Results 76 to 90 of 284
Thread: ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ
-
09-05-2011, 13:44 #76
Δεν εχω διαβασει φροιντ αλλα συμφωνω,βλεπω οτι οι ανθρωποι υποκινουνται περισσοτερο απο τα ενστικτα τους παρα απο τη συνειδηση τους,πραγμα το οποιο εγω πολεμω,δεν επιτρεπω να αφηνω κανενα ενστικτο να με ελεγχει μια και θεωρω οτι η πραγματικη ελευθερια ειναι να εχεις τον απολυτο ελεγχο του εαυτου σου.Βεβαια αυτο με εχει αφησει και λιγακι στο περιθωριο της κοινωνιας μια και δεν μπορω να συναναστρεφομαι με ανθρωπους που δεν λειτουργουν συνειδητα...
Ακομα δεν καταλαβα γιατι με αποκαλειτε μάβις :confused: .....
- 09-05-2011, 13:46 #77
Ίου. Ντεκαβλέξ.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-05-2011, 13:53 #78
09-05-2011, 13:59 #79
Αυτη η τακτικη ειναι δυστυχως η μονη που λειτουργει,δεν ειναι χαζη,αν δινεις το καροτο στο παιδι θα το κακομαθεις και θα κανει ό,τι θελει χωρις συνεπειες.Τι εννοεις λεγοντας "κάλυψη βαθύτερων θεμάτων με τον εαυτό".Δεν ειναι ετσι απλα,"αν θες το κανεις,αν δεν θες δεν το κανεις".Αν ειναι να θες να το κανεις αλλα να συμβιβαζεσαι με ό,τι ορεξεις εχει ο αλλος και να αντιμετωπιζεσαι σαν σκευος ηδονης τοτε τί να το κανεις?Αυτο λεγεται εκμεταλλευση και για αυτο η στερηση σεξ μπορει να χρησιμοποιηθει ως μεσο.
Θα σε παω καπου αλλου τωρα,θυμασαι που καποτε οι εργατες δουλευαν πανω απο 8 ωρες σαν σκλαβοι?Η απεργια ηταν το μεσο τους για να δειξουν οτι δεν δεχονται αλλη εκμεταλλευση και το πετυχαν,πλεον ο εργατης εχει δικαιωματα.Εδω εχεις να πεις "αν θες δουλευεις,αν δεν θες δεν δουλευεις"?
(πραγματικα δεν ξερω γιατι υπερασπιζομαι την γυναικα)
αυτο τι σημαινει πάλι?>Ίου. Ντεκαβλέξ.
Με την αργκο δεν τα παω και πολυ καλα
09-05-2011, 14:16 #80
Θεωρείς πως το να κάνεις σεξ σημαίνει ότι "δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού σου" ?
Πώς τα πας με την ευχαρίστηση? Μάλλον σε θεωρείς πάνω από την ανθρώπινη φύση. Εμείς οι υπόλοιποι που την μοιραζόμαστε τι να κάνουμε?
Να μην κάνουμε σεξ για να έχουμε έλεγχο των ενστίκτων μας? Θα πάθω κατάθλιψη. Δεν είναι αυτή μια άποψη που έχει προπαγανδιστεί από θρησκείες?
Να υπερβείς εαυτόν και βρώμικων ενστίκτων που σε αφήνουν ανήμπορο να πας σε ανώτερες κλίμακες?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-05-2011, 14:28 #81
Δεν αναφερομουν κυριως στο σεξουαλικο ενστικτο αλλα σε διαφορα ενστικτα.Τα πιο σημαντικα ειναι του φοβου και της κοινωνικης αποδοχης,φυσικα ομως αναφερομουν και στο σεξουαλικο ενστικτο.Το γνωριζεις οτι οι αρχοντες του κοσμου εκμεταλλευονται τις ανθρωπινες αυτες αδυναμιες για να ελεγχουν τον κοσμακη?(και οι θρησκειες αναμεσα τους).Οποιος εχει μαθει να ελεγχει αυτα τα ενστικτα τοτε δεν υπηρετει τους αρχοντες αυτους,ειναι ελευθερος.Οσον αφορα το σεξουαλικο ενστικτο,δεν το εχω αναστειλλει με την εννοια του οτι ειμαι ασεξουαλικος.Ειμαι σεξουαλικος,αυνανιζομαι αλλα δεν περιστρεφεται ολος μου ο κοσμος γυρω απο το σεξ οπως στους περισσοτερους ανθρωπους που ολη τους η ζωη ειναι το σεξ.Μην βλεπεις απλα την πραξη του σεξ,δες ολα τα αλλα,την προετοιμασια πριν το σεξ που φυσικα δεν ειναι τα προκαταρτικα αλλα αυτες οι μικρες λεπτομερειες της καθημερινοτητας οπως "για δες αυτη τη γκομενα στο ταδε περιοδικο.Πρεπει να γινω σαν αυτην για να βρω καποιον να πηδιεμαι,ας παμε για ψωνια",οπως το ψαρεμα του σεξουαλικου παρτενερ στον εργασιακο χωρο,στο club και αλλου και γενικοτερα πολλα αλλα παραδειγματα(και το πιο επικαιρο ειναι να σαι 24 ωρες τη ημερα στο καταφυγιο των ΕΠΩΝΥΜΩΝ αγάμητων,το facebook).Εγω δεν θα επετρεπα σε ενα μουνι (σορυ κιολας) να με σερνει,να κανω ολα αυτα και αλλα πολλα απλα για την ικανοποιηση του σεξουαλικου ενστικτου μου.
*Μην μπλεκεις θρησκειες,ποτε δεν ημουν υπερ των θρησκειων.
09-05-2011, 14:36 #82
Εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι οι αρχοντες αυτοι του κοσμου, αν θελουμε να αναφερθουμε σε συνωμοσιολογιες, θελουν να γινει ο κοσμος ασεξουαλικος ή με το πουλι στο χερι, οπως λες εσυ οτι αυνανιζεσαι. Να θεωρηθει το σεξ κατι βρωμικο και κατωτερο, και να ξεχαστει η εννοια του μοιρασματος, του ανοιγματος, της εκφρασης αγαπης και ερωτα. Δλδ οποιος εχει μαθει να "ελεγχει" αυτο το ενστικτο, ειναι μαλλον φυλακισμενος και οχι ελευθερος, επειδη το εχει συνδεσει με ασυστολο σεξ ως εγωιστικο μεσο τονωσης του αντρισμου/θηλυκοτητας, που μπορει για καποιους να ειναι ετσι, αλλα δεν ειναι ετσι.
http://www.youtube.com/watch?v=xbyOE...feature=relmfuLast edited by carrie; 09-05-2011 at 14:51.
09-05-2011, 14:38 #83
Συμφωνώ ότι τα ένστικτα χειραγωγούνται, αλλά δε σκοπεύω να ακολουθήσω ασκητικές τακτικές για να "ελευθερωθώ" από προσπάθειες χειραγώγησης, στερώντας μου την ηδονή. Έτσι θα έχω μεν καταφέρει να μη χειραγωγούμαι, αλλά κι ένας δικός μου φόβος θα με έχει χειραγωγήσει (παρόλο που θα λέω ότι αντιστέκομαι στο φόβο), αφού θα με έχει πάει στο άλλο άκρο, που είναι να αρνηθώ τη φύση μου για να την "τιθασεύσω" και να μη με τιθασεύει. Για μένα είναι πιο απλό να μην στερηθώ την ηδονή, αλλά να πηγαίνω να την ψάχνω με δικούς μου όρους. Άρα δε χρειάζεται να μένω δίχως σεξ για να μη το χρησιμοποιήσει κανένας εναντίον μου, μόνο να μάθω να το χρησιμοποιώ εγώ με όρους ελευθερίας.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-05-2011, 14:52 #84
09-05-2011, 14:52 #85
@CARRIE:Στις δυτικες κοινωνιες τα μηνυματα που παιρνουν οι ανθρωποι απο περιοδικα,ιντερνετ,τηλεορα ση κτλ ειναι "Να γαμιεστε αβέρτα".Στις ανατολικες φονταμενταλιστικες κοινωνιες ισχυει αυτο που λες διοτι και η καταπιεση ειναι ενα μεσο ελεγχου του λαου.Η δυση εχει τους δικους του τροπους χειραγωγησης,η ανατολη τους δικους τους.
Αυτο που ειπες οτι δηλ."το εχει συνδεσει με ασυστολο σεξ ως εγωιστικο μεσο τονωσης του αντρισμου",ειναι κατι που με εκφραζει.Τελικα αναποφασιστες ειστε?Δηλ.αν εμπενα στο φορουμ και ελεγα "Οι γυναικες ειναι απλα για ******,για μενα οι γυναικες ειναι μιας χρησης,τις γαμω σαν ζωο και μετα τις πετω",θα εισαστε ησυχες?Διοτι απο οτι βλεπω υπερασπιζομαι το αντιθετο και παλι δεχομαι κριτικη.
@rain:Παλι στο αλλο ακρο πας.Δεν ειπα να αναστειλλεις πληρως την επιθυμια σου για σεξ,ειπα να μην οριζει το σεξ τη ζωη σου,να μην ειναι το συμπαν σου,το παν.Οταν λες ορους να υποθεσω οτι μιλας για μετρο?Τοτε συμφωνω
09-05-2011, 14:54 #86
Χαχαχα φαλλοκρατης,τι αλλο θα ακουσω!!!Εγω φταιω που ασχολουμαι να υπερασπιστω τη γυναικα,τι καθομαι και ασχολουμαι...ειναι που ψιλοβαριεμαι αυτες τις μερες και ειπα να μπω σε κανα φορουμ να περασει η ωρα...
09-05-2011, 14:59 #87
Δεν καταλαβαινω τη συλλογιστικη, επειδη τα μηνυματα που παιρνουμε στη δυση ειναι αυτα που λες, θα σταματησουμε ολοι οι δυτικοι να κανουμε ερωτα; Απλα δεν θα το κανουμε ετσι οπως μας το προβαλλουν, αλλα οπως θελουμε εμεις, και νοημοσυνη εχουμε και βουληση και αισθητικη και κριτηρια.
09-05-2011, 15:02 #88
δεν την υπερασπίζεσαι. βασικά, έχεις ακούσει κάτι μισογύνηδες, να λένε "μα έγω δεν είμαι μισογύνης, εγώ την αγαπάω τη γυναίκα". ε, αυτό.
τέσπα, εγώ συμφωνώ με τη ρέιν. επίσης για τα κορίτσα εδώ που έχουν πρόβλημα με τους άντρες, αναρωτηθείτε γιατί τραβάτε άντρες μα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. μήπως ζητάτε κι εσείς κάτι, το οποίο πάει συνήθως με την πιθηκίαση?
09-05-2011, 15:03 #89
ΑΚΡΙΒΩς carrie!!!!Αυτο λεω,οπως ειπες και πριν πλεον ο ερωτας δεν παρουσιαζεται στη Δυση σαν εκφραση αγαπης ή ερωτα αλλα σαν αψυχο σεξ.Εσεις γκρινιαζετε οτι οι αντρες ειναι ασυναισθητοι και εγω ελεγα πριν πολλα μηνυματα οτι εσεις φταιτε που τους καθεστε οποτε θελουν.Αν εχετε αισθητικη και βουληση κτλ να κρατιεστε,να μην σας υποκινει το ενστικτο του σεξ και οταν βρειτε εναν καταλληλο να του κατσετε και να κανετε ερωτα.
Last edited by PurplePuppet(male); 09-05-2011 at 15:36.
09-05-2011, 15:03 #90
Εγώ πάντως μετά από παρατεταμένη αγαμία ΔΕΝ εχω τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού μου και της αριστερής μου χείρας...
RainAndWind αν δεν είσαι ψυχολόγος-σεξολόγος πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις. Πέραν του πιπεράτου της υπόθεση αυτό το topic βγάζει τις μύχιες σκέψεις και τις αγκυλώσεις μας γύρω από τις ανθρώπινες σεξουαλικές σχέσεις... Και αυτό είναι... είμαστε, και τα δυο φύλα, άνθρωποι με παραπλήσιες ανάγκες... Τα κοινωνικά στερεότυπα έπλασαν την ******* γένους θηλυκού και τον "μάγκα" απόλυτο αρσενικό...
ΥΓ: Αυτό το "σε σέβομαι, δώσε μου το παχύ έντερό σου" με πηγαίνει χρόνια πίσω στο νήπιο και στο σπαστικό, "είμαστε φίλοι τί θα μου χαρίσεις;"... Αν ο\η σύντροφός μας έχει IQ μπιφτεκιού, μάλλον πρέπει να κάνουμε εξετάσεις για μαλακομαγνήτη...