με παρακολουθουν - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 63 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 935
    Senior Member
    Εγω ταλαιπωρουμαι με συμπτωματα μανιας καταδιωξης παλι..οταν περπαταω καθε λιγο κοιταω πισω μου στα ΜΜΜ νιωθω δυσφορια οτι σκεφτονται ολοι αρνητικα για μενα θα με σφαξουν γαμησε τα...δεν θελω να μπω στο τρυπακι να κυκλοφορω παλι με κατσαβιδι....γενικα απο μικρος ενιωθα δυσφορια αναμεσα σε πολυ κοσμο μου ανεβασε ο γιατρος το ρισπερνταλ στα 4 mg....παλι καλα που κανω ομαδες και παω γυμναστηριο τρεχω 3 χιλιομετρα και στανιαρω...αλλα δυστυχως εχω και αλλα θεματα ...εχω αλλοπτοσαλα συναισθηματα ειμαι αγχωδης βιωνω κενο ειμαι εγωκεντρικος με ασταθη αυτοεκτιμιση κλπ...και το σημαντικοτερο θεμα αυτο του εθισμου πρωτη μ προτεραιοτητα να μενω καθαρος αλλιως χανονται τα παντα....δυστυχως εχω συνοσηροτητα αλλα τι να κανω πρεπει να το αποδεχτω ...ηδη με 2 βαρυες διαταραχες μπορω να πω οτι ειμαι λειτουργικος φροντιζω τον εαυτο μου γυμναζομαι προσεχω τι τρωω ασχολουμαι με διαφορες υποχρεωσεις δικηγορους λογιστες κλπ και το σημαντικοτερο προσπαθω να ζω με αρχες σαν ανθρωπος οχι αγροικος γιατι εχω περασει αρκετα χρονια που ημουν σαν μπετο δεν ενιωθα και πολλα συναισθηματα η δε συνειδηση ανυπαρκτη λογο της χρησης....

Senior Member
    Ειμαι εξω για καφε.θα ερθει και η αδερφη μου σε λιγο.απο τις 7 που ημουν εξω με εχει πιασει οτι με παρακολουθουν ολοι και οτι μιλανε για μενα. Εχω σαστισει.τι να κανω?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Ειμαι εξω για καφε.θα ερθει και η αδερφη μου σε λιγο.απο τις 7 που ημουν εξω με εχει πιασει οτι με παρακολουθουν ολοι και οτι μιλανε για μενα. Εχω σαστισει.τι να κανω?
    μπου δεν σε παρακολουθουν... αλλα επειδη ξερω πολύ καλα πως είναι.. αγνοησε τους.. εχει κανονες το παιχνιδι

Senior Member
    με παρακολουθουσαν σημερα στο δρομο
    το μυαλο μου εκανε 1000 σκεψεις το δευτερολεπτο
    αγχος
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αυτο με τη παρακουλουθηση δεν μπωρω να καταλαβω πως ειναι δεν το ειχα καθολου σα συμπτωμα στη ψυχωση μου..... υπομονη boo θα περασει
    boo κανα μπανιο στη θαλασσα κανεις,, εγω ξεκινησα και ειναι καταπληκτικη η θαλασσα, λιγο δροσερη βεβαια θελει ακομα καιρο για να ζεστανη....

Senior Member
    οχι δε ξεκινησα μπανια.θελω να ζεστανει πρωτα.δε μπαινω αμα ειναι δροσερη θελω να ειναι ζεστη.
    με παρακαολουθουν δηλαδη με κοιτανε και οτι κανω οτι λεω οπου παω το λενε στον αρχηγο τους.και οτι μου λενε και οτι γινεται και αλληλεπιδρω με τους ααλλους τους εχει βαλει ο αρχηγος τους.και ολοι στο σπιτι με παρακολουθουν.τους γονεις μου τους εχουν φυλακισει και αυτοι με εχουν ποαρει απο μικρη για να με παρακολουθουν και να με δκιμαζουν μ οτι λενε και κανουν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ναι αλλα με τη λογικη δε ξερεις οτι η παρακουλουθηση δεν ισχυει.... δηλαδη μπωρει να εχεις το συναισθημα αυτο οτι σε παρακολουθουν αλλα με τη λογικη δε μπωρεις να το φρεναρεις...... πως πας με της πανεληννιες διαβαζεις καθολου η δε τη παλεβεις... εγω περιμενω τηλεφωνω για να ξεκινησω proficecy........

Senior Member
    οχι δεν ειναι στο μυαλο μου.ετσι γινεται
    διαβαζω 1.30-2 ωρες τη μερα.δε νομιζω να περασω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εγω παντως δε θα μπωρουσα να ανακατευθω με της πανελληνιες ξανα................
    κατατακτηριες εχεις σκεφτει να δωσεις, εχεις δει τα μαθηματα που εξεταζουν στη σχολη που θες να πας
    σε ενα ιεκ σκεφτομουν να παω και τελικα κολωσα και δε πηγα... νοιωθω μεγαλος στα 38 μου για να ανακατευθω με σχολες παλη.

Senior Member
    ξαναανοιξε το τμημα που θελω μετα απο χρονια φετος στην πολη μου αμα βαλουν κατακτηριες φετος θα παω να δωσω
    το ιεκ ειναι ζορικο γιατι δε μπορεις να κανεις πολλες απουσιες.σε εγκλωβιζει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    να πασ κουκλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ψαξε το πρεπει να εχει σιγουρα κατατακτηριες..... ψαξε το απο τωρα μη χασης της ημερομηνιες να μαθεις και τα μαθηματα εξετασης να προετοιμαστης καταληλα... πηγαινε και ρωτα στη σχολη στη γραματεια boo.. δεν πανε πολυ σε κατατακτηριες δεν πιστευω να εχει ανταγωνισμο

εεε για αυτο δεν τη παλεψα με το ιεκ..... δεν ειμαι για καθημερινο προγραμμα απουσιες σχολη απο την αρχη μεγαλωσα πια
    αυτο που θελω ειναι μια δουλεια.... να ξυπναω το πρωι να πηγαινω στη δουλεια μου και να γυριζω το μεσημερι... μετα καφεδακι και βολτα.....
    αν δε βρω δουλεια θα κανω μια εκατοστη μελισσια και ουσιαστικα το ιδιο ειναι..... με σπουδες δεν ξανα ανακατεβωμε περα απο γλωσσες

Senior Member
    βρηκα κολπο τωρα να μη σηκωνω τα τηλ για να μη μαθουν που ειμαι και τι κανω.δε το σηκωνω.καλο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    βρηκα κολπο τωρα να μη σηκωνω τα τηλ για να μη μαθουν που ειμαι και τι κανω.δε το σηκωνω.καλο?
    Γεια σου Βοο!! ποια τηλεφωνα?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    γεια σου μαρα!
    με παιρνουν τηλ στο σταθερο και στο κινητο αλλα δεν απαναταω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 31 of 63 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast