ασυνενοησια μεσα στη σχεση.. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 144
    Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Δωστου εκεινο το ωραιο και γνωστο βραβειο της ορθανοιχτης παλαμης!
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    μωρε του ειπα οτι θελει ενα χερι ξυλο και τι απαντησε΄για πειτε????????
    οτι θα δωσει τα στοιχεια μου στην αστυνομια επειδη τον απειλησα και αν του συμβει κατι θα ειμαι εγω υπευθυνη..για πειτε τωρα???

Senior Member
    Να πούμε γι' αυτόν ή για σένα. Γιατί μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα. Εκτός αν είσαι μαζοχίστρια και γουστάρεις να σου φέρονται μ' αυτόν τον τρόπο.

Senior Member
    ειχα το προβλημα γτ το θεμα τελειωσε και χωρισα.ειχεις δικιο ..επεστρεψα ομως στον προτερο υγιη βιο μου ..ξοδευτηκα πολυ και δεν ξερω το γιατι..δεν μου ειχε ξανατυχει τετοιος ανθρωπος..

Senior Member
    δεν ξερω γιατι ομως ειμαι στεναχωρημενη..αφου ξερω οτι δεν αξιζε.δεν με υπολογισε καθολου αυτος ο ανθρωπος καθομαι και στεναχωριεμαι και κλαιω
    ..μηως εχω παθει καταθλιψη??

Senior Member
    μαλλον ειμαι μαζοχιστρια οπως ειπε η φιλη μου..απορω με τον εαυτο μου..ολοι μου λενε οτι ειμαι για κατι πολυ καλυτερο και εγω το ξερω αλλα στεναχωριεμαι για το χωρισμο ενω επρεπε να του δωσω ενα χερι ξυλο για οτι ειπε και μου εσουρε..και οπως με αντιμετωπησε

Senior Member
    μαλλον σας κουρασα ε??

Senior Member

Thumbs up

σας ευχαριστω ολους ..με βοηθησατε καιτο ειχα που μεγαλη αναγκη...καλο βραδυ σε ολου και

οτι επιθυμειτε..

SO MUST GO ON..

Senior Member
    γεια σας και παλι!!η προβληματικια επεστρεψε.οχι οτι θα μου γλυτωναται.λοιπον,σοβαρευο μαι.και συμπληρωνω στο μηνυμα μου που με τοση επιτυχια ειχε κλεισει..και που τοσο πολυ με ειχατε βοηθησει..συμπληρωνω λοιπον οτι πως ειναι δυνατον εγω να καθομαι να στεναχωριεμαι ακομα και τωρα??γι αυτον τον βλακα??να τον σκεφτομαι ??μαλλον γιατι κατι αλλο δεν μου εχει κινησει την προσοχη?αλλαπαλι δεν θελω να κανω κατι .θελω το χρονο μου,με εχει πιασει φοβερος θυμΟς και δεν το πιστευω οτι ο τυπος μου ξυπνησε οτι χειροτερο ειχα μεσα μου που ακομα κι εγω δεν το ηξερα..δεν με σεβαστηκε,με απειλουσε ,με πιεζε και με εβριζε γιατι ειμαι αξια και κανω 2 δουλειες σε αντιθεση με αυτον που ηταν ανεργος.και γιατι μια γυναικα τοσο δυνατη και ικανη να αισθανθει τοσο κουρελι μετα απο ολα αυτα.γιατι του αφησα περιθωρια και μπικε στη ζωη μου ενω δεν τα αξιζε.??τι να πω??

Senior Member
    αχ βρε χριστινακι..βασανιζομαι οπως ειπες..καθομαι και διαβαζω τις ιστοριες - εμπειριες των ανθρωπων εδω στο φορουμ.παρατηρω τον κοσμο εξω..παντρεμενους και ζευγαρια και λεω γτ αγηνουμε περιθωρια και μας καταπατανε πολλες φορες οι αλλοι ..οκ.ειμαστε δυνατοι αλλα πρεπει να γινουμε αδυναμοι??δεν πρεπει να διατηρουσουμε αυτη την αυτοποεποιθηση μας /την αυτοεκτιμηση μας/?πρεπει να μαστε μαζοχιστες?με πιανει λυπη πολλες φορες που οι αλλοι δεν εχουν τσιπα πανω τους και θελουν να σε κανουν κτημα τους.εγω ακομα και σε σχεση θελω να νιωθω ελευθερη οχι βεβαια να γυρναω με αλλους αλλα να μην με καταπιεζει ο συντροφος μου.τοσο φοβερο ειναι??
    βρε τι επαθα ο ανθρωπος καλοκαιριατικα?το τραβαει το κορμακι μου το μνημα μαλλον....τι να πω?

Senior Member
    παιδια γεια σας..δεν εχετε κατι να πειτε ε??ειμαι απαραδεκτη μαλλον...

Senior Member
    αντριαννα, λογικο δεν ειναι να στεναχωριεσαι κ να θυμωνεις? δεν διαβασα ολες τις σελιδες, μονο την 1η κ την τελευταια....αλλα αναρωτηθηκα πώς γινεται μετα απο ολα αυτα να ΜΗΝ στεναχωριεσαι κ να ΜΗΝ θυμωνεις? ειναι ενα σταδιο αυτο....μετα απο ολα αυτα που εγιναν.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    γεια σου σοφια.ειναι λογικο οπως λες αλλα αφου δεν αξιζε τον κοπο γιατι εγω τωρα να στεναχωριεμαι??δεν ξερω..εγω εδωσα πολλα εως παρα πολλα και πηρα ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..οποτε που κολαει η στεναχωρια.τι να πω ρε παιδι μου??ειμαι χαζη τελειως
    .και το παιζω και ξυπνια

Senior Member
    η στεναχορια κολαει με τον εαυτο σου που εδωσες πολλα σε λαθος ατομο (ετσι νομιζω εγω και ετσι ενιοσα και εγω σε κατι παρομοιο)

Senior Member
    εχεις ααπαολυτο δικιο..ετσι ακριβως νιωθω.με αδειασε τελειως αυτος ο ανθρωπος.και επεσα στη παγιδα να τον βαλω σπιτι μου γιατι ηταν απο μακρια καιτον λυπηθηκα για τα εξοδ
    α

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast