Results 76 to 90 of 105
Thread: Γυναικεια Απογοητευση
-
05-12-2010, 16:55 #76
για να κρατησεις ομως μια ελληνιδα, θα πρεπει να εισαι ο Σουπερμαν!!! πραγματικα οι απαιτησεις τους ξεπερνανε καθε οριο, ειναι τελειως παραλογες. να ειμασταν καμια πλουσια χωρα, θα το καταλαβαινα, αλλα ρε γμτ εδω ειναι Ελλαδα, εχουμε προβλημα, προσγειωθητε λιγο...
το σεξ δεν ειναι προβλημα για καποιον χωρις αισθηματα. παει στα μπουρδελα και ξεδινει. ετσι κι αλλιως οι κοπελες εκει εχουν εμπειρια και το κανουν καλυτερα, θα το ευχαριστηθει σιγουρα. το προβλημα ειναι οσοι θελουν και κατι σοβαρο. μεσα σε μια νορμαλ σχεση λοιπον, υπαρχει και το σεξ. μπορει να ξεκινησει απ'αυτο, αλλα μπορει να γινει μετα απο αρκετες μερες, ή και μηνα, αν η αλλη ειναι δυσκολη. στην αρχη ομως, ολοι αυτο θελουν να δοκιμασουν, αν καλυπτονται στον ερωτικο τομεα. αμα δεν εχεις δοκιμασει μια κοπελα, πως μπορεις να ξερεις με σιγουρια αν θα κρατησει η σχεση ? ειδικα αν τελικα δε ταιριαζετε στο ερωτικο, τι κανεις ? ξεκινας σχεση, τη παντρευεσαι και στη πορεια βρισκεις αλλη απλα για σεξ ? ε οχι, αυτο καταληγει σε σιγουρο χωρισμο.
στη Sofia και τη claire δεν εχω να απαντησω κατι. διαβασα ολα οσα γραψατε και τα κατανοω, αλλα δε μου λετε τπτ καινουργιο, και ηδη ορισμενα μελοι μου παραπονεθηκαν οτι επαναλαμβανομαι...
- 05-12-2010, 17:01 #77
ρε συ κενό, αν πηγαίνεις στα μπουζούκια, λογικό είναι να συναντάς όλο τέτοιες γκόμενες!
επίσης το μέλη, γράφεται με "η", φιλική διόρθωση, ελπίζω να μην τσαντιστείς!
05-12-2010, 17:12 #78
ρε συ claire, με εχεις κοψει για ανθρωπο που πηγαινει στα μπουζουκια ? σε παρακαλω πολυ, μη με κανεις να ξερασω τωρα.
μια φορα εχω παει μονο, μικρος αναγκαστικα, οταν ημουν καλεσμενος επειδη παντρευτικε ενας συγγενης. δε διασκεδαζω εκει!
05-12-2010, 17:17 #79
Κοίτα,γράφω κι εγώ κατά των ελληνίδων,αλλά σίγουρα δεν είναι όλες τόσο απαιτητικές.Αν ήταν έτσι,τότε θα πηδούσαν μόνο οι λεφτάδες σ'αυτήν την χώρα.Όμως όλοι αυτοί οι άνδρες που βγάζουν κοπέλες σίγουρα δεν είναι όλοι λεφτάδες ,ούτε είναι τίποτα μοντέλα.Απλά είναι τυχεροί κι έχουν πολλές παρέες και αν χωρίσουν βρίσκουν πάλι κοπέλα μέσω της παρέας.Παίζει μεγάλο ρόλο να έχεις έναν κύκλο γνωριμιών και να μην σε βλέπουν συνέχεια μόνο ή με 1-2 ίδια άτομα και σε σταμπάρουν για αντικοινωνικό, γιατί τότε ασ'τα να πάνε.
Αν κάποιος που δεν έχει δυνατές φιλίες στερείται και ερωτικού συντρόφου,τότε σίγουρα ζει μες στην κατάθλιψη.Γι'αυτό και δικαιολογώ πολλούς που κρεμιούνται από μια σχέση μόλις την κάνουν,μιας και δεν έχουν άλλο στήριγμα.
05-12-2010, 17:21 #80
Καλά, αυτό το "οι ελληνίδες είναι απαιτητικές και οι ξένες είναι πιο normal" μου έφερε μια κάποια αναγούλα. Ρε σου, ξέρεις τι καψώνια που σου κάνουν οι ξένες? Τι προσοχή θέλουν, τι δώρα και προσφορες, και ποσο μα ΠΟΣΟ εύκολα παρεξηγούνται; Τουλάχιστον οι ελληνίδες/μεσογειακές γυναίκες έχουν την ίδια χαλαρή mentality με τους άνδρες. Συν τοις άλλοις, όταν είσαι με μια "ξένη" το έχεις πάντα στο νου σου, και της φέρεσαι με περισσότερη προσοχή και φροντίδα γιατί είναι "εξωτικό" φρούτο, και το ξέρεις πάντα βαθιά μέσα σου ότι ο φόβος να σου φύγει για τα ξένα μακρυά είναι πάντα ζωντανός. Είναι λοιπόν και οι άνδρες που δυσκολεύουν τα πράγματα :P
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
05-12-2010, 17:22 #81
σε αυτό που λες εδώ συμφωνώ! κι εγώ νομίζω πως σχέσεις μέσα από παρέες κυρίως δημιουργούνται. βέβαια αυτό ισχύει αντίστοιχα και για τις γυναίκες, μια λιγότερο κοινωνική κοπέλα με λίγους φίλους, έχει λιγότερες πιθανότητες να βρει γκόμενο.
γι αυτό λοιπόν να έχετε πολλά χόμπυ, να γράφεστε σε πολιτιστικές ομάδες κτλ , γιατί εκεί μέσα γνωρίζεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.
05-12-2010, 17:24 #82
κοιτα, εχω καταθλιψη, δε κρυβομαι, γι'αυτο εξαλλου ειμαι εδω. καταθλιψη πλεον εχει ο μισος πλανητης! αυτο ομως δε σημαινει οτι οσοι εχουν καταθλιψη ή αλλο προβλημα (σαν την αντικοινωνικοτητα μου), δεν τους αξιζει να ζουν, και να ψαχνουν την ευτυχια.
κι οχι δεν κρεμομαι απο μια σχεση. αυτοι που περιγραφεις ειναι οι απελπισμενοι που δεν ειχαν ποτε τους σχεση, και ισως δεν εχουν ουτε ενδιαφεροντα. εγω και γνωριμιες ειχα (καλως ή κακως μονο 5 απο αυτες προχωρησαν σοβαρα για σχεση), αλλα εχω κι ενδιαφεροντα!
05-12-2010, 17:25 #83
05-12-2010, 17:29 #84
επειδη αναθεμα με ξερω, γιατι η πρωτη μου ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και σε καμια περιπτωση δε πεινουσε για να πεις πχ επεσε θυμα μου και την εκμεταλλευτικα ή οτι αλλο, γι'αυτο λεω οτι λεω και κανω και συγκριση!
αμα δεν ειχα καμια εμπειρια απο εξω, και ειχα παει μονο με ελληνιδες, θα το βουλωνα γιατι δεν εχω το δικαιωμα για να χρησιμοποιω τετοιο επιχειρημα.
05-12-2010, 17:33 #85
Κοιτα ΚΕΝΟ, οσα σκεφτεσαι τα σκεφτονται οσοι εχουν κατι διαφορετικο στο μυαλο τους σε σχεση με αυτο που ψαχνουν γυρω. Οταν βρισκουν κατι που θεωρουν οτι τους καλυπτει φυσικα δεν αλλαζουν την αποψη που ειχαν για το περιβαλλον γυρω, αλλα πολυ απλα δε λενε πλεον οτι ειναι ολοι ετσι, αλλα οτι ειναι ετσι η πλειονοτητα. Κακα τα ψεματα η νοοτροπια εδω στην Ελλαδα σε πολλα πραγματα δεν ειναι οπως εξω κι αυτο εχει να κανει με πολλους τομεις, εκει και να ζουν στο συννεφακι, εχουν τα μεσα λιγο πολυ για να το κανουν. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις , απλα διαφωνω στο ολοι ετσι ειναι , γιατι εδω που τα λεμε αν ηταν δε θα γραφαμε και στο θεμα πιστευω.
Διαφωνω εντελως στο θεμα σεξ και σχεση οπως το παρουσιαζεις. Υπαρχουν περιπτωσεις που ολοκληρωσαν μετα απο πολυ καιρο , ειτε επειδη και οι δυο δεν ηταν ετοιμοι ειτε επειδη η κοπελα μπορει να μην ηταν, σε πληροφορω οτι μιλαω για σχεσεις που κρατησαν πανω απο ενα χρονο και αλλες κρατανε ακομα. Επισης δεν εχω ακουσει απο καποιο ατομο που εκανε σχεση επειδη ηταν κ οι δυο τους ερωτευμενοι οτι τελικα δεν ταιριαξαν λογω του σεξουαλικου, ισως να ειναι κατι που προκυπτει πολυ αργοτερα , παντως λογος για να χωρισει κανεις αμεσως ενω υπαρχει συναισθημα το βρισκω λιγο σπανιο.
Η γνωμη η δικη μου γενικα ειναι πως αν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι μεταξυ τους ή τελος παντων ελκυουν ο ενας τον αλλον, θα ταιριαξουν και εκει.
Δε μπορω να φανταστω πως γινεται να βλεπεις τον αλλο και να σε ελκυει η εμφανιση, η συμπεριφορα, ο χαρακτηρας και με το που πατε στο κρεβατι να λες μπα δε μου κανει, τοτε απλα σου αρεζε, δεν ενιωθες αρκετα πιστευω. Το αν προκυψει προβλημα αργοτερα σ'αυτον τον τομεα θα οφειλεται και σε αλλα πραγματα νομιζω και θα παιζει πολυ ρολο το συναισθηματικο κομματι και οχι μονο το σεξουαλικο αυτο καθ'αυτο. Λιγη παραπανω σκεψη αν ριχνει κανεις στον τομεα των σχεσεων , ειναι πολυ δυσκολο να βρει αυτο που ψαχνει, σιγουρα αν το βρει ομως θα το καταλαβει.
Το αν θα κρατησει μια σχεση δε μπορεις να το ξερεις ακομα κι αν χιλιοδοκιμασεις το σεξουαλικο θεμα, ειναι πολλα αυτα που δεν ξερεις για τον αλλον και μπορει να ανακαλυψεις αργοτερα. Επισης το ποσο χρονο θα παρει και ποσο εισαι διατεθειμενος να περιμενεις ειναι πραγματα που παιζουν ρολο. Δεν ξερω, πλεον ισως να το θεωρουν ακομα κ οι κοπελες ξεπερασμενο το να περιμενουν κτλ, εγω παντως εχω δει διαφορων ειδων παραδειγματα ειτε που περιμεναν ειτε που δεν περιμεναν, εξαρταται κι απ'το αν η κοπελα ειχε εμπειριες πιο πριν , καποια που δεν ειχε ειναι πολυ πιθανο να θελει να περιμενει και αρκετα κιολας.
Εξακολουθω να πιστευω οτι απο το συναισθημα πηγαζουν ολα, δηλαδη αν παρουμε για παραδειγμα μια κοπελα η οποια ειχε και καποια εμπειρια ας πουμε και δε σκεφτεται το θεμα του να περιμενει σαν κατι πρακτικο αλλα σαν κατι του στυλ αν ειναι νωρις ή οχι να προχωρησει, θα εχει τεραστια διαφορα αν νιωθει πραγματα γι'αυτον που εχει απεναντι της ή αν ειναι ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Στην Ελλαδα αλλος ειναι ο τροπος που μεγαλωνει κανεις και αλλες αναγκες δημιουργουνται προς καλυψη ειτε απο γυναικες ειτε απο αντρες, εξου και ολες αυτες οι συγκρισεις. Ναι ισως στο εξωτερικο οι γυναικες βλεπουν αλλιως τον εαυτο τους γιατι αλλιως μεγαλωσαν, μην ξεχνας ομως οτι ισως αυτο να εχει επιδραση και στο οτι μπορει να ειναι λιγοτερο συναισθηματικες στις σχεσεις τους. Οταν λενε καποιοι οτι μια ξενη ειναι πιο ευκολη πχ τι εννοουν? Οτι ειναι ευκολη μεσα στη σχεση ή οτι ειναι ευκολη να την πας στο κρεβατι? Φανταζομαι οτι οπως υπαρχουν διαφορες σε ενα πραγμα ετσι θα υπαρχουν και σε αλλα. Υπαρχουν ομως και σε ελληνες αντρες σε σχεση με ξενους, ετσι πανε αυτα. Μαλλον θα αρχισει το τσουβαλιασμα για τις ξενες τωρα λολLast edited by rock; 05-12-2010 at 17:45.
05-12-2010, 18:03 #86
Ο Paolo_1 στο οτι μια κοπελα επηρεαζεται απο το ποσα ατομα σε βλεπει να εχεις στο περιβαλλον σου εχει πολυ δικιο. Μπορει να ακουγεται ασχημο αλλα εδω που τα λεμε ισχυει πολυ το οτι αρκετες κοπελες θελουν να νιωθουν οτι εχεις κοινωνικη ζωη κτλ, τουλαχιστον αυτο βλεπω γυρω μου. Ακομη κι αν εσυ μπορει να εχεις ενα σωρο ενδιαφεροντα και να μην κρεμεσαι απο πανω της , το θεμα με τις παρεες ειναι πολυ παρεξηγησιμο, τι να πω υπαρχει μεγαλη αγνοια σε καποια πραγματα και στο πως κρινει πολλες φορες καποιος εναν αλλο ανθρωπο.
Βεβαια το αν αργοτερα η ιδια κοπελα μπορει να αρχισει να παραπονιεται για την κοινωνικη ζωη σου ενω ηθελε να την εχεις οταν σε γνωρισε, αυτο ειναι ενα αλλο τεραστιο κεφαλαιο.
Συμπερασμα: εισαι ο εαυτος σου, γιατι ο ανθρωπος που θα σε εκτιμησει θα το κανει γι'αυτο που εισαι και οχι γι'αυτο που προσποιεισαι. Αυτοματα οταν ταιριαξεις με καποιον ανθρωπο απο μονος σου διαμορφωνεις τον εαυτο σου μεσα στη σχεση.
05-12-2010, 18:07 #87
Το προβλημα κατα τη γνωμη μου ειναι γενικοτερο και αφορα συνολικα ολες τις σχεσεις που αναπτυσσουν οι ανθρωποι και την νοοτροπια τους.Το ελληνικο πνευμα της αρχαιοτητας που πολυ συχνα πολλοι το επικαλουνται διακρινεται για την μεσοτητα την απλοτητα και κυριως την ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ!!!Μπορει να ειναι δικη μου εντυπωση αλλα ο σημερινος νεοελληνας και μιλαω βεβαια για τον μεσο ορο δεν συγκεντρωνει κανενα απο αυτα τα χαρακτηριστικα.Εννοειται πως αυτο αφορα τοσο το ανδρικο οσο και το γυναικειο φυλο.Η παραπανω εικονα που ανεβασε ενας φιλος απεικονιζει θελω να πιστευω ενα μερος μονο της πραγματικοτητας.Απεχθανομ� �ι εκεινες που ντυνονται προκλητικα απλα και μονο για να τραβηξουν τα βλεμματα και κυριως εαν προκειται για ατομα που σπουδαζουν!!! και το μονο ενδιαφερον τους εστιαζεται στη πιστα των μπουζουκιων.Και αυτο εν μερει αφορα και τους ανδρες που ειναι διατεθειμενοι να γελοιοποιηθουν η να κανουν ακομα και τον καραγκιοζη για να αρεσουν στο συγκεκριμενο ειδος γυναικων παιρνοντας αυτο το αδιαφορο υφος του σε κοιταζω αν με κοιταζεις και ουτω καθ'εξης...Εν τελει πιστευω πως ειναι εμφανης η ελλειψη παιδειας σε καθε δραστηριοτητα της ζωης μας ακομα και στο πανεπιστημιο που οποιαδηποτε αλλαγη στη κοινωνια απο κει μπορει να ξεκινησει.Μου δινεται η εντυπωση πως η ελαφροτητα και η βλακεια ειναι προτερηματα στις σημερινες σχεσεις των ανθρωπων. ΥΓ.Η πλειοψηφια δεν μας χαρακτηριζει ολους συνολικα.Σιγουρα υπαρχουν και ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ και εχει σιγουρα μεγαλο ενδιαφερον σ'αυτη τη ζωη να γνωριζεις απο κοντα τα πραγματα,να μην θετεις τον εαυτο σου εκτος κοινωνιας,να απορριπτεις το κακογουστο και να επιλεγεις το ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ,εν ολιγοις εκει εξω υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που παρουσιαζουν ενδιαφερον αρκει να ψαξεις.Παντοτε υπαρχει και το καλο και το κακο και ειναι στο χερι σου τι θα επιλεξεις...
05-12-2010, 18:43 #88
εγραψες πολλα, αλλα εγω δεν εχω να απαντησω τοσα...
οσον αφορα το θεμα του σεξ, για να μη βγαλετε λιγουρι στο τελος, ξεκαθαριζω οτι ΔΕΝ ψαχνω μονο αυτο (θα πηγαινα στα μπουρδελα αν ηταν). εγω ψαχνω κατι πιο ολοκληρωμενο, θελω να ειμαι μαζι με τη κοπελα μου και να συζηταω τα παντα, να μπορω να κανω διαλογο και να παρω μια απαντηση (αυτο ειναι το μοναδικο στο οποιο υστερουν οι ξενες, οσες τουλαχιστον δε μιλουν ελληνικα), να εχουμε πολλα κοινα, να πηγαινουμε πχ σινεμα και ταξιδια μαζι κλπ. θελω να μοιραζομαι τα παντα μαζι της, καθε στιγμη. μια απ'αυτες τις στιγμες λοιπον, κι αρκετα βασικη για τη σχεση, ειναι και το σεξ. ενα μεσα στο συνολο που ονομαζουμε σχεση δλδ.
δε προκειται να σταθω στο ποτε θα κατσει η καθεμια, δικο σας καθαρα θεμα αυτο. αλλα απ'τη πλευρα του αντρα, θα πρεπει να ξερετε οτι βγαινει πολυ παθος, γι'αυτο ορισμενοι κανουν σαν πεινασμενα σκυλια. με αλλα λογια, θελουμε απλα να δοκιμασουμε τη κοπελα απ'ολες τις πλευρες, να δουμε αν οντως μας κανει κι αξιζει να μεινουμε ή οχι. οι γυναικες ισως ειναι περισσοτερο συναισθηματικες, ισως θελουν πρωτα το παραμυθι τους, οτι τις καταλαβαινεις, να νιωσουν ασφαλεια, κατι σιγουρο, και μετα το σεξ. τουλαχιστον ετσι ηταν παλια. τωρα μονο σεξ, αλλα και καθολου σχεση. και ειναι κριμα, γιατι οι αντρες μπορει αρχικα να δειχνουν οτι θελουν καποια μονο για σεξ, αν ομως αυτη η καποια εχει καλο χαρακτηρα και ειναι αξιολογη, σιγουρα δε θα μεινει ο αλλος ασυγκινητος...
μου ειπες πως οταν υπαρχουν αισθηματα, δεν προκειται να υπαρξει προβλημα στο σεξ, τουλαχιστον αμεσα, ή κατι τετοιο. μιλωντας καθαρα απ'τις εμπειριες μου θα πω τα εξης... με τη τελευταια πρωην μου (μεγαλυτερη) ξεκινησαμε απο φιλια, εξαιτιας της δωθηκε ευκαιρια για σχεση, και τελικα κατεληξε σε απλα σεξ. ψοφιο κι ολας γιατι ουτε το σωμα της μου αρεσε κι ολοι την παρακαλουσαν να φαει (ηταν πολυ κοκαλιαρα, ενω εμενα με τραβανε πιο πολυ γυναικες με καμπυλες), ουτε φυσικα πλεον υπηρχαν συναισθηματα. ετσι παρολο που θα μπορουσα να συνεχισω μαζι της με μετριο σεξ (το οποιο στο μελλον θα βαριομουν) αν ειχε καλο χαρακτηρα, ολα καταστραφηκαν και γυρισαν στο απλα σεξ χωρις ουσια.
δεν ξερω αν εγινα κατανοητος, θα ηθελα ομως να κανω μια διορθωση. ερωτας ειναι οταν κανουμε (η προκειται να κανουμε) σεξ εχωντας αισθηματα. σκετο σεξ οταν κανουμε απλα τη πραξη, διχως να νιωθουμε και πολλα για το ατομο, διχως να εχουμε μελλον μαζι του. για αναρωτηθητε οι ελληνιδες, με ποσους κανατε ερωτα, και με ποσους σεξ ?
05-12-2010, 19:43 #89
Φανταζομαι η ερωτηση σου ειναι ρητορικη, ξερεις οτι θα επαιρνες ενα σωρο διαφορετικες απαντησεις, εξαρταται απ'το ατομο κι οχι απο φυλο ή εθνικοτητα. Εξακολουθεις να διαχωριζεις τις ελληνιδες, δηλαδη οι ελληνιδες κανουν σεξ και οι ξενες ερωτα? Η συζητηση τοποθετειται σε πολυ απολυτα πλαισια , αλλα αν εννοεις αυτο και τις διαχωριζεις , αναγκαζομαι να απαντησω κι εγω λιγο απολυτα.
Η μεγαλυτερη ισως διαφορα μιας ξενης γυναικας (και παλι στο περιπου μιλαμε,καθε ανθρωπος αλλιως ειναι) ειναι οτι η ιδια βλεπει αλλιως το σωμα της και διαχωριζει τη σχεση απο το σεξ. Σου ειπε ο Paolo_1 για το εξωτερικο, κι οτι ας πουμε το σεξουαλικο θα το ειχες λυμενο , αυτο πως το ερμηνευεις?
Ο τροπος που λειτουργει μια ελληνικη οικογενεια πολυ συχνα τοποθετει τη γυναικα σε ενα ρολο υπο, οχι μονο ως προς τη συμπεριφορα της στα πλαισια της κοινωνιας αλλα και στα πλαισια μιας σχεσης με το αλλο φυλο. Σε αρκετες χωρες και στην Ευρωπη και αλλου, η γυναικα μαθαινει να στεκεται στα ποδια της εχοντας αυτοσεβασμο και οντας απενοχοποιημενη για τις οποιες επιλογες της για εκφραση σεξουαλικοτητας, ετσι οι συναισθηματικες αναγκες της ειναι διαφορετικες.
Στην Ελλαδα, τη γυναικα που επιλεγει να κανει μονο σεξ κι οχι σχεσεις την ανεβοκατεβαζουν ''π*****α'', ενω αντιθετα τον αντρα που παει καθε μερα με αλλη ''γοη''. Μαλλον αν κοιταξεις σε καποιες αλλες χωρες ειναι λιγο διαφορετικη η νοοτροπια και σ'αυτο το θεμα και σε αλλα, ναι υπαρχουν διαφορες μεταξυ ελληνων και ξενων, αλλα ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα που θιγεις περι σεξ και ερωτα πιστευω θα σου ελεγαν και οσοι εχουν ζησει στο εξωτερικο οτι ειναι τελειως διαφορετικα.
05-12-2010, 20:09 #90
σε ενα ελληνικο φορουμ, γεματο ελληνιδες, ποιες περιμενεις να ρωτησω ? απλη ερωτηση ηταν.
το θεμα του εξωτερικου ποναει! κατι απαντησα στη προηγουμενη σελιδα για το θεμα αυτο, μη με κανεις να επαναλαμβανομαι...
ναι θελω και μακαρι να μετακομισω συντομα στο εξωτερικο, αλλα οπως ολα δειχνουν δε θα τα καταφερω τελικα. απο τα 19 μου το παλευω, εχω βαλει λεφτα στην ακρη, αλλα υπαρχουν κι αλλα προβληματα, κι εγω αυτη τη στιγμη δεν εχω την υποστηριξη ουτε των γονιων μου για να το κανω (για την ακριβεια ειναι εναντιον της φυγης).
χαιρω πολυ, στο εξωτερικο απ'τα 18 τους μενει ο καθενας μονος του, τους πληρωνουν να σπουδαζουν κλπ. εδω μεχρι τα 30 ειμαστε ακομα με τα λεφτα του μπαμπα. και δικαιολογημενο αφου και δουλεια να εχεις, δε φτανουν να ζησεις μονος σου.
οχι πιστευω το τι θα κανει μια γυναικα στα προσωπικα της, ειναι καθαρα δικο της θεμα (το τι λενε ειναι λεπτομεριες, εξαλλου παντα υπηρχαν κουτσομπολες). αν τωρα ολες ειναι της σχολης Cosmopolitan εγω προσωπικα δε φταιω. ειμαι θυμα κι οχι θυτης, δεν εκανα εγω τις γυναικες και τη κοινωνια ετσι. εγω ισα ισα που θα προσπαθω να βοηθησω τη τυχερη κοπελα (αν βρεθει ποτε)...