Results 76 to 90 of 290
-
12-08-2011, 22:38 #76
- 13-08-2011, 03:25 #77
13-08-2011, 04:23 #78
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
13-08-2011, 04:56 #79
13-08-2011, 05:55 #80
Τι σου φταινε τα παιδακια και γενικα ο κοσμος BROKEN DOLL ! αμα εσυ εχεις επιθετικη συμπεριφορα? τι σου φταιω εγω να μου απαντας ΕΤΣΙ ? αμα το πιο "βαρυ" που σου γραψα ηταν να μην " παραπονιεσαι " ειναι λογικη η απαντηση σου" οτι σου σπαω τα νευρα ",καλσον και ουυυστ απο εδω!!
Και ομως ΝΑΙ ηταν υπερβολυκη η απαντηση μου BROKEN DOLL περι κλινικης και ψευτοδιαγνωσεις ! αλλα ακομα πιο υπερβολικη και χυδαια ηταν η δικια σου! με το να με πεις " ΓΑΜΗΜΕΝΕ! " το συνεχισα αλλα πολυ πιο χαλαρα , απλα λεγοντας σε "αρρωστη " δεν το χα για τοσο ασχημη λεξη ! Η δικια σου συνεχια ηταν ανταξια των προηγουμενων σου ! Παρατηρώντας καποια μην. , αφου δεν γνωριζα καποια απο τα θεματα σου , που σε απασχολουν , ετσι λοιπον ,μπορω να πω οτι ηταν λαθος μου να αναφερω καποια αστοχα επιθετα για εσενα , δεν επρεπε να παρασυρθω !
Δεν θελω να νομιζεις οτι κανω πισω , οτι τρομαξα απο το μενος σου και τον φιλων σου !! Απεναντιας τα φιλαρακια σου , μαλον η "κλικα σας" εχει αναστατωθει επειδη εχω το θαρρος της γνωμης μου! εχω το θαρρος να διαφωνω με οτι δεν το βρισκω σωστο κατα την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ παντα! ( δεν παει να πει οτι ειμαι εγω ο σωστος ) ομως με επιχειρηματα και οχι με υβρεις η με ταπεινοτικες φρασεις ! - και οποτε ξεφευγω προς τον δρομο που χαραξατε καποιοι απο το "πηγαδακι σας " ! θα σπευσω να επανορθωσω! Βγηκε παντως και κατι καλο , βγηκε ο πραγματικος χαρακτηρας καποιον εδω μεσα , οπως του KEEP WALKING , οπου και ειχα καποια εκτιμηση , λυπαμαι , το ιδιο και για την ARKTOS , οπου φανταζομουν πως θα μπορουσα να τις πω καποια πραματα που με βασανιζουν - γιατι εχω και εγω προβληματα , και θα αρχησουν πολυ συντομα! Ετσι λοιπον ολο του γκρουπακι σας .¨ niah ,theofania ,alia , arktos , stridi , broken doll , keep walking και συγνωμη για οποιον ξεχνω! ¨) τα εβαλε μονο με εμενα σε ενα θεμα! μπραβω για την μαγκια σας , αλλα εκτος απο εναν ,γυναικες ειστε ,δεν μπορω να σας πω κατι ¨)
Τελος λοιπον , μπορω να πω οτι η πρωτη μου σκεψη , υστερα απο την προηγουμενη κοντρα μου με τις 2 απο σας , ελεγα να κοψω το σχεδον καθε μερα εδω μεσα , γιατι μου τρωει χρονο , χρονο που τσακονωμαστε δλδη οχι κατι καλο για το θεμα μου! Μετα ηρθε και το σημερινο , ειναι λαθος μου που μενω στο φορουμ , δεν βλεπω μπροστα μου κατι που να μπορει να με βοηθησει με το προβλημα μου! με την ψυχικη μου υγεια , που ειναι πληρως και σε πολυ μεγαλο βαθμο εξαρτησημη απο μια κολοουσια!!! πως μπορω να παρω κατι απο εδω μεσα ? ε? , απο την ΘΕΟΦΑΝΙΑ που προσπαθει με ολο της το "ειναι" ,που τελικα πολυ λιγο "ειναι" ¨) να με ξεφτιλιση ,λεγοντας διαφορα για ομονοια , για τον οργανισμο μου και αλλα ωραια πραματα που γραφει ! η για την πρωτη φιλη μου εδω μεσα , την " NIAH " ? που βγαζει αυτα που της εγραφα ,αλλα και αλλα που ΔΕΝ της εγραφα ! στα πρ. μην.
Πως γινετε με τετοιο μενος απεναντι μου , απο τους " παλλιους " και τσιφλικαδες " να παρω κατι καλο για εμενα , θα με κοροιδευουν και θα με κανουν συνεχεια να ειμαι οσο πιο χαλια μπορουν! αυτα που σε εξοργιζουν KEEP WALKIONG στους γυρο σου -οπως κι εγραφες - τα κανεις με μεγαλη επιτυχια μπορω να πω σε εμενα !
Παρα την τοση καλη σας προσπαθεια ,δεν με αφηνει το πεισμα μου να σας κανω τοσο ευκολα το χατιρι να την κανω! να νιωσετε δυνατοι που κανατε καποιον νεο χρηστη , οπως εμενα που δεν εχω φιλους εδω μεσα να συνεννοουμαστε και "κλικες" να κανονιζουμε πως και τι θα γραφουμε στα θεματα , στα κειμενα μας και γενικα σε καθε αντιπαραθεση με χρηστες του φορουμ! Παρα το οτι μειονεκτώ απέναντι σας σε αυτο τον τομεα , λεω να κανω υπομονη ακομα! να μεινω , γιατι εχει πολλα αλλα παιδια εδω μεσα που αξιζουν ,Last edited by giorgos panou; 13-08-2011 at 06:12.
13-08-2011, 08:05 #81
Το καταλαβες λοιπον οτι εκανες λαθος. Ωραια αυτο επισημαναμε και μεις. Τωρα βεβαια αντι να πεις εκανα λαθος και ημουν υπερβολικος αντε και λιγα λογια αρχιζεις ενα λογιδρυο περι κλικες κλπ και δεν συμμαζευεται. Εμενα μου πες οτι ψαχνω γκομενα , οτι βγηκε ο πραγματικος μου χαρακτηρας , οτι ανηκω σε κλικα και δεν ξερω εαν ξεχασα τιποτα. Και αυτο γιατι σου επισημανα ποσο ασχημο ακουστηκε οτι ειπες τον αλλον αρωστο και να τον κλεισουν κλινικη.
Καλα ας μην το συνεχισω. Πιστευω οτι και μονος σου καταλαβαινεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-08-2011, 08:08 #82
Α και ξεφτομαγκα λολ...εριξα μια ματια στα πιο πανω ποστ...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-08-2011, 09:11 #83
γιώργο, καλημέρα.
τα ειπαμε κ πριβέ αλλα θα τα πω κ δημόσια μιας κ αναφερεις το όνομα μου.
επιμένω πως το νο αποκαλέσεις κάποιον " γαμημενε " δν ειναι της ιδιας βαρυτητας με το " αρρωστη " κ " το " είσαι για εκγλεισμό ".
η λεξη " στιγμα " σου λεει κατι?
αν όχι, ψαξ' το κ κατι θα καταλαβεις.
όσο αναφορά την κλικα τωρα.
για καιρό νομίζω πως διαφωνουσες με τη θεοφανία.
εμείς μιλουσαμε με υ2υ.
αφου υποστηριζεις τα περι κλικας, δν θα επρεπε να σου μιλαω λογικα.
σου μιλησα για το προβλημα σου κ σου προτεινα καποιες λυσεις κ θα σου πω κ καποια αλλα ( αν δν με εχεις βαλει στην λιστα αποκλεισμου )
θυμάμαι πως σου ειχα υποσχεθεί καποια στοιχεία ακομη.
γιατί λοιπον να σου μιλαω, αφού ισχυουν αυτα περί της περιφημης κλικας.
μπαίνω στο τσατ που υπάρχει κ τα κορίτσια ποτε δν απέκλεισαν κανενα.
νομίζω πως ανεβαζουν συχνά το λινκ κ προσκαλουν κοσμο.
λυπάμαι αν δν το βλέπεις έτσι.http://www.mazi.org.gr/
13-08-2011, 09:13 #84
13-08-2011, 12:49 #85
Τουλαχιστον τους δικους μου χαρακτηρισμους μπορεις να τους γραψεις , γιατι δεν ειναι υβρεις , ενω τα δικα σου θελουν ,@@ και αλλα τετοια , ασε που εσυ αρχισες να γραφεις για εμενα , εγω μεχρι τοτες εγραφα με πολυ καλα λογια για εσενα και με σεβασμο , εσυ μου την επεσες ετσι , αληθεια δεν βαρεθηκες ?, θελετε συνεχεια? σας εκανε εντυπωση που εχω την ανωτεροτητα να παραδεκτω το λαθος μου??
13-08-2011, 13:02 #86
Δεν παραδεχτηκες τιποτα...ειπες εκανα λαθος δικαιολογησες τον εαυτο σου και εθαψες ολους τους αλλους που σου λεγαν το ιδιο ακριβως πραγμα. Οσο εαν εννοεις την μοναδικη που μπορεις να πεις επιθεση απο μενα ειναι μια γενικη αληθεια. Ειπα στην broken να στενοχωριεται οταν "μετραει" ο αλλος για αυτην και οχι ο καθενας. Εγω αυτο εφαρμοζω...αλλιως εχω φαει ηδη αρκετο βρισιδι ηδη....σιγα μην κατσω και συγχιστω.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-08-2011, 13:17 #87
Δεν ξερω για το " στιγμα" , αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι ! αφου παραδεκτηκα οτι δεν επρεπε να της τα πω ετσι , της ΜΠΡΟΚΕΝ ΝΤΟΛΛ δλδη , γιατι συνεχιζεις ? σου αρεσει - σας αρεσει να ταβαζετε 7-8 ατομα μαζι με εμενα , που ειμαι μονος μου/? το κανετε λογικα για να ξεσπατε , αυτα που εχετε μεσα σας και δεν μπορειτε εκει που πρεπει , δεν σας παιρνει μαλον , ενω εδω , μεσα απο την ανωνυμια κανετε αυτα που κανετε!!
Δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι σου , οπως και με κανενα - καμια εδω μεσα ,ισα ισα που ενιωθα ωραια και με βοηθαγαι να γραφω , να ξεφορτωνω αυτα που με τυρανανε ! διοτι εγω εχω προβλματα ,ειμαι πολυ αδυναμος αυτες τις μερες και ψυχικα και σε λιγο και σωματικα! εχω μεγαλο αγωνα να δωσω! εχω αγωνα για να μπορεσω -σε λιγες μερες που γινομαι 31! -να ειμαι καλα και καθαρος ! δεν ηθελα με τιποτα λοιπον αυτην την εχθρα , με τοσα ατομα απεναντι μου ! αυτο τον καιρο!!
Αλλα το λεω και παλυ , δεν θελω ουτε λυπηση ουτε να με κανετε παρεα λογο του προβληματος μου! εχω μαθει στην ζωη μου να μην κανω πισω , να υπερασπιζομαι το δικιο μου μεχρι τελους!!
Δεν ξερετε τη δυναμη θελει να βγαλεις κοντα μια βδομαδα συνδρομο στερισης ! ουτε στον εχθρο , που λενε δεν ευχομαι να βγαλει μια μερα !! και ομως εγω πρεπει και θα το κανω! χωριςνα κλαιγομαι ! γιατι οπως εστροσα θα κοιμηθω!
Μην σου περασει απο το μυαλο ,ουτε εσενα ουτε στο τσιφλικι σας οτι ζητω ανακωχη ! ουτε ζητω οικτο! οπως γραφατε και οπως θελετε να με βλεπετε ! ειναι δικο σας θεμα!
13-08-2011, 13:18 #88
Εννιά μήνες απόλυτης ευτυχίας, ίσως της μεγαλύτερης για δυο ανθρώπους vs εννιά μήνες απόλυτης αγγαρείας;
Άσε που στην πρώτη περίπτωση έχεις την αμέριστη υποστήριξη όλων ή σχεδόν όλων ενώ στην δεύτερη έχεις ίσως συμπόνια... Καλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εξάλλου δεν συγκρίνονται αυτά τα δυο. Έχει καμιά σχέση ο ερχομός μιας νέας ζωής με την υποχρεωτική αγγαρεία που λέγεται στρατός;""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
13-08-2011, 13:20 #89
13-08-2011, 13:22 #90