Originally Posted by
giorgos panou
Τι σου φταινε τα παιδακια και γενικα ο κοσμος BROKEN DOLL ! αμα εσυ εχεις επιθετικη συμπεριφορα? τι σου φταιω εγω να μου απαντας ΕΤΣΙ ? αμα το πιο "βαρυ" που σου γραψα ηταν να μην " παραπονιεσαι " ειναι λογικη η απαντηση σου" οτι σου σπαω τα νευρα ",καλσον και ουυυστ απο εδω!!
Και ομως ΝΑΙ ηταν υπερβολυκη η απαντηση μου BROKEN DOLL περι κλινικης και ψευτοδιαγνωσεις ! αλλα ακομα πιο υπερβολικη και χυδαια ηταν η δικια σου! με το να με πεις " ΓΑΜΗΜΕΝΕ! " το συνεχισα αλλα πολυ πιο χαλαρα , απλα λεγοντας σε "αρρωστη " δεν το χα για τοσο ασχημη λεξη ! Η δικια σου συνεχια ηταν ανταξια των προηγουμενων σου ! Παρατηρώντας καποια μην. , αφου δεν γνωριζα καποια απο τα θεματα σου , που σε απασχολουν , ετσι λοιπον ,μπορω να πω οτι ηταν λαθος μου να αναφερω καποια αστοχα επιθετα για εσενα , δεν επρεπε να παρασυρθω !
Δεν θελω να νομιζεις οτι κανω πισω , οτι τρομαξα απο το μενος σου και τον φιλων σου !! Απεναντιας τα φιλαρακια σου , μαλον η "κλικα σας" εχει αναστατωθει επειδη εχω το θαρρος της γνωμης μου! εχω το θαρρος να διαφωνω με οτι δεν το βρισκω σωστο κατα την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ παντα! ( δεν παει να πει οτι ειμαι εγω ο σωστος ) ομως με επιχειρηματα και οχι με υβρεις η με ταπεινοτικες φρασεις ! - και οποτε ξεφευγω προς τον δρομο που χαραξατε καποιοι απο το "πηγαδακι σας " ! θα σπευσω να επανορθωσω! Βγηκε παντως και κατι καλο , βγηκε ο πραγματικος χαρακτηρας καποιον εδω μεσα , οπως του KEEP WALKING , οπου και ειχα καποια εκτιμηση , λυπαμαι , το ιδιο και για την ARKTOS , οπου φανταζομουν πως θα μπορουσα να τις πω καποια πραματα που με βασανιζουν - γιατι εχω και εγω προβληματα , και θα αρχησουν πολυ συντομα! Ετσι λοιπον ολο του γκρουπακι σας .¨ niah ,theofania ,alia , arktos , stridi , broken doll , keep walking και συγνωμη για οποιον ξεχνω! ¨) τα εβαλε μονο με εμενα σε ενα θεμα! μπραβω για την μαγκια σας , αλλα εκτος απο εναν ,γυναικες ειστε ,δεν μπορω να σας πω κατι ¨)
Τελος λοιπον , μπορω να πω οτι η πρωτη μου σκεψη , υστερα απο την προηγουμενη κοντρα μου με τις 2 απο σας , ελεγα να κοψω το σχεδον καθε μερα εδω μεσα , γιατι μου τρωει χρονο , χρονο που τσακονωμαστε δλδη οχι κατι καλο για το θεμα μου! Μετα ηρθε και το σημερινο , ειναι λαθος μου που μενω στο φορουμ , δεν βλεπω μπροστα μου κατι που να μπορει να με βοηθησει με το προβλημα μου! με την ψυχικη μου υγεια , που ειναι πληρως και σε πολυ μεγαλο βαθμο εξαρτησημη απο μια κολοουσια!!! πως μπορω να παρω κατι απο εδω μεσα ? ε? , απο την ΘΕΟΦΑΝΙΑ που προσπαθει με ολο της το "ειναι" ,που τελικα πολυ λιγο "ειναι" ¨) να με ξεφτιλιση ,λεγοντας διαφορα για ομονοια , για τον οργανισμο μου και αλλα ωραια πραματα που γραφει ! η για την πρωτη φιλη μου εδω μεσα , την " NIAH " ? που βγαζει αυτα που της εγραφα ,αλλα και αλλα που ΔΕΝ της εγραφα ! στα πρ. μην.
Πως γινετε με τετοιο μενος απεναντι μου , απο τους " παλλιους " και τσιφλικαδες " να παρω κατι καλο για εμενα , θα με κοροιδευουν και θα με κανουν συνεχεια να ειμαι οσο πιο χαλια μπορουν! αυτα που σε εξοργιζουν KEEP WALKIONG στους γυρο σου -οπως κι εγραφες - τα κανεις με μεγαλη επιτυχια μπορω να πω σε εμενα !
Παρα την τοση καλη σας προσπαθεια ,δεν με αφηνει το πεισμα μου να σας κανω τοσο ευκολα το χατιρι να την κανω! να νιωσετε δυνατοι που κανατε καποιον νεο χρηστη , οπως εμενα που δεν εχω φιλους εδω μεσα να συνεννοουμαστε και "κλικες" να κανονιζουμε πως και τι θα γραφουμε στα θεματα , στα κειμενα μας και γενικα σε καθε αντιπαραθεση με χρηστες του φορουμ! Παρα το οτι μειονεκτώ απέναντι σας σε αυτο τον τομεα , λεω να κανω υπομονη ακομα! να μεινω , γιατι εχει πολλα αλλα παιδια εδω μεσα που αξιζουν ,