Results 106 to 120 of 141
Thread: SNUFF FILMS
-
22-07-2011, 16:47 #106
- 22-07-2011, 17:06 #107
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Καποιοι σου εχουμε πει οτι εισαι αδικη. Βεβαια καποιοι εχουν καταλαβει τι γινεται και ειναι ανοητο να συνεχισω.. :)
22-07-2011, 17:53 #108
22-07-2011, 18:37 #109
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
22-07-2011, 18:51 #110
22-07-2011, 19:33 #111
http://en.wikipedia.org/wiki/Snuff_film
Απο τη wikipedia για το τι ειναι snuff films...ενα αποσπασμα
A snuff film is a motion picture genre that depicts the actual death or murder of a person or people, without the aid of special effects, for the express purpose of distribution and entertainment or financial exploitation[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-07-2011, 19:45 #112
Μύνημα 112. ( τα υπόλοιπα 111 είναι ανούσια )
Μια ερώτηση τι είναι τελικά Snuffs films???Οκ Keep I see...
Οι ειδικοί επί του θέματος ας μην απαντήσουν. Βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματά αγάπης..
22-07-2011, 20:21 #113
Σειρά έχει ένα τόπικ για τσόντες ή μου φαίνεται; :-Ρ
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
23-07-2011, 18:20 #114
Εννοειται!
23-07-2011, 18:21 #115
24-07-2011, 21:02 #116
Καλησπερα σας!
Σημερα εχω ερθει συστημενος με πολλη αγαπη.λολ!
Αυτο ειχα γραψει πριν απο καιρο στα πρωτα μου βηματα σ αυτο το φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης,αλληλοβοηθεια!
<<Κατα αρχην καλησπερα
Ειναι θεμα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Τι εννοω στηριζω την αρχη της ελευθεριας και εκφρασης του λογου που πηγαζει απο αυτα που αισθανομαι παντα.δλδ ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει το ειναι του οσο σκληρο και απανθρωπο μπορει να χαρακτηριστει απο καποιους.Ολοι μας μα ολοι μας εχουμε σκοτεινες πλευρες που μπορει ακομα να εκφραζονται με τροπους που δεν γινονται αμεσα συνειδητοι αλλα εκφραζονται.....εστω και συμβολικα.Εχει γινει ενα απιστευτο ντου σε ενα ανθρωπο που τολμησε να μιλησει για ενα κομματι του(κενο) σε ενα φορουμ ψυχολογιας.Αν δε μιλησει για αυτο εδω που θα μιλησει?Αυτο δεν συμβαινει οτι ταυτιζομαι μαζι του αλλα αν πραγματικα δεν με ενδιαφερει τοτε κατι δεν το διαβαζω,αλλαζω καναλι.Ως επισης θεωρω παντελως απαραδεκτο να απειλειται με καταγγελιες και γενικα να απειλειται για κατι που ειναι κομματι του ευατου του.Η καταστολη ειναι η πρωτη αντιδραση στον φοβο και εδω απο οτι διαβασα ειναι πολυ ορατη.Φυσικα δεν θα δωσουμε λυση εμεις εξαλου δεν ξερω αν μας ζητηθηκε κιολας(εννοω στο θεμα του κενου)αλλα να βγαινουμε με πολεμικες κραυγες και να καταστελουμε οσοι απο εμας μιλαμε για αγαπη ειναι αντιφατικο.Η καταστολη ειναι βιαια πραξη οπως και το να σηκωνουμε την φωνη μας η να κουναμε το δακτυλο στον απεναντι μας.Ετσι ακριβως δημιουργειται ο ρατσισμος και η περιθωριοποιηση σε ανθρωπους που ειναι διαφορετικοιαπο εμας..............
Το ερωτημα ειναι αντεχουμε την διαφορετικότητα των αλλων?Η μας βγαινει μια σκληροτητα και κριτικη και αν ναι γιατι?????????>>
Και θελω να απευθυνθω σε σενα αγαπητε Νικο Ντι δημοσια και οχι μεσω ριπορτ η μηνυματος...
Πραγματικα ενω εχω διαβασει πραγματα που εχεις γραψει στο παρελθον για την λειτουργια του φορουμ θα ηθελα να σε ρωτησω ευθεως,αυτο ονειρευοσουνα οταν το εφτιαξες?
Εναν χωρο οπου εχει χωριστει σε παλια και νεα μελη,οπου εξαπολυονται απειλες και καταγγελιες,οπου εχει γκετο ανθρωπων οπου <<κρατανε>> με τον τροπο τους οποιον τους αρεσει και ψαχνουν γκομενες και γκομενους απο εδω?οπου οποια γνωμη δεν συναδει με τις δικες τους καταστελλεται με λεκτικη βια σε σημειο να αποχωρουν μελη οπου πραγματι θα μπορουσαν να βοηθηθουν και να βοηθησουν?οπου η επιθετικοτητα ειναι στο κοκκινο?
Θα ηθελα να απαντησεις αγαπητε ΝικοΝτι μαζι με το τι επιτρεπεται και τι οχι να γραφεται εδω μεσα..............Last edited by ανεμος; 24-07-2011 at 21:15.
24-07-2011, 22:03 #117
24-07-2011, 22:38 #118
αχ βρε παιδια με αναγκαζεται να ξαναπανταω, κι αλλη μια προειδοποιηση αν φαω θα σας χαιρετησω με ban.
ανεμε ΔΕΝ μιλησα για κανενα κομματι του εαυτου μου εδω, δεν εγραψα καμια αποψη πανω στο θεμα, ακριβως γιατι ξερω οτι σ'αυτο το φορουμ υπαρχει αγνοια και μπαινουν και ανθρωποι μεγαλης ηλικιας ή γενικοτερα που δεν εχουν ιδεα απο κινηματογραφο και τεχνη, οι οποιοι σοκαρονται οπως ειναι φυσιολογικο πολυ ευκολα. το μονο που εκανα ηταν να προτεινω δυο τιτλους στη Christina82 που με ρωτησε, ΤΙΠΟΤΑ παραπανω.
ομως η χρηστρια που εχει κανει τις απειλες καραμελα στο φορουμ (γιατι δυστυχως ΔΕΝ ειναι η πρωτη φορα που με απειλει εδω μεσα), φαινεται πως εψαχνε αφορμη να το ξανακανει για εκφοβισμο! εγω τη παρακαλαω να κατεβει Αθηνα να παμε μαζι στο Γ.Α.Δ.Α. και στα δικαστηρια αν θελει, να λυσουμε την οποια παρεξηγηση. αλλα μαλλον προτιμα να κρατησει την ανωνυμια της, κρυμμενη πισω απ'τον υπολογιστακο της. ετσι δε γινεται να τη παρω περισσοτερο στα σοβαρα, και γιαυτο δεν ασχολουμαι αλλο και ξαναεφαγε ignore. οι απειλες εξαλλου οπως ειπα, ιδιαιτερα οταν ειναι στο διαδικτυο, δε μου λενε κατι. εδω με εχουν απειλησει και για ξυλο κι οτι θα ρθουν να με σκοτωσουν στο παρελθον, ειναι δυνατον να τρομαξω με την απειλη μιας καταγγελιας, οταν δεν εχω κανει τπτ απολυτως παρανομο ?
τελος για να βοηθησω λιγο τις φαντασιωσεις οσων νομιζουν οτι ειμαι εγκληματιας, να πω οτι μικροτερος επαιζα και πολυ βιαια βιντεοπαιχνιδια. το πασιγνωστο Mortal Kombat νομιζω ολοι το ξερετε, οπου ο νικητης διαμελιζει το σωμα του χαμενου. ξεριζωμενες καρδιες, κεφαλια, χερια, ποδια ειναι συχνο φαινομενο να γινονται κομματια σ'αυτο το παιχνιδι, και το παιζουν μεχρι και μικρα παιδια, κατω των 18...
τεσπα αυτα τα λιγα, χωρις να θελω να κατσω ν'ασχοληθω περισσοτερο με τις αποψεις του οποιουδηποτε με κρινει αρνητικα, γιατι εδω μεσα συνηθιζουν ολοι να κρινουν τους αλλους λες και τους ξερουν προσωπικα, χωρις καν να εχουν κριθει οι ιδιοι και να ασχοληθουν με τα χαλια τους. και η φαντασια τους που βοηθα το τοσο να γινει ΤΟΣΟ και δεν ειναι καλο, ειδικα οταν παραμενουν κολλημενοι σε μια εικονα που λανθασμενα μπορει να εχουν σχηματισει, κι απο μια απλη προταση που ετυχε να διαβασουν μονο.
25-07-2011, 11:03 #119
helloooooo ηρθα σημερα απο διακοπες! τι κανετε?! ;p
I m a Good Person With Bad Attitude
25-07-2011, 14:57 #120
εντυπωση απειλωντας κοσμο.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....