-
Διαβασα το post σου στο παλιο θεμα..Ησουν πολυ τυχερη που βρεθηκε εκεινο το ατομο εκεινη τη στιγμη μπροστα σου και εγινε το κλικ και αλλαξες συνηθειες...οντως δυσκολα ξεπερνιεται η ανορεξια ποσο μαλλον μ αυτον τον τροπο ησουν πολυ τυχερη που το ξεπερασες σχετικα γρηγορα γιατι οσο να πεις 3 μηνες δεν ειναι και παρα πολυ θελω να πω πως εχει σημασια και η διαρκεια ως ενα βαθμο αλλο να παλευεις την ανορεξια 3 μηνες κι αλλο 6 και παραπανω και μετα να αναπτυσσεις κι αλλες διατροφικες διαταραχες....
εγω δυστυχως δεν την ξεπερασα ετσι ευκολα δεδομενου του οτι κατεληξα στο νοσοκομειο με αφυδατωση και μετα χρειαστηκε να νοσηλευτω για 2 μηνες....και μεχρι να επενελθουν πληρως οι λειτουργιες του οργανισμου περασε ενας χρονος....
παρολο που ειχα φτασει 35 κιλα με εβλεπα χοντρη...μονο οταν επαθα αφυδατωση και ενιωσα οτι μπορει να πεθανω φοβηθηκα πραγματικα...μεχρι τοτε μ αρεσε να ζω με στερησεις...ειχα σκοπο να διατηρησω για παντα αυτες τις συνηθειες.....περασε πολυς χρονος και προσπαθεια μεχρι να καταλαβω και να αποδεχτω τι μου συνεβαινε....
-
carrie ειναι ακριβως το ιδιο να χαιρεσαι οταν σ λενε να παχυνεις και να μην σε νοιαζει αν σ λενε πως φενεσαι χαλια! ηταν οι ποιο ευτιχισμενες και συναμμα πιο δυστυχισμενες μερες τις ζωης μ πως να το εξηγησω ενιωθα πως καταφερνα ενα στοχο και ταυτοχρονα δεν ειχα το κουραγιο, ημουν πολυ κουρασμενη και αδυναμη, για να πανιγυρισω.
δεν ξερω αν τα ρουχα κ ολα αυτα αντιπροσωπευει αυτο που λες. παντα ημουνα ετσι απο μικρη..... κ επισης δεν ακουω χςβι μεταλ κ τετοια. ακουω χιπ χοπ και προτιτζι και λιγο μανσον και ρουβα και τζαστιν ομως!χοχ
δλδ δεν συχναζω σε καταγωγια και τετοια ισα ισα παω πολυ συχνα σε κλαμπ κ μαλιστα πολυ γνωστα και εμπορικα κλαμπ...δν εχει να κανει με το γουστο μ στο ντυσιμο....απλα ισως μαρεσει απλα ισως ξεχωριζω καπως απο τις αλλες δεν ξερω
το χαρακωμα ηταν μια φαση της ζωης μ, που παρ ολο που δν ειναι πολυ παλια, μου λειπει κ ειναι αρρωστημενο εως περιεργο
-
κι εγω εχω μεγαλο παρελθον με το χαρακωμα......και παρον....δεν μπορω να το σταματησω....ειδικα να γραφω λεξεις....ισως ξεσπαω στο σωμα μου μη μπορωντας να ελεγξω αλλα πραγματα...
εκανα βουλιμικο πριν απο λιγο..προχθες το καταπιεσα σημερα μου βγηκε οχι που δεν θα βγαινε...shit shit shit can't help anymore...:(
-
σου λεω αλλα δεν μπαινεις καθολου μσν να μιλησουμε μηπως σε βοηθησω.........εμενα το βουλιμικο σταδιο δεν ειναι τοσο εντονο οσο τοτε το χω δουλεψει παρα πολυ
-
msn δεν μπαινω και τοσο συχνα γτ ειναι παλιο το κwLoμηχανημα που εχω και κολλαει...αα μπηκα τωρα πιστευω να μην σερνεται...
το χεις ξεπερασει δλδ τελειως η εστω σε μεγαλο βαθμο?? πως το αντιμετωπισες??
-
δεν σε βλεπω κατι θα χει γινει λαθος
πιστευω με βοηθησε παρα πολυ η φαρμακευτικη αγωγη η συγκεκριμενη. γτ με τις αλλες δεν γινοταν τπτ
-
κανονικα εχω κανει συνδεση στο messenger τωρα τι σκατα γινεται δεν μπορω να καταλαβω...δειχνει οτι ειμαι εκτος συνδεσης?? πως φαινεται η κατασταση? δοκιμασε να μου στειλεις μηπως το παρω..(το ξανανοιγω να δω τι γινεται..)
τι φαρμακευτικη αγωγη ακολουθησεις?? δλδ σε βοηθησε να μειωθουν τα επεισοδια?? εμενα παντως το ladose που υποτιθεται ειναι και για βουλιμια τιποτα ιδιαιτερο δν εκανε..
-
δεν ξερω θα σ στειλω πμ το δικο μ να με κανεις εσυ μηπως εχει γινει καποιο λαθος.
το ladose ουτε σε μενα εκανε τπτ!!!!μετα απο πολλες αλαγες στην αγωγη μ εδω και μηνες ο γιατρος μ εχει σταθεροποιησει μια η οποια εχει μεγαλη διαφορα πανω μ. παιρνω 225mg tudor, 50mg lamictal, 0,5mg xanax και 2mg wisperdon (το οποιο αν δν εχεις ψυχωση δεν σου χρειαζεται εσενα γτ εμενα μ το αυξομοιωνει στα 4-5 αναλογα με το πως ειμαι)
-
δλδ σου κοβουν αυτα τα φαρμακα κατα καποιο τροπο την ορεξη??
εγω παιρνω ladose, lexotanil κ abilify δεν εχω βαλει κιλα γτ ειναι φαρμακα που δεν βαζουν κιλα αλλα στη βουλιμια δεν μ εχουν βοηθησει..(σε αλλα ομως προβληματα που εχω με βοηθανε αρκετα..)
-
σταθεροποιητες πιο πολυ και αγχολυτικο δλδ.........επαιρνα κ εγω για σταθεροποιητη το rifocus αλλα καλητερη δουλεια μ κανει το lamictal παντως δεν ειναι τοσο η ορεξη το θεμα δν ειναι να κοπει η ορεξη, ορεξη εχει ολος ο κοσμος. το θεμα ειναι να κοπει η βουλιμια επειδη την προκαλει η αντισταση μας σε πολλες τροφες με αποτελεσμα να ξεσπαει ο οργανισμος και να ζηταει απεγνωσμενα αυτες τις τροφες....εξου και τα βουλιμικα.
να φανταστεις μεχρι περυσι εκανα 3 εμετους την μερα σχεδον απο βουλιμικα τωρα εχει μειωθει η αναγκη μ για τετοια στο ελαχιστο δλδ 1-2 την βδομαδα και παλι δν ειναι βουλιμια ακριβως. και δεν μου τροφοδοτει βουλιμια ενα σοκολατακι η μια καραμελα η ακομα και η μυρωδια φαγητων οπως πριν. με επιαναν βουλιμικα ακομα και οταν μυριζα κρεμα σωματος με γευσεις
-
μου τα δωσαν ολ αυτα γτ περα απο βουλιμια εχω κ διπολικη διαταραχη κ γενικευμενη αγχωδη διαταραχη με διαφορα ψυχοσωματικα..(απ ολα εχει ο μπαξες χεχε :) )δεν ξερω κατα ποσο η διπολικη κ το αγχος συνδεονται με τη βουλιμια κ την επιδινωνουν....ουτε κ τα φαρμακα κατα ποσο σχετιζονται...περα απ το ladose που υποτιθεται βοηθαει αλλα το παιρνω κ για αλλο λογο...
δεν πιστευω οτι θα μπορεσω να καταπολεμησω τη βουλιμια με φαρμακα....τουλαχιστον αυτα που παιρνω δν βοηθανε σ αυτο το θεμα...η ψυχοθεραπεια μ εχει βοηθησει αλλα ισως φταιει κ το οτι ειμαι κ λιγο ξεροκεφαλη κ εγωιστρια κ δν πολυακουω...ο γιατρος μ χει πει πως δν συνεργαζομαι κ τοσο κ οτι δν θελω να βγω απ το προβλημα μου...το οτι γενικως ειμαι αντιδραστικη κ ξεροκεφαλη ειναι στο χαρακτηρα μου πιστευω κ δν μπορω ν το αλλαξω,,οχι ομως οτι δν θελω να βγω απ το προβλημα..αυτο ελειπε να μ αρεσει κιολας.....
προσπαθω οσο μπορω να κραταω τον ελεγχο γτ αμα ξεφυγω δυσκολα συγκρατιεμαι ακομα κ ενα σοκολατακι ειναι ικανο να με κανει να φαω ολο το κουτι κ να πυροδοτησει βουλιμικο επεισοδιο....παντως εχω κανει προοδο εχω μειωσει τα καθαρτικα που παιρνω αυτο το θεωρω πολυ σημαντικο βημα αν κ παλι εχω αμφιβολιες..ο γιατρος μου χει πει οτι ειτε παρω 10 ειτε παρψ 2 την ιδια δουλεια κανουν αλλα δεν το πολιπιστευω αυτο...εχω συνδεσει την ποσοτητα που θα φαω με το ποσα καθαρτικα θα παρω....οσο πιο πολυ φαω η αν αυτα που θα φαω ειναι γλυκα κ τετοια τοσο περισσοτερα θα παρω...εχω φτασει και 16 μεσα σε μια μερα....