Originally Posted by
rock
Κοιτα ΚΕΝΟ, οσα σκεφτεσαι τα σκεφτονται οσοι εχουν κατι διαφορετικο στο μυαλο τους σε σχεση με αυτο που ψαχνουν γυρω. Οταν βρισκουν κατι που θεωρουν οτι τους καλυπτει φυσικα δεν αλλαζουν την αποψη που ειχαν για το περιβαλλον γυρω, αλλα πολυ απλα δε λενε πλεον οτι ειναι ολοι ετσι, αλλα οτι ειναι ετσι η πλειονοτητα. Κακα τα ψεματα η νοοτροπια εδω στην Ελλαδα σε πολλα πραγματα δεν ειναι οπως εξω κι αυτο εχει να κανει με πολλους τομεις, εκει και να ζουν στο συννεφακι, εχουν τα μεσα λιγο πολυ για να το κανουν. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις , απλα διαφωνω στο ολοι ετσι ειναι , γιατι εδω που τα λεμε αν ηταν δε θα γραφαμε και στο θεμα πιστευω.
Διαφωνω εντελως στο θεμα σεξ και σχεση οπως το παρουσιαζεις. Υπαρχουν περιπτωσεις που ολοκληρωσαν μετα απο πολυ καιρο , ειτε επειδη και οι δυο δεν ηταν ετοιμοι ειτε επειδη η κοπελα μπορει να μην ηταν, σε πληροφορω οτι μιλαω για σχεσεις που κρατησαν πανω απο ενα χρονο και αλλες κρατανε ακομα. Επισης δεν εχω ακουσει απο καποιο ατομο που εκανε σχεση επειδη ηταν κ οι δυο τους ερωτευμενοι οτι τελικα δεν ταιριαξαν λογω του σεξουαλικου, ισως να ειναι κατι που προκυπτει πολυ αργοτερα , παντως λογος για να χωρισει κανεις αμεσως ενω υπαρχει συναισθημα το βρισκω λιγο σπανιο.
Η γνωμη η δικη μου γενικα ειναι πως αν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι μεταξυ τους ή τελος παντων ελκυουν ο ενας τον αλλον, θα ταιριαξουν και εκει.
Δε μπορω να φανταστω πως γινεται να βλεπεις τον αλλο και να σε ελκυει η εμφανιση, η συμπεριφορα, ο χαρακτηρας και με το που πατε στο κρεβατι να λες μπα δε μου κανει, τοτε απλα σου αρεζε, δεν ενιωθες αρκετα πιστευω. Το αν προκυψει προβλημα αργοτερα σ'αυτον τον τομεα θα οφειλεται και σε αλλα πραγματα νομιζω και θα παιζει πολυ ρολο το συναισθηματικο κομματι και οχι μονο το σεξουαλικο αυτο καθ'αυτο. Λιγη παραπανω σκεψη αν ριχνει κανεις στον τομεα των σχεσεων , ειναι πολυ δυσκολο να βρει αυτο που ψαχνει, σιγουρα αν το βρει ομως θα το καταλαβει.
Το αν θα κρατησει μια σχεση δε μπορεις να το ξερεις ακομα κι αν χιλιοδοκιμασεις το σεξουαλικο θεμα, ειναι πολλα αυτα που δεν ξερεις για τον αλλον και μπορει να ανακαλυψεις αργοτερα. Επισης το ποσο χρονο θα παρει και ποσο εισαι διατεθειμενος να περιμενεις ειναι πραγματα που παιζουν ρολο. Δεν ξερω, πλεον ισως να το θεωρουν ακομα κ οι κοπελες ξεπερασμενο το να περιμενουν κτλ, εγω παντως εχω δει διαφορων ειδων παραδειγματα ειτε που περιμεναν ειτε που δεν περιμεναν, εξαρταται κι απ'το αν η κοπελα ειχε εμπειριες πιο πριν , καποια που δεν ειχε ειναι πολυ πιθανο να θελει να περιμενει και αρκετα κιολας.
Εξακολουθω να πιστευω οτι απο το συναισθημα πηγαζουν ολα, δηλαδη αν παρουμε για παραδειγμα μια κοπελα η οποια ειχε και καποια εμπειρια ας πουμε και δε σκεφτεται το θεμα του να περιμενει σαν κατι πρακτικο αλλα σαν κατι του στυλ αν ειναι νωρις ή οχι να προχωρησει, θα εχει τεραστια διαφορα αν νιωθει πραγματα γι'αυτον που εχει απεναντι της ή αν ειναι ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Στην Ελλαδα αλλος ειναι ο τροπος που μεγαλωνει κανεις και αλλες αναγκες δημιουργουνται προς καλυψη ειτε απο γυναικες ειτε απο αντρες, εξου και ολες αυτες οι συγκρισεις. Ναι ισως στο εξωτερικο οι γυναικες βλεπουν αλλιως τον εαυτο τους γιατι αλλιως μεγαλωσαν, μην ξεχνας ομως οτι ισως αυτο να εχει επιδραση και στο οτι μπορει να ειναι λιγοτερο συναισθηματικες στις σχεσεις τους. Οταν λενε καποιοι οτι μια ξενη ειναι πιο ευκολη πχ τι εννοουν? Οτι ειναι ευκολη μεσα στη σχεση ή οτι ειναι ευκολη να την πας στο κρεβατι? Φανταζομαι οτι οπως υπαρχουν διαφορες σε ενα πραγμα ετσι θα υπαρχουν και σε αλλα. Υπαρχουν ομως και σε ελληνες αντρες σε σχεση με ξενους, ετσι πανε αυτα. Μαλλον θα αρχισει το τσουβαλιασμα για τις ξενες τωρα λολ