Results 61 to 75 of 87
-
18-08-2011, 04:40 #61
LOL είναι μερικές αχώνευτες bimbo που δεν τρώγονται με τίποτα, αλλά μερικές φορές σκέφτομαι πόσο μα πόσο ανεβαίνω στα μάτια του εκάστοτε αγοριού μου όταν είμαστε παρουσία τους, απλά και μόνο επειδή μπορώ να αρθρώσω μια πρόταση σωστά
Δεν υπάρχει σύγκριση ρε συ με τέτοια ατομάκια, μόνο για αστείο μπορείς να τους μιλάς...
Άντε και καλό ξημέρωμα[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
- 18-08-2011, 08:44 #62
Καλημερα Sublime,
τωρα ξυπνησα και με το ποστ σου μου εφερες στο μυαλο ασχημες αναμνησεις .Θα προσπαθησω να ειμαι πολυ φιλικος μαζι σου και συγνωμη εαν καποια στιγμη σε νευριασω.
Αν διαβασεις το πρωτο ποστ μου μπηκα εδω γιατι ειχα σχεση με καποια κοπελλα με συμπεριφορες σαν την δικια σου.Ακου λοιπον να σου πω εγω πως ενιωθα αν αντρας σε παρομοια κατασταση με την δικια σου ....ΜΑΛΑΚΑΣ
ξερεις γιατι??? γιατι το να μου λεει η κοπελλα μου οτι με χρειαζετε δεν μου ελεγε τιποτα το ηξερα και εκανα πολλα για αυτην απλα ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ εσυ εκτιμας οτι κανει ο φιλος σου για εσενα??. Λες σε ενοχλει που μιλαει με την κολλητη του απο το δημοτικο ,γιατι να σε ενοχλει ? πρεπει να ξεκοψει με το παρελθον του γιατι γνωρισε εσενα ? και ποια εισαι εσυ που πρεπει να το κανει αυτο ?? το εχεις κανει εσυ για αυτον σημαντικο για αυτον περα απο το να του πριζεις τα αρχιδια για την αλλη ??Σε πληροφορο λοιπον οτι αμα θελει να παει θα παει και εσυ δεν θα παρεις χαμπαρι ,αυτος ηταν αληθηνος απο την αρχη μαζι σου και σου ειπε οτι εχει μια κολλητη και εσυ αντι να το εκτημισεις αρχισες να τον ζηλεθεις .Ξερεις τι ζηλευεις ?? την επικοινονια που εχει μαζι τις ,την κατανοηση ,τιν παρηγορια,την ασφαλεια και πολλα ακομα .Εσυ του εδωσες κατι απο ολα αυτα ετσι ωστε να εχει αναγκη εσενα για ολα αυτα και οχι την φιλι του?? Μπα και ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω εσυ απλα το μονο που θες ειναι να ζητας απο αυτον να σου δινει χωρις να δινεις εσυ τιποτα ουτε καν να μπεις στην σκεψη για να δωσεις.Λες μου ειπε να φυγω και οτι δεν εχεις που να πας ΒΕΒΑΙΑ !!!!! γιατι θα πρεπει και για αυτο να το σκεφτει ο φιλος σου και οχι εσυ????απο το κλαμα μπαινεις στην οργη αν το σκεφτεις κανεις σαν μωρο και οχι σαν εφηβος-ενηληκος να κατσεις να συζητησεις δηλαδη τι κανουν τα μωρα ?? κλαινε οταν τους περνουν το παιχνιδακι και οταν ο αλλος δεν το δινει πισω θυμωνουν και οταν καταλαβενουν το λαθος τους μαθαινουν απο αυτο και προσπαθουνε να μην το ξανακανουν .Συγνωμη που θα στο πω αλλα εσυ κοιτας την ΠΑΡΤΗ σου και μονο αυτη δεν σε απασχολει ο συντροφος σου αλλα το που θα μεινεις ,οτι τον χρειαζεσε ,να μην μιλαει με κανεναν αλλα εσυ να πσαχνεις παρεα σε καθε δυσκολη και οχι να συζητας.
Συγνωμη αν σε κουρασα και εαν ημουνα εριστικος αλλα μου ηρθαν μνημες και ενιωσα οτι ημουνα εγω στην θεση του και εχω περασει τα ιδια και ισως χειροτερα απο μια κοπελλα που δεν εκτημουσε ουτε τον ιδιο τον ΕΑΥΤΟ τις
ξεκινα να αγαπας τον εαυτο σου και να μην νιοθεις αχρηστη ,αρχισε να μιλας μαζι του,εξηγησε του τι σε ενοχλει και ακουκαι τι ενοχλει και αυτον φιλτραρε το και συζητηστε και ολα καλα θα πανε αρκει να δουλεψεις πανω στην σχεση σου και μην περιμενεις ολα να γινουν απο αλλους μεγαλη κοπελλα εισαι
Οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε ειτε με σκληρα λογια ειτε με χαδια .Αρκει να εισαι ετοιμη να δεχτεις τα σκληρα λογια αλλα και τα χαδιαειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
18-08-2011, 08:45 #63
18-08-2011, 08:47 #64
Αυτος ηταν ειλικρινης και εσυ αρχισες τις ζηλιες γιαυτο κριβει το κινητο του για να μην του σπας τα @@ στο ξαναλεω αμα θελει παει με οποιαδηποτε χωρις να παρεις χαμπαρει (το ιδιο και εσυ βεβεα) δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι η κουβεντα μιληστε ηρεμα και εξηγησε του αλλα ακουτον και προσπαθησε να τον καταλαβεις,μην παρεξηγεις τα πανταειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
18-08-2011, 08:48 #65
18-08-2011, 08:50 #66
18-08-2011, 08:53 #67
λογικο δεν ειναι να τα βαζει παραπανω απο εσενα?? εσυ του πριζεις τα σηκωτια ενω αυτη θελει την φιλικη παρεα του και εσυ το παρεξηγεις απο την αλλη αυτη την ξερει απο το δημοτικο και εσενα λιγα χρονια ,τι προλαβες εσυ μεσα σε λιγα χρονια να του δωσεις παραπανω την φιλη του??ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
18-08-2011, 08:56 #68
ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
18-08-2011, 09:00 #69
Μπραβο μπραβο εχεις δικιο ...
σου αρκει αυτο? αν ναι οκ συνεχεισε ετσι και θα σου λεμε μπραβο .Για να παραδεχτει οτι δηποτε και να μην φενεσαι παραλογη ΚΟΥΒΕΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΗΗΗΗ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεκινα απο αυτα και ολα θα φτιαξουν αρκει να ξερεις και να ακουςειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
18-08-2011, 09:02 #70
18-08-2011, 09:03 #71
18-08-2011, 09:08 #72
Παμε τωρα στο θεμα μας μιας και αρχιζω να ηρεμο
πες μας λιγο για εσενα ,τα βιωματα σου ,τα παιδικα σου χρονια,για τους γονεις σου,για αλλες σχεσεις σου,ποσον ετων εισαι,με τι ασχολησε για να μπορεσουμε να σκιαγραφισουμε εσενα ,γιατι εγω πιστευω οτι ολα αρχιζουν απο ολα αυτα που σε ρωταω να μας πεις τωρα .Κατσε και σκεψου μονη σου εσυ τι εχεις κανει σε αυτη τη σχεση ξεχνα τον αλλον και σκεψου εσι τι εχεις κανει γιατι τα νιοθεις ολα αυτα και συνεχειζουμε την κουβεντα μας το απογευμα
γιατι θα λυπω ολο το πρωι
Καλημερα ηρεμισε σκεψου πιο ωριμα και θα δεις πιο καθαρα τα πραγματα (αυτα που εγραψα σε ολα τα ποστ τα εγραψα μπας και σε ταρακουνισω )διαβασε τα χωρις να νευριαζεις και προσπαθησε να τα καταλαβεις να προβληματιστεις
Φιλια καλημεραειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
18-08-2011, 11:08 #73
Mε συγχωρεις για την απαντηση μου αλλα...
εισαι εντελως off....
Πρωτον δεν ξερεις τι εχω κανει για το αγορι μου...Λιγα απο τα πραγματα ειναι οτι αφησα το σπιτι μου και την δουλεια μου για να παω στην πολη που σπουδαζε και να μεινουμε μαζι.Επειδη τον αγαπουσα.
Ημουν εκει οταν ηταν ερασμους χωρις να τον πριζω καθε 3 και λιγο οπως εκανε η γκομενα του κολλητου.Που με τον κολλητο του ειχαν παει μαζι ερασμους.
Ενα αλλο ειναι οτι πλεον ειμαι σε ξενη χωρα μαζι του,επειδη δεν μπορουμε να ειμαστε χωρια....
Τον στυριζω,τον βοηθαω...Ειμαι διπλα του και του δειχνω την αγαπη μου?Αν αυτα δεν μετρανε για σενα λυπαμαι,εισαι αχαριστος.
Anyways ολοι του λενε οτι ηταν πολυ γεναιο απο μερους μου να τον ακολουθησω και ολοι οι γνωστοι μας ξερουν και καταλαβαινουν οταν με βλεπουν ποσο τον αγαπω και ποσο το δειχνω.
Οποτε για μενα,εισαι τερμα λαθος για το πως με κρινεις...Απλα σε εμενα βλεπεις μια πρωην,που δεν ισχυει στην περιπτωση.
συγνωμη που ξυπνησα καπια στιγμη και ειπα "Κατσε ρε πουστη...ειμαι ανθρωπος(ατυχος για εκεινον κτητικος ανθρωπος)και εχω θελω.."
Αυτη ειναι η εξελιξη...ετσι πηγαμε μπροστα ως κοινωνια.Επειδη...ΔΙΕΚΔΙΚΟΥ ΣΑΜΕ!!!!Eγω διεκδηκω ολη την καρδια και προσοχη του...
Επισης αγαπητε...Το οτι το αγορι μου ΕΤΥΧΕ να γεννηθει στο ιδιο χωριο με εκεινη και να ειναι η μονη ******* του χωριου που ηθελε να κανουν παρεα ειναι...Πως να το πω?
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!
Ενα ατυχημα που το χρεωνομαι εγω...Αντιθετως για την σχεση μας,που δεν συναιβει επειδη γεννηθηκαμε διπλα-διπλα,εχω παλαιψει και την ηθελα.
οποτε σε παρακαλω μην μου συγκρινεις ενα τυχαιο γεγονος και με ρωτας
"Γιατι εσυ να εισαι πιο σημαντικη δλδ?"
Με κανεις και γελαω...
18-08-2011, 11:10 #74
18-08-2011, 11:40 #75
- In this old house where every door is open
Αγαπητη συνεξαρτημενη, εχεις αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη σου περα απο αυτον; Εχεις δουλεια; Φιλους; Χομπι; Σχεσεις με συγγενεις; Αν η απαντηση ειναι οχι, κανεις δε μπορει να σε βοηθησει, ουτε ο φιλος σου, παρα μονο εσυ τον εαυτο σου. Πρεπει να ζεις καλα και ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ. Ασχολησου κι εσυ με αλλα πραγματα, οπως κανει αυτος, ειναι φυσιολογικο ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Ο φιλος σου δεν ασχοληθηκε μαζι σου για να μη χασει την ψυχικη του γαληνη. Αυτο εξελαβε το οπως θες. Εγω θα ελεγα οτι εχει κουραστει με εσενα, για αυτο κιολας τα φλερτακια στο ερασμους. Θεωρω πολυ πιθανο να φας στο μελλον κερατο.
Επισης, οταν πετας συνεχεια σποντες οτι το ποιον ενος ανθρωπου κρινεται απο το ποιον των φιλων του, δεν πρεπει να εχεις τελικα σε μεγαλη εκτιμηση τον φιλο σου, ασχετως με οτι λες.