Εγω ταλαιπωρουμαι με συμπτωματα μανιας καταδιωξης παλι..οταν περπαταω καθε λιγο κοιταω πισω μου στα ΜΜΜ νιωθω δυσφορια οτι σκεφτονται ολοι αρνητικα για μενα θα με σφαξουν γαμησε τα...δεν θελω να μπω στο τρυπακι να κυκλοφορω παλι με κατσαβιδι....γενικα απο μικρος ενιωθα δυσφορια αναμεσα σε πολυ κοσμο μου ανεβασε ο γιατρος το ρισπερνταλ στα 4 mg....παλι καλα που κανω ομαδες και παω γυμναστηριο τρεχω 3 χιλιομετρα και στανιαρω...αλλα δυστυχως εχω και αλλα θεματα ...εχω αλλοπτοσαλα συναισθηματα ειμαι αγχωδης βιωνω κενο ειμαι εγωκεντρικος με ασταθη αυτοεκτιμιση κλπ...και το σημαντικοτερο θεμα αυτο του εθισμου πρωτη μ προτεραιοτητα να μενω καθαρος αλλιως χανονται τα παντα....δυστυχως εχω συνοσηροτητα αλλα τι να κανω πρεπει να το αποδεχτω ...ηδη με 2 βαρυες διαταραχες μπορω να πω οτι ειμαι λειτουργικος φροντιζω τον εαυτο μου γυμναζομαι προσεχω τι τρωω ασχολουμαι με διαφορες υποχρεωσεις δικηγορους λογιστες κλπ και το σημαντικοτερο προσπαθω να ζω με αρχες σαν ανθρωπος οχι αγροικος γιατι εχω περασει αρκετα χρονια που ημουν σαν μπετο δεν ενιωθα και πολλα συναισθηματα η δε συνειδηση ανυπαρκτη λογο της χρησης....