Ε ναι τις πρώτες μέρες φέρνουν συνήθως κάτι τέτοια συμπτωματάκια μέχρι να τα συνηθίσει ο οργανισμός.Σιγά σιγά θα αρχίσουν να φεύγουν.Κάνε λίγη υπομονή.
Printable View
Κατάρα... ναι ρε γμτ θέλει και αυτό λεφτά δυστυχώς... Προσπάθησα μέσω ίντερνετ να μάθω τπτις μεθόδους να την βγάλω τζάπα αλλά δεν απέδωσε πολλά, έχει λεπτομέρειες που μόνο κάποιος που ξέρει μπορεί να σου τις δείξει. Ασε που πώς να διαλογιστώ όταν στο σπίτι μου όλοι είναι φωνακλάδες...
...Άντε κ πές το δοκιμάζουμε βράδυ που είναι πιο ήπια τα πράγματα, πάλι φοβάμαι.... Φοβάμαι μην απο τον πολύ διαλογισμό δώ τπτ Αγίους (lol...) και οπτασίες :D Δεν ξέρω με φρικάρει η ιδέα να χαθώ. Τώρα βέβαια μπορεί να ναι απλά σαν αίσθηση η απόλυτη ηρεμία, το απόλυτο κενό ενα πράγμα, αλλά υπάρχει τέτοιο πράγμα? Δεν μπορεί του φούστη, κάτι θα ξεπεταχτεί σαν εικόνα. Πάντα τις πιο άσχετες στιγμές μου ρχονται στο μυαλό τα πιο άκυρα κ άτοπα πράγματα*.
πφφφ ψυχραιμία. Δές καμιά καλή τανιούλα εδώ στο ίντερνετ. Σου προτείνω την χιονάτη και τον κυνηγό μου άρεσε πολύ, είχα καιρό να δώ τέτοια ταινια κ βλέπω πολλές συνήθως. Αν θες λίνκ για να κατεβάσεις ταινίες σφύρα, αν πάλι έχεις καλή σύνδεση μπορείς να τις δείς κ online.Quote:
Originally Posted by Blue9791
*βλέπε σεξοσκέψη την ώρα που κάθομαι στην εκκλησία
Ο διαλογισμος σε διατηρει 100% στην πραγματικοτητα και εχεις πληρη ελεγχο (τουλαχιστον αυτος ειναι ο σκοπος) αρα μην φοβασαι οτι θα χαθεις. Πουθενα δε θα πας.
Οι εικονες που πεταγονται συνηθως ειναι ενδιαφερουσες και εχουν και καποια σημασια για σενα. Δεν εχω κανει διαλογισμο αλλα εχω κανει καποιες ασκησεις ηρεμιας με επιτυχια κατα τις οποιες υπηρχαν εικονες αναλογα με τη διαθεση μου και οχι ακριβως εικονες οσο αισθησεις εικονας (δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα). Ο σκοπος παντως ειναι να βρεις ενα happy place :)
Οσο για την σεξοσκεψη στην εκκλησια, οκ, ολοι το εχουμε κανει και ειναι περισσοτερο σκεψη αντιδρασης σε ενα καθεστως επιβεβλημενης "κατανοιξης" και σεβασμου.
Μην αισθανεσαι ασχημα δλδ ουτε τραγικα αμαρτωλη. Λίγο ισως :P
Εχω εναν σκασμο ταινιες... Τη χιονατη οχι ακομα, μπορει σημερα.
Για στειλε το λινκ σε περιπτωση που χρειαστει.
το στειλα σε π.μ , δες τα εισερχόμενα
Πουστη οπαπ παλι δε μου εδωσε τα λεφτα στο λοττο. Κι ειναι ενα καλο ποσο για να ξεκινησει κανεις τη ζωη του (1.300.000 Γιουρο...)
Ναι ουτε εμενα... δυστυχως!
Δεν πειραζει βρε...υγεια και καλη καρδια!
Γεια σας ονομάζομαι Ελένη.Τους τελευταίους 3 μήνες αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού.Έχω ζαλάδες ναυτίες ένα πλάκωμα στο στήθος φοβάμαι να φάω γιατί νομίζω ότι θα κάνω εμετό και θα πεθάνω.Από τις κρίσεις μου ανεβαίνει και η πίεση με αποτέλεσμα να φέρω καρδιολόγο και να μου πει ότι είμαι νευρωτική.Υπάρχουν μέρες που είμαι καλά αλλά ο φόβος με κρατάει μέσα στο σπίτι.Τη πηγή όλης αυτής της κατάστασης τη γνωρίζω.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα χαιρόμουν πολύ..!
Καλησπερα,
Η διαδικασια ειναι γνωστη. Ψαχνεις εναν ειδικο, του λες τι σου συμβαινει και σε καθοδηγει.
Αυτο που μενεις μεσα στο σπιτι δεν ειναι καλο αλλα καταλαβαινω τον φοβο σου. Συνηθως οι κρισεις πανικου συνοδευονται απο αγοραφοβια.
Οσο μπορεις να εκθετεις τον εαυτο σου σε οτι σε τρομαζει γιατι ετσι το απομυθοποιεις.
Αλλα το σημαντικοτερο ειναι να χαλαρωσεις, ολος ο κοσμος υποφερει απο αυτο το θεμα και να δεις εναν ειδικο.
Συμπηρώνω την προλαλήσασα blue ελένη ξαναλέγοντας κ εγώ οτι θα σε καθοδηγήσει ο ειδικός. Ο ψυχολόγος ενδεχομένως να σε καθοδηγήσει στο να βγαίνεις απο το σπίτι, αναθέτοντας σου κάποιες εργασίες-αποστολές πες το όπως θες, για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα ενώ αυτός θα ναι stand by. Ο ψυχίατρος θα σου δώσει αγωγή για να βοηθήσει χημικά το σώμα να πάρει τα πάνω του, και σε συνδιασμό ο ψυχίατρος κ ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσουν αρκετά. Βέβεα εσύ επιλέγεις απλά είναι πιο διαδεδομένο κ ίσως αποτελεσματικό να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα συμπεριφορικά συνδιαστικά με φαρμ αγωγή.
Απο εκεί κ πέρα, κ εγώ τα ίδια ήμουν πριν απο μερικά χρόνια, είχαν μείνει μισή μου χε κοπεί η όρεξη, φοβόμουν μην κάνω εμετό κ ξαναπάθω πανικό. Μετά απο 15 μέρες η φαρμακευτκή αγωγή είχε δείξει μερικά δείγματα κ άρχισε σιγά σιγά να ανοίγει η όρεξη μου. Επίσης με έσειρε με το ζόρι ο μπαμπάς μου μέσα στο αμάξι μόνο κ μόνο για να με πάει στο διπλανό χωριό και ας έκλαιγα με σπαραγμούς. Τελικά μου κανε καλό.
Ολα αυτά που σου λέμε δεν είναι θεωρίες, ειναι σημαντικό να το χωνέψεις αυτό, τα περάσαμε απο πρώτο χέρι.
Να σου ευχηθώ προς το παρόν να ηρεμήσεις κ δειλά δειλά να βαίνεις οσο μπορείς έξω απο το σπίτι σε πρώτη φάση, έστω κ αν είναι στην διπλανή πολυκατοικία-κατοικία-βάρκα-τροχόσπιτο κλπ κλπ :)
p.s.----> Blue την είδες την ταινία ή μπα? είναι κ 2 ώρες ταινία... πώς πάει ρε συ το λουμπαγκο, έστρωσες? :P
Δεν την ειδα ακομα... ταινιες μπορω να βλεπω μονο στο γραφει μου που ειναι το πισι και δεν μπορω να καθομαι με τις ωρες λογω μεσης.
Προς το παρον αραζω στο κρεββατι που ειναι η τηλεοραση.
Την εχω κατεβασει καιρο παντως τη συγκεκριμενη.
Το λουμπαγκο οσο χαπακωνομαι καλα ειναι... μολις περασει η επιδραση των φαρμακων ποναω.
Θελουν χρονο αυτα γμτ...
Παντα οταν εχω μερες να βγω απο το σπιτι με πιανει ενα αγχος οτι μολις βγω θα αγχωθω ή δεν θα ειμαι καλα ή τετοια χαζα.
Την τελευταια φορα που το επαθα ηταν ακριβως πριν ενα χρονο που ειχα χειρουργηθει και αναγκαστικα εμενα σπιτι.
Τωρα εχω να παω καπου απο την Τεταρτη. Κατι ο γατος, κατι η μεση...
Ξερω οτι ειναι χαζος φοβος και μαλιστα σημερα πηγα την λατρεια στη σταση (το καημενο πηγαινοερχεται με λεωφορειο γιατι δεν μπορω να οδηγησω παλι λογω μεσης) για να επιβεβαιωσω ποσο χαζος ειναι και οπως ηταν αναμενομενο δεν αγχωθηκα.
Αυτο που επαθα ηταν οτι αργησαν τα ματια μου να προσαρμοστουν στο ανοιχτο πεδιο και ψιλοζαλιστηκα πραγμα που αρχικα με τρομαξε αλλα για λιγο.
Νταξ ειμαι χαζη αλλα ειμαι φοβικη χαζη :P
Νοοοοο! φοβική? :P
Εμένα μου λές...έχω κανένα μήνα να πάω πάλι στην πόλη (διόρθωση να με πάνε) και έχω διορία μέχρι την Τετάρτη για να ανανεώσω την κάρτα ανεργίας. Ποιόν θα αγγαρέψω δεν ξέρω που όλοι πνίγονται σε δουλειές γμτ... είναι και η εποχή που οι αγρότες έρχονται βράδια σπίτι. Απο το άγχος μου θα με πιάσει πάλι καμιά σπαστική κολίτιδα και θα κινούμε σαν ορθή γωνία. Πφφ... ας οδεύσω προς τας πλατείας μπας κ βρώ κανένα φιλότιμο συγγενή να πάρει το ανήλικο...
άντε καλή μας ημέρα...:)
Δεν ειμαι καλα ρε παιδια...
Κοιμαμαι αθλια, δεν εχω διαθεση για τιποτα, το γαστρεντερικο μου τα'χει παιξει τελειως, εχω ενα ακαθοριστο αγχος...
Εχω την εντυπωση πως με χαλασαν τα φαρμακα για τη μεση.
Δεν παιρνω αλλα. Αλλωστε σημερα δεν ποναω.
Γιατι τετοια πτωση ομως;
Δεν εχω πανικους και τετοια, απλο αγχος αλλα με ριχνει παρα πολυ.
Σκεφτομαι οτι εχω περασει χειροτερα και κατω απο αθλιες συνθηκες και παλι την παλεψα, ετσι για να ανεβω λιγο.
Η εποχη; Τα αστρα; Τα χαπια; Το αγχος που περασα με το γατι; (και την πρηγουμενη φορα που επαθα τους πανικους το γατι ηταν αφορμη!)
Η ανεργια; Η αφραγκία;
Ουφ :(
Μπλου μου μπορεί να φταίνε από λίγο όλ' αυτά που λες, αλλά τώρα είν' ευκαρία να κάνεις
περισσότερο αγαπούλες και φροντίδες σε σένα και είναι σίγουρο ότι θα νιώσεις καλύτερα! :)
Το οτι δεν εισαι καλα το καταλαβα εδω και μερικες μερες (ουτε ενα κουφο, ουτε μια ατακα τιποτα...)
Για τον αθλιο υπνο οπως μου ειπε ο πρωτος μου ψυχιατρος...Ανθρωπος που δεν κοιμαται καλα και καλα να ειναι θα αρρωστησει...
Οσο για τα φαρμακα για τη μεση να εισαι σιγουρη οτι σε χαλασαν (μιλαω εκ πειρας...) Εγω εκτος απ τον βελονισμο αμα παθω κανα λουμπαγκο παω σε ενα χειροπρακτικο εδω και κρακ κρουκ τα βαζει ολα στη θεση. Του λεω "σπασε" μου και ολα τα κοκκαλα αρχιζει κρακ κρουκ απο δαχτυλα μεχρι αυχενα και οταν φευγεις εχεις ενα χαλαρωμαααα...
Τι χαπια πηρες? μεσουλιντ νορτζεσικ, και τετοια.?
Παντως αμα με λεγανε Γεσουα κι εκανα και θαυματα θα σου στελνα ενα πμ τυπου "δευρω εξω"