λαικ!!!!!!!
Printable View
ετσι κι αλλιωσ θα πεθαινα πιο νωρισ και τοσο καλα ηταν καλα περασαμε
Όλοι κάνουμε πράγματα που τα μετανοιώνουμε. Αφού δεν άξιζε γιατί κόλλησες. Από κανέναν δεν έκλεψες τίποτα μιας και σε άλλο γράφεις ότι η φιλη σου τον απατούσε κι επίσης ο πατέρας του είχε καμπαρέ γιατί έμεινες σε αυτή την σκέψη; τόσο καλός γκόμενος ήταν;
Mπα όχι τώρα που το ξανασκέφτομαι πολύ σκάρτος γκόμενος ήταν και μπορεί να ήτανε και κακός άνθρωπος. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το έκανα μαζί του ενώ ήτανε γκόμενος της φίλης μου και που έκανα εγώ κάτι τέτοιο και που έγινα ρεζίλι. Και που τελικά έχασα όλες τις φίλες μου που με βοηθούσανε. Τότε μπορεί να ήτανε τσούλες αλλά τώρα είναι καλά κορίτσια.
Ρε συ Ολγάκι... δεν μπορείς να συγχωρέσεις τον εαυτό σου... δεν μπορείς να συγχωρέσεις ούτε τους άλλους... επίσης βάζεις ταμπέλες σε όλους τους ανθρώπους... και στον εαυτό σου... δεν είσαι κακός άνθρωπος προφανώς επειδή έκανες κάτι "κακό", όπως δεν ήταν και ο γκόμενος κακός... όπως δεν είναι και οι πρώην φίλες σου τσούλες, όπως τις λες... Τι να πω... πολύ κακία βλέπω να βγάζεις... και μάλλον αυτό το παθαίνεις γιατί είσαι μόνη σου τελείως... στο σχολείο είχαμε μάθει πως "'Όποιος είναι τελείως μόνος ή Θεός είναι ή θηρίο." Και εσύ έχεις αρχίσεις να γίνεσαι θηρίο από την μοναξιά... το έχω γράψει και για μένα κάπου αυτό.. εγώ φοβάμαι πολύ μην γίνω κακιασμένη... είναι πολύ εύκολο να είσαι κακιασμένος... καταρχάς σου φταίνε μόνο οι άλλοι... γι αυτό είναι εύκολο...
Ολγα μου εσυ πας με το παλιο τωρα που μεγαλωσες ή με το νεο?
Αν είστε τρεις υπάρχουν καλύτερα μέρη από την εκκλησία ;)
Αλέξανδρε ωραίο το τραγουδάκι!!
Είμαι με το παλιό ακόμη. Και μου αρέσει η εκκλησία είναι καλό μέρος.
Αφού είδες ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή σου στην εκκλησία και τη συνάντησή σας, εξακολουθείς να βασανίζεσαι γι' αυτό;
Βασανίζομαι γιατί με βαραίνει!!!! Και γιατί το είπα σε μία φίλη μου από το ΤΕΙ και δεν με ξαναέκανε παρέα. Δηλαδή δεν κάνει καλή εντύπωση αυτό όταν το λέω και από την αντίδραση του άλλου βλέπω πώς αισχρό. Και αν δεν με κάνουνε παρέα όταν το λέω πρέπει να σημαίνει ότι ήτανε σοβαρό.