Είναι οι ψυχιατροι-ψυχολογοι-θεραπευτες κτλ κομπογιαννιτες - κλέφτες? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ειναι κλεφτες?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • ναι

3 10.00%
  • οχι

2 6.67%
  • ισως καποιοι

25 83.33%
  • δεν ξερω

0 0%
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 135
    Senior Member
    Αλλο "αποψη" και αλλο επιθεση... Ειδικα τετοιου τυπου.

Οσο για την εννοια του "υποστηρικτικου", δεν ξερω αν την παιρνεις και τοσο στα σοβαρα. Στο συγκεκριμενο φορουμ ποσα υποστηρικτικα ποστ εχεις κανει ο ιδιος? Μπηκες ποτε για κατι περα απο κριτικη? Ακομη και στο αρχικο σου ποστ, βλεπω να σπας πλακα με την εννοια της υποστηριξης... Αληθεια, ειναι "ολα" τα ποστ της ρεϊν μη-υποστηρικτικα? Μηπως αν εκανες τον κοπο να "μετρησεις" καλυτερα τη συνεισφορα της, αντι να την απορριπτεις συλληβδην με τοσο μισος, να διαπιστωνες πως δεν ειναι τοσο μαυρο-ασπρο?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

psychothinker
    Guest
    Αλλος εκανε επιθεση. Δεν θα χαθω στα μαυρα τα ασπρα κ τα γκρι. Η επιθεση ειναι εκει κ φαινεται. Δεν θα ασχοληθω αλλο με χρωματα γιατι απλα παραπλανουν.

Senior Member
    Psychothinker και όσοι άλλοι περίεργοι , φαντάζονται πως πίσω από πολλαπλά προφίλ , μπορούν να λένε ό,τι τους κατέβει , στο 1ο του πόστ κάποιος δεν νομιμοποιείται ηθικά να καταφέρεται εναντίον κανενός άλλου, από την στιγμή που υποτίθεται πως δεν έχει αποτυπώσει το παραμικρό στίγμα εδώ μέσα για το ποιος είναι ο ίδιος...

Έχω δεχτεί ανήκουστη επίθεση από έναν τύπο με login Think (που γνωρίζω πολύ καλά ποιος είναι και με πόσα προφίλ εμφανίζεται..) και θεωρώ ανήθικο κάποιος με 4 πόστ να εκτοξεύει κακοήθειες εναντίον κάποιου που υποτίθεται πως κάποτε αντάλλασσαν και απόψεις μέσω pm, πόσο μάλλον εναντίον κάποιου με τον οποίο εσύ φίλε μου υποτίθεται πως δεν έχεις συνομιλήσει ποτέ...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Quote Originally Posted by psychothinker View Post
    Αλλος εκανε επιθεση. Δεν θα χαθω στα μαυρα τα ασπρα κ τα γκρι. Η επιθεση ειναι εκει κ φαινεται. Δεν θα ασχοληθω αλλο με χρωματα γιατι απλα παραπλανουν.
    Συμφωνω πως ειναι εκει η επιθεση και πως φαινεται πολυ καθαρα - για αυτο την εκανα report, πριν απαντησω σε αυτον που την εκανε. Και το κοκκινο χρωμα της διαχειριστικης παρεμβασης δεν θα ειναι καθολου παραπλανητικο οταν και αν παρει τη θεση του στο σωμα της "αποψης" σου.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Αν αποσύρω τη λέξη πύον,θα αλλάξει κάτι δηλαδή στην ουσία του θέματος;Ή μονάχα στην επιφάνειά του;Ορίστε λοιπόν,την αποσύρω.Η γνώμη μου για τη συνολική στάση του μέλους που κρίνω ως απαράδεκτη,παραμένει ίδια.Το ίδιο σκηνικό το έχει επαναλάβει και με άλλα μέλη στο παρελθόν,γιατί πάλι"υπέφερε".Υπάρχουν κι άλλοι που υποφέρουν,δίχως να γίνεται ο ψυχικός τους πόνος η ομπρέλα τους για να γίνονται το κέντρο τέτοιας παράλογης οδυνοέπαρσης και μειωτικών χαρακτηρισμών ολόκληρων ομάδων πληθυσμού.Γιατί;
    Καταλαβαίνω το χάσιμο της υπομονής,την οργή για τη συσσώρευση του άγχους και του άλγους,αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στο όνομα τους γίνονται τέτοια επικοινωνιακά τέρατα.Δεν αγνοώ την ανθρώπινη πλευρά,που μπορεί να σφάλλει και να λοξοδρομήσει μέσα στη σύγχυση,να ξεστομίσει κάτι που δεν άρμοζε,αλλά αν εσείς είδατε καμία μεταμέλεια για την ολίσθηση,άλλο τόσο είδα εγώ.

Συγνώμη λοιπόν από εμένα.Για να περιμένω τώρα την άλλη πλευρά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Στο τέλος όμως, δεν νομίζω πως μπορεί να νομιμοποιείται ο καθένας που βρίσκεται στη προβληματική θέση του Ουίνστον να αποκαλεί τον οποιοδήποτε συνομιλητή του με τους χαρακτηρισμούς που διατύπωσε και τις κατάρες που εκτόξευσε εναντίον όλου του κόσμου , επί δικαίων και αδίκων, είναι αδιανόητο να καταριέται κανείς όλους τους άλλους που θεωρεί κατώτερους, ανίκανους, άχρηστους και να αποτυπώνει μια κακία τέτοια που το μέγεθος της αγκαλιάζει όλον τον υπόλοιπο κόσμο κατά το χαριτωμένο "20 πόντους μακριά από μένα κι όπου νάναι"...
    ..
    Συμφωνω, κανεις δεν νομιμοποιειται σε οποια κατασταση κι αν βρισκεται να βριζει ή να εκτοξευει καταρες. Αντιστοιχα ομως, κανεις δεν δικαιολογειται στο να εκτοξευει φαρμακερα βελη οταν επιτιθεται καποιος αλλος. Ετσι το χουμε κανει πολλες φορες αρενα εδω μεσα αντι για χωρο υποστηριξης.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής: το συγκεκριμένο μέλος έχει βρίσει πάμπολες φορές με χυδαιότατο τρόπο πολλά μέλη εδώ μέσα, έχει ανοίξει θέμα διαφημίζοντας άλλο σαιτ και με τίτλο τύπου: η απάντηση του τάδε στον ΝικοςΝτι. Επανέρχεται μετά από τόσο καιρό πάλι με βρισίδια που απ ότι είδα τα μισά διαγράφηκαν, και πέσατε όλοι να φάτε τη ρειν επειδή είπε την άποψη της?
    Προς διαχείριση: με τα διπλοτριπλόφυλλα πότε υπολογίζεται να τελειώσει το πανηγύρι?
    Μπαίνει το κάθε πικραμένο/διαγεργαμμένο/αποχωρήσαν μέλος κάθε λίγο και λιγάκι και αρχίζει ο ίδιο μπάχαλο.

Administrator
    Αυτό που στα δικά μου μάτια μετράει πολύ, είναι η πρόθεση ενός μέλους να είναι υποστηρικτικό κι αυτή η πρόθεση, δεν γράφεται με λόγια αλλά αναβλύζει από το ύφος του μηνύματος. Καταλαβαίνω πως πολλές φορές η πρόθεση δεν είναι αρκετή και πως τα λόγια μοιάζουν με αιχμηρά βέλη. Αυτή την πρόθεση όμως, προσωπικά την εκτιμώ βαθιά.

Θυμάμαι και την προχθεσινή ιστορία με τον παντ και την αφρούλα. Ο παντ θέλησε να κάνει χιούμορ, η αφρούλα θεώρησε πως την αποκαλεί "*******" και ξεκίνησε ένα ολόκληρο πανηγύρι. Μόλις ο παντ αντιλήφθηκε ότι η αφρούλα παρερμήνευσε την πρόθεση του, έσπευσε να διορθώσει το μήνυμα του, δείχντοντας έτσι την πρόθεση του.
    Πως λοιπόν να μην εκτιμήσω θετικά αυτή την πρόθεση και γιατί να "κακοχαρακτηρίσω" τον παντ?

Αν λοιπόν μου επιτρέπετε να κάνω μια ερμηνεία (που μα την αλήθεια, σαν το διάολο τις αποφεύγω, όχι σαν επαγγελματίας, αλλά συνολικά ως άνθρωπος) θα έλεγα πως η ρέιν κατέθεσε τον χρόνο της και την ενέργεια της με πρόθεση να ταρακουνήσει τον γουίνστον και να τον βοηθήσει να δει ολόκληρη την αυτοεικόνα του αλλά και την εικόνα που εκπέμπει στους άλλους ανθρώπους.

Όμως, καλέ μου γουίνστον, από αυτά τα λόγια που καταλαβαίνω ότι σου φάνηκαν αιχμηρά, μέχρι το σημείο να εύχεσαι να ψοφήσει και να την δεις στον τάφο, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Αν αποσύρω τη λέξη πύον,θα αλλάξει κάτι δηλαδή στην ουσία του θέματος;Ή μονάχα στην επιφάνειά του;Ορίστε λοιπόν,την αποσύρω.Η γνώμη μου για τη συνολική στάση του μέλους που κρίνω ως απαράδεκτη,παραμένει ίδια.Το ίδιο σκηνικό το έχει επαναλάβει και με άλλα μέλη στο παρελθόν,γιατί πάλι"υπέφερε".Υπάρχουν κι άλλοι που υποφέρουν,δίχως να γίνεται ο ψυχικός τους πόνος η ομπρέλα τους για να γίνονται το κέντρο τέτοιας παράλογης οδυνοέπαρσης και μειωτικών χαρακτηρισμών ολόκληρων ομάδων πληθυσμού.Γιατί;
    Καταλαβαίνω το χάσιμο της υπομονής,την οργή για τη συσσώρευση του άγχους και του άλγους,αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στο όνομα τους γίνονται τέτοια επικοινωνιακά τέρατα.Δεν αγνοώ την ανθρώπινη πλευρά,που μπορεί να σφάλλει και να λοξοδρομήσει μέσα στη σύγχυση,να ξεστομίσει κάτι που δεν άρμοζε,αλλά αν εσείς είδατε καμία μεταμέλεια για την ολίσθηση,άλλο τόσο είδα εγώ.

Συγνώμη λοιπόν από εμένα.Για να περιμένω τώρα την άλλη πλευρά.
    αν ενδιαφερει η αποψη μου, ναι για μενα το πυον, τα μικροβια σαπιλας κ ολος ο τροπος αυτος ειναι τοσο επιθετικος οσο του winston. ειναι σαν να του λες εισαι ενα ανθρωποειδες, με δοκιμους ορους ψυχοκοινωνικους. κι εγω τουλαχιστον δεν πιστευω οτι εχει κανεις μας το δικαιωμα να πει κατι τετοιο, ακομα κι αν ο αλλος επιτιθεται με αντιστοιχους ορους. εκτος αν μιλαμε για αρενα ή για αγωνα του ποιος θα καταφερει να μειωσει περισσοτερο τον αλλον. Ναι, τοτε αλλαζει.

Σε οτι αφορα την γνωμη μας, ναι ολοι εχουμε απο μια οπως ειχε πει κ ο γνωστος ηθοποιος. αλλα νομιζω πώς το θεμα ειναι πώς θα την εκφρασουμε ή θα την πεταξουμε στα μουτρα του αλλου ή θα την περασουμε σαν δογμα συγκεκαλυμμενη μεσα απο ψυχολογικους κ μη ορους. αν θελουμε να την επικοινωνησουμε κ κατα ποσο,σε ποιον κ ποτε επιλεγουμε κ τον αντιστοιχο τροπο.

Τελος για τον πονο του καθενος. Ναι συμφωνω μαζι σου. Πολλοι υποφερουν κ δεν κανουν ετσι. Πονανε πιο "ωριμα" λοιπον. Μα ειμαστε ολοι τοσο τελειοι? Παντου κ παντα?Μπορουσαμε παντα σε ολες τις φασεις της ζωης μας να διαχειριστουμε τον θυμο μας τοσο καλα ωστε να μην ξεσπαμε πουθενα κ με κανεναν τροπο? Δεν ζηλεψαμε ποτε? Δεν ειπαμε ποτε το περιβοητο "Γιατι σε μενα"? Δεν μισησαμε ποτε? Δεν βρισαμε? Μας διακατεχουν μονο σωστα αισθηματα κ ενα μονιμο πνευμα ηθικης? Ειμασταν παντα ετοιμοι να διακρινουμε το σωστο απο το λαθος? Ή να ευχαριστησουμε τον αλλον ή να δουμε ποτε ξεφευγουμε κ ποτε οχι?Κ τελος παντων, ακομα κι ετσι αν ειναι, αν δεν ποναμε με αναλογο τροπο με αυτον του winston δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε οτι ο καθε ανθρωπος θελει τον χρονο του ωστε να ξεπερασει καταστασεις κ να επικοινωνησει αλλιως το προβλημα του? οτι αυτη την ωρα δεν ξερει ή δεν μπορει να κανει διαφορετικα?δεν εχει σημασια κ ο χρονος που λεμε κατι?

Ουτως ή αλλως σε καμια περιπτωση δεν μας υποχρεωνει κανεις να μιλησουμε με καποιον σωνει κ ντε.
    Last edited by Sofia; 17-11-2010 at 16:19.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Αυτό που στα δικά μου μάτια μετράει πολύ, είναι η πρόθεση ενός μέλους να είναι υποστηρικτικό κι αυτή η πρόθεση, δεν γράφεται με λόγια αλλά αναβλύζει από το ύφος του μηνύματος. Καταλαβαίνω πως πολλές φορές η πρόθεση δεν είναι αρκετή και πως τα λόγια μοιάζουν με αιχμηρά βέλη. Αυτή την πρόθεση όμως, προσωπικά την εκτιμώ βαθιά.

Θυμάμαι και την προχθεσινή ιστορία με τον παντ και την αφρούλα. Ο παντ θέλησε να κάνει χιούμορ, η αφρούλα θεώρησε πως την αποκαλεί "*******" και ξεκίνησε ένα ολόκληρο πανηγύρι. Μόλις ο παντ αντιλήφθηκε ότι η αφρούλα παρερμήνευσε την πρόθεση του, έσπευσε να διορθώσει το μήνυμα του, δείχντοντας έτσι την πρόθεση του.
    Πως λοιπόν να μην εκτιμήσω θετικά αυτή την πρόθεση και γιατί να "κακοχαρακτηρίσω" τον παντ?

Αν λοιπόν μου επιτρέπετε να κάνω μια ερμηνεία (που μα την αλήθεια, σαν το διάολο τις αποφεύγω, όχι σαν επαγγελματίας, αλλά συνολικά ως άνθρωπος) θα έλεγα πως η ρέιν κατέθεσε τον χρόνο της και την ενέργεια της με πρόθεση να ταρακουνήσει τον γουίνστον και να τον βοηθήσει να δει ολόκληρη την αυτοεικόνα του αλλά και την εικόνα που εκπέμπει στους άλλους ανθρώπους.

Όμως, καλέ μου γουίνστον, από αυτά τα λόγια που καταλαβαίνω ότι σου φάνηκαν αιχμηρά, μέχρι το σημείο να εύχεσαι να ψοφήσει και να την δεις στον τάφο, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.

νίκο , αυτά που είπε η ρέιν μπορούν να ειπωθούν με διαφορετικό τρόπο.
    πιστεύω πως υπάρχουν λέξεις και άλλος τρόπος να πεις την άποψη σου.
    δεν είναι ανάγκη να πεις στον άλλο πως κάνει λάθος.
    του προτείνεις λύσεις και ναι αν χρειαστεί θα τον χαϊδέψεις κιόλας.
    όχι να τον στήσεις και στα 5 μέτρα.

( ρίξε μια ματιά σε παλιότερα ποστ της ρέιν.
    είχα ανοίξει ένα θέμα με τον πατέρα μου και
    μιλούσε σαν να ήταν μία άλλη. )

ρέιν, πραγματικά ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα και σύγκρινε τα ποστ με του τελευταίου καιρού.
    ήταν σαν να μίλαγα σε έναν από τους καλύτερους μου φίλους.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    καλως την... όπου γαμος και χαρα η κρουσταλω πρωτη. (δεν μπορω να πω οτι μου ελειψες παντως...)

λοιπον ακου ρε χαζοχαρουμενο:
    Νομιζω απο κει ξεκινησαν ολα...διαβαζοντας πισω τα μηνυματα. Εν πασει περιπτωση πιστευω και εγω οτι χρειαζεται διαφορετικη φιλοσοφικη θεωρηση. Δεν μας αναφερες τι ακριβως περνας winston? Εχεις καταθλιψη τι?
    Εαν πχ δεν δουλευεις (οπως εγω τωρα), δεν εχεις σχεσεις (οπως εγω τωρα), δεν εχεις ενδιαφεροντα (απο αυτα εχω) κλπ κλπ ...δεν μπορει να γινει κατι χρειαζεται αργα και σταθερα βηματα προς πασα κατευθυνση.
    Δεν μας περιγραφεις τιποτα οποτε και εγω υποθετω. Οσο για τους ψυχοκατι τα λεει ολα το poll απο μονο του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Ο Γουιστονμαν έχει ανάγκη στήριξης, ανάγκη κατανόησης. Γι αυτό είναι εδώ.
    Τα βιώματα του τον έχουν οδηγήσει να απευθύνεται στους άλλους με ένα δικό του ιδαίτερο τρόπο που παρεξηγείτε.

Νοιώθω ότι τα έντονα λόγια, ο οίκτος και η απαισιοδοξία με τα οποία γράφει οφείλονται στην έλλειψη κατανόησης και στην αποστροφή προς το πρόσωπο του από τους άλλους. Αν οι άνθρωποι τον αντίκριζαν διαφορετικά δε θα συμπεριφερόταν έτσι.
    Για να είναι εδώ έχει ανάγκη στήριξης που τη ζητά με αυτό το δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Χρειάζεται να τον καταλάβουμε πρώτα γα να δούμε αν μπορούμε κάποιες κατευθύνσεις να του δώσουμε να ξεκινήσει ΄τη ζωή του όπως του αξίζει.
    Σίγουρα είναι αγωνιστής. Αυτό βγαίνει από τις προσπάθειες που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.
    γιάννης

Senior Member
    Κοιταζοντας τη συνολικη εικονα νομιζω οτι και τα τρια μελη ηταν επιθετικα στις απαντησεις τους, παρολο που οι υπολοιποι απαντησαμε επικεντρωνοντας, τουλαχιστον φαινομενικα, στη μια πλευρα μονο του προβληματος... Γιατι νομιζω οτι ειναι προβλημα οταν τα λεγομενα του Α τσιγκλανε με προβλεψιμο τροπο τον Β που διαβαζει, στον οποιο μετα επιτιθεται ο Δ για αυτα που ακομη φορα διαβαζει και παει λεγοντας... Κατανταει ανατροφοδοτουμενη η ενταση μετα. Ισως για αυτο δεν τροποποιηθηκε κανενα μηνυμα απο τον αντμιν? Για εξισορροπηση του πραγματος? Τι να πω... Πιασαμε μετα οι και καλα ψυχραιμοτεροι απο εναν να κατακρινουμε την επιθετικοτητα του και ισορροπησε το πραγμα ακομη περισσοτερο. Τελος παντων. Ισως το πραγμα ισορροπει και στο οτι πισω απο αυτες τις επιθεσεις κρυβεται παντα ενας πονος, μια αναγκη για κατανοηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post

Προς διαχείριση: με τα διπλοτριπλόφυλλα πότε υπολογίζεται να τελειώσει το πανηγύρι?
    Μπαίνει το κάθε πικραμένο/διαγεργαμμένο/αποχωρήσαν μέλος κάθε λίγο και λιγάκι και αρχίζει ο ίδιο μπάχαλο.
    Ελα, ακολουθα τον εξης κανονα,

***DO NOT FEED THE TROLLS***

Τα τρολς εχουν οση δυναμη οση εμεις οι ιδιοι τους δινουμε. Σιμμμπλισιμους.

Δεν απορω με τους διπλοτριπλοφιλοπουλους μιας και δεν με ελκυει να μπω σε διαλογο με καποιον που μπαινει απλα για να βρισει και οτι γινει ,

αλλα απορω με αυτους που τους απαντανε ,τους δινουν σημασια και πιανουν και διαλογο και μαζι τους κιολας.

εκει τι να πει-πιει κανεις.

Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Στο συγκεκριμενο "e-psychology incident" ο παντ θα μπορουσε να απαντησει απλα και με ενα "εγω τα βρισκω αστεια, αν εσυ δεν τα βρισκεις αστεια τοτε λογικα θα εχουμε διαφορετικο ειδος χιουμορ. Ισοπαλια δηλαδη και ο καθενας τον δρομο του" , ή τουλαχιστον κατι σε ιδιο στυλ [και ασφαλως οχι τοσο κρυο μπρρρ!!]

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πρεπει να γελαμε με κατι οταν το βρισκουμε αστειο,εστω και αν ειμαστε οι μονοι που το βρισκουμε αστειο, και γιατι να πρεπει να σκεφτομαστε αν ειναι προσβλητικο για τον αλλο, απο την στιγμη που δεν εχουμε καν την προθεση της προσβολης εξαρχης. Εχει διαφορα δηλαδη απο το να κρυψουμε απο καποιον οτι γελαμε , να προσποιηθουμε, να κρυφογελασουμε ή να του ζητησουμε μια συγνωμη ενω παραλληλα απο μεσα μας κατα βαθος εξακολουθουμε να το βρισκουμε αστειο? Μου φαινεται πιο υπουλα αυτα τα 3 απο το να ....γελασουμε φυσικα με κατι που βρηκαμε αστειο, οπως βηχουμε φυσικα οταν κρυωνουμε, οπως κλαιμε φυσικα οταν ειμαστε διπλα απο κρεμυδια. Ειναι μια φυσιολογικη αντιδραση ολο αυτο , τωρα αμα του αλλου του αρεσει ή δεν του αρεσει η αντιδραση μας, ειναι δικο του προβλημα, οχι δικο μας, και απο τη στιγμη που δεν μπαινουμε στα χωραφια του ας νομιζει οτι θελει. Και οχι, το χιουμορ δεν ειναι υποκειμενικο, για την ακριβεια εχει πολυ αυστηρη δομη , περιπλοκη μεν, αλλα σταθερη με συγκεκριμενους κανονες που κανουν μια προταση αστεια ή οχι , αστεια ή προσβλητικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post

Δεν απορω με τους διπλοτριπλοφιλοπουλους μιας και δεν με ελκυει να μπω σε διαλογο με καποιον που μπαινει απλα για να βρισει και οτι γινει ,

αλλα απορω με αυτους που τους απαντανε ,τους δινουν σημασια και πιανουν και διαλογο και μαζι τους κιολας.

εκει τι να πει-πιει κανεις.
    Αγαπητέ Bolt, σκέφτηκες πως κάποιοι άνθρωποι σαν και μένα μπορούν να συνομιλήσουν με διπλοπρόφιλους συνομιλητές, γιατί είμαι αρκούντως αφελής μια και αδυνατώ να διανοηθώ έστω το σκεπτικό με το οποίο κάποιος "ντύνεται" με τον μανδύα ενός άλλου για να την πει, να βρίσει, να εκφράσει τον οποιοδήποτε αρνητισμό ? Δεν ζητώ να απαλλαγώ λόγω βλακείας, αλλά θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός να κατηγορήσω κάποιον επειδή συνομιλεί - ανυποψίαστος - με κάποιον που τρολάρει...

Κι εδώ που τα λέμε , δεν νομίζω πως δίνουμε τροφή στα τρολς αν στηλιτεύουμε την συμπεριφορά τους...Θεωρώ πιο επικίνδυνη την επίδειξη ανεκτικότητας στην ανοησία που χαρακτηρίζει τον τρόπο που λειτουργούν...

Γνώμη μου...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast