Originally Posted by
PurplePuppet(male)
Δεν αναφερομουν κυριως στο σεξουαλικο ενστικτο αλλα σε διαφορα ενστικτα.Τα πιο σημαντικα ειναι του φοβου και της κοινωνικης αποδοχης,φυσικα ομως αναφερομουν και στο σεξουαλικο ενστικτο.Το γνωριζεις οτι οι αρχοντες του κοσμου εκμεταλλευονται τις ανθρωπινες αυτες αδυναμιες για να ελεγχουν τον κοσμακη?(και οι θρησκειες αναμεσα τους).Οποιος εχει μαθει να ελεγχει αυτα τα ενστικτα τοτε δεν υπηρετει τους αρχοντες αυτους,ειναι ελευθερος.Οσον αφορα το σεξουαλικο ενστικτο,δεν το εχω αναστειλλει με την εννοια του οτι ειμαι ασεξουαλικος.Ειμαι σεξουαλικος,αυνανιζομαι αλλα δεν περιστρεφεται ολος μου ο κοσμος γυρω απο το σεξ οπως στους περισσοτερους ανθρωπους που ολη τους η ζωη ειναι το σεξ.Μην βλεπεις απλα την πραξη του σεξ,δες ολα τα αλλα,την προετοιμασια πριν το σεξ που φυσικα δεν ειναι τα προκαταρτικα αλλα αυτες οι μικρες λεπτομερειες της καθημερινοτητας οπως "για δες αυτη τη γκομενα στο ταδε περιοδικο.Πρεπει να γινω σαν αυτην για να βρω καποιον να πηδιεμαι,ας παμε για ψωνια",οπως το ψαρεμα του σεξουαλικου παρτενερ στον εργασιακο χωρο,στο club και αλλου και γενικοτερα πολλα αλλα παραδειγματα(και το πιο επικαιρο ειναι να σαι 24 ωρες τη ημερα στο καταφυγιο των ΕΠΩΝΥΜΩΝ αγάμητων,το facebook).Εγω δεν θα επετρεπα σε ενα μουνι (σορυ κιολας) να με σερνει,να κανω ολα αυτα και αλλα πολλα απλα για την ικανοποιηση του σεξουαλικου ενστικτου μου.
*Μην μπλεκεις θρησκειες,ποτε δεν ημουν υπερ των θρησκειων.