Δεν είμαι της φυλής αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Μην ξεχνάς ότι γράφεις σε forum και δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που μπορεί να διαβάζουν και γράφουν εδώ.
Printable View
1.Με ειδες πουθενα να πω αυτα τα λογια που λες?Οτι θα κοροιδεψεις καποια συγκεκριμενη κοπελα που εχει προβλημα κλπ?Ειπα οτι μου εστειλες μηνμα και μου ειπες μπες στο ταδε θεμα να δεις τι λεω να σπασεις πλακα..και δες πως θα αντιδρασουνε..Και οτι αυτο ειναι κατι που σου αρεσει να κανεις για να βλεπεις τα ορια των αλλων..Αυτα ειπα.Ακομα και τωρα στα δημοσια ποστ μας και παλι παραποιεις τα λογια μου,που να παραδεχτεις τα προσωπικα μνματα..χεσε μεσα.
2.Ξεψαχνισες καλα βλεπω.Την διαγνωση και την θεραπεια δεν βλεπω πουθενα..μπορεις να μου την υποδειξεις?Η κοπελα στο συγκεκριμενο θρεντ ανεφερε οτι οι φωνες της λενε να μη μιλαει σε αλλους γιατι ειναι κακο και κατι τετοια..Και της ειπα να συνεχισει να ανοιγεται..και τεσπα δεν εχει σημασια να αναλυσω το θεμα ενος αλλου ανθρωπου.Εγω θελω να μου πεις που ακριβως στα λεγομενα μου βρισκεται η διαγνωση,και που προτεινεται θεραπεια.Το οτι της λεω να συνεχισει να μιλαει το θεωρεις θεραπεια?αν ειναι ετσι τοτε εχουν μεγαλη αποσταση οι οπτικες μας..
Επισης που βλεπεις το απωθυμενο του γιατρου?
Χριστινα πιστευω αυτο να μην απευθυνοταν σε εμενα..
Εδω η DR. NIAH" δινει διατροφικες συμβουλες σε μια κοπελα που εχει καποιο προβλημα με καποιες τροφες η κατι τετοιο , ΝΙΑΗ¨¨ "
Τα φουσκωματα ειναι σημαδι δυσανεξιας.
Ρωτησα τη μανα μου που μπορεις να κανεις εξετασεις αλλα δεν ξερει ;/ .Μαλλον διατροφολογο πρεπει να ρωτησεις.Παλιοτερα (δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα)υπηρχαν κατι κεντρα που εκαναν τετοιες εξετασεις και σου λεγανε σε ποιες τροφες εχεις δυσανεξια.Με εξεταση αιματος γινοτανε νομιζω.
Ετσι μπραβο.Και το ενα ροδακινακι λιγο ειναι.Κοψτο μεσα σε γιαουρτακι,εγω βαζω και λιγη μαυρη ζαχαρη κι ειναι πεντανοστιμο.Οσο λιγοτερο νιωθεις να σου λοιπουν τροφες και στοιχεια τοσο σπανιοτερα θα κανεις βουλιμικα.Παραλληλα βεβαια οπως ξερεις κι εσυ θελει και το μεσα μας δουλεμα.
Γιωργο πιστευω να καταλαβαινεις πως ολα αυτα που ποσταρεις ειναι ασχετα ετσι?και σιγουρα δεν αποτελουν απαντηση στις ερωτησεις μου ή τεκμηριωση των εικασιων σου, μιας κ δεν περιεχεται σε κανενα απο αυτα διαγνωση ή θεραπεια
εντιτ.
Στο συγκεκριμενο θεμα ειπε μια κοπελα οτι τα ψυχολογικα είναι κληρονομικα διοτι στην οικογενεια της επασχαν οι δυο αδελφες και η μητερα τους αν θυμαμαι καλα...Απαντησα λοιπον εγω οτι δεν ειναι παντα κληρονομικο το θεμα μιας και στη δικη μου περιπτωση δεν ειναι κληρονομικο..Και μου απανταει "με δουλευεις?πασχω εγω ή αδελφη μου και η μανα μου κ μου λες οτι δεν ειναι κληρονομικο?"(δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια της)..και της απαντησα το ποστ που παρεθεσες...λοιπον?αυτο ειναι η διαγνωση??
Να σου ζητησω στα ποστ μου τα οποια παραθετεις να βαζεις και το λινκ να βλεπουμε σε τι ποστς απαντουν..κι οχι να παρουσιαζεις την εικονα που θεωρεις οτι σε συμφερει..
Ε κοιτα εισαι εδω απο το 2009 εγω ειμαι μολις 2 μηνες ...Με λες οτι ξερεις να ξεχωριζεις την κουτοπονηριά, την χαζομάρα, την κλάψα και την μιζέρια αλλα δε μπορεις να δεις και να ξεχωρισεις ποσο κομπλεξικα ειναι καποια ατομα εδω μεσα ? Η δε θελεις να το δεις η μου το παιζεις κινεζος σα καποιες αλλες εδω .......... Ξερεις πολυ καλα το λογο που το ανοιξα!!!!!!!!!!!!!!!!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Λυπαμαι που με κανεις να γινομαι κακος , αλλα , και εγω ειχα απωθημενο να γινω πιλοτος ! δεν καβαλησα ομως κανα αροπλανο ! ετσι και εσυ μην κανεις την γιατρο ,
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Δεν ξανα ασχολουμαι μαζι σου ! αρκετα χαλασα την ζαχαρενια μου μαζι σου! κριμα γτ. καποτες ειχα πολυ αξιολογη γνωμη για εσενα ! λυπαμαι ΝΙΑΗ !
Δεν υπαρχουν διαγνωσεις και θεραπειες σ αυτα που παρεθεσες λεμε.
Νιωθεις τωρα οτι εχεις τεκμηριωσει τα λογια σου?οκ νιωθε το..κατειγγειλε με και στην διαχειρηση να με μπαναρει..αν εχω κανει διαγνωσεις και εχω δωσει θεραπειες θα ειναι δικαιολογημενο το μπαν.
Μεχρις τοτες κρατα το στοματακι σου κλειστο εκει που δεν εχεις κατι να πεις.(και τα ναρκωντικα είναι ναρκωτικα..χωρις ν..δεν ξερω αν το χες ξανακουσει), καιρο ηθελα να στο πω, δεν μπορεσα να κρατησω την κακιουλα μου αυτη τη φορα σορρζ.
Niah δεν αναφερθηκα σε σενα, να μεινεις ησυχη ;)
Οχι το λεω γιατι αν το δεις,κολλησανε με το μνμα του απο πανω,και ειχε την εντυπωση οτι εχει δικιο και πηρε φορα..για να καταλαβαινουμε μερικα πραγματα..
1. Δεν με ξερεις καθολου για να ειναι οι αποψεις σου βασιμες οπως πχ δεν εχουμε μιλησει ποτε.
2. Οτι λες καλο θα ηταν καλο να εχεις κατι για να το υποστηριξεις και οχι να ριχνεις αερα κοπανιστο.
3. Δυστυχως εισαι απο το 2009 και δεν βλεπω να σε βοηθησε τιποτα εδω μεσα
4. Η διαφωνια ενος αλλου ανθρωπου απο σενα οπως επισης και η διαφορετικη αντιληψη σε καποιο θεμα δεν δικαιολογει την σταση σου με το να τον βριζεις και να βγαζεις εμπεριστατωμενη αποψη για τον αλλον.
5. Θα μπορουσε η διαφωνια σου να μην εμπεριειχε χαρακτηρισμους, ειρωνιες και χλευασματα. Οι αντιδρασεις σου δειχνουν το ποιον σου και ποσο μαλλον οταν εγω δεν σου εκανα τιποτα.. Ειναι καθρεπτισμα την ψυχη σου!
6. Ασχολεισαι τελευταια συνεχεια μαζι μου σε οτι και να γραψω.. Αν λοιπον με θεωρεις ολα αυτα που λες γιατι ριχνεις το επιπεδο σου τοσο χαμηλα? (γιατι ετσι θα χαρακτηριζα εναν ανθρωπο με τετοιους χαρακτηρισμους) Αυτο λοιπον παλι μου δειχνει οτι ή θες να προκαλεις το οποιο ειναι αποτυχημενο ή και εσυ εισαι της ιδιας κατηγοριας με μενα δλδ κουτοπονηρη, χαζη, κλαψιαρα και μιζερη! Συνηθως οι αλλεργικοι ανθρωποι αποφευγουν αυτο που τους προκαλει αλλεργια..
7. Δικαιωμα σου να αντιπαθεις οποιον θες αλλα πανω στην αντιπαθεια σου σε πιανει μια εμμονη και παθιαζεσαι στο να θες να τον μειωνεις. Λυπαμαι που θα στο πα και ξερω οτι θα σε πληγωσω αλλα εδω δεν πιανει. Παιξε με αλλον αυτο το παιχνιδακι!
8. Εισαι εδω μεσα προφανως για να βγαλεις το αχτι σου και την κακια σου(?) αλλα και το κομπλεξ σου αντι να δινεις συμβουλες! Γιατι οτι εχεις γραψει στα θεματα μου δεν υπηρχε πουθενα η αποψη σου παρα μονο η κοντρα σου!
9. Αν ενα τριτο ματι εβλεπε θα χαρακτηριζε την συμπεριφορα σου προβληματικη
10. Πραγματικα δεν βαριεσαι με το να κοντραριζεσαι? Τι καλο θα σου προσφερει? Εμενα οποιοι και να κοντραριζονται με μενα δεν με ενοχλει και ουτε με αγγιζει γιατι θεωρω προβλημα του αλλου για να φτασει στο σημειο που εχεις φτασει εσυ..
11. Συμβουλη: Κανε θετικα πραγματα στη ζωη σου και οταν θελησεις πραγματικα να προσφερεις καντο με θετικοτητα και με καλο σκοπο! Μην δηλητιαζεις την ψυχουλα σου με ολα αυτα.. Σου το λεω εντελως φιλικα! ;) Προσωπικα παντως δεν εχω τιποτα μαζι σου.. Απο μενα ειναι ολα καλα. Το θεμα που εχεις εσυ με μενα ειναι καθαρα δικο σου.. και μονοπλευρο!
Φιλικα! :)
http://www.youtube.com/watch?v=e0l8dvlDh00
καλημέρα σας................
Εσυ τι εισαι εδω? ο διαιτητης??? Τι και αν εμφανιστηκα μετα απο δυο μερες . 8 χρονια και 40 μηνες οι ιδιοι θα παραμεινουν και οσο περιεργο και αν σε φαινεται κοιτα λιγο τα ποστ μου πριν απο εδω... Ουδεποτε εθηξα κανεναν Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ειμαι χαζος επειδη δεν κανω παρεα με τις φιλες σου? ......ή επειδη δεν τις φοβαμαι?
Δεν είμαι ποιητής αν και θα μπορούσα.
Ο undetermined έφυγε για μπάνια, να μαυρίσει..
μα μαύρος απ' τα νεύρα του ήρθε να μας μιλήσει...
την Μάρθα του την θίξανε, αχ κρίμα το κορίτσι...
τι φταίει κι αυτό το καψερό που έτσι εγεννήθη!
υγ. άντε να μην σε αφήσω και με την απορία. Τo δεύτερο quote αναιρεί το πρώτο.
Μπαν ?? Νομιζω οτι μπερδευεσαι .... Αν νομιζεις οτι θα με ειχαν διωξει απο καπου και θα ξαναγυρνουσα γελιεσαι.... Επειδη εσυ δε μπορεις να δεις τι γινεται και ποιες ειναι οι επιπτωσεις των πραξεων σου επειδη τυφλωνεσαι απο αυτο που αποκαλεις ΕΣΥ εξυπναδα . Δε παει να πει οτι ενα 3ο ματι δε μπορει να δει τα πραγματα διαφορετικα απο εσενα και να εκφρασει μαλλον με το ονομα τους .... GET A LIFE και υποκοριστικα τυπου καποιος εφαγε μπαν και ξαναγυρισε για εκδικηση μαλλον μου καθονται λιγο αστεια σαν κωμωδια ......
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.(Αν κατά λάθος συμπεριέλαβα λάθος άτομα, μπορούν να ενημερώσουν).
> Btw, Rain μου έλειψες, μήπως ήρθε η ώρα για ένα δυναμικό comeback?
Yποψιάζομαι, μας ανακοινώνεις την επιστροφή από διακοπές... ;)
εεεε?
τι άσχετο είναι αυτό?
Δεν ξέρω ποιο είναι το "θέμα" σου αλλά ούτε και με νοιάζει. Αν, όπως καταλαβαίνω, δεν συμπαθείς την rain γιατί μου τα λες αυτά? Γράψε σε ένα τετράδιο 100 φορές "δεν συμπαθώ την Rain" να ξεθυμάνεις.
Η Rain για τους παλιούς και όσους θυμούνται είναι γνωστό ότι ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ρατσισμού.
Ποια υποστήριξή μου και σε ποιό club άνθρωπα?? Άλλο φόρουμ διαβάζεις?
Τέσπα, επειδή εγώ θυμάμαι καλύτερα και έχω δει και φωτο σου σε ένα ελεεινό thread που είχε ανοιχτεί κάποτε, σέβομαι την ηλικία σου και δεν θα πω τίποτα άλλο.
υ.γ. δεν εχω αναφέρει ποτέ που μένω (άλλο άσχετο κι αυτό).