Χαλασε κι η δικη μου ζυγαρια! Τι καλά αχαχαχαχαχα εκτός κι αν καταφερα απο χθες να βάλω 3 κιλά, και απο προχθες 5 ΧΔ
Γαμώτο και δεν με παίρνει οικονομικά να πάρω καινουρια τώρα :( Τι να κάνωωωωωω?????
Printable View
Χαλασε κι η δικη μου ζυγαρια! Τι καλά αχαχαχαχαχα εκτός κι αν καταφερα απο χθες να βάλω 3 κιλά, και απο προχθες 5 ΧΔ
Γαμώτο και δεν με παίρνει οικονομικά να πάρω καινουρια τώρα :( Τι να κάνωωωωωω?????
Καλημέρα!Πλάκα κάνεις!!Χάλασε και η δική σου;Μα τι έγινε με τις ζυγαριές μας;
Ρε δεν ξέρω, αλλά νιώθω κενή χωρίς αυτήν αχαχαχαχα
Δεν προκειται να κανω μαλακίες και το ξέρω, αλλά νιώθω περιεργα να μην ξερω πως τα πάω..... και ειναι και ακριβές γκαμώτη >.<
Εσυ τι έκανες με την δική σου;;;
Βρε κοριτσια χαχαχαχα καλα θα αρχισω εγω ζυγισματα απο αυριο και θα ειμαι μονη? Καλε μη με αφηνετε μονηηηηηηη
Σκαρλετακι μπορεις να ζυγιζεσαι σε καποιο φαρμακειο, με το αζημειωτο βεβαια...........
Κοριτσια δεσμευομαι, απο αυριο αρχιζω διατροφη γιατι αφεθηκα πολυ. περασα δυσκολα, οχι οτι τωρα ειναι ευκολα, αλλα ας πουμε εκανα διαλειμμα. Αρχισα και γυμναστηριο σας το ειπα? :) :) :) Σημερα δε προλαβα.
Καλά έκανες κι εγώ ξαναξεκιναω απο αυριο γυμναστηριο :D
Ρε με την ζυγαριά τι θα κάνωωωω; Στο φαρμακειο η ηλεκτρονική θέλει 1? :( Με τόσα λεφτά αν κάνω κράτη ένα μήνα παίρνω καινουρια αχαχαχαχα
Θα δοκιμασω βασικα να αλλάξω μπαταρίες μπας και νιωσει, γιατι το πρωι με εδειχνε 121 και τώρα το απογευμα 58 αχαχαχαχα λέτε να εφτασα τόσο γρήγορα στον στόχο;; ΧΔ αχαχαχα
χαχαχαχα καλο καλο καλο
Καλό ή κακό, εμένα πάντως με βολεύει αχαχαχαχα
Καλημερα, 103.5 μετα απο ψωμαρες χθες βραδυ και ταχινι με μελι για γλυκο. Απο σημερα σε προγραμμα. Στεναχωρη εβδομαδα αλλα θα την παλεψουμε.
...και επανέρχομαι!Η ζυγαριά έφτιαξε,τουλάχιστον προς το παρόν. 90.7. Καλημέρα!!
Λες να επανέλθει κι η δικιά μου απο το πουθενά;; αχαχαχα
εμενα που ειναι ενταξει η ζυγαρια αλλα ξεχασα παλι? Δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ + το πολυ πρωινο ξυπνημα (6) ε το ξεχασα. Θα ζυγιστω σε λιγο αλλα εχω φαει καλα και ειμαι με ρουχα!
Ε δεν πειράζει, να έχεις μια ιδέα τουλάχιστον :)
Καλημερα!
102.5 μετα το πρωινο και με πολυ νερο
τελικα γδυθηκα μπρρρρρρρρρρρ χαχαχαχα
Χαχαχα βρηκες κι εσύ μέρα να γδυθεις με τόσο κρύο!!! Εγω ζυγιστηκα σήμερα σε ένα φαρμακείο φαγωμένη και ντυμένη και με έδειξε 117,8.....σκατουλες. Αυτηρα πισω στο πρόγραμμα σημερα!
Καλημερα 103.3
Καλημέρα :) . 91,300
Καλημερρρρααααααααααααααα αααααααα χαθηκα, δουλευα πολυ, χρονος 0.
Ζυγισμα 101.5 πρωι πρωι (τεραστια χαρα!)
Εγώ πάλι χάλια.Είχα σταματήσει το καθημερινό ζύγισμα και εχθές που ζυγίστηκα,είμαι περισσότερο από τα 93 κιλά που είχα ξεκινήσει :(
αρχιζω απο αυριο καθε μερα ζυγισμα, τελειωνει σιγα σιγα η περιοδος. Ξαναμπαινω σε ρυθμο γιατι το παρακανα. Ειναι δυσκολα ειμαι μονη, δεν εχω βοηθεια, ειναι κι αρρωστο το μικρο. Τρωω βλακειες. Ζυγιζομαστε αυριο κι αρχιζουμε μαζι ΟΚ?
101.5 :starhit: καλημερα!!
ε αυτο δε το πιστευω, υπερφαγικο χθες, 101.6 σημερα! Τις προηγουμενες μερες το βαρος μου ηταν 102.5 συνηθως.
101-101.1 :tumble::blush::smirk::wow::spin: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
μπράβο sweetoctober! συνέχισε έτσι!
ευχαριστωωωωω συνεχιζω συνεχιζω!!!!!!! Ω ειν ωραια στον παραδεισο :kiss::grin: αχ ας φυγω απο τα ρημαδια τα 100 δεν αντεχω αλλο!!!!!!!! Απο τοτε που γεννησα μονο μια φορα εφυγα, ειδα το 9 και ξαναγυρισα πανηγυρικα :grind:
Χθες εφαγα αργα το προβλεπομενο κατα τα αλλα βραδυνο κι επεσα για υπνο καπακι, κι ετσι το πρωι δε ζυγιστηκα. Ειμαι φουσκωμενη. Θα ζυγιστω αργοτερα η αυριο. Σημερα θα φαμε εξω το μεσημερι και πρεπει οπωσδηποτε να θυμηθω να ζυγιστω, γιατι αυριο θα εχω τα υπαρξιακα μου "παχυνα απο το φαγητο" :P
Καλημερα, καλο σαβ/κο, 101.2 με πολλες κατακρατησεις! Ειμαι σιγουρη ειμαι 100 + :) :) :) :) :)
ποσο ανυπομονω να ζυγιστω αυριο δε περιγραφεται με λογια, νομιζω οτι θα ζυγιστω αξημερωτα μολις σηκωθω :roll:
ελπιζω να μου εχει φυγει το πρηξιμο γιατι σε ποιοτητα δεν εφαγα καλα αυτες τις μερες, αν και σε θερμιδες ημουν εν ταξη
αν και ξεφυγα χθες βραδυ σημερα ζυγιστηκα, χωρις προσδοκιες βεβαια! απλη καταγραφη λοιπον 102.1
Καλημερα χρονια πολλα!!!! Χθες 102.6 και σημερα 102.7, πολυ φαι παιδια πολυ φαι. Σημερα ελπιζω μαζευομαι!
Καλημερα παιδακια! 103.1
εχω μαζευτει! που να μην ειχα :P
@@ εκανα, υπερφαγικο χθες ασχημο. 103.2, αρχιζω διατροφη χωρις τυψεις μεχρι να δω 100.2, ελπιζω οτι θα ειναι συντομα.
Μπορει να ειναι καακράτηση :) Δεν βαζεις βαρος απο ενα μονο υπερφαγικό :)
ολες τις προηγουμενες μερες ειχα ξεφυγει, ξεφυγα 1 μερα και μετα παλευα να μαζευτω. Η καταληξη ηταν τ υπερφαγικο. Τελευταια φορα που ημουν σε διατροφη λιγες μερες πριν ημουν 101.1 κιλα αυτο θυμαμαι.....
Εντάξει μην το πάρεις κατάκαρδα ομως γιατι θα σε πάει πίσω! Οτι εγινε έγινε, μπορείς να συνεχίσεις τωρα :)
Είδα 65 μπροστά σήμερα! Αλλά δεν το γράφω ακόμα, θα ζυγιστώ αύριο επισημα!
Αν και σήμερα θα πάω γυμναστήριο και συνήθως μετά το γυμναστήριο με δείχνει παραπάνω την επόμενη μέρα..
Μπράβοοοοο!!!
Μπραβο μπακλαβαδακι!!!!!! Μη μασας κατακρατησεις απο το γυμναστηριο! Φαε στεγνα και θα πεσεις!
Καθολου! Συνεχισα κι ανταμειφθηκα!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Εντάξει μην το πάρεις κατάκαρδα ομως γιατι θα σε πάει πίσω! Οτι εγινε έγινε, μπορείς να συνεχίσεις τωρα :)
Σημερα 101.1! Και νιωθω πρησμενη φουλ! :starhit:
Καλημερα, χθες 102.1 σημερα 101.6 :starhit:
Εύγε εύγε!!!! Σε λίγο θα δεις και το πολυπόθητο 9!!!!!!!! (κι εγώ το ίδιο ελπίζω :P )
αμα δε το δεις εσυ γρηγορα τοτε αλιμονο σε μας :P