Originally Posted by
Sublime
Mε συγχωρεις για την απαντηση μου αλλα...
εισαι εντελως off....
Πρωτον δεν ξερεις τι εχω κανει για το αγορι μου...Λιγα απο τα πραγματα ειναι οτι αφησα το σπιτι μου και την δουλεια μου για να παω στην πολη που σπουδαζε και να μεινουμε μαζι.Επειδη τον αγαπουσα.
Ημουν εκει οταν ηταν ερασμους χωρις να τον πριζω καθε 3 και λιγο οπως εκανε η γκομενα του κολλητου.Που με τον κολλητο του ειχαν παει μαζι ερασμους.
Ενα αλλο ειναι οτι πλεον ειμαι σε ξενη χωρα μαζι του,επειδη δεν μπορουμε να ειμαστε χωρια....
Τον στυριζω,τον βοηθαω...Ειμαι διπλα του και του δειχνω την αγαπη μου?Αν αυτα δεν μετρανε για σενα λυπαμαι,εισαι αχαριστος.
Anyways ολοι του λενε οτι ηταν πολυ γεναιο απο μερους μου να τον ακολουθησω και ολοι οι γνωστοι μας ξερουν και καταλαβαινουν οταν με βλεπουν ποσο τον αγαπω και ποσο το δειχνω.
Οποτε για μενα,εισαι τερμα λαθος για το πως με κρινεις...Απλα σε εμενα βλεπεις μια πρωην,που δεν ισχυει στην περιπτωση.
συγνωμη που ξυπνησα καπια στιγμη και ειπα "Κατσε ρε πουστη...ειμαι ανθρωπος(ατυχος για εκεινον κτητικος ανθρωπος)και εχω θελω.."
Αυτη ειναι η εξελιξη...ετσι πηγαμε μπροστα ως κοινωνια.Επειδη...ΔΙΕΚΔΙΚΟΥ ΣΑΜΕ!!!!Eγω διεκδηκω ολη την καρδια και προσοχη του...
Επισης αγαπητε...Το οτι το αγορι μου ΕΤΥΧΕ να γεννηθει στο ιδιο χωριο με εκεινη και να ειναι η μονη ******* του χωριου που ηθελε να κανουν παρεα ειναι...Πως να το πω?
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!
Ενα ατυχημα που το χρεωνομαι εγω...Αντιθετως για την σχεση μας,που δεν συναιβει επειδη γεννηθηκαμε διπλα-διπλα,εχω παλαιψει και την ηθελα.
οποτε σε παρακαλω μην μου συγκρινεις ενα τυχαιο γεγονος και με ρωτας
"Γιατι εσυ να εισαι πιο σημαντικη δλδ?"
Με κανεις και γελαω...