καλημέρα Arsi... Eγώ με αυτήν την βροχή νιώθω καλύτερα τώρα, σαν να ανακουφίστηκα κάπως..πάω με τον καιρό μάλλον..
Printable View
καλημέρα Arsi... Eγώ με αυτήν την βροχή νιώθω καλύτερα τώρα, σαν να ανακουφίστηκα κάπως..πάω με τον καιρό μάλλον..
Χα..Lacrymosa μόλις γράψαμε ακριβώς το ίδιο :)
η απλά συμπτωση :Ρ
βρε λες..;Πάντως μου βγαίνει μια αισιοδοξία για το φετινό καλοκαίρι, μάλλον καλό είναι αυτό ε; Το να νιώθω τόσο άσχημα τοσο καιρό, γιατί άσχετα με όσα λέω και που γκρινιάζω νιώθω λίγο καλύτερα τον τελευταίο καιρό..νιώθω σαν να συνειδητοποιώ και το παραμικρό καλό που συμβαίνει (βεβαια πολλές φορές και το παραμικρό κακό..αλλά αυτό είναι άλλο)..π.χ. πίνω νερό και ξεδιψάω και σκέφτομαι τι ωραία αίσθηση, τι τυχερή που είμαι που το ένιωσα αυτό, που ζω κάπου που έχει πολύ νερό, που είμαι υγιής και μπορώ να το πιω κ.τ.λ... εντάξει..είναι λίγο ακραίο το παράδειγμα αλλά κάπως έτσι σκέφτομαι ( αυτό με το νερό πάντως αλήθεια το χω σκεφτεί).
αυτόν τον καιρό θέλω να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου να δεθώ με ανθρώπους..έχω ανθρώπους γύρω μου, εν δυνάμει φίλους..με τους οποίους μπορώ να προσπαθήσω να δεθώ περισσότερο, να προσεγγίσω περισσότερο και σε αυτούς που ήδη έχω να δείξω το πως νιώθω που τους έχω. πάντως σκέφτομαι ότι θα θελα και καινούργια πράγματα στη ζωή μου, θετικούς ανθρώπους, με ευαισθησίες αλλά και διάθεση για ζωή..με κούραζει η αδράνεια και με παρασύρει..(λίγο θέλω..)..θέλω ανθρώπους που προσπαθούν
δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα σε όσα έχω να κάνω. Το μυαλό μου τρέχει αλλού..
Γραφεις πολυ συνειδητοπιημενα !! Κ εχεις επιγνωση των οσων σκεφτεσαι κ κανεις κ ειναι πολυ σημαντικο αυτο για να κανεις περαιτερω βηματα κ να πραγματιποιησεις εναν εναν τους στοχους σου!!
Αυτο με το νερο το χω νιωσει κ εγω !! Δεν ειναι ακραιο, ειναι μοναδικη αισθηση !!
Κ εγω εχω μια αισιοδοξια για το φετινο καλοκαιρι, αλλα συγκρατημενη αισιοδοξια γιατι ποτε δεν ξες τι γινεται κ τι ανατροπες προκυπτουν...
θα ναι καλό και για τις δυο το καλοκαίρι και για τις δύο και δεν σηκώνω κουβέντα! :Ρ
Εχω διάφορες δουλειες που απαιτούν συγκέντρωση, μόνη μου και μεσα στο σπίτι..σκέφτομαι όμως να πάω σε κανένα ήυσχο καφέ στην γειτονιά να τις τελειώσω εκεί τουλάχιστον να έχω την αίσθηση ότι είμαι εξω. Κοιτα να δείς απο κει..που δεν ήθελα να βγώ από το σπίτι τωρα δεν θέλω άλλο σπίτι. Σκέφτομαι μήπως έχω κάνει λάθος επιλογές στη ζωή μου , με όσα ασχολούμαι τώρα που προϋποθέτουν αρκετή μοναξιά, υπομονή, έλεγχο..αυτό μου ήρθε τώρα που βγήκα να πάρω ένα παγωτό :) και σκέφτηκα πόσο με ευχαριστεί το έξω και ο ήλιος εστω και αυτά τα 2 λεπτά που βγηκα μέχρι το περίπτερο, πόσο ευτυχισμένη νιώθω με οτιδήποτε δημιουργικό και την επαφή με ανθρωπους. Δεν ξέρω πως είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν μ αρέσει το έξω..ή να συναναστρέφομαι με κόσμο. Δεν ξέρω..να βγώ μόνη μου για ένα καφεδακι τώρα και να πάρω μαζί και τα χαρτιά μου να τελειώσω τις δουλειες μου, γιατί εδώ δεν με βλέπω να κάνω τίποτα?
πήγα τελικά σε ένα ήσυχο γλυκούλι καφέ εδώ στην γειτονιά..ήπια το καφεδάκι μου και έβγαλα και αρκετή δουλειά.και ένιωσα μια χαρά που το κανα...μου έφυγε και ο κόμπος που ένιωθα πριν χαλάρωσα μόνο που ήμουν έξω και με χτυπούσε ο ήλιος..κάθισε έτσι ένα δυωράκι. χάρηκα πάντως με τον εαυτό μου που δνε αφέθηκα τελειως στο πως ένιωθα και έκανα κάτι που σκέφτηκα εκείνη την ώρα οτι θα με ευχαριστούσε ..και όντως με έκανε να νιώσω καλύτερα.ήρθα λίγο πιο κοντά στον ανεξάρτητο, αυθόρμητο "ιδανικό" εαυτό μου :)
Καλησπέρα σήμερα νιώθω τρομερή εξάντληση (κυρίως σωματική) χωρίς προφανή λόγο..έχω την ανάγκη να χαλαρώσω αλλά δεν έχω τη δυνατότητα. Δεν ξέρω τι να κάνω..
Νιώθω τόσο κουρασμένη, κι όμως κάτι μέσα μου δεν μ αφήνει να ξεκουραστώ..για να νιώθω έτσι, κατι υπάρχει, κάτι με εμποδίζει..δεν ξέρω τι. Σκέφτομαι τι θα θελα..μήπως και βρω τι μου φταιει..Δεν ξέρω αρχίζω να το χάνω πάλι. Πάλι θα αργήσω να κοιμηθώ..Θα σηκωθώ, θα κάνω όσα πρεπει να κάνω και θα τελειώσει η μέρα..
Θελω να κάνω βόλτες στη θάλασσα, θέλω να περπατήσω ξυπόλυτη στο γρασίδι, θέλω να δω τα αστέρια, θέλω να βρεθώ σε έναν κήπο, να βουτήξω τα πόδια μου στο ποτάμι..Θέλω να φύγω από την πόλη μάλλον, με κούρασε. Θέλω να περπατάω στο δρόμο και να βλέπω γνωστούς. Πως ξέρω όμως αν απλά με κούρασε η ζωή εδώ, όσα κάνω, όσα δεν έχω-και για αυτό νομίζω ότι θέλω αυτά ?
ξύπνησα αρκετά ευδιαθετη σήμερα το πρωί, σαν συνέχεια της διάθεσης μου στο όνειρο που είδα νομίζω. Οσο περνάει η ώρα και το όνειρο συνεχίζει να επανέρχεται στο μυαλό μου, προβηματίζομαι. Στα τελευταια μηνύματα μου χθες το βράδυ προβληματιζόμουν τι είναι πραγματικά αυτό που θα ήθελα, και φοβάμαι μήπως η απάντηση δόθηκε μέσα από το όνειρο, και αφορά κάτι που προσπαθώ να απορρίψω τον τελευταίο καιρό. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν δίνω βάση στα όνειρα ως πρόβλεψη αλλά αναρωτιέμαι μήπως όντως θέλει κάτι να μου πεί, μήπως αντιπροσωπεύει κάτι που δεν αφήνω να βγεί όσο είμαι ξύπνια. Επειδή έτσι όπως τα λέω μπορεί να σας μπερδεύω ακόμα περισσότερο, είδα τον πρωη μου (αυτόν που αναφέρω και σε άλλα θέματα που έχω ανοίξει) να έρχεται να με βρεί, να μου φέρεται τρυφερά και προστατευτικά, να μ έχει αγκαλιά και να μου χαρίζει σαν έκπληξη και για συγγνώμη κάτι χρωματιστά βραχιολάκια και δαχτυλιδάκια πολλά μαζί..τα οποία με ενθουσιάζουν και βάζω τα κλάματα και αυτός με παρηγορεί και μετά τα φοράω όλα αυτά μαζί και τα κοιτάω και χαμογελάω..και κάπου στην συνεχεια του ονείρου..αυτός δεν έιναι εκεί και είμαι σε ένα μηχανάκι νομίζω με μια παλιά μου φίλη και αρχίζουν να μου πέφτουν αυτά τα χρωματιστά βραχιολάκια και σταματάμε και εγώ αρχίζω κλαίγοντας να ψάχνω κομμάτια από αυτα τα βραχιολάκια που έχουν κοπεί και διαλυθεί..Αυτό. Δεν ξερω με προβημάτισε το όνειρο γιατί το τελευταίο καιρό έχω καταλήξει ότι τελείωσε αυτή η ιστορία..αλλά η αίσθηση του να ήμαστε μαζί, που υπήρχε στο όνειρο ήταν τόσο ωραια..που κρατάει και μέχρι τώρα που ξύπνησα..Να δώσω σημασια ή όχι?Συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο μήνυμα αλλά πραγματικά το σκέφτομαι όλη την ώρα από το πρωί. αν θέλει κάποιος να μου πεί τη γνώμη του..
Να δωσεις σημασια στο οτι ειδες οτι ησασταν μαζι και σαρεσε; Λαθος σου αν κανεις μονο αυτο, περα απο το οτι αυτο το ξεραμε, σημασια πρεπει να δωσεις ΚΑΙ στο δευτερο κομματι του ονειρου, που τα βραχιολακια σπαγανε και φευγανε ενω ησουν με μια φιλη σου, και εκλαιγες και εψαχνες τα κομματια τους. Απο την ονειροκριτρια του φορουμ.
Μπορεί και να χεις δίκιο carrie, απλά μπερδεύτηκα με το πως ένιωσα. νόμιζα ότι το είχα ξεκαθαρίσει και μέσα μου πια..
το δευτερο κομματι παντως του ονειρου λεει πως μια φυσιολογικη ζωη που δεν τον περιλαμβανει, π.χ. μια φυγη με μια φιλη με ενα μηχανακι, απειλει τα "βραχιολακια" που εχεις παρει απο αυτον, και ψαχνοντας τα βραχιολακια, σταματας και τη βολτα (πεφτεις συναισθηματικα) και ετσι δυσκολευεσαι, κολλας, και πας συνεχως μπρος πισω μπρος πισω.. Μπορει παλι να σημαινει οτι αυτα που σου ειχε δωσει αυτος σαν εφοδια για να ξεπερνας τις δυσκολιες, π.χ. ελα ολα καλα θα πανε αλλοι εχουν σοβαροτερα προοβληματα, δε δουλευουν χωρις αυτον, οποτε πρεπει να βρεις αλλα μεσα και τροπους..
δεν ξέρω. εγώ τα βραχιολάκια τα θεώρησα ως τις καλές αναμνήσεις που έχω από αυτον και δεν θέλω να τις χάσω αλλά αυτό με κρατάει πίσω κάπως..Ότι οι καλές αναμνήσεις δεν μ αφήνουν να τον απορρίψω, τις έχω και χαμογελάω όταν τις σκέφτομαι, όπως στο όνειρο τα χρωματιστά βραχιολάκια.
αλλά τελείωσε όλο αυτό όσο καλά και αν ένιωσα στο όνειρο, όσο και να ταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές των τελευταίων ημερών. πρέπει να το καταλάβω, δνε είναι έτσι τώρα η σχέση μου μαζί του όυτε μπορεί να ξαναγίνει ποτέ-έχουν μεσολαβήσει τόσα πράγματα
αν , αν θες σβήσε κανένα μνμ, δε μπορώ να σου στείλω....
α οκ περίμενε να βρω λίγο πως γίνεται..
κι εμένα το ίδιο :)
σκέφτομαι πολλά αλλά δεν έχω τίποτα να πω.:(
και δεν ξέρω τι θα θελα να ακούσω..
τελικ'α 'εχω πολλά να πω αλλά μάλλον δεν έχουν νόημα
ξύπνησα άσχημα δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεββάτι.κι εδώ που γραφω δεν νομίζω ότι έχει νόημα, απλά είπα απο κάπου να κρατηθώ, μην βουλιάξω τελείως..κάτι μπορεί να ακούσω
και σήμερα δεν νιώθω καθόλου καλά. ήρθα στους γονείς μου για λίγο αλλά δυστυχώς πρεπει να ξαναφύγω. κρυωσα μάλλον κιόλας και δεν νιώθω και σωματικά πολύ καλά. αρχίζω να φοβάμαι το ασφυκτικό συναίσθημα που νιώθω.
δεν ξέρω τι να κάνω νιώθω πραγματικά άσχημα και ταυτόχρονα τύψεις για το πως νιώθω :(
διωξε τις τυψεις και ολα θα πανε καλυτερα.
απογοητεύτηκα τελείως..ένα πράγμα που με έκανε να νιώθω κάπως καλύτερα ήταν να σκέφτομαι ότι έκλεισα ραντεβού με ψυχολόγο στις 24 .και πήραν απο τα κψυ τωρα και μου το ακύρωσαν, γιατί φεύγει με άδεια.
πως carrie;νιώθω ένοχη για το πόσο χάλια νιώθω.
http://www.youtube.com/watch?v=hjbNX0vGkGM
Εγώ όταν καταφέρνω ενώ δεν είμαι καλά να πείσω τον εαυτό μου να ανέβει, σταματάω να σκέφτομαι και ακούω αυτό το τραγούδι...εννοείται το τραγουδάω κιόλας..δεν πειράζει που φαλτσάρω..αρκεί που το τραγουδάω!
θέλησαν να τον αναβάλλουν για 8 Ιουλίου, αλλά δεν θα είμαι εδω. είπαν οτι και να γινόταν πριν τη άδεια δεν θα είχε και πολύ νόημα γιατί θα ήταν ένα και μετά θα μεσολαβούσε το καλοκαίρι. με ρωτησαν για την ασφάλεια μου και μου είπαν ότι ίσως θα μπορούσα να απευθυνθώ σε ένα ψυχίατρο, αν θέλω. προσπάθησαν να μου προσφέρουν λύσεις..όχι και πολύ εφικτές βεβαια. το περίμενα πολύ αυτό το ραντεβού.
void ευχαριστώ για το τραγούδι και την συμβουλή :)
και αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι ότι με πολύ κόπο το κλεισα..εννοώ μέσα μου
Πάντως το 24/6 δεν απέχει πολύ απ'το 8/7 αλλά αφού δε μπορούσες...
Θα λείπεις το καλοκαίρι απ'τη συγκεκριμένη πόλη?
Γιατί αν λείπεις ούτος ή άλλος πως θα συνέχιζες τις συνεδρίες? Εκτός κι αν πηγαινοερχόσουν εκείνη τη μέρα.
Τέλος πάντων σκέψου πως το ζήτημα μπορεί να αναβληθεί, όχι να ακυρωθεί.
Αν έχεις άμεση ανάγκη μπορείς να απευθυνθείς και σε ιδιώτη ψυχολόγο (θα στερηθείς από αλλού αν είναι αναγκαίο) αλλιώς συνέχισε τον αγώνα που κάνεις, και περίμενε για τη νέα ημερομηνία.
δεν απέχει άλλα θα φύγω. θα ήταν μια αρχή, σαν μια δεσμευση ότι θα κάνω κάτι. θα έβλεπα πως θα το κανόνιζα. αν τελικά επιστρέψω στην πόλη μου δεν πρόκειται να πάω εκεί. Ούτε σε ιδιώτη πρόκειται να πάω γιατί δεν έχω τα λεφτά και δεν θέλω να ζητήσω από τους γονείς μου. και γενικά βλέπω ότι δεν με θέλει..τόσο καιρό προσπαθώ να κλείσω ένα ραντεβού. δεν μπορώ να κάνω τίποτα αλλά ούτε έχω και την όρεξη για να μαι ειλικρινείς να κινητοποιηθώ για να βρω κάτι άλλο ίσως να μην έχει νόημα τελικά. Εχω αρρωστήσει κιόλας και δεν νιώθω καθόλου καλά, είμαι με μια μάλλινη ζακέτα και σκέφτομαι ότι δεν έχω και κανέναν να ενδιαφερθεί εκτός από την οικογένεια μου.
Περαστικά σου!!!!
Ευχαριστώ περαστικό είναι αλλά με κάνει να νιώθω κι αυτό χάλια.. τωρα δεν έχω κάτι να περιμένω..είχα κατα κάποιο τροπο κάτι να σκέφτομαι ως πιθανή λύση η βοήθεια. τωρα πρπει πάλι να το παλέψω μόνη μου αλλά δεν αντέχω