Είναι οι ψυχιατροι-ψυχολογοι-θεραπευτες κτλ κομπογιαννιτες - κλέφτες? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ειναι κλεφτες?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • ναι

3 10.00%
  • οχι

2 6.67%
  • ισως καποιοι

25 83.33%
  • δεν ξερω

0 0%
Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 135
    +++ ...συμφωνώ με τον σαμπ.
    Το θεμα μπολτ ξερεις ποιο είναι? Εγώ προσωπικά νιώθω μεγάλο κορόιδο που όταν λέω η γνώμη μου τρώω προειδοποίηση, ενώ θα μπορούσα να φτιάξω ένα νέο νικ και να μπαίνω να βγάζω τα απωθημένα μου.
    Θεωρώ πως από σεβασμό και μόνο σε όλους εμας που έχουμε τη δύναμη να λέμε αυτό που πιστεύουμε ανεξαιρέτως αν αυτη η διαδικτυακή ειλικρίνεια έχει επιπτώσεις, θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις σε όσους ο κάνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Αγαπητέ Bolt, σκέφτηκες πως κάποιοι άνθρωποι σαν και μένα μπορούν να συνομιλήσουν με διπλοπρόφιλους συνομιλητές, γιατί είμαι αρκούντως αφελής μια και αδυνατώ να διανοηθώ έστω το σκεπτικό με το οποίο κάποιος "ντύνεται" με τον μανδύα ενός άλλου για να την πει, να βρίσει, να εκφράσει τον οποιοδήποτε αρνητισμό ? Δεν ζητώ να απαλλαγώ λόγω βλακείας, αλλά θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός να κατηγορήσω κάποιον επειδή συνομιλεί - ανυποψίαστος - με κάποιον που τρολάρει...

Κι εδώ που τα λέμε , δεν νομίζω πως δίνουμε τροφή στα τρολς αν στηλιτεύουμε την συμπεριφορά τους...Θεωρώ πιο επικίνδυνη την επίδειξη ανεκτικότητας στην ανοησία που χαρακτηρίζει τον τρόπο που λειτουργούν...

Γνώμη μου...

Εχεις ενα δικαιο στο οτι δεν ξεκαθαρισα τι εννοουσα με το "απαντανε".

Με το απαντανε ενοουσα να προσπαθουν να βρουν λογικο διαλογο με ενα "νεο μελος" που "ανακαλυψε τυχαια αυτο το φορουμ" και που το πρωτο του ποστ ειναι επιθεσεις σε συγκεκριμενα παλαια μελη, αναφορες σε παλιοτερα θεματα, και γενικα πραγματα που γνωριζει λες και παρακολουθει σαν ματακιας το μερος για χρονια ολοκληρα και σημειωνει στο χαφιεδιστικο μπλοκακι του τις τυχον παρατηρησεις του να τις θυμαται αργοτερα.

Αυτο το μελος θινκ-κατι πως το λενε, μπηκε ,πεταξε αυτο που ειχε να πει και μετα προσπαθησε να αρχισει εναν διαλογο ωστε να υποστηριξει την κακια του και τον αρνητισμο του.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιο το νοημα να αρχισει καποιος εναν διαλογο με ενα τετοιο μελος υπο τετοιες συνθηκες. Δεν ειναι θεμα αντιληψης αν ο αλλος ειναι τρολ, μιας και ειναι εξωφθαλμο , καποιος που στα καλα καθουμενα πεταγεται καινουριος απο το πουθενα ακαλεστος και προσβαλει δεν ειναι τιποτα αλλο απο τρόλει.

Για την ιστορια και εγω εχω απαντησει ανυποψιαστος σε τριπλοφυλοπουλους, αλλα ενταξει, τουλαχιστον δεν βριζανε αυτοι αλλα ανοιγανε γενικου περιεχομενου θεματα για να τραβηξουν την προσοχη του κοσμου πανω τους. Attention whoring το λενε αυτο καπου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Ανοίχτηκε ένα θέμα στο οποίο το αυτονόητο - δηλαδή ότι ίσως υπάρχουν κάποιοι κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες, ανήθικοι φραγκοφονιάδες κομπογιαννίτες ανάμεσα στους θεραπευτές ψυχικής υγείας - αγγίζει το 85 % και σε απόλυτους αριθμούς μονάχα ένας / μία πιστεύει ακράδαντα πως οι ψυχολόγοι / ψυχίατροι στο σύνολο τους είναι όλα όσα αράδιασα παραπάνω.

Το ότι ανοίχτηκε ένα τέτοιο νήμα, καλά έκανε και ανοίχτηκε , γιατί με αυτό τον τρόπο τροφοδοτείται μια συζήτηση και κάθε συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε ωφέλιμα συμπεράσματα επί της ουσίας. Στο τέλος όμως, δεν νομίζω πως μπορεί να νομιμοποιείται ο καθένας που βρίσκεται στη προβληματική θέση του Ουίνστον να αποκαλεί τον οποιοδήποτε συνομιλητή του με τους χαρακτηρισμούς που διατύπωσε και τις κατάρες που εκτόξευσε εναντίον όλου του κόσμου , επί δικαίων και αδίκων, είναι αδιανόητο να καταριέται κανείς όλους τους άλλους που θεωρεί κατώτερους, ανίκανους, άχρηστους και να αποτυπώνει μια κακία τέτοια που το μέγεθος της αγκαλιάζει όλον τον υπόλοιπο κόσμο κατά το χαριτωμένο "20 πόντους μακριά από μένα κι όπου νάναι"...

Αυτή η αντίληψη δημιουργεί ηθικό θέμα και δεν αφορά με το ποιους κάνει παρέα κανείς, ηθικούς ή ανήθικους....

Άρκτε, κάνεις καλά να συμπονάς και να συμπαρίστασαι στο πρόβλημα του Ουίνστον και θεωρώ πως και η Ρέιν συμμετέχει στην συζήτηση με τα ίδια ακριβώς εφαλτήρια, απλά άλλος χαϊδεύει αυτιά, άλλος γαργαλεύει ψυχές κι άλλος καταθέτει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές και κορδελάκια. Όσοι συμμετέχουν σε μια τέτοια συζήτηση , συμμετέχουν καλοπροαίρετα κι ο καθένας προσπαθεί να φωτίσει τον διάλογο με τη δική του λάμψη και προσεγγίζει τον προβληματισμό που κατατέθηκε , με τον δικό του τρόπο , αντίληψη και αξίες. Δεν δικαιολογείται όμως κανείς χαρακτηρισμός και δεν μπορεί κανείς να βάζει τον εαυτό του στο απυρόβλητο , επειδή θεωρεί πως η περίπτωση του είναι υπεράνω όλων των επί του κόσμου θεμάτων και σαφέστατα όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους υπόλοιπους συνομιλητές....
    Αν ήταν έτσι, αν θέλουμε να αρχίσουμε να πετάμε τα εξ αμάξης στους άλλους, να αξιολογήσουμε το δικό μας πρόβλημα ως το υπέρτατο όπου όλων των άλλων ωχριούν μπροστά του κι άρα να νομιμοποιούμαστε να βρίζουμε συλλήβδην όσους θεωρούμε μέρος του προβλήματος μας...

Όχι, δεν είναι έτσι. Εφόσον συμμετέχουμε σε μια διαδικτυακή κοινότητα, θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε με αξιοπρέπεια και χωρίς άλλοθι για το αντίθετο, τα προβλήματα μας δεν μπορούν να μετατρέπονται σε προβλήματα των άλλων....

σαμπ, το θέμα για μένα είναι να μπορείς να προσεγγίσεις κάποιον ανάλογα με το τι τύπος είναι.
    ξαναλέω πως ο γουιν είναι παλιό μέλος και τον θυμάμαι πολύ κουλ άσχετα από τα προβληματα του.
    καταλαβαίνω λοιπόν πως τα προλήματά έγιναν χειρότερα ή και περισσότερα.
    ούτε καν να τα εξηγήσει δν μπορεί.
    αυτό δείχνει από μόνο του πως είναι χαμένος μέσα σε αυτά και δν βλέπει φως από πουθενά.
    δν μου αρέσει να βρίζει κάποιος και να μιλάει χυδαία.
    εδώ μέσα έχει συμβεί πολλές φοαρές.
    και δν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις άσχημο λεξιλόγιο κιόλας.
    μπορείς να πεις το χειρότερο πολύ κομψά και με το γάντι.
    προτιμώ το πρώτο βέβαια.
    αν μου ζητηθεί να διαλέξω.

συμφωνώ πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε με αξιοπρέπεια.
    και λίγη ταπεινότητα επίσης δν βλάπτει.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    @άρκτος:αν η συμπεριφορά σου ήταν ανάλογη του winston,δε θα έπαιρνες από εμένα παρά τα ανάλογα.Εάν συμμετείχα στο θέμα σου και αντί να πεις με"ταπεινότητα"(αφού αυτή επισημαίνεις)ένα ευχαριστώ για τη συνεισφορά του άλλου,αλλά τον έθιγες και τον ειρωνευόσουν,θα περίμενες μία θετική αντιμετώπιση;Eπίσης,θέλεις να μου πεις γιατί ζητάς ταπεινότητα από εμένα και όχι την ανάλογη από τον winston;Mε κάποιον που σου"βγάζει"φιλικότητα,θα φερθείς φιλικά.Με κάποιον που βγάζει εδώ ό,τι του περισσεύει από το έξω του φορτίο,άρα χρησιμοποιεί το φόρουμ για τα απωθημένα του,σαν τον σκουπιδοντενεκέ του μίσους του για ομάδες,δε βλέπω με ποιον τρόπο θα με κάνει να τον σεβαστώ.Είχε να κάνει ποστ μήνες και γυρνάει με πολλ για τους κλέφτες ψυχολόγους.Σου φαίνεται αθώο εσένα αυτό και με καθαρό κίνητρο;Ενώ η τελευταία του συμμετοχή περιείχε ένα θρεντ τύπου"τώρα θα δεις Νίκο τι θα σου φτιάξει ο κρίνος".Έλεος δηλαδή.

Mε λίγα λόγια,όχι,δεν φταίει ο δέκτης.Φταίει ο πομπός.Ο δέκτης μου μια χαρά λειτουργεί και θα συνεχίσει να το κάνει.Έχει βρίσει καργιόλες,άι γαμήσου,ψόφα,αρκετά άλλα μέλη.
    Κρίνω πάντα τη συνολική του εικόνα.Τη συνολική του στάση,που μου βγάζει εναντίωση.Αν σε άλλους βγάζει χαρουμενιά,έχει καλώς.Να τον αντιμετωπίσει ο καθένας όπως νοεί και επιθυμεί.Εμένα δε μου βγάζει καθαρά κίνητρα,ούτε ταπεινότητα αυτή η στάση πάντως.Μπορεί και να λανθάνω,who knows?

Και,για να υπενθυμίσω,ακόμη δεν έδειξε διάθεση εξισορρόπησης,ακριβώς αυτό που ανέφερε ο NikosD,να δείξει την προαίρεσή του.Αν αυτή ήταν να έρθει και να ξεκινήσει έριδες ή να συμμετέχει σε ένα φόρουμ με διάθεση να χτίσει ιστούς σύνδεσης με τα υπόλοιπα μέλη.Όχι με αυτά που του χαιδεύουν τ'αυτιά ενώ φέρεται σα μαλάκας.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    rain , είπα για τον γουιν πως είναι βουτηγμένος μέσα σε μία μαυρίλα που δν βρίσκει πού υπάχει φως για να το ακολουθήσει.
    ακόμη και τις φορές που πέφτω σε κατάθλιψη , ξέρω πως να το αντιμετωπίσω , αλλά και ξέρω πως είναι κομμάτι της ασθένειας μου.
    είπα κι εγώ πολλές φορές γιατί σε μένα?
    είπα πολλές φορές πως θα ήθελα να είχες εσύ όταν μου έλεγαν πως πρέπει να προσπαθήσω και δν πρέπει να αφεθώ και τα λοιπά.
    έχει διαφορά όμως η μία κατάσταση από την άλλη.
    ο γουιν και ο κάθε γουιν αντιμετωπίζει πολλά.

ναι δν είναι τρόπος να μιλάει έτσι.
    μίλησε άσχημα.
    αν του μιλάς όμως με αυτό τον τρόπο , τον ανάλογο δλδ , τί νομίζεις πως θα καταφέρεις?
    τί του προσφέρεις?
    κατά τη γνώμη τίποτα.

λες πως του χαϊδεύω τ΄αυτιά.
    να του πω τί δλδ?
    ξέρεις γουιν εσύ έχεις πρόβλημα.
    είσαι ένα κακομαθημένο.
    είσαι ένας εγωϊσταρος.
    κλπ....
    και τί θα του προσφέρω?

πας με τα νερά του άλλου...
    αν θέλεις να του προσφέρεις.

από σένα γιατί ζητάω ταπεινότητα?
    και όχι απο τον γουιν...
    γιατί εσύ στέκεσαι στα πόδια σου γερά.
    αυτό βγάζεις προς τα έξω.

κάπου διάβασα πως οφείλουμε σε αυτή τη ζωή να προσπαθούμε συνέχεια να ανεβούμε το βουνό.
    και όταν καταφέρουμε τελικά να φτάσουμε στη κορυφή, να κοιτάξουμε κάτω και να απλώσουμε τα χέρια μας να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους.

έχουμε διαφορετικές απόψεις τελικά για το πώς θα απλώσουμε το χέρι.

Νομίζω αρκετά έχουμε καταπιαστεί με το θέμα. Αρκετός χρόνος και φαιά ουσία αφέθηκαν σ΄αυτό το θέμα. Και λογομαχίες χωρίς να κερδίζεται τίποτα και για κανένα.

Αν ο γουιν ήθελε να απαντήσει θα το έκανε μέχρι τώρα. Οι απόψεις μας είναι εδώ και μπορεί να τις δει και να απαντήσει όποτε θέλει.

Ας καταπιαστούμε καλήτερα με κάποιο άλλο θέμα. Κάποιος ή κάποιοι άλλοι αλλού στο φορουμ θα θελουν βοήθεια.

Καλή μας μέρα!
    γιάννης

psychothinker
    Guest
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Αυτό που στα δικά μου μάτια μετράει πολύ, είναι η πρόθεση ενός μέλους να είναι υποστηρικτικό κι αυτή η πρόθεση, δεν γράφεται με λόγια αλλά αναβλύζει από το ύφος του μηνύματος. Καταλαβαίνω πως πολλές φορές η πρόθεση δεν είναι αρκετή και πως τα λόγια μοιάζουν με αιχμηρά βέλη. Αυτή την πρόθεση όμως, προσωπικά την εκτιμώ βαθιά.

Αν λοιπόν μου επιτρέπετε να κάνω μια ερμηνεία (που μα την αλήθεια, σαν το διάολο τις αποφεύγω, όχι σαν επαγγελματίας, αλλά συνολικά ως άνθρωπος) θα έλεγα πως η ρέιν κατέθεσε τον χρόνο της και την ενέργεια της με πρόθεση να ταρακουνήσει τον γουίνστον και να τον βοηθήσει να δει ολόκληρη την αυτοεικόνα του αλλά και την εικόνα που εκπέμπει στους άλλους ανθρώπους.

Αφου εκτιμας τη προθεση, ακου λοιπον αυτα που θα σου πω και εγω, σε διαβεβαιω, με καλη προθεση.
    Ο γουιν οπως μας ειπε (προφανες αλλωστε) ηταν-ειναι σε απογνωση. Ισως ειναι κ σε κριση. Ισως ηταν ‘εν ωρα κρισης’ οπως ελεγε κ ενα παλιο νημα εδω.

Δεν ξερω αν δεν γνωριζω αναγνωση η αν σβηστηκαν καποια ποστ. Αυτα ομως που διαβαζω δειχνουν οτι ο γουιν εκφρασε την απογνωση του σε καποια στιγμη κρισης χωρις να βρισει αμεσα η εμεσα προσωπικα κανενα μελος. Η ρειν, χριζοντας εαυτον κριτη δικαιο, με περισπουδαστο υφος κ καταχρωμενη δοκιμους ψυχολογικους ορους ηρθε να του φορτωσει εκτος απο την απογνωση επι πλεον κ ενοχη μεχρι κ σιχαμα για τον εαυτο του με τα σπυρια κ τα μικροβια της σαπιλας. Τοτε πια, παρεκτραπηκε ο γουιν, επομενο ηταν. Οσο για τη βοηθεια της για να δει την αυτοεικονα του, που αναφερεις, σου λεω πως τον βοηθησε να τη γκρεμισει τελειως.

Μη συγκρινεις λοιπον μηλα με πεπονια. Ο ενας ειναι σε απογνωση κ ζητησε συμπαρασταση κ η αλλη ειναι κατα πως λεει μια χαρα. Και απο τη θεση της μιας χαρας, παρεχει τη βοηθεια της με αυτο τον αστυνομικο για να μην πω φασιστικο τροπο.

Το οτι ξοδεψε την ωρα της δεν την απαλασσει απο την ευθυνη των λογων της αφου δηλωνει ‘μια χαρα’. Οσο για τη προθεση, δεν ειμαι καθολου σιγουρος επισης.

Επισης ξερεις αφου εισαι του χωρου, οτι ενας ατζαμης ψυχολογος μπορει να ειναι επικινδυνος, σιγουρα εγνωριζεις τετοιους ‘συναδελφους’. Ξερεις σιγουρα καποιους που κανουν καταχρηση του ελλειπους νομικου πλαισιου της ελλαδας κ που δινει τη δυνατοτητα να ανοιξει ‘γιατρειο’ ο καθε σκετος αποφοιτος του ΦΠΨ. Εχω δει κ διαφημιζομενους στο φορουμ των ψυχολογων. Ξερεις ποσα μεταπτυχιακα, ειδικοτητες, σεμιναρια, εποπτεια, κλπ, χρειαζονται για να μπορεις ουσιαστικα να βοηθησεις καποιον ασθενη.

Με την εννοια αυτη κ η καθε ρειν που το παιζει περισπουδαστη, ‘ξοδευει το χρονο της’ κ χρησιμοποιει δοκιμους ορους παραπλανει κ μπορει να γινει επικινδυνη. Οπως εγινε αλλωστε, αφου ολοι ειδαμε που οδηγησε τον γουιν. Ειδαμε ολοι τι αποτελεσμα ειχε η παρεμβαση της στο θεμα.

psychothinker
    Guest
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Με το απαντανε ενοουσα να προσπαθουν να βρουν λογικο διαλογο με ενα "νεο μελος" που "ανακαλυψε τυχαια αυτο το φορουμ"

Αυτο το μελος θινκ-κατι πως το λενε, μπηκε ,πεταξε αυτο που ειχε να πει και μετα προσπαθησε να αρχισει εναν διαλογο ωστε να υποστηριξει την κακια του και τον αρνητισμο του.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιο το νοημα να αρχισει καποιος εναν διαλογο με ενα τετοιο μελος υπο τετοιες συνθηκες. Δεν ειναι θεμα αντιληψης αν ο αλλος ειναι τρολ, μιας και ειναι εξωφθαλμο ,

Οι εκδοχες σου για τη προελευση μου ειναι πολυ στενες. Ξεχασες να συμπεριλαβεις παρα πολλες ακομα.

Δεν ειμαι υποχρεωμενος να δωσω συστασεις.

Επισης στη δημοκρατια ολες οι αποψεις εχουν αξια. Ειτε ειναι η πρωτη σου φορα σ ενα χωρο ειτε ειναι η χιλιοστη σου.

Και ο λογος μου διακατεχεται απο πολυ περισοτερο σεβασμο στους συνομιλητες μου απο πολλους αλλους. Ποιος σου ειπε οτι ενας μπολνσηντ ειναι πιο σοβαρος απο εναν ψυχοθινκερ;

Senior Member
    Καλως ηρθατε λοιπον στο θρεντ οπου τρια ατομα επιτεθηκαν, και οσοι παρενεβησαν επεκριναν επιλεκτικα μονο τον εναν της προτιμησης τους, για να υπερασπιστουν εξισου επιλεκτικα εναν αλλον επισης της προτιμησης τους.

Θρεντ-καθρεφτης πραγματικα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    εσύ αυτά κατάλαβες?

Senior Member
    Ναι αρκτε,

πρεπει να ταχθουμε τελικα σε στρατοπεδα. Υπερ του ενος κ εναντια σε καποιον αλλο. Οτι κι αν λεμε, μπορει να ναι πιο ευκολο κ τακτοποιημενο μεσα μας το απολυτο.Το ενα ακρο ή το αλλο. Μπορει να πεις κατι υπερ του ενος, και να εκληφθει οτι εισαι ολοκληρωτικα μαζι του. Λες κατι εναντια σε καποιον αλλον αρα εισαι εναντιον του, επισης ολοκληρωτικα. Κι ετσι σε ταυτιζουν υποχρεωτικα θες δεν θες με καποιον ή σε τοποθετουν στο πλευρο καποιου.Μπορει εσυ να μην το λες, να μην το πιστευεις, να μην το νιωθεις αλλα θα βρεθει παντα καποιος κ θα το κανει για σενα.

Ενταξει, ειναι δικαιωμα του καθενος μας να τα βλεπει τα πραγματα πιο μονοκομματα....κ μπορουμε ευκολα να πεσουμε σ αυτο το μοτιβο.Ο καθενας ομως μεσα του μπορει να βρει την αληθεια του.
    Last edited by Sofia; 19-11-2010 at 12:43.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σαφως και δεν χρειαστηκε αυτο το θρεντ για να γινει ορατη η επιλεκτικη ευαισθησια και τα σχεδον ανυπαρκτα αντανακλαστικα της κοινοτητας, οπως εχουν διαμορφωθει εδω και κανα χρονο. Αν κρινω ομως και απο την ξαφνικη μη-παρεμβατικοτητα του αντμιν ακομα και σε επιπεδο "καθαρισματος" των ποστ, κανεις δεν επιτεθηκε σε κανεναν! Η rain απλως "ταρακουνησε" τον winston. O winston απλως επιτεθηκε γιατι ζητουσε μια βοηθεια. Ο psycho-* απλως δεν υπαρχει σε αυτο το θρεντ. Μιλαμε για εσωτερικες αληθειες και ξεκαθαριζουμε τη σιωπη απο την μη υποστηριξη η τη μη καταδικη. Οταν ομως δημιουργειται συστηματικα μια τοσο κατακερματισμενη εικονα της κοινοτητας μεσα απο τετοιες μεροληπτικες τοποθετησεις και "σιωπες", δεν ειναι δυσκολο σε ενα θρεντ σαν κι αυτο να συμπληρωθει το παζλ με μια απλη αναγνωση. Και ξερετε, ειναι ακομη πιο ευκολο να σιωπα κανεις (επιλεκτικα η μη) και πλαγιως να συντηρει μια κατασταση παρα κραυγαλαια να υποστηριζει και να καταδικαζει ποτε τον εναν και ποτε τον αλλον, αναλογα με "φεγγαρια" και διαθεσεις, οπως επισης συμβαινει τοσο συχνα τελευταια.

Το τραγικο βεβαια ειναι οτι καποιοι που διαμαρτυρονταν για επιλεκτικη ευαισθησια ενα χρονο και πριν, δεν αργησαν να επιδειξουν τη δικη τους αναλογη συμπεριφορα... Τα παραδειγματα στο μεταξυ ειναι απειρα. Αλλα ας επιστρεψουμε, αρκτε, στο δευτερο ενικο προσωπο, που επιτελους εκανε την εμφανιση του. Ξερεις Σοφια, τουλάχιστον εγω απανταω ευθεως και δεν κανω τριγωνισμους με αρκτο, ποσο μαλλον με αφοριστικο στυλακι στο περιφημο δευτερο ενικο προσωπο, λες και ο αλλος "δεν βρισκεται εντος της αιθουσης"...

Τι να κανουμε ομως αρκτε μου!
    Last edited by oboro; 19-11-2010 at 11:35.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Oσο θυμαμαι αυτο το φορουμ (δλδ γυρω στα 4 χρονια για μενα) ποτε δεν ηταν το ιδιο. Η μορφη του συνεχως αλλαζε. Ποτε σε φαση αναταραχης, ποτε πιο ηπιο. Φυσικα ο καθενας μας συμβαλει στην τελικη του μορφη. Ειτε ειναι ομιλητικος, ειτε σιωπηλος. Το ιδιο μελος σε αλλες φασεις κ αναλογα με τα φεγγαρια του μπορει να αντιδρασει διαφορετικα. Τι ειναι πιο ευκολο κ τί οχι, δεν μπορω να το κρινω εγω.

Σε οτι αφορα την κατασταση που περιγραφεις oboro, το τι εγινε δλδ στο θρεντ αυτο, για μενα δεν ειναι ετσι. Λες οτι ο psychothinker(που δεν γραφεις καν το νικ του)..δεν υπάρχει? γιατι δεν υπάρχει?δεν δηλωσε παρουσια? δεν εκφραστηκε? ο winston "απλως" αντεδρασε...η rain "απλως". προσωπικα δεν το βλεπω ετσι "απλως" λοιπον. αναρωτιεμαι ομως, αφου εσυ εκφραζεις την δυσφορια σου για εναν χωρο που οπως λες εδω κ ενα χρονο ειναι κατακερματισμενος τί αναζητας μεσα σ αυτον.μπορει να αναρωτιομουν εγω για μενα, κατι αναλογο αν με ενοχλουσε τοσο πολυ ενα προσωπο, μια κατασταση ή μια συνηθεια.

Τελος, το δικο μου στυλακι οπως χαρακτηριζεις δυσκολα εγω τουλαχιστον θα το ελεγα αφοριστικο. Δεν υποτιμησα κανεναν. Αλλα ειναι ο διαφορετικος τροπος που βλεπουμε τα πραγματα μαλλον. Εσυ λοιπον δες το ετσι. Να σε ενημερωσω επισης, αν με παρακολουθεις, οτι αγαπω πολυ το α'πληθυντικο προσωπο κ το χρησιμοποιω πολυ, βαζοντας τον εαυτο μου μεσα. κ θυμιζοντας μου οτι ειμαι παρουσα κ σε ασχημες συμπεριφορες και σε μετριες κ σε καλες. ως κομματι της κοινωνιας κ οχι εξω απο αυτο.δεν πουλαω ουτε τελειοτητα ουτε αρτιοτητα ουτε διεκδικησα το αλαθητο ποτε μου. Χρησιμοποιωντας εμεσους ή αμεσους τροπους, τριγωνισμους κ οχι, εχω θυμωσει, εχω απογοητευτει, εχω νευριασει με συμπεριφορες αλλα δεν αισθανθηκα στιγμη ανωτερη απο κανεναν. Μα ουτε κ κατωτερη.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Προσωπικα το βρηκα αφοριστικο και απαξιωτικο περα απο μεσω αρκτος πλαγιο. Αλλα και εντελως δραματοποιημενο: Οτι τι να κανουμε, παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα μας θελουν σε στρατοπεδα, το εσωτερικο φως της δικης μας αληθειας ομως παντα θα θριαμβευει... Σιγα ρε παιδι. Αισθανθηκα σαν να απευθυνοταν σε εμενα καποιος προφητης - μεσω αρκτος. Να πω την αληθεια, τωρα που γυρισα μου φαινεται απλως υπερβολικη αντιδραση, σχεδον χιουμοριστικη. Κι αφου λοιπον εκφραζεσαι με πολλους διαφορετικους τροπους και δεν διεκδικεις τιποτε, οριστε η δικη μου αποψη στο εδω και στο τωρα για αυτο που χθες εγραψες.

Το username του psycho δεν το γραφω γιατι μετα απο τη "εκφραση του σε αυτο το χωρο" (TM), αρχισα να βρισκω το username προσβλητικο. Προσωπικη μου επιλογη και αισθηση. Οπως και του αντμιν, να βλεπει την "αποψη" και "ερμηνεια" αυτη του συγκεκριμενου μελους και να μην ανατριχιαζει, παρ' ολο που κατα τα αλλα λεει πως εχει αλλεργια στις ερμηνειες. Και δικαιωμα του να εξισωνει την συμπεριφορα αυτη, που μαλιστα απο το προηγουμενο φορουμ ηδη ειναι κλιμακουμενη οσο και στοχευμενη, με τις επιθεσεις των υπολοιπων αφου τελικα κανενα ποστ δεν "καθαριστηκε". Οπως και δικαιωμα των υπολοιπων να εφαρμοζουν για μια ακομη φορα τη λογικη της επιλεκτικη κριτικης και σιωπης. Επισης δικαιωμα μας να κανουμε ο,τι θελουμε και να διαμορφωνουμε την κοινοτητα που θελουμε.

Στην τελικη το φορουμ αλλαζει αλλα οι χαρακτηρες οχι. Οσο για το τι γυρευω εδω, η arktos μου ειχε κανει καποτε την ιδια ακριβως ερωτηση με αφορμη και παλι τα παραπονα μου. Θυμαμαι η ερωτηση αυτη ειχε δυσαρεστησει καποιους που την βρηκαν υπερβολικη, προκλητικη και παραπλανητικη. Αλλα προφανως τοτε δεν ηταν οι ιδιοι αποδεκτες των σχολιων μου, ε? Πως να το κανουμε. Παιζει ρολο. Την ιδια απαντηση που ειχα δωσει τοτε δινω και τωρα, λοιπον.
    Last edited by oboro; 19-11-2010 at 14:29.

Senior Member
    Οι ερμηνειες που δινεις ειναι πολυ μακρυα απο αυτο που ειχα εγω στο δικο μου μυαλο απαντωντας στην αρκτος και μεσω της αρκτος και σε οσους θελουν ντε κ καλα να ομαδοποιησουν οσους συμμετεχουν εδω. Για κανεναν εσωτερικο θριαμβο δεν μιλησα κ προσωπικα η ολη μεταφραση των οσων ειπα κ εκανες στο μυαλο σου μου φαινεται πολυ μακρυα απο αυτο που σκεφτηκα κ ενιωσα κ πολυ αστεια. Ποιος προφητης κ ποιο εσωτερικο φως? Κατα τα αλλα πιστευω πώς ναι: ανεξαρτητα απο το τι λεω εγω ή οποιος αλλος, αν θελουν καποιοι να βαλουν σε κατηγοριες τους ανθρωπους, θα το κανουν. Δεν το λεω ουτε μοιρολατρικα ουτε δραματοποιημενα.Απλα συμβαινει.

Δεν θυμαμαι αναλογη ερωτηση να εχει τεθει σε σενα, θυμαμαι να την κανω παντα εγω προσωπικα οταν καποιος παραπονιεται για κατι ή για καποιον κ ειναι συνεχως μαζι μ αυτο για το οποιο παραπονιεται. Δεν καταλαβα λοιπον ποια ειναι η απαντηση σου σ αυτο το ερωτημα. Ουτε θυμαμαι να εχω παρακολουθησει τον διαλογο σας.

Κ τελος για τις σκληρες εκφρασεις κ ερμηνειες στο φορουμ, βλεπω πολυ διαφορετικα τα πραγματα απο σενα.Και σε αυτο το θρεντ.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast