Ειμαι δεν τον κάνω μόνο ΕΙΜΑΙ και πολυ μάλιστα
Printable View
Αισθάνομαι έτοιμη να κλατάρω... :( :( :(
αυτη τη στιγμη συνφορουμιτες και ιντερνετοπουλα που σας γραφω, ακουγονται θορυβοι απ'το πανω οροφο εδω που μενω, και μαλλον οργιαζουν τα φαντασματα γιατι ηταν αδειο το σπιτακι και ενοικιαζοταν. δε ξερω τι γινεται, η πλακα ειναι πως οταν πηγα πριν λιγο στη κουζινα να παρω μια σοκολατα και να δω τι παιζει, οι θορυβοι αυτοι ξαφνικα σταματησαν. αμα δε πεθανει απο μοναξια ο KENO σας, απο καταθλιψη, αυτοκτονια, αρρωστια, γηρατεια... θα τον εχουν κανει ζημια τα φαντασματα νωριτερα. σ'αυτο το ριμαδοκοσμο μια ζωη καταζητουμενος ημουν απο ζωντανους και νεκρους.
μέτρια, γιατι θυμάμαι το ψεσινό καφεδάκι και φοβάμαι μην μπλέξω σε λάθος έρωτες από ανάγκη.
Μπλέκω τον εαυτό μου σ αυτα που από την αρχή έχω αμφιβολίες και δημιουργώ στους άλλους ελπίδες και σε μενα περιπετειες αχρειαστες που ψαχνω τρόπο να βγω. Η ασφάλεια που προκαλεί ο φόβος μου λεει πάρτο κι απ την άλλη μου προκαλεί σκέψεις απελπισίας που το πήρα. Το να μην το πάρω έρχεται η σκέψη ότι μετα είναι το χαος, δε θα μπορεσεις από μόνος να βρεις τίποτα. Συννεφιασμένη μέρα σήμερα σαν τη σκέψη μου!
μπα ψιλοπραματα φιλε μου, πανω απο 5 ατομα δε θα νοιαστουν καν.
περαστικοι ειμαστε ολοι κι απο δω μεσα, κι απο κει εξω.
Πάντως, το ξωτικό με τέτοιες ιδιότητες θα μπορούσε να μας προτείνει λύσεις.. γενικότερα!
Τόχει πιάσει το νόημα, γιατί για να λέει, ότι πρέπει ν' ανοίξουμε τα σπίτια μας στους δοκιμαζόμενους
συνανθρώπους μας, σημαίνει, ότι θα μας βρούν τα μετά την Μικρασιατική καταστροφή.. Όλ' απ' την Αρχή!!!
δεν εχω δικο μου σπιτι, ουτε δοκιμαζομενους συνανθρωπους, συγνωμη.
Τι εδώ τι έξω, πάνω από 5 άτομα δεν πρόκειται να μας νοιαστούν ούτε αν ζούμε ούτε αν πεθάναμε. Δυστυχώς δεν γεννηθήκαμε επικοινωνιακοί και στη συνέχεια δε γίναμε διεκδικητικοί ούτε μας δόθηκαν ευκαιρίες ασχέτως αν είμαστε κατά τα λοιπά πιο χαρισματικοί από αυτούς που τους αγαπούν όλοι και τους έχουν για σπουδαίους και τους ανοίγουν τις πόρτες. Άσε ...όσο κάνω τετοιες σκέψεις και δεν ζω στη φαντασία μου όπου υπάρχει ευτυχία με πιάνει η απελπισία.
γαμησε τα φιλε μου, αλλα δε φταιμε μονο εμεις γιατι καταντησαν ολα μαρτυριο κι ανουσια, ειναι η γενια μας ολη τωρα που την αποτρεψαν να κανει τη δικη της ζωη, και ευνουχισαν τους αντρες. για αυτοκτονια ειμαι παλι, χαμενος μεσα σε μυαλα, λαβυρινθους, ζωες αλλων. και τα κοριτσακια ζουνε στη κοσμαρα τους κι ασχολουνται με ολα τα ανουσια. ποιος νοιαζεται, σιγα μη λειψω σε κανεναν τελικα.
Χα χα χα χα ....Πολύ καλό Μαρκέλα, με έκανες να γελάσω με την καρδιά μου!!! Όντως το Ξωτικούλι μας με τις τέτοιες ιδιότητες που διαθέτει θα αρχίσει να δίνει λύσεις στον καθένα μας εδώ και έτσι όλοι θα ζούμε στην τρελλή χαρά. χα χα χα....................
Βρε Μαρκέλα, να τι μας κάνει η απομόνωση, η έλλειψη αναγνώρισης απο τους άλλους και το να μην κάνουμε κάτι στη ζωή μας που μας γεμίζει, αποδίδουμε στον εαυτό μας ιδιότητες, τουλάχιστο για να
νοιώθουμε ότι κάτι έχουμε κι εμείς καλό. Αυτοί που δεν υποφέρουν από τετοιες καταστάσεις δεν έχουν τετοιες ιδιαότητες!
Ελπίζω το Ξωτικό να μην είναι ευαίσθητο (μεταξύ αστείου και σοβαρού το λέω) και το πειράξει αυτό που είπα. Σε κάθε περίπτωση για προβληματισμό! εκτός κι αν έχει αδιάσειστα στοιχεία επιστημονικά τεκμηριωμένα για τις ιδιότητες.
δε κοιμηθηκα παλι καλα χτες το βραδυ και τωρα σερνομαι γιαυτο γαμηθηκε και η διαθεση. 6 η ωρα κοιμηθηκα (κρατουσα παρεα στα φαντασματα), 11 ξυπνησα (κρατουσα παρεα στη Karisha μεχρι τις 4 και κατι), να δουμε εμενα ποιος θα μου κρατησει παρεα οταν τη χρειαζομαι. προς το παρον c u για ξαπλες και ταινιακι.
Ουφ, ο συνεργάτης παραιτήθηκε και έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας!
η τελευταια μου μεταπτωση σαν να τελειωνει πφφφφφ αμαν πια
Αν ήταν μη συμφέρουσα η συνεργασία, αυτό σας οφελεί μάλλον. Αλλά να θυμάσαι πως οι κακοί συνεργάτες είναι σαν τις κατσαρίδες: μία σκοτώνεις, άλλες έρχονται. Πρέπει συνέχεια να είσαι σε επιφυλακή!
Πώς πήγε η εργασία? Μάλλον είναι αργά να σου πω τώρα "Καλή Επιτυχία". Αλλά εύχομαι καλά αποτελέσματα. Ξέρω πόσο δύσκολες είναι τέτοιες εργασίες και μάλιστα σε ξένη γλώσσα!
Όχι εκείνη η εργασία. Μία άλλη που ο συνεργάτης ήταν ένας άγνωστος από φόρουμ. Αγχώθηκα που θα εξεταζόμασταν μαζί, αφενός γιατί δεν τον ήξερα και αφετέρου γιατί την είχε κάνει τελικά όλη εκείνος, με πιθανό αποτέλεσμα να προδιδόμασταν.
Χαμένος στο πουθενα .....
Δεν κατάλαβες. Οι εργασίες έχουν ήδη σταλεί και προγραμματίστηκε να εξεταστώ μεθαύριο. Το μανίκι της υπόθεσης τώρα είναι να μπω στον τρόπο σκέψης του άλλου και να την παρουσιάσω σαν να την είχα ετοιμάσει εγώ.
Ναι, πραγματικά νόμισα πως είτε ακυρώθηκε ή πήρες παράταση για να την κάνεις εκ νέου. Αλλά μην αγχώνεσαι, το αντικείμενο το ξέρεις και η εργασία πάνω σε συγκεκριμένο θέμα ήταν. Το θέμα θα παρουσιάσεις κατά την εξέταση, όχι τον δημιουργό του. Δεν είναι ανάγκη να σκέφτεστε ταυτόσημα! Μην περιπλέκεις τα απλά!
(λείπει κι η Μαρκέλα που έχει άποψη για τα πάντα...) :D
Για μια φορά μπορώ να πω πως νιώθω καλά... :)
Απογοήτευση και εκνευρισμό !!
με λίγη σάλτσα κατάθλιψης. Όποιος έχει παραπάνω θετική ενέργεια να στείλει ιμίντιατλι!
rrrrright. καταφεραμε να παραμεινουμε ξυπνιοι ολη μερα εχωντας πιει μονο εναν καφε. κι εκει που σερνομασταν το μεσημερι και το απογευμα, μολις περασε η ωρα τις 12, ντανταντανταννν δε νιωθουμε νυστα πια γιατι ειναι η ωρα του βρυκολακα. αμα εξελιχθει λιγο ακομα αυτος ο κοσμος θα βγαινουμε με τους ομοιους μας να πινουμε αιμα σαν το Underworld. μονο που εμεις δεν ειμαστε ρουφηχτρες σαν τα αιδοια που εχουν τα κοριτσακια και τραβαν τις ψωλες ολων εκ του φυσικου τους. εμεις ζουμε για το ξεπαστρεφε της υποθεσης. ειμαστε αρρωστημενα, αιματηρα, βιαια πλασματα, που σκοπο εχουν να επιστρεψουν στο κοσμο την ηλιθιοτητα που δεχτηκαν και δεχονται ακομα. καθε τους κουβεντα ειναι ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, μειωνει τη νοημοσυνη μας και προσβαλλει την αισθητικη μας η ηλιθιοτητα τους. δε πειραζει ομως γιατι ακομα κι ετσι κανουμε οτι θελουμε. η τελικη στιγμη ειναι η πιο κρισιμη, και εκει θα φανει ποιος ειναι ο πιο δυνατος. και τα κοριτσακια ακομα τα ελκει η δυναμη, αλλα οταν εχεις υποχρεωσεις και σε κρατανε κατω μαν, δε μπορεις να κανεις οτι θελεις.
δεν ανεχομαι με τη καμια τη προδοσια. και δεν την ανεχομαι γιατι ειμαι απολυτος και δε θελω να σπαταλω ουτε στο ελαχιστο το χρονο μου με ανθρωπους που αδυνατουν να ρθουν στη θεση μου και να δειξουν κατανοηση, μα το κυριοτερο δε μου προσφερουν. αντιθετως περιμενουν απο μενα να το κανω αυτο, να τους καταλαβω και να τους προσφερω, ενω εχουν ηδη βολευτει κι εχουν φτιαξει τη ζωουλα τους. δε μου φτανει που εχω τα προβληματα μου, παιρνω χαπια πλεον καθημερινα, δε καλυπτω τις αναγκες μου, δεν εχω ουτε 5 λεπτα μονος να αναπνευσω... να εχω και τους μαλακες να μου λενε τα δικα τους. το οτι του φανει του λολοστεφανη στο epsycology καλα κρατει. καληνυχτα σας.
Σκατά κι απόσκατα. Όποιος σας είπε ότι σαν φοιτητής περνάς φίνα, κάνοντας ζωή και κότα, είτε σας κορόιδεψε ασύστολα και σας φλόμωσε στο ψέμα, είτε σπούδασε σε άλλη εποχή που κυριαρχούσε περισσότερη εγκαρδιότητα (προ 2000) και που οι σχολές δεν ήταν τόσο εντατικοποιημένες. Δεν ξέρω τι παίζει στην επαρχία, αλλά τουλάχιστον Αθήνα ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!! Οι σπουδές δεν είναι παίξε-γέλασε. Μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που γεννιόσουνα, καταριέσαι θεούς και δαίμονες που σου έμελλε να υπάρχεις. "Πέρνα πανεπιστήμιο να αράξεις" παπαγαλίζουν όλοι ενορχηστρωμένα, για να ενθαρρύνουν τα παιδιά να λιώνουν στο διάβασμα για τις πανελλήνιες, και μετά προσγειώνονται με ελεύθερη πτώση στην ωμή πραγματικότητα. Όχι άλλο κάρβουνο!
ώπα ρε Sheldon αυτή τη στιγμή μου καταρράκωσες τα όνειρα μόνο μιας, και είχα μπει για να πω τη χαρά μου. Αθήνα είναι σκατά? εγώ είμαι επαρχία και είναι απόσκατα. τι θα κάνω τώρα? να μην έρθω? τι είναι αυτές οι απροσδόκητες αρνητικές εξελίξεις??????
Γιατί, τι έχει η επαρχία; Μήπως ξοδεύεις 1-2 ώρες για τις μετακινήσεις προς και από; Μήπως οι φοιτητές μένουν ο ένας στου Διαβόλου τη Μάνα και ο άλλος στου Βουδιού το Κέρατο, οπότε σπάνια βρίσκεσαι μαζί τους και χάνεστε; Μήπως ταλαιπωρείσαι να πας στη σχολή, γιατί τη μια απεργούν τα ΜΜΜ και την άλλη είναι κλειστό το κέντρο, οπότε πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου για ταξί; Μήπως με τους συμφοιτητές σου παραμένεις ένας γνωστός, γιατί υπάρχει τόση καχυποψία; Τι απ' όλ' αυτά; Δε θα σου πω εγώ αν θα πας να γραφτείς, it is up to you after all. Εξαρτάται και από τη σχολή βέβαια πόσο θα καλοπεράσεις, όσον αφορά τη δικιά μου ήταν αναμενόμενο κατά το μάλλον ή ήττον τι θα συναντούσα.
Αισθάνομαι ότι τα έχω παίξει...ξέρει κανείς πώς μπορώ να επανέλθω στην προηγούμενη φυσιολογική μου κατάσταση;
Δεν είσαι μόνη όμως! Πολλοί τα 'χουν παίξει! Γιατί δεν κάθεσαι σ' αυτήν την νέα κατάσταση, όπου δεν θα αισθάνεσαι και μοναξιά?
Γιατί δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση, δεν μου αρέσει το πως νιώθω μέσα σ' αυτήν, νιώθω λύπη...και γιατί όσο είμαι σ' αυτή την κατάσταση δεν μπορώ και να λειτουργήσω και να κάνω τίποτα, είμαι εντελώς άχρηστη...άρα πρέπει να βγω απ' αυτήν γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να μην κάνω τίποτα...
Και νιώθω σαν να είμαι στη ζώνη του λυκόφωτος, δεν το ζω αυτό, δεν υπάρχει, απλά δεν υπάρχει!!!
Νιωθω dead inside.......................:(
ναντιακι τωρα οπως εγιναν τα πραγματα παντου τα ιδια ειναι με διαφορα οτι στην επαρχια εχεις την δυνατοτητα να κανεις πραγματα ως αγροτης εστω..
εμεις φαντασου φυτευουμε τωρα περα απο κατι αλλα που κανουμε,τουλαχιστον θα εχουμε να τρωμε στο μεγαλο μπαμ που θα γινει γιατι αθηνα σε λιγο θα τρωει ο ενας τον αλλον..
κι επιμενω..για τους νεους που δεν εχουν δικη τους οικογενεια και ειναι ποιο ευκολο το ρισκο,φυγετε!φυγετε απο το ελλαδισταν!ψαξτε στο εξωτερικο για το μελλον σας,εδω δεν υπαρχουν ποροι..ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν φιαξουν ποτε πιστευω οτι θα γινει μετα απο δυο γεννιες τουλαχιστον,μετα ομως απο πτωχευση
επαλναλαμβανω αν φιαξουν ποτε
έχω πολύ θυμό για αδικίες που γίνονται, για διάφορα που με συμβαίνουν αλλά και πάλι πρέπει να πνίξω το θυμό μου και να κάνω υπομονή :(