Είπα να ξεκινήσω δειλά-δειλά..με το start. Εδώ κ 3 χρόνια η ζυγαριά ανεβαίνει κ οι διατροφές..ουφ! με κούρασαν ΟΛΕΣ...
68,3 και θέλω να πάω στα 57.. Για να δούμε...
Printable View
Είπα να ξεκινήσω δειλά-δειλά..με το start. Εδώ κ 3 χρόνια η ζυγαριά ανεβαίνει κ οι διατροφές..ουφ! με κούρασαν ΟΛΕΣ...
68,3 και θέλω να πάω στα 57.. Για να δούμε...
γεια σε ολουσ
ξεκινησα την διαιτε σημερα
απλα θα ηθελα την βοηθεια σας
επεδη εχω να χασω 20 κιλα και πηρα το premium και οχι to basic
θελω να ρωτησω αν καποια απο εσασ εχει συνταγες απο γιατρο για το διατροφολογιο του μεσημεριανου
ευχαρισω εκ των προτερων
Καλημέρα σε όλους και όλες, και χρόνια πολλά!
Είμαι αξιοθρήνητη, μέχρι να ξεκινήσω την παιδοπαραγωγή (προ 7 ετίας) ήμουν μάξιμουμ 65 κιλά (στα μεγάλα μου φόρτε), πάντα πεινώντας. Μετά ήλθαν ένα ένα τέσσερα παιδάκια και πολλά πολλά κιλάκια. Μετά το 3ο,και όντας 82 κιλά, κάνοντας την Scarsdale, έφτασα πάλι τα 65, μέσα σε διάστημα περίπου 5 μηνών.Ήμουν μια χαρά, είχα συνηθίσει το πρόγραμμα διατροφής κι ούτε που μ' ένοιαζε να φάω τίποτ' άλλο. Είχα γίνει μια σειρήνα, και σαν αποτέλεσμα έμεινα ξανά έγκυος!!
Όλα καλά, αλλά μαζί με το 4ο, ήρθαν πάλι τα καταραμένα τα κιλα!!!!
Τώρα, δυο χρόνια αφ' ότου γέννησα, έχω φτάσει τα 85, ζωή να'χω! Πήγα σε διαιτολόγο, αλλά δεν έλεγα να πέσω κάτω από τα 81 με τίποτα! Μάλιστα, ενώ ακολουθούσα το πρόγραμμα, τύχαινε από την μια μέρα στην άλλη, η ζυγαριά να με δείχνει και 2 κιλά πάνω! Πέταξα τη ζυγαριά που είχα, και αγόρασα καινούργια (τρεις φορές). Τίποτα ,δ εν έφταιγε η ζυγαριά! Άλλαξα μπαταρίες, αλλά ουδέν αποτέλεσμα. Το παράδοξο συνέχιζε.
Εκνευρίστηκα, τα παράτησα, και τώρα έχω να πάω το καλοκαίρι σε 2 γάμους! Βαρέθηκα να είμαι η παχουλοκομψη που ψάχνει εναγωνίως φόρεμα να κρύψει τα ελέη της!
Θα αρχίσω prevent TΩΡΑ!
Ίσως με ρωτήσετε γιατί δεν ξανακάνω την Scarsdale, αφού δούλεψε καλά την 1η φορά. Την έκανα, κανα δυο τρεις φορές, αλλά άκουσον! άκουσον! Τις δύο τελευταίες φορές που ξεκίνησα, σε 3-4 μέρες αρρώστησα, την μία με πνευμονία!
Κουράστηκα με όλα αυτά, είπα να περάσει το Πάσχα και να ξεκινήσω πάλι!
Καλησπέραααααααααααα. Πάλι εδώ να τα λέμε. Ξεκίνησα σήμερα πάλι το Prevent και ελπίζω αυτή τη φορά να πετύχω περισσότερα :roll::roll::roll:!!!
Καλημέρα. Η άθλια ζυγαριά έδειξε εχθές 90.900, ή θα την σπάσω ή θα την στείλω αδιάβαστη. Πάντως η πρώτη μέρα πήγε καλά. Ζύγισμα την επόμενη Δευτέρα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η τήρηση των ωραρίων.(πάντα είχα αυτό το πρόβλημα) Πίνω το ρόφημα στις 7:15 και πρέπει να φάω το μεσημεριανό μεταξύ 11:00 με 13:00. Αυτό είναι δύσκολο λόγο του ότι σχολάω 15:30 και σπίτι είμαι 16:30. Σκέφτομαι μήπως κατά τις 13:00 πίνω το δεύτερο ρόφημα και να τρώω στις 17:30 το γεύμα. Το έχει επιχειρήσει κανείς?
Λοιποον λοιποννν, με λενε Νεκταρια και ειμαι 17 στα 18, στο φορουμ αυτο ειχα βρεθει και πριν ενα μηνα περιπου , αφου ειχα επισκεφθει εναν ενδοκρινολογο και μου ειχε προτεινει τα υποκαταστατα διατροφης prevent. Μπορω να πω πως σοκαριστηκα στην αρχη στο ακουσμα του προγραμματος και ψαχνομουν οσο περισσοτερο μπορουσα για να ακουσω κ αλλες γνωμες ανθρωπων που το ειχαν δοκιμασει. Με τα πολλα μπηκα στη διαδικασια του προγραμματος και τωρα συμπληρωνω περιπου 1 μηνα με 5.600 κιλα απωλεια και κυριως σε ποντους. Ο λογος για τον οποιο γραφω στο φορουμ , ειναι για να ηρεμησω οσους μπηκαν και πριν απο μενα και διαβασαν τα οχι και τοσο καθησυχαστικα σχολια. Αρχικα , οι εντυπωσεις μου απ τη διαιτα αυτη ειναι οι καλυτερες δυνατες, και ο κυριος λογος? Δεν εχω νιωσει στιγμη πεινα και δεν ημουν απ τα ατομα που ετρωγα λιγο. Οι σκονες ειναι απολαυστικοτατες, και συνοδευονται με μεγαλες ποσοτητες υγρων, ειτε γαλα ειτε νερο που σε φουσκωνουν και δεν πεινας στιγμη. Στο σημειο αυτο πρεπει να διαχωριστει η εννοια της λιγουρας απ την εννοια της πεινας φιλοι μου !! Το στομαχι δεν γουργουριζει. Τα μεσημερια, οι ποσοτητες ειναι τοσο μεγαλες που αρκετες φορες δεν καταφερνεις να τις καταναλωσεις εξ ολοκληρου, ακομα και μετα απο 6 ωρες αδειου στομαχιου. Τα γευματα ειναι χορταστικα και με το παραπανω και δεν στερουνται των απαραιτητων. Συμπεριλαμβανονται τα παντα και καθε ειδους συνδιασμοι. Το μυστικο ειναι οι ακριβεις μετρησεις και η καταναλωση του φρουτου αμεσως μετα το φαγητο και οχι το απογευμα σαν σνακ. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσε να κανει κανεις καθως κ η διαιτα αποσκοπα στην εξαλειψη των ενδιαμεσων γευματων. Τα απογευματα δεν ειναι τοσο δυσκολα αφου το μεσημερι η ποσοτητα ειναι αρκετα μεγαλη. Καθημερινα ενδυκνυνται 2-3 λιτρα νερο σε τακτα χρονικα διαστηματα. Μην σας γινει εμμονη, μην το παρακανετε!! Αν οποιαδηποτε στιγμη της ημερας αισθανθειτε πεινα καταναλωστε μια ποσοτητα νερου και το στομαχι θα ξεγελαστει. Το κυριοτερο ομως ειναι να απεγκλωβισετε απ το κεφαλι σας το φαγητο. Αποδεσμευτειτε απο αυτη την εμμονη ιδεα. Το προγραμμα δεν θελει υπερβολες. Εχω να προσθεσω οτι λογω πανελληνιων δεν κινουμαι σχεδον καθολου κ ομως τα αποτελεσματα ειναι ορατα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Παρατηρω οτι το μεγαλυτερο αγχος ολων οσων προσπαθησαν και προσπαθουν ειναι η διατηρηση του βαρους αμεσως μετα την ληξη της διαδικασιας. Ειναι φυσικο, ο οργανισμος υστερα απο ενα συγκεκριμενο μηνιαιο προγραμμα να εχει συνηθισει σε συγκεκριμενους ρυθμους. Επειδη λοιπον εμεις αποφασιζουμε οτι ηρθε η ωρα να τελειωσει η διαδικασια, δε σημαινει οτι ο οργανισμος μας το θεωρει αυτονοητο!! Θελει σταδιακα βηματα επαναπροσαρμογης σε φυσιολογικους ρυθμους υπο παρακολουθηση γιατρου , γιατι αρκετες φορες νομιζουμε πως πραττουμε το σωστο ενω στην πραγματικοτητα πετυχαινουμε το αντιθετο. Η διατροφη μετα θα πρεπει να ειναι ισσοροπημενη ιδιαιτερα σε εμας, σε ανθρωπους με ταση για παχος, που η παραμικρη μπουκια κατακαθεται στον οργανισμο. Η διατηρηση ενος ωραιου σωματος δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση ! Δεν ειναι λοιπον να αναρρωτιεται κανεις γιατι πηρε πισω ολα τα κιλα οταν αμεσως μετα την ληξη της διαδικασιας της σκονης επεσε στα παστιτσια και τα πιτογυρα !! Κατι τετοιο φυσικα ισχυει για ολων των ειδων τις διατροφες και τις διαιτες. Σε οποιοδηποτε προγραμμα , οποιος επεσε με τα μουτρα μετα τη διαιτα τα ξαναπηρε ολα και εις διπλουν. Χαρακτηριστικο παραδειγμα εγω !!!! Δεν φταιει λοιπον τοσο η σκονη , οσο η κακη διαχειρηση της διατροφης μας!! Εχω δοκιμασει ατελειωτες διαιτες και διατροφες κ εχω αλλαξει αρκετους διαιτολογους. Παντα η απωλεια που στοχευα δεν ηταν κανενα τρελο νουμερο. Ηταν ενα 10κιλο μεσες ακρες. Αφου λοιπον εδρασε το προγραμμα τοσο γρηγορα σε εμενα υποθετω πως σε ανθρωπους με μεγαλυτερο θεμα βαρους θα ειναι αποτελεσματικοτερο !! Καλη επιτυχια σε οσους αποφασισουν να το αρχισουν ευχομαι να υπηρξα ενθαρρυντικη !!!
χαίρετε χαίρετε καινούργια και εγώ και παλιά στις δίαιτες . Ξεκίνησα μόλις σήμερα με prevent start και εύχομαι να χάσω αυτά τα κιλά (10) που πηγαινοφέρνω 6 ολόκληρα χρόνια. Θα ήθελα όμως την βοήθεια σας αν μπορείτε . Επειδή δεν πήγα σε διατροφολόγο ή διαιτολόγο μήπως κάποια κοπέλα έχει να μου στείλει προγράμματα διατροφής για τα στάδια start & premium
Ευχαριστώ πολύ πολύ
:spin::spin:
καλησπερα ειμαι κ εγω καινουργια εδωωωωωω :yes:
γεια χαρα σε ολους,ειμαι 52 χρονων.αρχισα διαιτα περσι τον μαιο αποφασισμενη οπως ολοι στην αρχη με διαιτολογο,πολυ ισορροπημενη διατροφη με πρωινο μεσημεριανο βραδυνο ,φρουτα ,με απειρες συνταγες και συνδυασμους, δεν ηταν η πρωτη στη ζωη μου αλλα ηταν η πρωτη φορα με συνεργασια ειδικου.αρχισα δυναμικα με εναν ρυθμο 4 με 5 κιλα τον μηνα.Ημουν 126,5 .Τον αυγουστο πηγα διακοπες και αφεθηκα αλλα δεν εβαλα γρμ.να μη τα πολυλογω καπου στη διαρκεια αφεθηκα ,μια τα χριστουγεννα ,μια το πασχα ,μια κατι εκδρομες εμεινα στασιμη. πηγα ξανα στη διαιτολογο πριν ενα μηνα και ζυγιστηκα 106 κιλα ,ευχαριστημενη που τουλαχιστον δεν τα ξαναβαλα .η διατολογος μου ειναι γιατρος,διαβητολογος και ειχα δει στην αναμονη το σταντ με τα prevent,αλλα δεν το ειχα δωσει σημασια, δεν ηθελα να στερηθω φαγητο.φετος ομως ειπα να δρασω δυναμικα και αρχισα .στο μηνα πανω που την επισκεφτηκα και κανοντας για τρεις βδομαδες prevent τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα. μειον 7 κιλα με απωλεια λιπους 4,7 κιλα. και μιλαμε για εναν οργανισμο οχι παρθενο σε διαιτες. το μονο μειον με μενα ειναι πως εχασα 2 κιλα μυικη μαζα οποτε αρχισα ακουα αερομπικ και η συμβουλη της γιατρου ειναι να αυξησω τη πρωτεινη που παιρνω .δλδ να τη ζυγιζω αυστηρα και να μη βασιζομαι με το ματι.εχω ενα κυριο γευμα 750 θερμιδων.
στα υπερ του πρεβεντ βαζω το γεγονος πως σε χορταινει ,δε σκεφτεσαι συνεχως το φαγητο,και το ενα γευμα ειναι πολυ πλουσιο με σαλατα φρουτα κλπ.διαλεγεις οτι σαρεσει και τρως απο τα γευματα ,τα οποια εχω δεκαδες απο τη γιατρο μου.
στα μειον η πολυ υψηλη τιμη του.