Πλακα ,πλακα ειναι αληθινη ιστορια το τραγουδακι.... ο Κουταλιανος,γνωστος παλαιστης των δρομων, λενε οτι απο την γυναικα του ετρωγε παντοφλα και την ετρεμε.....:)
Printable View
μαρκέλα δίκιο έχει...εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να εκπαιδεύω κανέναν..έχω τόσα προβλήματα δικά μου, δε θα φορτωθώ και του αλλουνού!
ή μήπως έκατσε κανείς να εκπαιδεύσει εμένα.
Απλώς τα συζητάς αυτά που προκύπτουν μέσα στη σχέση...αν δεις ότι δεν πολυπιάνουν τόπο..τότε άντε γεια!
σιγά μην εκπαιδεύσω κιόλας.
χαχα και ποιός σου είπε εσένα ότι ακόμα κι αυτού του είδους η εκπαίδευση δεν είναι κατάλληλη
κι ειδικά όταν φαίνεται ότι ο άλλος την ανέχεται και την τραβάει κι ο οργανισμός του; Όλα έχουν τον τρόπο τους αχλ..
void, μιλάμε πάντα για τον μαλάκα που ανέχεται να του σηκώνει η άλλη την παντόφλα και να γουστάρει!
Eγώ τον μόνο που προσπάθησα να εκπαιδεύσω ήταν το γάτο μου
να μην μπαίνει στο νεροχύτη και να μη γδέρνει τα έπιπλα με τα νύχια του,
αλλά δε με άκουγε και τελικά τον άφησα να κάνει ό,τι του 'ρχοταν.
παιδια αφηστε τα μιση και πιαστε το ******. αντε και καμια βουτια στη θαλασσα να ξελαμπικαρεται.
χαχα μα εγώ στον Κουταλιανό αναφερόμουν κι ότι στης δικιάς του την παντόφλα καθόταν σούζα!
εσύ τώρα το τράβηξες απ' τα μαλλιά το πήγες επί προσωπικού.. ενώ τελικά κι εσύ την φοβάσαι την παντόφλα.. χαχα
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...254#post349254 #11287-#11288
Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο αυτή η ταλαιπωρία...
η ζωη ειναι περιπλοκη
Ο καιρός θα μας τρελαίνει!! Ψηνομασταν μέχρι το απόγευμα κ τώρα βρέχει καταρρακτωδως κ μπουμπουνιζει κ αστραφτει!!
( όχι πως είναι άσχημα , κάθε άλλο... Είναι για ξαπλες έξω στην αυλή , Αγκαλιτσα κ γουτσου γουτσου !!!
σκέφτομαι ποτάμια,θάλασσες,καταρράκτ ες ,νερα δροσερά, παγωμένα !!!!!!
Ποσο μαρεσει να φιλαω τη μουσουδα της, ειναι το καλυτερο σημειο για φιλακια.
πως παει εδω η παρεα στο οι ασθενεις;
σας δηλητιριαζουνε; σας βαζουν πρεζα στο ποτο; σας βαζουν χημικα στο φαγητο; σας φερονται σαν πειραματροζωο; σας φερονται με λυπηση επειδη εκεινοι ειναι θεοι η θεες; αν ναι ειστε στο σωστο μερος. στο σωστο φορουμ οπως ελεγε και ο καπεταν κουραδας ξερω να μετραω. χιουμορ παιδια. απο τα καλοπροεραιτα. τα νευρακια ειναι απο την πολυ ζωικοτητα την νικη της βλαχειας και τα βοδια που μας ταιζουν τελικα.
τι γενικε; κρασαρε το συστηματακι της ομαδας πολυ; χαχα μιλαμε με εχει πιασει καταθλιψη εδω και λιγη ωρα και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω περα απο το να βρω ενα τροπο να νιωθω πως βρισκομαι σε πλανητη που θα φιλοξενει ζωη σε μερικες δεκαδες χρονια. μαλλον εθελοτυφλω. κλεινω τα ματια μου εξ επειτηδες στην αποτυχια ομαδικης ευφυιας, στο τα καναμε θαλασσα με τους κακομοιρηδες κατ εμας ψυχακηδες αρρωστους. η μηπως οχι. το μυστηριο θα συνεχιστει στο επομενο τευχος μερα.
το τυμπανο που καποιοι μου ειπαν πως καπου ειδαν μετα το σοου και οτι οποιος εχει τη τιμη του ξερει να κρυβει τη ντροπη του τοσο καλα ωστε να ανατελει για παντα και να γυριζει η τυχη του απο την πλατη και να κανει μορφασμους θαυμασμου και να κοιταζεται στον καθρεφτη να βλεπει ενα ομορφο παιδι αλλα να στεναχωριεται γιατι δεν βρηκε ποτε του μια καθως πρεπει τρυπα να κρυφτει.
εχω καταριψει ρεκορ επισκεψης στη τουαλετα για καταθεση σε χοντρα αυτες τις μερες.
και κατι αλλο που με προβληματιζει. η θρησκεια ειναι παρελθον. η πιστη ειναι παρελθον. μονο καποιοι ελαχιστοι ηλικιωμενοι η αρρωστοι η ορφανα φαινεται να αντλουν καποια πιστη στην συγχρονη κοινωνια σε κατι θειο η θεο οπως το αντιλαμβανονταν οι θρησκιες παλαιοτερα. διανυουμε το τελος της προσευχης και το τελος της ημερας. οχι οτι θα ξεσηκωθουμε ποσο μαλλον οταν το λεει ενας φτωχος και "αστατους" συναγωνιστης σας στη ζωη.
αυτο με τη τουαλετα δε ξερω γιατι. κατι θα με πειραξε να υποθεσω.
και το "αστατους" να το διαχωρισεται απο το "διασημους" και να το σημειωσετε και αυτο στα απομνημονευματα της ελληνικης ηθικης νεας ταξης κοριακων πραγματων και εικονικη απραγματηκοτητας.
Διαβασα με πολλή προσοχή το μηνυμα σου.
Από το επίπεδο το οποίο έχουν η πρώτη και η τελευταια γραμμή της πρώτης παραγράφου ανάλογη σοβαρότητα έχουν αυτα που λες στο ενδιαμεσο της παραγραφου. Όταν εγγραφες αυτα στο ενδιάμεσο της παραγραφου ο εγκέφαλος σου βρισκόταν στο σημείο του σώματος σου στο οποίο αφορά η πρώτη και η τελευταια γραμμη, απόδειξη το ότι ξεκινάς με το ίδιο και τελειώνεις με το ίδιο.
Ως προς τη δευτερη παράγραφο δε βγάζω νόημα, άρα είχε ανέβει πιο ψηλα ο εγκέφαλος.
υπαρχει μια σχετικη θεωρεια η οποια λεει πως το σωμα μας και το πνευμα μας βρισκονται μεσα μας και το μυαλο μας ειναι ενα συννεφο.