Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 71 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 1054
    Ασ ειμασται. Ολοι καλητερα αυριο.

Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Ασ ειμασται. Ολοι καλητερα αυριο.
    Τζινα χαιρετω πως εισαι σημερα;εγω ξαναπηγα νευρολογο.εχω αρκετω αγχος ρε γαμωτο.

Senior Member
    Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. ειμαι λιγο καλυτερα η αληθεια ειναι.η νευρολογοςβεβαια μου αυξησε την αγωγη.χθες πηγα κ σε εναν ειδικο παθολογο κ μου ειπε το εξης.. εχω συνδρομο ευερεθιστου εντερου(χωρις συμπτωματα) μου εκανε υπερηχο κ οντως ειχα πολυ αερα στο εντερο.κ μου λεει...αυτο επειδη ειναι πρησμενο χτυπαει πισω στην σπονδυλικη στηλη κ με τη σειρα του αυτο χτυπαει στα ποδια..κανει μουδιασματα πονο ακομα κ συσπασεις..κ μου εδωσε κ ενα χαπακι..φυσικα μου μιλησε κ για στρες ενδογενες..γενικα ειμαι πιο ψυχραιμη...

Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. ειμαι λιγο καλυτερα η αληθεια ειναι.η νευρολογοςβεβαια μου αυξησε την αγωγη.χθες πηγα κ σε εναν ειδικο παθολογο κ μου ειπε το εξης.. εχω συνδρομο ευερεθιστου εντερου(χωρις συμπτωματα) μου εκανε υπερηχο κ οντως ειχα πολυ αερα στο εντερο.κ μου λεει...αυτο επειδη ειναι πρησμενο χτυπαει πισω στην σπονδυλικη στηλη κ με τη σειρα του αυτο χτυπαει στα ποδια..κανει μουδιασματα πονο ακομα κ συσπασεις..κ μου εδωσε κ ενα χαπακι..φυσικα μου μιλησε κ για στρες ενδογενες..γενικα ειμαι πιο ψυχραιμη...
    Χερομαι. και αυριο θα σε καλητερα.εμενα ο νευρολογος μου παι να μην επαναλαβω τιποτα.οι συσπασεις συσπασεις ομως ιδιαιτερα το πρωι.μακαρι να μην ειναι κατι.

Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Χερομαι. και αυριο θα σε καλητερα.εμενα ο νευρολογος μου παι να μην επαναλαβω τιποτα.οι συσπασεις συσπασεις ομως ιδιαιτερα το πρωι.μακαρι να μην ειναι κατι.
    Καλημερα .σημερα καλητερα πιστεω ε;εγω ψυχολογικα λιγο καλητερα σωματικα οχι.

Senior Member
    Θα πανε ολα καλα αχιλλεα..το πιστευω...θελει χρονο..το καταλαβαινω κ εγω...

Θα πανε ολα καλα αχιλλεα..το πιστευω...θελει χρονο..το καταλαβαινω κ εγω...
    Τζινα ο νευρολογος τι σου παι για τις συσπασεις;εγω σημερα κολυμπισα κανενα μισαωρο .βγηκα εξω και οι γαμπες μου καναν σαν να χαν κατι μεσα. Αγχος παλι.ηιατι ρε γαμωτο δεν σταματαει;

Senior Member
    Μου ειπε οτι πιστευει οτι ειναι αγχος...κ μου ειπε οτι το ηλεκτρομυογραφημα θα εδειχνε..συνηθως δεν δειχνει οταν υπαρχει τραυματισμος νευρου κ χρειαζεται δυο νε τρεις εβδομαδες..στα αλλα δειχνει..απλα δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγουν.αυτο εχω καταλαβει..

Μου ειπε οτι πιστευει οτι ειναι αγχος...κ μου ειπε οτι το ηλεκτρομυογραφημα θα εδειχνε..συνηθως δεν δειχνει οταν υπαρχει τραυματισμος νευρου κ χρειαζεται δυο νε τρεις εβδομαδες..στα αλλα δειχνει..απλα δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγουν.αυτο εχω καταλαβει..
    Μακαρι να ναι ετσι και ο δικος μου ειπαι οτι δειχνει απ τι στιγμη που υπαρχουν συμπτωματα.ακομα και στις 2 εβδομαδες(για σενα).τι να πω απλα οι δικες μου ειναι μικρες λες και εχω κατι μεσα αν δεν τις δω δεν τις καταλαβαινω και αυτο με τρομάζει.

Senior Member
    Εγω τις βλεπω κ ειναι εντονες κ ρυθμικες..αυτο με τρομαζει...

Εγω τις βλεπω κ ειναι εντονες κ ρυθμικες..αυτο με τρομαζει...
    Καλησπερα τζινα .εισαι καλητερα σημερα;

Senior Member
    Αχιλλεα επανηλθα σε χαλια κατασταση κ δεν ξερω το γιατι...εσυ πως εισαι?εγω βλεπω συνεχεια τους σπασμους στα ποδια κυριως...

Αχιλλεα επανηλθα σε χαλια κατασταση κ δεν ξερω το γιατι...εσυ πως εισαι?εγω βλεπω συνεχεια τους σπασμους στα ποδια κυριως...
    τζ

τζινακι ειμαι λιγο καλητερψυχιλογικα.οι σπασμοι σπασμοι ομως ολη μερα και γω στα ποδια.μαλλον στις γαμπες .δεν ξερω τι να υποθεσω. Μακαρι να περασουν ολα.κανε υπομονη θα χεις σκαμπανεβασματα..

Senior Member
    Ανοιξα καινουργιο ποστ για να παρω γνωμες..ειλικρινα θα τρελαθω δεν παει αλλο

Γιατι θα τρελαθεις βρε τζινα;πιστεψε με σε καταλαβαινω απολητα. Κοίτα να ηρεμισεις .και μενα οι συσπασεις δεν εχουν σταματιση καθολου .και γω εχω τους ιδιους φοβους με σενα .μπορω να σε καταλαβω.εμενα περασαν 40 μερες περιπου για να με λιγο καλύτερα.

Page 31 of 71 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast