δεν κατηγορησα την χριστινα για τπτ αλλο εκτος απο αγνοια...
οσο για τον κενο, εχω διαφορετικη αποψη
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.μου αρκει που συνεχιζεται μια κουβεντα γι αυτα τα συγκεκριμενα κατασκευασματα και στο πλαισιο αυτης της συζητησης ο κενο ειχε και προτασεις για σινεφιλ να κανει!!!
αυτο το τοπικ επρεπε να ειχε κλεισει εδω και μερες.
εφοσον δεν εκλεισε και αντι για συζητηση εξελιχθηκε σε προτασεις ταινιοθεασης, εγω κρινω οτι πρεπει να επιληφθει η αρχη που ασχολειται με αυτα τα θεματα και ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ στο ελληνικο διαδικτυο.
εσυ να εκανες κατι διαφορετικο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
οσο για την βια, μπορεις να του δωσεις οσες διευθυνσεις θελεις, ειναι δικο σου θεμα.
οσο για την διαγνωση σου για την περιπτωση του, δεν ξερω αν την κανεις υπο καποια ειδικοτητα και εχεις αυτην την σιγουρια και αν θεωρεις εαυτον μετριας η υψηλης ευφυιας.
εγω δεν εβγαλα κανενα δικο μου συμπερασσμα, το θεωρω παρακινδυνευμενο και οπως κι εσυ απ οτι φανταζομαι, δεν ειμαι ειδικη.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.αυτα...
ρεμ...εγώ απορώ μαζί σου που κάθεσαι και ασχολείσαι με ένα άτομο που έλεγε πως θέλει να εξπερματώσει πάνω σε πεθαμένους και να είναι από μια μεριά να δει τα μούτρα των συγγενών τους όταν ανοίξουν το φέρετρο.
συνεχίζεις να προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα με αυτό το άτομο?
οχι θεοφανια, καμια σοβαρη κουβεντα δεν προσπαθω να κανω.
δηλωνω και σαυτον και σε οποιον του φαινεται ακακος και συμπαθης, οτι εγω δεν θα συνεχισω να ανεχομαι ουτε τις βρισιες του ουτε τις εμετικες δηλωσεις για τις αρρωστες επιθυμιες του και θα με βρισκει μπροστα του σε οτι παρανομο ξεστομιζει
Καλά μην θυμώσεις και μαζί μας τώρα βρε Ρέμεντυ. Απλά ήθελα να πω ότι από τον Μάιο που μπαίνω μες το φόρουμ,το παιδί μια χαρά μου φαίνεται. Λέω ότι βλέπω. Ίσως να παρεξηγήται το χιούμορ του καμιά φορά.
Αυτό που είπες παραπάνω, θα έπρεπε να το δω έτσι όπως το έιπε ο Κενό για να ξέρω αν προσβάλλει την αισθητική μου. Γελάω με όλα τα είδη χιούμορ αν είναι καλοειπωμένα και με το χοντρό χιούμορ και με black χιούμορ και πιστεύω πως όλα εξυπηρετούν ένα σκοπό μέχρι ενός σημείου όμως. Την φράση του Κενό δεν την είδα όπως την έγραψε αυτός για να μπορώ να πω. Και στο κάτω κάτω της γραφής, εγώ τι έπρεπε να πω όταν παρενέβη στον καυγά που είχα με την Dissolved λέγοντας θέλω βία! θέλω βία! Δεν θύμωσα, αντιθέτως γέλασα και ηρέμησαν και τα πνεύματα!
Ως καινούργια στο φόρουμ, μπορώ να κρίνω μόνο βάσει αυτών που με τα δικά μου μάτια έχω διαβάσει. Μπορεί σε έξι μήνες να έχω άλλη εντύπωση. Πάντως, θα λάβω σοβαρά υπόψη αυτά που άκουσα, αλλά γνώμη μπορώ να έχω μόνο την δική μου, είτε είμαι ειδικός, είτε δεν είμαι, είτε κάποιοι είναι ειδήμονες και επαΐοντες είτε όχι. Όπως λέγαμε και παιδιά, σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι!
Ειδικός δεν είμαι , αλλά ποιος σου είπε ότι οι ειδικοί βγάζουν πάντα σωστές διαγνώσεις; Στην Ελλάδα, ακόμα και ένας χομπίστας έχει τις ίδιες πιθανότητες σωστής διάγνωσης με εκείνον που έχει ταμπέλα και πληρώνεται. (άσχετο, απλά λέω…)
Υπάρχουν πολλά άτομα στο φόρουμ που μου είναι συμπαθή και θα προσπαθούσα να αποσυμπιέσω την κατάσταση για λογαριασμό τους, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν για άτομα που δεν μου ήταν συμπαθή. Το να θέλεις να υπερασπιστείς κάποιον που πιστεύεις ότι βάλλεται άδικα, είναι μια αυθόρμητη πράξη που παραμένει δική σου αξία και δεν εξαρτάται από τον βαθμό συμπάθειάς σου προς το εν λόγω άτομο.
ναι , μονο που ως καινουρια στο φορουμ, θα επρεπε να διαβασεις αρκετες εκατονταδες σελιδων για να ξερεις αν οντως βαλλεται αδικα.... διοτι δεν βαλλεται λογω μιας κουβεντας που ειπε, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.ΜΗΝΩΝ στο φορουμ...
Κοριτσάκι μου, το σημαντικό είναι να μην αφήνεις τους άλλους να σου περάσουν στο μυαλό ιδέες που ποτέ δεν είχες. Επίσης, να ακούς τους πάντες και να επιδιώκεις να μάθεις ποια είναι η γνώμη τους με κάθε σεβασμό, αλλά να έχεις την δική σου.
Οι φίλες που μου περιέγραψες την συμπεριφορά τους, απλά δεν ήταν φίλες.
Βρε Ρεμ, μπορεί ο καθένας να διαβάζει σελίδες επί σελίδων, που έχουν γραφτεί πριν την εγγραφή του στο site, για να έχει άποψη; Για μένα η ζωή εδώ αρχίζει από την μέρα που μπήκα πρώτη φορά και από τότε άρχισα να κρίνω μέσα μου τα μέλη, σύμφωνα με αυτό που βλέπω. Αυτό είναι και το υγειές και το ηθικά ορθό.
Να στο πω αλλιώς. Αν κάποιος φέρεται άσχημα, αλλά αποφασίσει να κάνει την προσπάθεια να αλλάξει και το καταφέρει, όσοι τον ήξεραν από πριν θα τον περιμένουν στην στροφή να την «κάνει», ενώ οι καινούργιοι θα τον συμπαθούν χωρίς αλλά και μήπως. Ανεπηρέαστα και καλοπροαίρετα.
Σαφώς και τα νεότερα μέλη πρέπει να ενημερωθούν για κάποια «χοντρά» που μπορεί να ισχύουν, αλλά δεν είναι καλύτερο να λειτουργούμε αυθόρμητα; Προσωπικά δεν ήθελα να ξέρω ότι ο ΚΕΝΟ είχε την φαντασίωση να εκσπερματώνει πάνω σε πτώματα και σαφώς αυτή η πληροφορία εσωτερικά με πτοεί, παρ’ όλο που ο ίδιος μου έχει φερθεί με κάθε ευγένεια και δεν θα έπρεπε.
Τέλος πάντων, εγώ την άποψή μου την κατέθεσα, αλλά φαίνεται πως η υπόθεση αφορά εσάς τους παλιούς και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ ξανά επί του θέματος.
Καλό σας βράδυ.
Σοφή η απόφαση σου Λήθη..:)
σελο....αν είχες χάσει κάποιον δικό σου, με τον οποιονδήποτε τρόπο και να το έλεγε κάποιος αυτό, να είσαι σίγουρη πως δεν θα γελούσες καθόλου. Ολα έχουν κάποιο όριο, ακόμη και το χιούμορ.
Έχεις δίκιο Θεοφανία και ο καθένας θίγεται ανάλογα και με τα βιώματα που έχει φρέσκα στο μυαλό. Εγώ που δεν έχω βιώσει έντονα τον θάνατο ακόμα, δεν το παίρνω έτσι ας πούμε. Αυτό που θέλω να πω εν τέλει, είναι ότι εδώ μέσα μπάινουμε είτε για να βρούμε λίγη συντροφιά, είτε για να μοιραστούμε τα προβλήματα μας με ομοιοπαθείς, είτε για να βοηθήσουμε άλλους, γιατί το τραβάμε τόσο και συγχύζεστε και σεις που έχετε και τα δικά σας προβλήματα;;
οκ
απλα δν ακουστηκε έτσι :)
προσπαθώ ν' αποκλιμακώσω την ένταση που λένε και στις ειδήσεις! Ίσως να μην μου βγαίνει καλά (!)
ΕΛΕΟΣ ρε παιδια! Διαβαζετε καθολου τι γραφω???Δεν βλεπω τετοιες ταινιες.. Όπως ειπα και σε άλλα μνμ μου τα οποια δε διαβασατε απ'ότι φαινεται, ηθελα να βρω το ονομα για μια ταινια που ειχα ακουσει και απο περιεργεια να την δω. Απο κει και περα δεν νομιζω οτι μπορω να χαρακτηριστω ως ψυχακιας. Ψυχακιας θα ημουν αν εβλεπα μονο τετοια καφριλικα και εμετικα οπως ειπες πραγματα. Μιλαμε για ταινια και οχι για σναφ..
Χαχαχααα! Ειπε τετοιο πραγμα? Καλα εχει απιστευτη μακαβρια φαντασια.. Βρε παιδια μηπως τα έλεγε για πλάκα? Δεν γνωριζετε απο black humor? Και εγω εχω μακαβριο χιουμορ αλλα αυτο δεν σημαινει κατι.. Βλεπω πολλες φοβιες για το τιποτα. Ο καθενας εκφραζεται οπως θελει γτ να κατηγορουμαι ετσι απο την στιγμη που δεν μας ενοχλει εμας προσωπικα? Αν καποια πραγματα δεν σας αρεσουν προσπεραστε τα!
Χριστίνα, γνώμη μου είναι ότι οι ταινίες σκληρής και απροκάλυπτης βίας είναι εμετικές. Δεν έχουν κανενός είδους καλλιτεχνική υπόσταση και δεν θα εμπλακώ σε τέτοιου είδους καλλιτεχνικό διάλογο με κανέναν (δεν το λέω για σένα , αλλά θέλω να προλάβω τυχών φιλοδοξίες κάποιων που μπορεί να το θελήσουν). Για μένα, δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης και δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους ικανοποίηση ή ψυχική ανάταση μπορεί να μου προσφέρει το να παρακολουθώ διεστραμμένες δολοφονίες, σε ένα έργο που το βάζω για να περάσω καλά. Αν με αυτό περνάς καλά, υπάρχει πρόβλημα.
Εννοείται ότι κατάλαβα ότι δεν μιλούσες για snuff. Αν μιλούσες για κάτι τέτοιο, δεν θα έλεγα απλώς εμετικές, αλλά διεστραμμένες άρρωστες και αξιόποινες.
Λοιπον ξαναλεω οτι απο περιεργεια θα εβλεπα την ταινια που ρωτησα.. Αυτο ειναι κατανοητο? Δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να βλεπω τετοιου ειδους ταινιες..
Το κατάλαβα Χριστίνα. Γνώμη μου είναι ότι η συμπάθειά σου προς τον ΚΕΝΟ, σε έβαλε στην διαδικασία να ζητήσεις πληροφορίες για κάτι που ξέρεις ότι θα του ήταν αρεστό και τον ενδιαφέρει. Δεν είναι κακό αυτό. Είναι μια κλασική συμπεριφορά προσέγγισης επικοινωνιακά. Αν δεν είχαν εμπλακεί παλαιότερες εκκρεμότητες, λογαριασμοί και δεν ξέρω τι άλλου είδους εμπάθειες, θα είχε περάσει όλο αυτό, εντελώς απαρατήρητο.
Με την ευκαιρία να πω ότι με όλο αυτό που έγινε, όποιος διεστραμμένος δεν ήξερε τι «παίζει», χάρη στον ζήλο σας τα έμαθε όλα!
Εγώ ας πούμε , ούτε καν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα. Και τελικά, δεν ήθελα να ξέρω.
Πάντως για τα αντίστοιχα θρίλερ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν παράνομα ή όχι καθώς το cast που τα απαρτίζει συνεχίζει να ζει και μετά της τανίας! lol Το τί είναι τέχνη και τί όχι είναι πολύ σχετικό και παρόλο που δεν μου αρέσουν τα θρίλερ θεωρώ επικίνδυνη την λογοκρισία της τέχνης είτε αυτή απεικονίζει ένα φόνο ή τον Ιησού Χριστό να έχει σεξουαλικές επαφές με τους μαθητές του, ή τον Μωάμεθ ως γουρούνι. Εμετική πχ θεωρώ την ταινία "Σαλό ή 120 μέρες στα Σόδομα" του Παζολίνι αλλά αυτό δεν νομίζω ότι δεν την κάνει τέχνη.
Αν σας εξιτάρουν οι φόνοι, υπάρχουν στο ιντερνετ 100% αληθινά δημοσιογραφικά ντοκουμέντα με εκτελέσεις αμάχων, δημοσιογράφων και πολιτικών ηγετών. Παρακολουθήστε τα και αν συνεχίζεται να ηδονίζεστε πάρτε τηλέφωνο την safeline και παραδοθείτε οικειοθελώς.
Το μόνο παράνομο που μπορώ να φανταστώ σε αυτή την περίπτωση είναι το γεγονός ότι τέτοιου είδους βίντεο όπως και σκληρού πορνό είναι πλέον προσβάσιμα σε πολύ τρυφερές ηλικίες, πολλές φορές με την συγκατάθεση ανεγκέφαλων γονιών...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Καποιοι σου εχουμε πει οτι εισαι αδικη. Βεβαια καποιοι εχουν καταλαβει τι γινεται και ειναι ανοητο να συνεχισω.. :)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
http://en.wikipedia.org/wiki/Snuff_film
Απο τη wikipedia για το τι ειναι snuff films...ενα αποσπασμα
Ενα snuff film ειναι ενα ειδος ταινιας που δειχνει τον πραγματικο φονο ενος ή πολλων ανθρωπων χωρις την βοηθεια ειδικων εφε , για το σκοπο της διανομης και διασκεδασης ή για οικονομικους σκοπους.Quote:
A snuff film is a motion picture genre that depicts the actual death or murder of a person or people, without the aid of special effects, for the express purpose of distribution and entertainment or financial exploitation
Μύνημα 112. ( τα υπόλοιπα 111 είναι ανούσια )
Μια ερώτηση τι είναι τελικά Snuffs films???Οκ Keep I see...
Οι ειδικοί επί του θέματος ας μην απαντήσουν. Βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματά αγάπης..
Σειρά έχει ένα τόπικ για τσόντες ή μου φαίνεται; :-Ρ
Εννοειται!
Καλησπερα σας!
Σημερα εχω ερθει συστημενος με πολλη αγαπη.λολ!
Αυτο ειχα γραψει πριν απο καιρο στα πρωτα μου βηματα σ αυτο το φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης,αλληλοβοηθεια!
<<Κατα αρχην καλησπερα
Ειναι θεμα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Τι εννοω στηριζω την αρχη της ελευθεριας και εκφρασης του λογου που πηγαζει απο αυτα που αισθανομαι παντα.δλδ ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει το ειναι του οσο σκληρο και απανθρωπο μπορει να χαρακτηριστει απο καποιους.Ολοι μας μα ολοι μας εχουμε σκοτεινες πλευρες που μπορει ακομα να εκφραζονται με τροπους που δεν γινονται αμεσα συνειδητοι αλλα εκφραζονται.....εστω και συμβολικα.Εχει γινει ενα απιστευτο ντου σε ενα ανθρωπο που τολμησε να μιλησει για ενα κομματι του(κενο) σε ενα φορουμ ψυχολογιας.Αν δε μιλησει για αυτο εδω που θα μιλησει?Αυτο δεν συμβαινει οτι ταυτιζομαι μαζι του αλλα αν πραγματικα δεν με ενδιαφερει τοτε κατι δεν το διαβαζω,αλλαζω καναλι.Ως επισης θεωρω παντελως απαραδεκτο να απειλειται με καταγγελιες και γενικα να απειλειται για κατι που ειναι κομματι του ευατου του.Η καταστολη ειναι η πρωτη αντιδραση στον φοβο και εδω απο οτι διαβασα ειναι πολυ ορατη.Φυσικα δεν θα δωσουμε λυση εμεις εξαλου δεν ξερω αν μας ζητηθηκε κιολας(εννοω στο θεμα του κενου)αλλα να βγαινουμε με πολεμικες κραυγες και να καταστελουμε οσοι απο εμας μιλαμε για αγαπη ειναι αντιφατικο.Η καταστολη ειναι βιαια πραξη οπως και το να σηκωνουμε την φωνη μας η να κουναμε το δακτυλο στον απεναντι μας.Ετσι ακριβως δημιουργειται ο ρατσισμος και η περιθωριοποιηση σε ανθρωπους που ειναι διαφορετικοιαπο εμας..............
Το ερωτημα ειναι αντεχουμε την διαφορετικότητα των αλλων?Η μας βγαινει μια σκληροτητα και κριτικη και αν ναι γιατι?????????>>
Και θελω να απευθυνθω σε σενα αγαπητε Νικο Ντι δημοσια και οχι μεσω ριπορτ η μηνυματος...
Πραγματικα ενω εχω διαβασει πραγματα που εχεις γραψει στο παρελθον για την λειτουργια του φορουμ θα ηθελα να σε ρωτησω ευθεως,αυτο ονειρευοσουνα οταν το εφτιαξες?
Εναν χωρο οπου εχει χωριστει σε παλια και νεα μελη,οπου εξαπολυονται απειλες και καταγγελιες,οπου εχει γκετο ανθρωπων οπου <<κρατανε>> με τον τροπο τους οποιον τους αρεσει και ψαχνουν γκομενες και γκομενους απο εδω?οπου οποια γνωμη δεν συναδει με τις δικες τους καταστελλεται με λεκτικη βια σε σημειο να αποχωρουν μελη οπου πραγματι θα μπορουσαν να βοηθηθουν και να βοηθησουν?οπου η επιθετικοτητα ειναι στο κοκκινο?
Θα ηθελα να απαντησεις αγαπητε ΝικοΝτι μαζι με το τι επιτρεπεται και τι οχι να γραφεται εδω μεσα..............
αχ βρε παιδια με αναγκαζεται να ξαναπανταω, κι αλλη μια προειδοποιηση αν φαω θα σας χαιρετησω με ban.
ανεμε ΔΕΝ μιλησα για κανενα κομματι του εαυτου μου εδω, δεν εγραψα καμια αποψη πανω στο θεμα, ακριβως γιατι ξερω οτι σ'αυτο το φορουμ υπαρχει αγνοια και μπαινουν και ανθρωποι μεγαλης ηλικιας ή γενικοτερα που δεν εχουν ιδεα απο κινηματογραφο και τεχνη, οι οποιοι σοκαρονται οπως ειναι φυσιολογικο πολυ ευκολα. το μονο που εκανα ηταν να προτεινω δυο τιτλους στη Christina82 που με ρωτησε, ΤΙΠΟΤΑ παραπανω.
ομως η χρηστρια που εχει κανει τις απειλες καραμελα στο φορουμ (γιατι δυστυχως ΔΕΝ ειναι η πρωτη φορα που με απειλει εδω μεσα), φαινεται πως εψαχνε αφορμη να το ξανακανει για εκφοβισμο! εγω τη παρακαλαω να κατεβει Αθηνα να παμε μαζι στο Γ.Α.Δ.Α. και στα δικαστηρια αν θελει, να λυσουμε την οποια παρεξηγηση. αλλα μαλλον προτιμα να κρατησει την ανωνυμια της, κρυμμενη πισω απ'τον υπολογιστακο της. ετσι δε γινεται να τη παρω περισσοτερο στα σοβαρα, και γιαυτο δεν ασχολουμαι αλλο και ξαναεφαγε ignore. οι απειλες εξαλλου οπως ειπα, ιδιαιτερα οταν ειναι στο διαδικτυο, δε μου λενε κατι. εδω με εχουν απειλησει και για ξυλο κι οτι θα ρθουν να με σκοτωσουν στο παρελθον, ειναι δυνατον να τρομαξω με την απειλη μιας καταγγελιας, οταν δεν εχω κανει τπτ απολυτως παρανομο ?
τελος για να βοηθησω λιγο τις φαντασιωσεις οσων νομιζουν οτι ειμαι εγκληματιας, να πω οτι μικροτερος επαιζα και πολυ βιαια βιντεοπαιχνιδια. το πασιγνωστο Mortal Kombat νομιζω ολοι το ξερετε, οπου ο νικητης διαμελιζει το σωμα του χαμενου. ξεριζωμενες καρδιες, κεφαλια, χερια, ποδια ειναι συχνο φαινομενο να γινονται κομματια σ'αυτο το παιχνιδι, και το παιζουν μεχρι και μικρα παιδια, κατω των 18...
τεσπα αυτα τα λιγα, χωρις να θελω να κατσω ν'ασχοληθω περισσοτερο με τις αποψεις του οποιουδηποτε με κρινει αρνητικα, γιατι εδω μεσα συνηθιζουν ολοι να κρινουν τους αλλους λες και τους ξερουν προσωπικα, χωρις καν να εχουν κριθει οι ιδιοι και να ασχοληθουν με τα χαλια τους. και η φαντασια τους που βοηθα το τοσο να γινει ΤΟΣΟ και δεν ειναι καλο, ειδικα οταν παραμενουν κολλημενοι σε μια εικονα που λανθασμενα μπορει να εχουν σχηματισει, κι απο μια απλη προταση που ετυχε να διαβασουν μονο.
helloooooo ηρθα σημερα απο διακοπες! τι κανετε?! ;p
εντυπωση απειλωντας κοσμο.