Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 837 FirstFirst ... 2969777879808189129179579 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 12551
    Banned
    δεν εχω δικο μου σπιτι, ουτε δοκιμαζομενους συνανθρωπους, συγνωμη.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    μπα ψιλοπραματα φιλε μου, πανω απο 5 ατομα δε θα νοιαστουν καν.
    περαστικοι ειμαστε ολοι κι απο δω μεσα, κι απο κει εξω.
    Τι εδώ τι έξω, πάνω από 5 άτομα δεν πρόκειται να μας νοιαστούν ούτε αν ζούμε ούτε αν πεθάναμε. Δυστυχώς δεν γεννηθήκαμε επικοινωνιακοί και στη συνέχεια δε γίναμε διεκδικητικοί ούτε μας δόθηκαν ευκαιρίες ασχέτως αν είμαστε κατά τα λοιπά πιο χαρισματικοί από αυτούς που τους αγαπούν όλοι και τους έχουν για σπουδαίους και τους ανοίγουν τις πόρτες. Άσε ...όσο κάνω τετοιες σκέψεις και δεν ζω στη φαντασία μου όπου υπάρχει ευτυχία με πιάνει η απελπισία.
    γιάννης

Banned
    γαμησε τα φιλε μου, αλλα δε φταιμε μονο εμεις γιατι καταντησαν ολα μαρτυριο κι ανουσια, ειναι η γενια μας ολη τωρα που την αποτρεψαν να κανει τη δικη της ζωη, και ευνουχισαν τους αντρες. για αυτοκτονια ειμαι παλι, χαμενος μεσα σε μυαλα, λαβυρινθους, ζωες αλλων. και τα κοριτσακια ζουνε στη κοσμαρα τους κι ασχολουνται με ολα τα ανουσια. ποιος νοιαζεται, σιγα μη λειψω σε κανεναν τελικα.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Πάντως, το ξωτικό με τέτοιες ιδιότητες θα μπορούσε να μας προτείνει λύσεις.. γενικότερα!
    Τόχει πιάσει το νόημα, γιατί για να λέει, ότι πρέπει ν' ανοίξουμε τα σπίτια μας στους δοκιμαζόμενους
    συνανθρώπους μας, σημαίνει, ότι θα μας βρούν τα μετά την Μικρασιατική καταστροφή.. Όλ' απ' την Αρχή!!!
    Χα χα χα χα ....Πολύ καλό Μαρκέλα, με έκανες να γελάσω με την καρδιά μου!!! Όντως το Ξωτικούλι μας με τις τέτοιες ιδιότητες που διαθέτει θα αρχίσει να δίνει λύσεις στον καθένα μας εδώ και έτσι όλοι θα ζούμε στην τρελλή χαρά. χα χα χα....................

Βρε Μαρκέλα, να τι μας κάνει η απομόνωση, η έλλειψη αναγνώρισης απο τους άλλους και το να μην κάνουμε κάτι στη ζωή μας που μας γεμίζει, αποδίδουμε στον εαυτό μας ιδιότητες, τουλάχιστο για να
    νοιώθουμε ότι κάτι έχουμε κι εμείς καλό. Αυτοί που δεν υποφέρουν από τετοιες καταστάσεις δεν έχουν τετοιες ιδιαότητες!

Ελπίζω το Ξωτικό να μην είναι ευαίσθητο (μεταξύ αστείου και σοβαρού το λέω) και το πειράξει αυτό που είπα. Σε κάθε περίπτωση για προβληματισμό! εκτός κι αν έχει αδιάσειστα στοιχεία επιστημονικά τεκμηριωμένα για τις ιδιότητες.
    γιάννης

Banned
    δε κοιμηθηκα παλι καλα χτες το βραδυ και τωρα σερνομαι γιαυτο γαμηθηκε και η διαθεση. 6 η ωρα κοιμηθηκα (κρατουσα παρεα στα φαντασματα), 11 ξυπνησα (κρατουσα παρεα στη Karisha μεχρι τις 4 και κατι), να δουμε εμενα ποιος θα μου κρατησει παρεα οταν τη χρειαζομαι. προς το παρον c u για ξαπλες και ταινιακι.

Senior Member
    Ουφ, ο συνεργάτης παραιτήθηκε και έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας!

Senior Member
    η τελευταια μου μεταπτωση σαν να τελειωνει πφφφφφ αμαν πια

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ουφ, ο συνεργάτης παραιτήθηκε και έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας!
    Αν ήταν μη συμφέρουσα η συνεργασία, αυτό σας οφελεί μάλλον. Αλλά να θυμάσαι πως οι κακοί συνεργάτες είναι σαν τις κατσαρίδες: μία σκοτώνεις, άλλες έρχονται. Πρέπει συνέχεια να είσαι σε επιφυλακή!

Πώς πήγε η εργασία? Μάλλον είναι αργά να σου πω τώρα "Καλή Επιτυχία". Αλλά εύχομαι καλά αποτελέσματα. Ξέρω πόσο δύσκολες είναι τέτοιες εργασίες και μάλιστα σε ξένη γλώσσα!

Senior Member
    Όχι εκείνη η εργασία. Μία άλλη που ο συνεργάτης ήταν ένας άγνωστος από φόρουμ. Αγχώθηκα που θα εξεταζόμασταν μαζί, αφενός γιατί δεν τον ήξερα και αφετέρου γιατί την είχε κάνει τελικά όλη εκείνος, με πιθανό αποτέλεσμα να προδιδόμασταν.

Senior Member
    Όχι εκείνη η εργασία. Μία άλλη που ο συνεργάτης ήταν ένας άγνωστος από φόρουμ. Αγχώθηκα που θα εξεταζόμασταν μαζί, αφενός γιατί δεν τον ήξερα και αφετέρου γιατί την είχε κάνει τελικά όλη εκείνος, με πιθανό αποτέλεσμα να προδιδόμασταν.
    Ε, τότε καλύτερα έτσι. Θα αναγκαστείς βέβαια να κάνεις εξαρχής την εργασία, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πως την έκανες μόνος σου και θα μπορείς να την υποστηρίξεις καλύτερα, όταν θα έρθει η ώρα να εξεταστείς.

Senior Member
    Χαμένος στο πουθενα .....

Senior Member
    Δεν κατάλαβες. Οι εργασίες έχουν ήδη σταλεί και προγραμματίστηκε να εξεταστώ μεθαύριο. Το μανίκι της υπόθεσης τώρα είναι να μπω στον τρόπο σκέψης του άλλου και να την παρουσιάσω σαν να την είχα ετοιμάσει εγώ.

Senior Member
    Δεν κατάλαβες. Οι εργασίες έχουν ήδη σταλεί και προγραμματίστηκε να εξεταστώ μεθαύριο. Το μανίκι της υπόθεσης τώρα είναι να μπω στον τρόπο σκέψης του άλλου και να την παρουσιάσω σαν να την είχα ετοιμάσει εγώ.
    Ναι, πραγματικά νόμισα πως είτε ακυρώθηκε ή πήρες παράταση για να την κάνεις εκ νέου. Αλλά μην αγχώνεσαι, το αντικείμενο το ξέρεις και η εργασία πάνω σε συγκεκριμένο θέμα ήταν. Το θέμα θα παρουσιάσεις κατά την εξέταση, όχι τον δημιουργό του. Δεν είναι ανάγκη να σκέφτεστε ταυτόσημα! Μην περιπλέκεις τα απλά!

(λείπει κι η Μαρκέλα που έχει άποψη για τα πάντα...)

Senior Member
    Για μια φορά μπορώ να πω πως νιώθω καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    μαρκελιτο, εσυ με περιπαιζεις αλλα θα σου πω: εγω ειπα τι θα ηθελα να μπορω να κανω γιατι σκαω οταν δεν μπορω να μοιραστω κατι καλο που εχω χωρις δικο μου κοπο.
    γενικα θελω να βοηθαω και αν κατι θα μου αρεσε ειναι να ειμαστε πολλοι και πιο πολλοι και πιο πολλοι που βοηθαμε. Δεν ειναι πως πιστευω στην καταστροφη του κοσμου κλπ . Ειμαι υπερμαχος απλα του βοηθατε πλησιον, γενικα.
    εξωτικό δεν πρόκειται για περιπαικτική αναφορά, αλλά επιτέλους θα δούμε λίγο φως ή έστω και τ' απόλυτο σκοτάδι, για να πάμε παρακάτω?
    Δεν παλεύεται αυτό που ζούμε! Και ναι να βοηθήσεις, αλλά μας κατάντησαν στους τυφλούς να βασιλεύει ο μονόφθαλμος!