Originally Posted by
M87
Αν δεν "κάνει" όπως λες, καλό θα ήταν Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΣΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! Δεν το κατάλαβα; Δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε καλές υπηρεσίες - τις οποίες ΟΙ ΙΔΙΟΙ διατυμπανίζουν ότι μπορούν να προσφέρουν - και στο δια ταύτα να μαλλιοτραβιόμαστε επειδή τάζουν 100 αλλά παραδίδουν 70 ή και 10 επειδή έτσι τους συμφέρει;;;
Προφανώς και η σχολή τους, τους προσφέρει ΜΟΝΟ γνώσεις επειδή ξέρουν τι γίνεται έξω και χ******** για το κομμάτι της ηθικής. Όμως αυτό δεν είναι κάτι το οποίο το συνέστησα εγώ, είναι κάτι το οποίο το κάνανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Ξέρεις και οι καθηγητές τους δεν είναι μαθηματικοί, φυσικοί... ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές είναι όπως και οι απόφοιτοι.
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΠΑ ρε Cube! Κατάλαβε το. Δεν θα του στήσω εγώ και ο κάθε εγώ, το μαγαζί του απ' την αρχή επειδή είναι άπληστος. Έδώ τον εαυτό μου κοιτάω να προφυλάξω και ζορίζομαι, θα σκοτίσω τα ****δια μου με το αν θα βγάλει ή όχι ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ο θεραπευτής 100 συνεδρίες παραπάνω ώστε να εξασφαλίσει έτσι την φήμη και την πελατεία του!;!;!; Είσαι σοβαρή; Γιατί δεν πας εσύ να κάνεις τέτοια φιλανθρωπία αν έχεις τέτοια αγάπη σε αυτούς ή το αντικείμενο τους; Και καλά, εσένα μπορεί να σου περισσεύουν λεφτά να το κάνεις αυτό και μαγκιά σου. Τους υπόλοιπους που τους επισκεπτόμαστε μας ρωτάς;;;
Ειδικά το τελευταίο είναι φοβερό επιχείρημα για να τους αφήσουμε να εκμεταλλεύονται τον κόσμο. Ποιός σου είπε ρε cube ότι όλα τα δάχτυλα είναι τα ίδια; Εγώ έχω και μια άλφα αντίληψη. Η μάνα σου την έχει αυτή την αντίληψη; Το παιδί την έχει; Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι πολύ έξυπνος την έχει; Τι σκ*** λογική είναι αυτή που έχεις; Να τους αφήσουμε να εκμεταλλεύονται ότι βρουν μπροστά τους επειδή λές ότι κάποιοι θα το αντιληφθούν κάποια στιγμή και θα σηκωθούν να φύγουν. Φοβερό σκεπτικό... να το χαίρεσαι.