Originally Posted by
Macgyver
Δεν αντιλεγω οτι η κτθλψη ειναι μια σοβαρη ασθενεια , οτιδηποτε σου χαλαει την ποιοτητα ζωης σου , σοβαρο ειναι ........................για να καταφυγεις στ να παρεις την ζωη σου , για μενα ειναι θεμα χαρακτηρος , οχι κατθλψης , εκτος κι αν ειναι βαρυτατη , βαρυτατες ειναι ελαχιστες ομως .................οσον αφορα τα φαρμακα , δεν χρειαζεται να εισαι αυθεντια στην φαρμακολογια , κι ο γιατρος μου , ασθενης ειναι , κτθλψη εχει , αυτο δεν το κανει ανικανο να κρινει φαρμακα , και η διαφορα μας ειναι , οτι εγω ξερω μονο απο κτθλψη , η οποια ειναι επισυημως και με πιστοπιοητικο διαγνωσμενη , ενω αυτος ξερει λογιων λογιων ασθενειες ναντιμετωπισει , απο τις οποιες εγω δεν εχω ιδεα !! υστερα απο 10 χρονια πειραματισμων με φαρμακα , φυσικο ειναι να ξερεις κι ιδιος αρκετα , ωστε να πειραματιζεσαι μονος σου .............. αφου εχει γινει η διαγνωση φυσικα ................. τα αιτια της τα ξερω μονο εγω ο ιδιος , εχω πια την εμπειρια απο μελετες τι προκαλει κτθλψη , και την αυτογνωσια να παραδεχθω τι εφταιξε , οσο κι αν ' τσουζει ' το αιτιο, γιατι ειναι δυσκολο να παραδεχθεις τις αδυναμιες σου η που εσφαλλες .........................