ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Α για σενα το λες??? Παλι καλα που το καταλαβες απο μονη σου γιατι εγω δεν ειχα την διαθεση να στο πω... και λεω τωρα να κανω την παπια μιας και με συμβουλεψε καποιος αρκει να μην φορεσω την στολη και με πουν τρελη αααααχαχαχαχχαχαχααα! Καλο ηταν αυτο φιλε μου συμφορουμιτη μου ;) παλι με εκανες να γελασω!

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    σα δε ντρεπονται!!!
    Αυτο ηταν αυτογνωσια η ειρωνια?

Banned
    Αμα θες "φιλη μου " ΝΙΑΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΕς θεραπειες σου , εχεις και διαιτες γραψει , απο οτι βλεπω στα μην. εχεις παρα πολλες τετοιες ιατρικες γνωματευσεις ! καλα θα κανεις να τα σβησεις , μαλον το κανεις ειδη , εισαι τυχερη που δεν γουσταρω να σε κανω ξεφτιλα , αλλα ε αυτο που κανεις ειναι επικινδυνο , μπορει καποιος που εχει προβλημα να το παρει στραβα , ακομα και αν εσυ το λες σωστα , μπορει να γινει κατι κακο , πντως εχεις σταματησει εδω και καποιο καιρο , μπραβο σου!!

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Α για σενα το λες??? Παλι καλα που το καταλαβες απο μονη σου γιατι εγω δεν ειχα την διαθεση να στο πω... και λεω τωρα να κανω την παπια μιας και με συμβουλεψε καποιος αρκει να μην φορεσω την στολη και με πουν τρελη αααααχαχαχαχχαχαχααα! Καλο ηταν αυτο φιλε μου συμφορουμιτη μου ;) παλι με εκανες να γελασω!
    Βρε τι επιστημονική απάντηση! Ξέχασες την βιβλιογραφία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δεν είμαι της φυλής αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Μην ξεχνάς ότι γράφεις σε forum και δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που μπορεί να διαβάζουν και γράφουν εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    TO ψεμα ειναι οτι ποτε δεν σου πα πως θα γελαω η θα πιραζω καποια κοπελα με το προβλημα της! οσο για αυτα που ελεγα οτι κανεις τον ΓΙΑΤΡΟ ,ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΟΥ!! ¨΄.
    1) "" Αγαπητη μου εσωτερική,
    χθες διαβασα το θέμα σου
    Καταλαβαίνω οτι είναι πολύ δυσκολο και ειδικά την ώρα που συμβαίνει αλλα θελω να προσπαθησεις να συνειδητοποιησεις οτι αυτες οι φωνες προερχονται απο εσενα κι οχι απο ξενα προσωπα.αυτος ειναι κι ο λογος που λες οτι ξερουν τα παντα για σενα.Γι αυτο μη σε τρομαζει αυτο.Ειναι το "κακο"κομματι του εαυτου σου που θέλει να σε βλαψει.Μην υποκιπτεις λοιπον σ αυτη σου την πλευρα.και σε καμια περιπτωση μην ακους αυτα που σου λενε"να μη μιλας,γιατι τα κανεις χειροτερα κτλπ."αφου βλεπεις καλη μου οτι δεν ισχυει αυτο.Αφου οταν μιλας ειναι ικανοποιημενος ο συντροφος σου και σε καθησυχαζει,διαβεβαιώνοντ άς σε οτι δεν ισχυουν.Μόνο μ αυτον τον τροπο μπορεις να βρισκεις λυσεις.""
    1.Με ειδες πουθενα να πω αυτα τα λογια που λες?Οτι θα κοροιδεψεις καποια συγκεκριμενη κοπελα που εχει προβλημα κλπ?Ειπα οτι μου εστειλες μηνμα και μου ειπες μπες στο ταδε θεμα να δεις τι λεω να σπασεις πλακα..και δες πως θα αντιδρασουνε..Και οτι αυτο ειναι κατι που σου αρεσει να κανεις για να βλεπεις τα ορια των αλλων..Αυτα ειπα.Ακομα και τωρα στα δημοσια ποστ μας και παλι παραποιεις τα λογια μου,που να παραδεχτεις τα προσωπικα μνματα..χεσε μεσα.
    2.Ξεψαχνισες καλα βλεπω.Την διαγνωση και την θεραπεια δεν βλεπω πουθενα..μπορεις να μου την υποδειξεις?Η κοπελα στο συγκεκριμενο θρεντ ανεφερε οτι οι φωνες της λενε να μη μιλαει σε αλλους γιατι ειναι κακο και κατι τετοια..Και της ειπα να συνεχισει να ανοιγεται..και τεσπα δεν εχει σημασια να αναλυσω το θεμα ενος αλλου ανθρωπου.Εγω θελω να μου πεις που ακριβως στα λεγομενα μου βρισκεται η διαγνωση,και που προτεινεται θεραπεια.Το οτι της λεω να συνεχισει να μιλαει το θεωρεις θεραπεια?αν ειναι ετσι τοτε εχουν μεγαλη αποσταση οι οπτικες μας..
    Επισης που βλεπεις το απωθυμενο του γιατρου?

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αααααχ καποια ειναι ανιδεη και κανει την ξερολα.... :P
    Χριστινα πιστευω αυτο να μην απευθυνοταν σε εμενα..
    Last edited by niah; 26-08-2011 at 01:45.

Banned
    Εδω η DR. NIAH" δινει διατροφικες συμβουλες σε μια κοπελα που εχει καποιο προβλημα με καποιες τροφες η κατι τετοιο , ΝΙΑΗ¨¨ "
    Τα φουσκωματα ειναι σημαδι δυσανεξιας.
    Ρωτησα τη μανα μου που μπορεις να κανεις εξετασεις αλλα δεν ξερει ;/ .Μαλλον διατροφολογο πρεπει να ρωτησεις.Παλιοτερα (δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα)υπηρχαν κατι κεντρα που εκαναν τετοιες εξετασεις και σου λεγανε σε ποιες τροφες εχεις δυσανεξια.Με εξεταση αιματος γινοτανε νομιζω.
    Ετσι μπραβο.Και το ενα ροδακινακι λιγο ειναι.Κοψτο μεσα σε γιαουρτακι,εγω βαζω και λιγη μαυρη ζαχαρη κι ειναι πεντανοστιμο.Οσο λιγοτερο νιωθεις να σου λοιπουν τροφες και στοιχεια τοσο σπανιοτερα θα κανεις βουλιμικα.Παραλληλα βεβαια οπως ξερεις κι εσυ θελει και το μεσα μας δουλεμα.

Banned
    Δεν είμαι της φυλής αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Μην ξεχνάς ότι γράφεις σε forum και δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που μπορεί να διαβάζουν και γράφουν εδώ.
    Ωραια εαν δεν εισαι τοτε πες μου ποια ειναι η Μαρθα????? Αλλα μια και το λες και εσυ εκφραζεσαι καπως για ανθρωπους εδω μεσα και μη μου το αρνηθεις γιατι εχω ματια και βλεπω..........

Senior Member
    Αμα θες "φιλη μου " ΝΙΑΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΕς θεραπειες σου , εχεις και διαιτες γραψει , απο οτι βλεπω στα μην. εχεις παρα πολλες τετοιες ιατρικες γνωματευσεις ! καλα θα κανεις να τα σβησεις , μαλον το κανεις ειδη , εισαι τυχερη που δεν γουσταρω να σε κανω ξεφτιλα , αλλα ε αυτο που κανεις ειναι επικινδυνο , μπορει καποιος που εχει προβλημα να το παρει στραβα , ακομα και αν εσυ το λες σωστα , μπορει να γινει κατι κακο , πντως εχεις σταματησει εδω και καποιο καιρο , μπραβο σου!!
    Γιωργο ανοιξε ενα λεξικο να δεις τις ενοιες ορισμενων λεξεων.Πριν της κατανοησεις καλο θα ηταν να μην τις χρησιμοποιεις
    Περιμενω να μου βρεις αυτην (που ηδη σου ζητησα), και τις υπολοιπες θεραπειες μου.
    ξεφτυλισε με, γουσταρω.

Senior Member
    Εδω η DR. NIAH" δινει διατροφικες συμβουλες σε μια κοπελα που εχει καποιο προβλημα με καποιες τροφες η κατι τετοιο , ΝΙΑΗ¨¨ "
    Τα φουσκωματα ειναι σημαδι δυσανεξιας.
    Ρωτησα τη μανα μου που μπορεις να κανεις εξετασεις αλλα δεν ξερει ;/ .Μαλλον διατροφολογο πρεπει να ρωτησεις.Παλιοτερα (δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα)υπηρχαν κατι κεντρα που εκαναν τετοιες εξετασεις και σου λεγανε σε ποιες τροφες εχεις δυσανεξια.Με εξεταση αιματος γινοτανε νομιζω.
    Ετσι μπραβο.Και το ενα ροδακινακι λιγο ειναι.Κοψτο μεσα σε γιαουρτακι,εγω βαζω και λιγη μαυρη ζαχαρη κι ειναι πεντανοστιμο.Οσο λιγοτερο νιωθεις να σου λοιπουν τροφες και στοιχεια τοσο σπανιοτερα θα κανεις βουλιμικα.Παραλληλα βεβαια οπως ξερεις κι εσυ θελει και το μεσα μας δουλεμα.
    ναι.......καιιιιιι??

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ωραια εαν δεν εισαι τοτε πες μου ποια ειναι η Μαρθα????? Αλλα μια και το λες και εσυ εκφραζεσαι καπως για ανθρωπους εδω μεσα και μη μου το αρνηθεις γιατι εχω ματια και βλεπω..........
    Ναι έχω αλλεργία στην κουτοπονηριά, την χαζομάρα, την κλάψα και την μιζέρια. Ο συνδυασμός δε, με "σκοτώνει" :Ρ

Τεσπά, εσύ το θέμα γιατί το άνοιξες?

Senior Member
    ΘΕς να γραψω και αλλα σου πορισματα "DR. NIAH" ε? εδω μας μαθαινεις για τις ψυχολογικες παθησεις "
    |"Oxi den soy λεω οτι ηταν τυχαιο.
    Σου ειπα οτι δεν ειναι απαραιτητο αυτο
    Στις ψυχολογικες παθησεις παιζει σημασια η κληρονομικότητα ομως αυτο δεν σημαινει οτι σε ολα τα ατομα που αντιμετωπιζουν ψυχολογικό προβλημα,αυτο οφειλεται σ αυτην
    Σου ειπα οτι στην δική μου περιπτωση δεν παιζει κατι τετοιο
    στην δικη σου προφανώς και υπαρχει αυτο το θεμα. ""
    Γιωργο πιστευω να καταλαβαινεις πως ολα αυτα που ποσταρεις ειναι ασχετα ετσι?και σιγουρα δεν αποτελουν απαντηση στις ερωτησεις μου ή τεκμηριωση των εικασιων σου, μιας κ δεν περιεχεται σε κανενα απο αυτα διαγνωση ή θεραπεια

εντιτ.
    Στο συγκεκριμενο θεμα ειπε μια κοπελα οτι τα ψυχολογικα είναι κληρονομικα διοτι στην οικογενεια της επασχαν οι δυο αδελφες και η μητερα τους αν θυμαμαι καλα...Απαντησα λοιπον εγω οτι δεν ειναι παντα κληρονομικο το θεμα μιας και στη δικη μου περιπτωση δεν ειναι κληρονομικο..Και μου απανταει "με δουλευεις?πασχω εγω ή αδελφη μου και η μανα μου κ μου λες οτι δεν ειναι κληρονομικο?"(δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια της)..και της απαντησα το ποστ που παρεθεσες...λοιπον?αυτο ειναι η διαγνωση??
    Να σου ζητησω στα ποστ μου τα οποια παραθετεις να βαζεις και το λινκ να βλεπουμε σε τι ποστς απαντουν..κι οχι να παρουσιαζεις την εικονα που θεωρεις οτι σε συμφερει..
    Last edited by niah; 26-08-2011 at 01:36.

Banned
    Ναι έχω αλλεργία στην κουτοπονηριά, την χαζομάρα, την κλάψα και την μιζέρια. Ο συνδυασμός δε, με "σκοτώνει" :Ρ

Τεσπά, εσύ το θέμα γιατί το άνοιξες?
    Ε κοιτα εισαι εδω απο το 2009 εγω ειμαι μολις 2 μηνες ...Με λες οτι ξερεις να ξεχωριζεις την κουτοπονηριά, την χαζομάρα, την κλάψα και την μιζέρια αλλα δε μπορεις να δεις και να ξεχωρισεις ποσο κομπλεξικα ειναι καποια ατομα εδω μεσα ? Η δε θελεις να το δεις η μου το παιζεις κινεζος σα καποιες αλλες εδω .......... Ξερεις πολυ καλα το λογο που το ανοιξα!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Λυπαμαι που με κανεις να γινομαι κακος , αλλα , και εγω ειχα απωθημενο να γινω πιλοτος ! δεν καβαλησα ομως κανα αροπλανο ! ετσι και εσυ μην κανεις την γιατρο ,

Δεν ξανα ασχολουμαι μαζι σου ! αρκετα χαλασα την ζαχαρενια μου μαζι σου! κριμα γτ. καποτες ειχα πολυ αξιολογη γνωμη για εσενα ! λυπαμαι ΝΙΑΗ !

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast