Σκέφτομαι... - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 116 FirstFirst ... 2028293031324080 ... LastLast
Results 436 to 450 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ενταξει , ειναι 21 ακομη , εχει να αλλαξει ..........................πολλα !!
    Τι εννοείς?

Senior Member
    Εννοω οτι θαναθεωρησεις αποψεις μεγαλωνωντας , ειναι φυσικο , αν κρινω απο μενα . Παντως δεν θα στην ' ελεγα ' ποτε , δεν ειμαι ετσι .

Banned
    με κολπα η ζωη δε βγαινει αφου ακομα κ εχεις ετοιμο το εργο του τελειου γυμνασμενου εραστη καπια στιγμη οι καταστασεις μπορει να γινουν δυσκολες κ οταν αρχισουν τα ζορια να μεινεις με οσα πραγματικα εχεις..
    οταν αρχισουν τα ζορια τοτε φαινεται τι εχεις κ τι δεν εχεις τι ειχες επειδη ετυχε κ τι ειχες επειδη εκει θα κατεληγες...

Senior Member
    Αυτο αληθυει , Αλεξ , κι εγω ειμαι ιδαιτερως γυμνασμενος , αλλα αυτο δεν αρκει για μια σχεση . Το ποιος εισαι και τι εχεις να προσφερεις μετραει .

Banned
    ισως επειδη εισαι ενας απο τους λιγους που συνδιαζεις λιγο απο ολα αυτο ομως δε συνηθιζεται...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Προσωπικα οχι, ειμαι ατομο που νιωθει τυψεις με το παραμικρο και ετσι δεν θα το εκανα για τον λογο οτι θα τα εβαζα με εμενα και θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου.
    Εγώ πλέον,θεωρώ ότι οι τύψεις είναι δείγμα αδυναμίας!
    Και θα έφτανα στα άκρα για τον στόχο μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ πλέον,θεωρώ ότι οι τύψεις είναι δείγμα αδυναμίας!
    Και θα έφτανα στα άκρα για τον στόχο μου!
    Αν η καλοσυνη ειναι αδυναμια τοτε ναι, το να εφτανες στο σημειο να χρησιμοποιησεις καποιον για να πετυχεις ειναι αδυναμια επισης για τον λογο οτι δεν μπορεσες να πετυχεις τον στοχο σου αλλιως και επελεξες τον ευκολο δρομο και αν πετυχες με τον ευκολο δρομο πως μπορεις να νιωσεις περηφανος μετα? Εκανες κατι σπουδαιο για να νιωσεις περηφανος με εσενα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν η καλοσυνη ειναι αδυναμια τοτε ναι, το να εφτανες να χρησιμοποιησεις καποιον για να πετυχεις ειναι αδυναμια επισης για τον λογο οτι δεν μπορεσες να πετυχεις τον στοχο σου αλλιως και επελεξες τον ευκολο δρομο και αν πετυχες με τον ευκολο δρομο πως μπορεις να νιωσεις περηφανος μετα? Εκανες κατι σπουδαιο για να νιωσεις περηφανος με εσενα?
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,τη σήμερον ημέρα....Για αυτό θέλω να γίνω άψυχος,επιφανειακός,εγωπαθ ής κλπ.
    Εσύ σαν Darth Vader,όφειλες να το ξέρεις!

Senior Member
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,τη σήμερον ημέρα....Για αυτό θέλω να γίνω άψυχος,επιφανειακός,εγωπαθ ής κλπ.
    Το θεμα ειναι να εχεις περηφανια μεσα σου, αν ειναι να γινεις ετσι τι περηφανια θα νιωθεις για σενα? Ο Anakin εγινε Darth Vader για να σωσει ενα ατομο που αγαπουσε, ειδες τι επαθε ομως αφηνοντας τα ασχημα του συναισθηματα να βγουν στην επιφανεια, ταυτιζομαι με τον Anakin στο γεγονος οτι ηταν καλος μεσα του αλλα μπορουσε να κανει τεραστιο κακο αν ηθελε.

Senior Member
    Γινε οτι θες, το να εισαι επιφανειακος ομως ειναι δειγμα ηλιθιοτητας, ''διαλεξε αλλα ελατωματτα'', περασα καποια πραγματα που με εκαναν εντονα αντιδραστικο και κυνικο, επιφανειακος δεν εγινα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γινε οτι θες, το να εισαι επιφανειακος ομως ειναι δειγμα ηλιθιοτητας, ''διαλεξε αλλα ελατωματτα'', περασα καποια πραγματα που με εκαναν εντονα αντιδραστικο και κυνικο, επιφανειακος δεν εγινα.
    Κυνικός και δηκτικός είμαι....Άλλα χρειάζομαι...

Senior Member
    Θεωρω υποτιμητικο να χρησιμοποιησω καποιο αλλο ατομο για οποιονδηποτε στοχο μου.Τους στοχους μου θελω να τους πετυχαινω με την δικη μου αξια και αν υπαρχουν καποια ατομα που θελουν με την καρδια τους να βοηθησουν τοτε δεν θα παρακαλεσω για τη βοηθεια τους αλλα αν θελουν να βοηθησουν θα το δεχτω με χαρα επειδη με εκτιμανε.

Senior Member
    απο εμπειρια σου λεω οτι αυτοι που σε βοηθανε συνηθωσ κανουν κατι μαλακιεσ
    χειροτερεσ απο οτι θα κανεσ εσυ οποτε καλυτερα να τα κανεισ ολα μονοσ σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παλι εσυ θα τα κανεις ολα απλα ειναι καλο να εχεις τη στηριξη ατομων που το κανουν με την καρδια τους οταν σε εκτιμανε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω παντως αν ημουν η ομορφη που θελεις να πηδηξεις και διαβαζα το πως σκεφτεσαι,οχι μονο σε αυτο το ποστ, αλλα σε πολλα αλλα πουε χεις γραψει, θα σε απερριπτα μονο γι αυτο, χωρις να με νιαζει ποσο ασχημος η ομορφος εισαι.
    Καλά,άστα αυτά!Όλες οι όμορφες γυναίκες,λένε ότι τους ενδιαφέρει περισσότερο ''εγκεφαλικά'' ο άνδρας,και όλως τυχαίως,καταλήγουν στο τέλος με ωραίους εμφανισιακά,ανεξαρτήτως άλλων κριτηρίων!
    Για αυτό εμείς οι μη ωραίοι είμαστε άτυχοι και δεν μπορούμε να πάμε με ωραιότερες!
    Αλλά τι λέω,εδώ με γουστάρουν κάτι κελεπούρια,μπάζα χοντρές ή άσχημες κνίτισσες,μέτριες περίεργες κλπ.!Καλές,ε?

Page 30 of 116 FirstFirst ... 2028293031324080 ... LastLast