίνει με την κατάσταση τι θα γίνει ο άνθρωπος χρειάζεται ειδικό και όχι την μαμά του να του χαϊδεύει τα μαλλιά
πηγε σημερα η μαμα του στο γιατρο παλι για να του γραψει φαρμακα.......αρα giota ουτε σε αυτο εχω λογο εγω......
Αυτό για μένα είναι το πρόβλημα πρέπι να εξηγήσεις στην μάνα του ότι ισως χρειάζεται αλλαγή η θεραπεία του και πως πρέπει να ενωθείτε για το καλό του και να τον πάτε στον γιατρό
ρε giotaki σε αγαπησα με οσα μου ειπες αλλα με τρελλαινεις τωρα!!!!Τι να πω στο βλημα που της ειπα ο γιος σας με χτυπησε και η πρωτη της ερωτηση ηταν τι του ειπες?
Παναμαρ δεν νομίζεις ότι 26 χρόνων κορίτσι θα πρέπει να μαζεύψεις το καπελάκι σου και το παιδάκι σου γιατί δεν θα την βγάλεις καθαρή πόσο θα αντέξεις έχεις και ενα μωρό να μεγαλώσεις
εχεις δικιο γμτ αλλα δεν αντεχω να το ζησω παλι αυτο.........
Για την υπόλοιπη ζωή σου αντέχεις αυτή την κατάσταση;
οχι.δεν υπαρχει φως απο πουθενα?
δεν ειναι το ζητημα γινει δεν γινει ξανα....σε χτυπησε και τελειωσε το θεμα...οπως ειπαν και παραπανω λενε οτι οταν γινει μια φορα ξαναγινεται...ειχα μια φιλη που ηταν μαζι με ενα παιδι 7χρονια...αρκετα για μια σχεση και την εδειρε και μετα το ξαναεκανε...ειναι θυμος που βγαινει εναντιον σου...ειχα εναν φιλο χωρισμενος με ενα παιδακι γλυκυτατο και αυτος εδειρε την γυναικα του και μου ειπε εφυγα να μην της κανω ακομα μεγαλυτερο κακο...πιστευω οτι αυτο που ωθει καποιον να σηκωσει χερι πανω σε ανθρωπο που καποτε αγαπησε ειναι πολυ σημαντικος λογος για τον ιδιο...αν ομως βρισκεις αιτιες και εσυ η ιδια στον εαυτο σου σε στιγμες ειλικρινιας πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να φυγεις και ας πονεσεις... κανενας δεν εχει το δικαιωμα αυτο παντως...και πανω απο ολα δικαιουται το μικρο αθωο σου αγγελουδι μια νορμαλ και ησυχη ζωη...δεν θελω να σου πω τι να κανεις, δεν εχω το δικαιωμα αυτο, αλλα ουτε εχω το δικαιωμα να κρινω κανεναν....αποψη μου ειναι....την απαντηση θα την βρεις καπου βαθια μεσα σου κρυμμενη...παντως η συμβουλη μου ειναι να πραξεις μονο με την λογικη....