Τι εννοείς?
Printable View
Εννοω οτι θαναθεωρησεις αποψεις μεγαλωνωντας , ειναι φυσικο , αν κρινω απο μενα . Παντως δεν θα στην ' ελεγα ' ποτε , δεν ειμαι ετσι .
με κολπα η ζωη δε βγαινει αφου ακομα κ εχεις ετοιμο το εργο του τελειου γυμνασμενου εραστη καπια στιγμη οι καταστασεις μπορει να γινουν δυσκολες κ οταν αρχισουν τα ζορια να μεινεις με οσα πραγματικα εχεις..
οταν αρχισουν τα ζορια τοτε φαινεται τι εχεις κ τι δεν εχεις τι ειχες επειδη ετυχε κ τι ειχες επειδη εκει θα κατεληγες...
Αυτο αληθυει , Αλεξ , κι εγω ειμαι ιδαιτερως γυμνασμενος , αλλα αυτο δεν αρκει για μια σχεση . Το ποιος εισαι και τι εχεις να προσφερεις μετραει .
ισως επειδη εισαι ενας απο τους λιγους που συνδιαζεις λιγο απο ολα αυτο ομως δε συνηθιζεται...
Αν η καλοσυνη ειναι αδυναμια τοτε ναι, το να εφτανες στο σημειο να χρησιμοποιησεις καποιον για να πετυχεις ειναι αδυναμια επισης για τον λογο οτι δεν μπορεσες να πετυχεις τον στοχο σου αλλιως και επελεξες τον ευκολο δρομο και αν πετυχες με τον ευκολο δρομο πως μπορεις να νιωσεις περηφανος μετα? Εκανες κατι σπουδαιο για να νιωσεις περηφανος με εσενα?
Το θεμα ειναι να εχεις περηφανια μεσα σου, αν ειναι να γινεις ετσι τι περηφανια θα νιωθεις για σενα? Ο Anakin εγινε Darth Vader για να σωσει ενα ατομο που αγαπουσε, ειδες τι επαθε ομως αφηνοντας τα ασχημα του συναισθηματα να βγουν στην επιφανεια, ταυτιζομαι με τον Anakin στο γεγονος οτι ηταν καλος μεσα του αλλα μπορουσε να κανει τεραστιο κακο αν ηθελε.
Θεωρω υποτιμητικο να χρησιμοποιησω καποιο αλλο ατομο για οποιονδηποτε στοχο μου.Τους στοχους μου θελω να τους πετυχαινω με την δικη μου αξια και αν υπαρχουν καποια ατομα που θελουν με την καρδια τους να βοηθησουν τοτε δεν θα παρακαλεσω για τη βοηθεια τους αλλα αν θελουν να βοηθησουν θα το δεχτω με χαρα επειδη με εκτιμανε.
απο εμπειρια σου λεω οτι αυτοι που σε βοηθανε συνηθωσ κανουν κατι μαλακιεσ
χειροτερεσ απο οτι θα κανεσ εσυ οποτε καλυτερα να τα κανεισ ολα μονοσ σου
Παλι εσυ θα τα κανεις ολα απλα ειναι καλο να εχεις τη στηριξη ατομων που το κανουν με την καρδια τους οταν σε εκτιμανε.
Καλά,άστα αυτά!Όλες οι όμορφες γυναίκες,λένε ότι τους ενδιαφέρει περισσότερο ''εγκεφαλικά'' ο άνδρας,και όλως τυχαίως,καταλήγουν στο τέλος με ωραίους εμφανισιακά,ανεξαρτήτως άλλων κριτηρίων!
Για αυτό εμείς οι μη ωραίοι είμαστε άτυχοι και δεν μπορούμε να πάμε με ωραιότερες!
Αλλά τι λέω,εδώ με γουστάρουν κάτι κελεπούρια,μπάζα χοντρές ή άσχημες κνίτισσες,μέτριες περίεργες κλπ.!Καλές,ε?