παρθενος κι εσυ? κι εγω!!!
Printable View
device εσυ τι ζωδιο εισαι? πες μας και δυο λογια για εσενα
με βοηθα και η μανουλα μου και ο αρραβωνιασικος μου. Η μαμα περισσοτερο με α ψωνι απο σουερ μαρκετ. Φαι πλεον δε θελω να παιρνω, μονο για τον αντρα μου αν τυχει, επειδη η μαμα γενικα κανει παχυντικα φαγητα και δε λεει..
σχετικα με τις δουλειες του σπιτιου, ειμαι τυχαιρη, γιατι με βοηθα και ο αντρας μου οσο μπορει. Αλλα θα βοηθησει για να βγαλει σκουπιδια, να πλυνει το μπανιο, να φτιαξει κανα φαγητο, να μαζεψει τα ρουχα απο απλωστρα... αλλα πληντυρια, σιδερο, ντουλαπες κλπ δεν ασχοληται. Δε με πειραζει, απο το τιποτα καλο κ αυτο....
Quote:
Originally posted by BARB3
βρε Mtsek εχεις τοσα εξοδα, ανοιχτηκες για να τα πληρωσεις και σκεφτοσουν να κανεις gillie diet με 380 το μηνα?? μαλλον πιεσμενη εισαι πολυ. χαλαρωσε και προσπαθησε να μειωσεις εξοδα και δραστηριοτητες.
δεν μου λες, η μαμακα αν ειναι κοντα, δεν δινει ταπερ?? πες της να σε βοηθησει λιγο απο αποψη χρονου. χρειαζεται να χαλαρωνεις κι εσυ. εγω σαββατοκυριακο ας πουμε προσπαθω να χαλαρωνω και να μην εχω να κανω τιποτε. οχι οτι δεν κανω αλλά χαλαρωνω πνευματικα και ξεκιναω αλλιως την εβδομαδα μου.
και επισης φιλικη συμβουλη. μου την ελεγε μια θεια μου και δεν την ακολουθησα και χτυπαω στην κυριολεξια ομως το κεφαλι μου. ο αρραβωνιαστικος να παιρνει μερος στις δουλειες και υποχρεωσεις του σπιτιου. ειστε στα μελια, αν δεν το κανει τωρα δεν θα το κανει ποτε. και εγω πασχω πολυ απο αυτο. πιστεψε με και προσπαθησε να τον βαλεις στο λουκι. ειμαι καμενη εγω!!! οσο για τα εξοδα του σπιτιου, αν μενει μονιμα φανταζομαι οτι βαζει ατ μισα. αν δεν βαζει, εγω θα εμπαινα σε σοβαρες σκεψεις. θα του το ελεγα ανοιχτα και αν εκανε την παλαβη, θα γινομουν λουης!!!
παρθενακι ναι!!!!!
:)
Quote:
Καλημερα κοριτσαρες!!! αι αμ σουπερ σημερα!
Καταφερα κ εκανα 17 ωρες νηστεια, ζυγιστηκα κ το αποτελεσμα ηταν 0.5 -1 κιλο κατω. Η ζυγαρια αυτη ειναι μαπα, γιαυτο κ την εφερα αθηνα, εχει διαβαθμιση 0.5 κιλου, οποτε συγκρατημενα θα κρατησω οτι εχασα 0.5 κιλο κ οχι 1.
Ειμαι αναλαφρη κ λαιτ!
Φορτυ ωραια ιδεα το φρουτογαλατακι κ αμα δε μετραει κ στη νηστεια ακομα πιο σουπερ! Μηλοφρουτο!
Μπαρμπ αντεξα!
μτσεκ προχειρα που τα ειδα δεν ειναι ασχημα, πιο πολλα απο αλλες φορες...
Κοριτσια δεν ξανατρωω βραδυ, απλα δεν μπορω να κρατηθω μολις φαω μια μπουκια...κ ας παει στραφει το διαιτολογιο, δε πειραζει! Ξαναρχιζω νηστειες κ θα μεταφερω ολα τα γευματα προ γυμναστηριου ή θα προσπαθησω να μη πηγαινω βραδυ κ ας μη βλεπω τον γυμναστη :D:D:D:D
αντε αντε καλη συνεχεια παλιοκοριτσοοοοοοο!!!
ετσι μισο-μισο το κιλακι κατι θα κανουμε....!!!!
εγω θα ανεβω την Κυριακη να δω... γιατι τη Δευτερα που εκανα πειραμα μου εβγαλε +2κιλα και φρικαρααααααααααααα
Quote:
Originally posted by BaD
Καλημερα κοριτσαρες!!! αι αμ σουπερ σημερα!
Καταφερα κ εκανα 17 ωρες νηστεια, ζυγιστηκα κ το αποτελεσμα ηταν 0.5 -1 κιλο κατω. Η ζυγαρια αυτη ειναι μαπα, γιαυτο κ την εφερα αθηνα, εχει διαβαθμιση 0.5 κιλου, οποτε συγκρατημενα θα κρατησω οτι εχασα 0.5 κιλο κ οχι 1.
Ειμαι αναλαφρη κ λαιτ!
Φορτυ ωραια ιδεα το φρουτογαλατακι κ αμα δε μετραει κ στη νηστεια ακομα πιο σουπερ! Μηλοφρουτο!
Μπαρμπ αντεξα!
μτσεκ προχειρα που τα ειδα δεν ειναι ασχημα, πιο πολλα απο αλλες φορες...
Κοριτσια δεν ξανατρωω βραδυ, απλα δεν μπορω να κρατηθω μολις φαω μια μπουκια...κ ας παει στραφει το διαιτολογιο, δε πειραζει! Ξαναρχιζω νηστειες κ θα μεταφερω ολα τα γευματα προ γυμναστηριου ή θα προσπαθησω να μη πηγαινω βραδυ κ ας μη βλεπω τον γυμναστη :D:D:D:D
καλα, τοσο ωραιος ειναι ο τυπος Bad μου? μπραβο σου που τα καταφερες για τη νηστεια και μπραβο και για το μειον ενα. μια χαρα τα πας. αντε γιατι εχουμε και γαμο ε? και μετα κοιτα μη ξαναπεσεις με τα μουτρα. εγω την πατησα!!! και ακομη τα κουβαλαω. ειχα γινει 75 για το γαμο και δεν το ξαναειδα απο τοτε. πανε 11 χρονια τωρα.....
παρθενακι, αφου κανει και τοσες δουλειες, μια χαρα. αλλά κανε και τη κουρασμενη και την αρρωστη καμια φορα να βοηθαει ακομη παραπανω!!! θα του γινει συνηθεια!!!!
ελα βρε σε 10 κιλακαι θα μπορεις να βαλεις το νυφικο σου ξανα!!!!!! ειναι λιγα τα κιλα!!!!!
χαχα τα κανω κ αυτα τα κανω....
Quote:
καλα, τοσο ωραιος ειναι ο τυπος Bad μου? μπραβο σου που τα καταφερες για τη νηστεια και μπραβο και για το μειον ενα. μια χαρα τα πας. αντε γιατι εχουμε και γαμο ε? και μετα κοιτα μη ξαναπεσεις με τα μουτρα. εγω την πατησα!!! και ακομη τα κουβαλαω. ειχα γινει 75 για το γαμο και δεν το ξαναειδα απο τοτε. πανε 11 χρονια τωρα.....
παρθενακι, αφου κανει και τοσες δουλειες, μια χαρα. αλλά κανε και τη κουρασμενη και την αρρωστη καμια φορα να βοηθαει ακομη παραπανω!!! θα του γινει συνηθεια!!!!
ειστε εσεις γυναικες καπατσες! ο γυμναστης ειναι κολαση αλλα κ το γυμναστηριο επισης εκεινη την ωρα οποτε θα παω μεσημερι :D
καλο ειναι ναποφευγω κ την κολαση...πολλη ζεστη κ δεν την αντεχω! θα καω!
μτσεκ φρουτα τρως κ σαλατες? δε θυμαμμαι...
{--------- ζυγος
Καλημερα κοριτσακια, πως ειστε?
Βλεπω κεφια σημερα...
Τετη αρχιζω νηστειες, δε μπορω αλλο να τρωω βραδυ κ ας ειναι διαιτης!
Παρθενος:
αποφυγετε την απομονωση, ρυθμιστε υποθεσεις, προσπαθειστε να κλεισετε οσες μπορειτε
Ζυγος:
επαγγελματικες ενοχλησεις (αφου λειπω μονο ενοχλησει δεν ειναι), θα δω φιλους κ θα διασκεδασω (δεν εχω ορεξη μου λειπει το μωρο μουυυυυυυυ)
ε αρα η Αστρολογα εξω επεσε... :D
τρωω BAD ναι...
καλα και ο γυμναστης εκει που παω ειναι τρελο κομματι..... ουφ!!!! εκει ειναι να μη πας τις ωρες που ειναι και η γυναικα του γιατι πεταει καρφια με τα ματια της σε οποιον τον κοιταξει.... χαχαχ
Καλημερα Τετακι!!!
ναι σημερα εχει μπει ωραια η μερα
τι κανες εσυ?????
πως παει η νυστεια?
Quote:
Originally posted by BaD
τετηηηηηηηηηηηηη τετηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αι αμ μπακκκκκκκ δες στην ιφ!!!!!!!!!!!! αυριο θαμαι -1 ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!
Τωρα το ειδα αυτο στο αλλο τοπικ..χααχαχ καλο!
Εγω παλι νηστεια ξενηστεια, δεν λεω να ξεκολλησω :(
ωπα ανθρωποι λεει γοητευονται απο εμας! (ζυγους)
ρε παιδια μπουργκα να βαλω να παω γυμναστηριο? που να κρυψω τοση ομορφια :D:D:D::D:D
Tetaki παω να δω τι εφαγες χθες κτλ