κατι ψαχνω αλλα δεν ξερω τι...
Printable View
κατι ψαχνω αλλα δεν ξερω τι...
Συγκλονιστικοί οι στίχοι Άλια!!! Και σ' ευχαριστώ για την ευχή, μακάρι, μακάρι, μακάρι, δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι...κουράστηκα...και φοβάμαι...φοβάμαι πολύ...θα το έγραφα έτσι κι αλλιώς αλλά είδα ότι το λέει και στο τραγούδι...και δεν αντέχω το συναίσθημα του φόβου, με σκοτώνει...μακάρι να σταματούσε...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... .................................................. ................................................
...μπαρδον?
Μόλις έσπασα κατά λάθος ένα πιάτο και τρέμω να μαζέψω τα κομμάτια...το είχα ξαναπάθει όταν είχα σπάσει ένα γυάλινο κεράκι...φοβάμαι ότι θα τα χρησιμοποιήσω σ' εμένα κι έτσι τα έχω αφήσει κάτω...μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να τα μαζέψω με ασφάλεια;;; Τότε με το κεράκι είχα κλειστεί στην τουαλέτα για πόση ώρα μέχρι να βρω το κουράγιο να γυρίσω και να μαζέψω τα κομμάτια αλλά ήμουν στο χώρο εργασίας μου με άλλα άτομα οπότε δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα...
Δεν τα παίρνει ηλεκτρική σκούπα, είναι μεγάλα...και δεν κάνει καν τα πλησιάσω...και με σκούπα και φαράσι θα δει η μαμά μου ότι το έσπασα και δε θέλω να δει ότι είμαι ταραγμένη...θέλω απλά να πάρω κουράγιο για να το κάνω, για να τα πάρω από εδώ ώστε να είμαι ασφαλής...έκανα μια σκέψη...ίσως να τα πιάσω με γάντι κουζίνας, να μην έρθουν σ' επαφή μ' εμένα...θα το προσπαθήσω τώρα...αν στο μεταξύ σκεφτείς κάτι άλλο θα είναι ευπρόσδεκτο...
Ουφ, εντάξει, τα κατάφερα με τα γάντια και το black & decker για τα κομματάκια που δεν μπορούσα να πιάσω...
ρε μια ερωτηση γιατι τσακωνομαι εδω κ 3 ωρες!!την λεξη μπαζο πως την εκλαμβανετε?(οτι βριζεις εμφανιση??)
γαμω την ωρα και την στιγμη που το ειπα!εγω δεν το εννοεισα ετσι!! :(
θελω να εκτοξευτω κ να διαλυθω στο απειρο........................
Αυτό ακριβώς έκανα Remedy, σ' ευχαριστώ...με γάντια φούρνου...μάλλον καλά έκανα που τα παράτησα και έγραψα εδώ γιατί ξεμπλόκαρε το μυαλό μου και μου ήρθε η ιδέα και δεν έπαθα και τίποτα εγώ...και τα μικρά τα μάζεψα με σκουπάκι, ναι...η πρώτη που θα τα πατούσε θα ήμουν εγώ άλλωστε, στο δωμάτιο μου το έσπασα το πιάτο...μιας και το συζητάμε ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος να μου προτείνει καμιά λύση ώστε να μη φοβάμαι τόσο τα μαχαίρια; Κάθε φορά που αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω προσπαθώ να μην τα κοιτάω αλλά και πάλι έχω πάντα φόβο ότι θα τα χρησιμοποιήσω σ' εμένα επειδή το έχω κάνει παλιότερα κι αυτό είναι πολύ οδυνηρό...γενικά έχω πρόβλημα με τα αιχμηρά αντικείμενα αλλά εκ των πραγμάτων είναι γύρω μου...