Ασ ειμασται. Ολοι καλητερα αυριο.
Printable View
Ασ ειμασται. Ολοι καλητερα αυριο.
Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. ειμαι λιγο καλυτερα η αληθεια ειναι.η νευρολογοςβεβαια μου αυξησε την αγωγη.χθες πηγα κ σε εναν ειδικο παθολογο κ μου ειπε το εξης.. εχω συνδρομο ευερεθιστου εντερου(χωρις συμπτωματα) μου εκανε υπερηχο κ οντως ειχα πολυ αερα στο εντερο.κ μου λεει...αυτο επειδη ειναι πρησμενο χτυπαει πισω στην σπονδυλικη στηλη κ με τη σειρα του αυτο χτυπαει στα ποδια..κανει μουδιασματα πονο ακομα κ συσπασεις..κ μου εδωσε κ ενα χαπακι..φυσικα μου μιλησε κ για στρες ενδογενες..γενικα ειμαι πιο ψυχραιμη...
Θα πανε ολα καλα αχιλλεα..το πιστευω...θελει χρονο..το καταλαβαινω κ εγω...
Μου ειπε οτι πιστευει οτι ειναι αγχος...κ μου ειπε οτι το ηλεκτρομυογραφημα θα εδειχνε..συνηθως δεν δειχνει οταν υπαρχει τραυματισμος νευρου κ χρειαζεται δυο νε τρεις εβδομαδες..στα αλλα δειχνει..απλα δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγουν.αυτο εχω καταλαβει..
Εγω τις βλεπω κ ειναι εντονες κ ρυθμικες..αυτο με τρομαζει...
Αχιλλεα επανηλθα σε χαλια κατασταση κ δεν ξερω το γιατι...εσυ πως εισαι?εγω βλεπω συνεχεια τους σπασμους στα ποδια κυριως...
Ανοιξα καινουργιο ποστ για να παρω γνωμες..ειλικρινα θα τρελαθω δεν παει αλλο
Γιατι θα τρελαθεις βρε τζινα;πιστεψε με σε καταλαβαινω απολητα. Κοίτα να ηρεμισεις .και μενα οι συσπασεις δεν εχουν σταματιση καθολου .και γω εχω τους ιδιους φοβους με σενα .μπορω να σε καταλαβω.εμενα περασαν 40 μερες περιπου για να με λιγο καλύτερα.