Results 31 to 45 of 87
-
18-08-2011, 03:48 #31
ετυχε και την γνωρισα σε μια συνατηση που πηγαμε αλλα ηξερε οτι θα ηταν εκει.
- 18-08-2011, 03:52 #32
18-08-2011, 03:52 #33
Εγώ λέω την άποψή μου με βάση αυτά που μας γράφεις... δεν ξέρω τί άλλο έχει κάνει αυτός, αλλά στην προκείμενη, δεν έχει σημασία... Γιατί είναι ακόμα πιο παιδικό να χρησιμοποιείς σε έναν καυγά, προηγούμενα γεγονότα σε στυλ δημοτικού "ναι τώρα έχω άδικο και μου τη λες, αλλά 2 μήνες πριν που εσύ είχες άδικο εγώ έκανα την πάπια"... Τον χτύπησες, και όσο και να μη μιλάτε τελευταία, δεν είναι λύση... Ξέρω ότι είμαι σκληρή, αλλά πραγματικά καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς, και για να είστε ακόμα μαζί, κάτι υπάρχει και από την πλευρά του... και θέλω να κρατήσει η σχέση... οπότε αν ένας τρίτος που σου φωνάζει μπορέσει να βοηθήσει έστω και έτσι, χαλάλι του
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
18-08-2011, 03:55 #34
Θα το ξαναγράψω τώρα, η τόση "ειλικρίνια" του κάτι θέλει να δηλώσει. Αυτός σου ανάβει τα φυτίλια απ' ότι κατάλαβα και εσύ τσιμπάς. Για να γίνονται τέτοιου είδους εξομολογήσεις μέσα σε μια σχέση πρέπει και οι δύο να το αντέχουν και να συμφωνούν. Όταν βλέπει πως δεν το αντέχεις γιατί το συνεχίζει; Μήπως θέλει να θρέψει την δική του χαμηλή αυτοεκτίμηση;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
18-08-2011, 03:57 #35
18-08-2011, 03:59 #36
18-08-2011, 04:03 #37
Εγώ πιστεύω πως αυτά που συμβαίνουν στο παρόν έχουν άμεση σχέση και με το παρελθόν. Και αν στο παρελθόν σου έχει δώσει δικαιώματα, είναι πολύ φυσικό τώρα να ξεσπάς. Δεν ξυπνάμε κάθε μέρα διαφορετικοί άνθρωποι, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον έχουν μια συνέχεια. Λογικά πάντα έτσι; Μόνο πρόσεχε, όταν εσύ άκουγες αυτά που σου έλεγε για τις πρώην του έδινες το δικαίωμα να συνεχίσει τις εξομολογήσεις του.
18-08-2011, 04:05 #38
18-08-2011, 04:07 #39
Κοίτα, λέει ο λαός ότι όποιος φωνάζει και χτυπά, χάνει από το δίκιο του. Δεν ξέρω αν έχεις βάσεις να μην συμπαθείς τη φίλη του, από τα όσα έγραψες δε φαίνεται κάτι τέτοιο... είναι κατανοητό να θέλεις να είσαι η μόνη κοπέλα για την οποία νοιάζεται, αλλά πράγματι νομίζω ότι είσαι ή ήσουν. Έχω υπάρξει στη θέση της "κολλητής" και ξέρεις, σπάνια άτομα που έχουν περάσει τόσο χρόνο μαζί δεν έχουν ήδη ξεκαθαρίσει τα ερωτικά μεταξύ τους. Νομίζω ότι δίνεις πολλή δύναμη πάνω στη σχέση σου σε κάποιον άλλο τρίτο, αντί να αντιμετωπίζεις το θέμα επιθετικά... φοβάσαι ότι μπορεί η άλλη να θέλει πάρε-δώσε με το αγόρι σου; Μην τα βγάζεις στον άλλο, γιατί οι άντρες είναι και λίγο γομάρια και δεν πιάνουν και πολλά... αλλά με φωνές σίγουρα δε θα καταφέρεις τίποτα... Εγώ θα γινόμουν η καλύτερή της φίλη, keep your friends close and your enemies closer φάση...
Και έλεος, η ειλικρίνεια είναι αρετή. Συνήθως δυστυχώς καταλαβαίνεις ότι κάτι σε πείραξε αφού το έχεις καταπιεί. Ίσως αν σου έκρυβε και λεπτομέρειες να αισθανόσουν ακόμα πιο πληγωμένη... για σκέψου την αντίδρασή σου αν, όταν βγαίνατε με την άλλη που του είχε πάρει πίπα, δεν στο έλεγε από πριν και το μάθαινες κατόπιν εορτής ή ακόμα χειρότερα, από κάποιον άλλο...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
18-08-2011, 04:08 #40
Λογικο ειναι στην αρχη να μην σε νοιαζει τοσο.Αλλα οταν ξερεις πλεον δεν μπορεις να πας πισω στο να μην ξερεις...
ναι μου εχει δωσει δικαιωματα.
πχ οταν ειχε παει ερασμους Πορτογαλια μετα ειχα δει πριβε μνμτ με μια κοπελα δεν θα ξεχασω το χαμογελο σου και τετοια.Δεν παραδεχονταν οτι ειναι εστω και λιγο "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" να τα λεει αυτα σε μια κοπελα που γνωρισε εκει...Εκεινη δε,ηταν σε σχεση και παρολα αυτα απαντησε μια χαρα κρυα.ΔΛΔ απλα ενα ευχαριστω.
Δεν υποπτευομαι οτι εγινε κατι..Απλα δεν μ'αρεσει το φλερτ αυτο ή η ολη οικιοτητα.αυτο με σκοτωσε τοτε.το οτι εκεινο το βραδι που τα ειδα αυτα μου νευριασε και απο πανω κιολλας και μου ειπε και να χωρησουμε επειδη δεν εβγαζε ακρη.
18-08-2011, 04:12 #41
18-08-2011, 04:13 #42
Το περιστατικό που περιγράφεις έγινε τότε στην αρχή ή μιλάς γι' αυτό που σ' εξόργισε τώρα; Γιατί ψιλομπερδεύτηκα.
18-08-2011, 04:16 #43
και να σου πω κατι ρε κοπελια?δεν γουσταρω να ξερει καμια κολλητη του αγοριου μου που μου τον βαζει σε πια τριπα και ποσες φορες.ειναι δικαιομα μου πως το λενε?
18-08-2011, 04:16 #44
Το να την κάνεις φίλη σου για να ξέρεις τι γίνεται πίσω από την πλάτη σου και ψυχοφθόρο είναι και ανόητο γιατί αν θέλουν αυτοί να κάνουν κάτι στα κρυφά, θα το κάνουν που να χτυπάς εσύ τον κώλο σου κάτω. Οι σχέσεις χτίζονται πανω στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και όχι βάσει "στρατηγικών σχεδίων".
18-08-2011, 04:17 #45
Λοιπόν, έχω εντύπωση ότι το πρόβλημά σου έγκειται σε έλλειψη διπλωματίας. Μήπως αντί να τον ψαρέψεις για την όλη υπόθεση άρχισες τις φωνές και τις κατηγορίες, και επειδή πράγματι μπορεί να μην είχε συμβεί κάτι, το άτομο δεν έβγαζε άκρη και σου ζήτησε άκυρο; Μήπως οι κατηγορίες σου, ακόμα και αν παραδεχόταν ότι ήταν έστω και λίγο περίεργο, θα σήμαιναν ότι θα του το κρατούσες μανιάτικο και θα του το χτυπούσες χωρίς να έχει γίνει κάτι; Να βρεις ένα καταπληκτικό βιβλίο ονόματι Thank you for Arguing του Jay Heinrichs...
Βέβαια να ομολογήσω εδώ, ότι σαν πολλές φορές έχει αναδυθεί το ενδεχόμενο χωρισμού μεταξύ σας... μήπως τελικά η Θεοφανία έχει δίκιο και η σχέση απλά κρατιέται λόγω ρουτίνας και συνεπειών;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]