χμ... μην με προκαλεις γτ θα ερθω! :P
Printable View
χμ... μην με προκαλεις γτ θα ερθω! :P
χα χα χα..γι αυτο στο λεω..πλακα θα χει..θα γνωριστουμε κιολας..
Χε χε δεν κολλαω με αυτα..
πες μου γτ θα φυγω..μην το χασω κιολας//χιχι
ποσο το δινεις το εισητηριο??? :D
65 το χω παρει.βασικα μακαρι να σου το κανα δωρο αλλα εχω στενοτητα..αντε για σενα κατι θα κανω..
hahaha θα σου σε κανενα μισαωρο..
ειμαι εκτος αθηνας και θα φυγω βρε συ δεν μπορω να περιμενω..σορυ..αν ειναι πρεπει να το πουλησω..καποιον θα βρω
πρεπει να παω στο οακα.δεν πειραζει αστο..εκτος αν θες να αποφασισεις πιο γρηγορα..
καλημερα..πολυ ζορικα τα πραγματα..μαλλον μονη μου τα κανω σκ..λοιπον ηρθε ο κυριος στη συναυλια ζητωντας μου συγγνωμη,ηταν μες τα μουτρα ενω εγω περασα τελεια αφου ειδα το μουσικο συγκροτημα που με συνοδευε στα παιδικα μου χρονια και ηταν ενα ονειρο για μενα..μου ειπε οτι σιγα την συναυλια στο τελος ,δεν περασε καλα..τωρα δεν ξερω γτ ηρθε ..εγω δεν το επεβαλλα..και απο τοτε ειναι και καπως ..εγω τραγουδαγα ..διασκεδασ ,περασα τελεια και εκεινος ηταν σαν πηγαινε σε κηδεια..τι αμαρτιες πληρωνω???α και αντε πες οτι δεν σαρεσει το συγκεκριμενο συγκροτημα ρε φιλε αφου συνοδευεις την κοπελλα σου και της αρεσει χαλαρωσε λιγο..για διασκεδαση προκειται ...ουφ!!!κουραστηκα ...εγω πως του κανω τα χατηρια και παω σε μερη που του αρεσουν με το χαμογελο παντα??πως???παλι χαζη ειμαι ε???ε ρε μπλεξιμο ....
Καλησπερα Αντριανα!Αφου τα βλεπεις απο μονη σου και απαντας μονη σου στις ερωτησεις σου και απορω γτ καθεσαι και σκας ακομα! Πλεον αναγνωριζει και ξερεις την κατασταση και δεν προκειται να αλλαξει τπτ.. Γιατι βασανιζεις τον εαυτο σου χωρις λογο?
Δωστου εκεινο το ωραιο και γνωστο βραβειο της ορθανοιχτης παλαμης!
μωρε του ειπα οτι θελει ενα χερι ξυλο και τι απαντησε΄για πειτε????????
οτι θα δωσει τα στοιχεια μου στην αστυνομια επειδη τον απειλησα και αν του συμβει κατι θα ειμαι εγω υπευθυνη..για πειτε τωρα???
Να πούμε γι' αυτόν ή για σένα. Γιατί μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα. Εκτός αν είσαι μαζοχίστρια και γουστάρεις να σου φέρονται μ' αυτόν τον τρόπο.
ειχα το προβλημα γτ το θεμα τελειωσε και χωρισα.ειχεις δικιο ..επεστρεψα ομως στον προτερο υγιη βιο μου ..ξοδευτηκα πολυ και δεν ξερω το γιατι..δεν μου ειχε ξανατυχει τετοιος ανθρωπος..
δεν ξερω γιατι ομως ειμαι στεναχωρημενη..αφου ξερω οτι δεν αξιζε.δεν με υπολογισε καθολου αυτος ο ανθρωπος καθομαι και στεναχωριεμαι και κλαιω
..μηως εχω παθει καταθλιψη??
μαλλον ειμαι μαζοχιστρια οπως ειπε η φιλη μου..απορω με τον εαυτο μου..ολοι μου λενε οτι ειμαι για κατι πολυ καλυτερο και εγω το ξερω αλλα στεναχωριεμαι για το χωρισμο ενω επρεπε να του δωσω ενα χερι ξυλο για οτι ειπε και μου εσουρε..και οπως με αντιμετωπησε
μαλλον σας κουρασα ε??
σας ευχαριστω ολους ..με βοηθησατε καιτο ειχα που μεγαλη αναγκη...καλο βραδυ σε ολου και
οτι επιθυμειτε..
SO MUST GO ON..
γεια σας και παλι!!η προβληματικια επεστρεψε.οχι οτι θα μου γλυτωναται.λοιπον,σοβαρευο μαι.και συμπληρωνω στο μηνυμα μου που με τοση επιτυχια ειχε κλεισει..και που τοσο πολυ με ειχατε βοηθησει..συμπληρωνω λοιπον οτι πως ειναι δυνατον εγω να καθομαι να στεναχωριεμαι ακομα και τωρα??γι αυτον τον βλακα??να τον σκεφτομαι ??μαλλον γιατι κατι αλλο δεν μου εχει κινησει την προσοχη?αλλαπαλι δεν θελω να κανω κατι .θελω το χρονο μου,με εχει πιασει φοβερος θυμΟς και δεν το πιστευω οτι ο τυπος μου ξυπνησε οτι χειροτερο ειχα μεσα μου που ακομα κι εγω δεν το ηξερα..δεν με σεβαστηκε,με απειλουσε ,με πιεζε και με εβριζε γιατι ειμαι αξια και κανω 2 δουλειες σε αντιθεση με αυτον που ηταν ανεργος.και γιατι μια γυναικα τοσο δυνατη και ικανη να αισθανθει τοσο κουρελι μετα απο ολα αυτα.γιατι του αφησα περιθωρια και μπικε στη ζωη μου ενω δεν τα αξιζε.??τι να πω??
αχ βρε χριστινακι..βασανιζομαι οπως ειπες..καθομαι και διαβαζω τις ιστοριες - εμπειριες των ανθρωπων εδω στο φορουμ.παρατηρω τον κοσμο εξω..παντρεμενους και ζευγαρια και λεω γτ αγηνουμε περιθωρια και μας καταπατανε πολλες φορες οι αλλοι ..οκ.ειμαστε δυνατοι αλλα πρεπει να γινουμε αδυναμοι??δεν πρεπει να διατηρουσουμε αυτη την αυτοποεποιθηση μας /την αυτοεκτιμηση μας/?πρεπει να μαστε μαζοχιστες?με πιανει λυπη πολλες φορες που οι αλλοι δεν εχουν τσιπα πανω τους και θελουν να σε κανουν κτημα τους.εγω ακομα και σε σχεση θελω να νιωθω ελευθερη οχι βεβαια να γυρναω με αλλους αλλα να μην με καταπιεζει ο συντροφος μου.τοσο φοβερο ειναι??
βρε τι επαθα ο ανθρωπος καλοκαιριατικα?το τραβαει το κορμακι μου το μνημα μαλλον....τι να πω?
παιδια γεια σας..δεν εχετε κατι να πειτε ε??ειμαι απαραδεκτη μαλλον...
αντριαννα, λογικο δεν ειναι να στεναχωριεσαι κ να θυμωνεις? δεν διαβασα ολες τις σελιδες, μονο την 1η κ την τελευταια....αλλα αναρωτηθηκα πώς γινεται μετα απο ολα αυτα να ΜΗΝ στεναχωριεσαι κ να ΜΗΝ θυμωνεις? ειναι ενα σταδιο αυτο....μετα απο ολα αυτα που εγιναν.
γεια σου σοφια.ειναι λογικο οπως λες αλλα αφου δεν αξιζε τον κοπο γιατι εγω τωρα να στεναχωριεμαι??δεν ξερω..εγω εδωσα πολλα εως παρα πολλα και πηρα ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..οποτε που κολαει η στεναχωρια.τι να πω ρε παιδι μου??ειμαι χαζη τελειως
.και το παιζω και ξυπνια
η στεναχορια κολαει με τον εαυτο σου που εδωσες πολλα σε λαθος ατομο (ετσι νομιζω εγω και ετσι ενιοσα και εγω σε κατι παρομοιο)
εχεις ααπαολυτο δικιο..ετσι ακριβως νιωθω.με αδειασε τελειως αυτος ο ανθρωπος.και επεσα στη παγιδα να τον βαλω σπιτι μου γιατι ηταν απο μακρια καιτον λυπηθηκα για τα εξοδ
α
οσο διαβαζω το θεμα σου μου τοσο πολυ μου θυμηζει τα δικα μου .........ειδη τα ξανασκεφτομαι και ψαχνω να βρω γιατι ενοιοθα υπευθυνος για ενα ατομο(ετσι ενοιωσες και εσυ)
γιατι γαμισα την ζωη μου 9 χρονια και δεν ειχα ξεκολησει πιο πριν??
Απο την αλλη εσυ παλυ καλα που το εκοψες και ουτε να διανοηθεις να σηκωσεις ουτε το τηλ ξανα σε αυτον τελος σκετο .Η ζωη τελικα ειναι καλυτερη πολυ και χωρις τα τσιμπουρια και ας ειμαστε ολομοναχοι
αυτο διαπιστωνω εγω
εχεις απολυτο δικιο..με εκνευριζει που στεναχωριεμαι για ενα τσιμπουρι ..που ηθελε να του κανω και μονο τα χατηρια.τι θρασος?και με εκνευριζει γιατι ειμαι ανθρωπος πολυ ικανος και παντα εχω επαφη με ανθρωπους που με σεβονται..α και ποσο μπορει ενας ανθρωπος να παιζει θεατρο?αλλα να σου λεει και αλλα να κανει??στην αρχη για να μην σε χασει και μετα να βγαζει τον πραγματικο του εαυτο..
καλημερα
δεν νομιζω οτι παιζουν θεατρο απλα ετσι ειναι σαν ατομα νομιζουν οτι ολοι τους οφειλουν οτι ολοι τους χρωστανε απο την αλλη δικο μας ειναι το λαθος που δεν βλεπουμε νωρις τι ατομα ειναι να τα κανουμε περα και να συνεχεισουμε στην αναζητηση σωστον ανθρωπων γυρω μας
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί κανείς να παίζει θέατρο για πολύ. Κουράζεται. Το θέμα είναι πότε εμείς είμαστε έτοιμοι να το αντιληφθούμε και να μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Από κει και πέρα είναι επιλογή μας το αν θα κάτσουμε ή θα φύγουμε.
Πάντως, το να καθόμαστε σε τέτοιες σχέσεις για καιρό, σημαίνει ότι κάποιες δικές μας ανάγκες καλύπτουμε. Νιώθουμε πιο δυνατοί, νιώθουμε σωτήρες και μεγαλόψυχοι, νιώθουμε ασφαλείς ότι ο άλλος δεν θα μας εγκαταλείψει γιατί έχει την ανάγκη μας, νιώθουμε ότι εμείς έχουμε τον έλεγχο...
συμφωνω απολυτα μαζι σου ετσι ακριβως ειναι κατι δικο μας εξυπηρετει το οποιο πρεπει ο καθε ενας να το βρει
απο την αλλη απο το να νιοθω σωτηρας μεγαλοψυχος κλπ για αλλους αποφασισα να νιοθω ετσι για τον εαυτο μου που του αξιζει πολλα περισσοτερα και πανω σε αυτο δουλευω
καλημερα.ειναι φαυλος κυκλος .εγω δεν εχω καμια ορεξη να ειμαι μεγαλοψυχη οτανο αλλος δεν ειναι διατιθεμενος να κανει το ιδιο και διακατεχεται απο ανασφαλειες ,κομπλεξ και ειναι μικροψυχος.στην αρχη αυτο το παιδι δεν ηταν ετσι.μετα απο 1 με 2 μηνες αρχισε να με πιεζει.να με απειλει και να μου λεει οτι αν δεν μεινουμε μαζι σχεση δεν υφισταται..και οταν του ελεγα οτι για να μεινεις στους 2μηνες ειναι παρακινδυνευμενο εστω για μενα φωναζε.εκει εβγαλε τον εαυτο του που ζοριστηκε.και σιγα το ζορισμα.και ακουστε κακια πηγε επιτηδες και εκεινε μακρια και δεν ειχε μεταφορικο μεσο.για να με δυσκολεψει .να μου λεει να παω με το αμαξι μου και οτι και καλα εγω φταιω και εγω πρεπει να ταλαιπωρηθω.εκει ηταν που του κουνησα το μαντηλι .με απογοητευσε πολυ.δεν ημουν διατιθεμενη να του κανω τα γουστα.
τετοια ατομα προσπαθουν να βγαλουν τους αλλους με προβλημα για να να μην φανουν τα δικα τους
ευτυχως εσυ το εληξες
εχεις απολυτο δικιο.ασε το αλλο που εβριζε συνεχεια την αθηνα.και καλα οτι ειμαστε βλακες και τετοια.οκ ρε φιλε δεν σαρεσει και οντως γινεται πανικος εισαι απο χωριο τι να κανω εγω με τα κομπλεξ σου|?και στην τελικη αφου δεν σρεσει τι ηρθες να κανεις?
καλημερουδια!εχεις δικιο..εγω τι φταιω ?τον μαλ....μαγνητη μαλλον εχω..εγω για ενα μονο ειμαι σιγουρη..οτι δεν ενοχλω,σεβομαι και συμαραστεκομαι στον ανθρωπο μου και το ιδιο απαιτω και απο εκεινον..ζηταω πολλα..?ενοειται οτι οπου μπορω θα ειμαι εκει και θα βοηθησω δεν το λεω με την εννοια του ατομικισμου..αλλα απο αυτην της ελευθεριας///..
Aναρωτιέσαι γιατί στενοχωριέσαι. Η απάντηση είναι εύκολη αλλά δυστυχώς ίσως αρκετά επώδυνη. Η στενοχώρια μας, προέρχεται από αυτό που θέλουμε αλλά δεν γίνονται, δεν υπάρχουν. Θέλεις επικοινωνία, κλπ, κλπ, αλλά αυτά δεν τα βρήκες. Αυτό είναι όλο.
> με πιανει λυπη πολλες φορες που οι αλλοι δεν εχουν τσιπα πανω τους και θελουν
> να σε κανουν κτημα τους.εγω ακομα και σε σχεση θελω να νιωθω ελευθερη
Είναι οικτρό κάποιος να θέλει να σε κάνει κτήμα του. Το έχω νιώσει πάρα πολλές φορές. Διάβαζα προχθές ένα κείμενο, δίνω απόσπασμα δύο-τρεις προτάσεις:
"Σχέση σημαίνει επικοινωνία χωρίς φόβο, ελευθερία να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο, να επικοινωνήσουμε απ' ευθείας".
"Αν υπάρχει πραγματική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, που σημαίνει ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους, τότε οι επιπτώσεις είναι τεράστιες. Τότε δεν υπάρχει απομόνωση. υπάρχει αγάπη και όχι ευθύνη ή καθήκον".
καλημερα γιαννη..εχεις απολυτο δικιο.αυτο εχω εισπραξει κι εγω σε μια υγιη σχεση που ειχα και αναρωτιεμαι γιατι τελειωσε τοσο αδικα..ενοισα αυτην την ανεση που μπορω να νιωθω με τους φιλους μου,την οικογενεια μου..καταφερα να δω τον εαυτο μου ,τα θελω μου μεσα απο αυτη την ελευθερια που μου καλιεργησε ο ανθρωπος ..υπηρχε ερωτας σε σημειο που χανομουν που τον κοιταγα..εβλεπα μεσα απο εκεινον εμενα..αγαπη ,καθηκον οπως λες..και αναρωτιεμαι αυτο που τοσο αδικα κοπηκε θα μπορεσω να το ξαναζησω??
Eίναι μεγάλο πράγμα αυτό που λες ότι έννιωθες ("αυτο εχω εισπραξει κι εγω σε μια υγιη σχεση που ειχα και αναρωτιεμαι γιατι τελειωσε τοσο αδικα..την ανεση που μπορω να νιωθω με τους φιλους μου,την οικογενεια μου"). Και λέω ένιωθες γιατί απ' ότι καταλαβαίνω τώρα υπάρχει πολύ λιγότερο από αυτό, σωστά;
Καλημερα ανδριανα76 απως τοτε ειχες βρει κατι καλο και ομορφο ετσι λοιπον ψαξε να ξαναβρεις κατι παρομοιο αλλα με τον καθε αχρηστο / αχρηστη πρεπει να ξεκοβουμε απο νωρις για να μην εχουμε μετα σταναχωριες
καλημερα!!!γλαφκο και γιαννη ποσο δικιο εχετε/γιατι ομως αφηνουμε τον εαυτο μας να σερνεται και δεν θελουμε να τον μαζεψουμε ενω δεν μας αντιπροσωπευει αυτη η κατασταση-σχεση..ευτηχως θελω να πιστευω οτι μετα παο πολυ δουλεια με τον εαυτο μου αρχιζω σιγα σιγα και τα καταφερνω...και λιγο καλως ενοουμενος εγωισμος κανει καλο..