Τι σκέφτεστε; - Page 304
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 304 of 1532 FirstFirst ... 2042542943023033043053063143544048041304 ... LastLast
Results 4,546 to 4,560 of 22967
    Senior Member
    κατι ψαχνω αλλα δεν ξερω τι...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σηκωσε το κεφαλι σου οσο πιο ψηλα μπορεις και παρατηρησε πιο προσεκτικα τον ουρανο! Ο Ηλιος βρισκεται εκει για τον καθενα! Λιγη προσοχη χρειαζεται!
    Ευχομαι ολοψυχα να τον βρεις κι εσυ λοιπον!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cb_7Y...eature=related
    Συγκλονιστικοί οι στίχοι Άλια!!! Και σ' ευχαριστώ για την ευχή, μακάρι, μακάρι, μακάρι, δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι...κουράστηκα...και φοβάμαι...φοβάμαι πολύ...θα το έγραφα έτσι κι αλλιώς αλλά είδα ότι το λέει και στο τραγούδι...και δεν αντέχω το συναίσθημα του φόβου, με σκοτώνει...μακάρι να σταματούσε...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... .................................................. ................................................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    ...μπαρδον?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ...μπαρδον?
    Ειναι το μονο μερος που μπορω να ουρλιαξω αυτη την στιγμη.............σορρυ............... ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Ειναι το μονο μερος που μπορω να ουρλιαξω αυτη την στιγμη.............σορρυ............... ...
    με την ησυχια σου...

Senior Member
    Μόλις έσπασα κατά λάθος ένα πιάτο και τρέμω να μαζέψω τα κομμάτια...το είχα ξαναπάθει όταν είχα σπάσει ένα γυάλινο κεράκι...φοβάμαι ότι θα τα χρησιμοποιήσω σ' εμένα κι έτσι τα έχω αφήσει κάτω...μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να τα μαζέψω με ασφάλεια;;; Τότε με το κεράκι είχα κλειστεί στην τουαλέτα για πόση ώρα μέχρι να βρω το κουράγιο να γυρίσω και να μαζέψω τα κομμάτια αλλά ήμουν στο χώρο εργασίας μου με άλλα άτομα οπότε δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μόλις έσπασα κατά λάθος ένα πιάτο και τρέμω να μαζέψω τα κομμάτια...το είχα ξαναπάθει όταν είχα σπάσει ένα γυάλινο κεράκι...φοβάμαι ότι θα τα χρησιμοποιήσω σ' εμένα κι έτσι τα έχω αφήσει κάτω...μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να τα μαζέψω με ασφάλεια;;; Τότε με το κεράκι είχα κλειστεί στην τουαλέτα για πόση ώρα μέχρι να βρω το κουράγιο να γυρίσω και να μαζέψω τα κομμάτια αλλά ήμουν στο χώρο εργασίας μου με άλλα άτομα οπότε δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα...
    Παρε μια σκουπα και ενα φαρασι να τα μαζεψεις... αλλιως ηλεκτρικη σκουπα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Παρε μια σκουπα και ενα φαρασι να τα μαζεψεις... αλλιως ηλεκτρικη σκουπα!
    Δεν τα παίρνει ηλεκτρική σκούπα, είναι μεγάλα...και δεν κάνει καν τα πλησιάσω...και με σκούπα και φαράσι θα δει η μαμά μου ότι το έσπασα και δε θέλω να δει ότι είμαι ταραγμένη...θέλω απλά να πάρω κουράγιο για να το κάνω, για να τα πάρω από εδώ ώστε να είμαι ασφαλής...έκανα μια σκέψη...ίσως να τα πιάσω με γάντι κουζίνας, να μην έρθουν σ' επαφή μ' εμένα...θα το προσπαθήσω τώρα...αν στο μεταξύ σκεφτείς κάτι άλλο θα είναι ευπρόσδεκτο...

Senior Member
    Ουφ, εντάξει, τα κατάφερα με τα γάντια και το black & decker για τα κομματάκια που δεν μπορούσα να πιάσω...

Banned
    ρε μια ερωτηση γιατι τσακωνομαι εδω κ 3 ωρες!!την λεξη μπαζο πως την εκλαμβανετε?(οτι βριζεις εμφανιση??)
    γαμω την ωρα και την στιγμη που το ειπα!εγω δεν το εννοεισα ετσι!! :(

θελω να εκτοξευτω κ να διαλυθω στο απειρο........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν τα παίρνει ηλεκτρική σκούπα, είναι μεγάλα...και δεν κάνει καν τα πλησιάσω...και με σκούπα και φαράσι θα δει η μαμά μου ότι το έσπασα και δε θέλω να δει ότι είμαι ταραγμένη...θέλω απλά να πάρω κουράγιο για να το κάνω, για να τα πάρω από εδώ ώστε να είμαι ασφαλής...έκανα μια σκέψη...ίσως να τα πιάσω με γάντι κουζίνας, να μην έρθουν σ' επαφή μ' εμένα...θα το προσπαθήσω τώρα...αν στο μεταξύ σκεφτείς κάτι άλλο θα είναι ευπρόσδεκτο...
    με γσντια κηπου αν εχεις, αν οχι, με γαντια φουρνου η γαντια κουζινας τα πολυ μεγαλα κομματια και να βαλεις οπωσδηποτε σκουπακι να μαζεψει τα μικρα, μερικα δεν φαινονται καν, γιατι μπορει να τα πατησει κανεις η να τα πιασει και να τραυματιστει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ρε μια ερωτηση γιατι τσακωνομαι εδω κ 3 ωρες!!την λεξη μπαζο πως την εκλαμβανετε?(οτι βριζεις εμφανιση??)
    γαμω την ωρα και την στιγμη που το ειπα!εγω δεν το εννοεισα ετσι!! :(
    μονη σου τσακωνεσαι?
    εχμ... παντως φιλοφρονηση δεν το λες το "μπαζο'... πως την εννοουσες δλδ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    με γσντια κηπου αν εχεις, αν οχι, με γαντια φουρνου η γαντια κουζινας τα πολυ μεγαλα κομματια και να βαλεις οπωσδηποτε σκουπακι να μαζεψει τα μικρα, μερικα δεν φαινονται καν, γιατι μπορει να τα πατησει κανεις η να τα πιασει και να τραυματιστει.
    Αυτό ακριβώς έκανα Remedy, σ' ευχαριστώ...με γάντια φούρνου...μάλλον καλά έκανα που τα παράτησα και έγραψα εδώ γιατί ξεμπλόκαρε το μυαλό μου και μου ήρθε η ιδέα και δεν έπαθα και τίποτα εγώ...και τα μικρά τα μάζεψα με σκουπάκι, ναι...η πρώτη που θα τα πατούσε θα ήμουν εγώ άλλωστε, στο δωμάτιο μου το έσπασα το πιάτο...μιας και το συζητάμε ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος να μου προτείνει καμιά λύση ώστε να μη φοβάμαι τόσο τα μαχαίρια; Κάθε φορά που αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω προσπαθώ να μην τα κοιτάω αλλά και πάλι έχω πάντα φόβο ότι θα τα χρησιμοποιήσω σ' εμένα επειδή το έχω κάνει παλιότερα κι αυτό είναι πολύ οδυνηρό...γενικά έχω πρόβλημα με τα αιχμηρά αντικείμενα αλλά εκ των πραγμάτων είναι γύρω μου...