Τι σκέφτεστε; - Page 825
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 825 of 1532 FirstFirst ... 3257257758158238248258268278358759251325 ... LastLast
Results 12,361 to 12,375 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χαχα αυτός που τόγραψε είχε κατάλοιπα της μητριαρχικής κοινωνίας.. την νοσταλγώ..
    Πλακα ,πλακα ειναι αληθινη ιστορια το τραγουδακι.... ο Κουταλιανος,γνωστος παλαιστης των δρομων, λενε οτι απο την γυναικα του ετρωγε παντοφλα και την ετρεμε.....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Πλακα ,πλακα ειναι αληθινη ιστορια το τραγουδακι.... ο Κουταλιανος,γνωστος παλαιστης των δρομων, λενε οτι απο την γυναικα του ετρωγε παντοφλα και την ετρεμε.....:)
    και στα περισσοτερα σπιτια ετσι ειναι βρε, κανενας δεν θελει την κερβατομουρμουρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    και στα περισσοτερα σπιτια ετσι ειναι βρε, κανενας δεν θελει την κερβατομουρμουρα
    καλα και μενα αυτο μου χει περασει απο το μυαλο!!! την γλωσσα της φοβοταν... ο κακομοιρης!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    καλα και μενα αυτο μου χει περασει απο το μυαλο!!! την γλωσσα της φοβοταν... ο κακομοιρης!! :)
    ε δεν ειναι μονο η γλωσσα, υπαρχουν και χειροτερες κυρωσεις, αποχη, σιωπη κλπ...

Senior Member
    ε ναι αφού οι περισσότεροι παραμένουν ακόμα αγκαλιά με την μανούλα τους, τί να κάνει κι η άλλη
    για να τον "εκπαιδεύσει";.. χρησιμοποιεί η ταλαίπωρη όλα τα μέσα που διαθέτει.. έλλειψη είπαμε παιδείας..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    ε ναι αφού οι περισσότεροι παραμένουν ακόμα αγκαλιά με την μανούλα τους, τί να κάνει κι η άλλη
    για να τον "εκπαιδεύσει";.. χρησιμοποιεί η ταλαίπωρη όλα τα μέσα που διαθέτει.. έλλειψη είπαμε παιδείας..
    και ποια ειναι αυτη για να τους "εκπαιδαιυσει", ποιος της εδωσε το δικαιωμα να διδασκει?

Senior Member
    μαρκέλα δίκιο έχει...εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να εκπαιδεύω κανέναν..έχω τόσα προβλήματα δικά μου, δε θα φορτωθώ και του αλλουνού!
    ή μήπως έκατσε κανείς να εκπαιδεύσει εμένα.
    Απλώς τα συζητάς αυτά που προκύπτουν μέσα στη σχέση...αν δεις ότι δεν πολυπιάνουν τόπο..τότε άντε γεια!
    σιγά μην εκπαιδεύσω κιόλας.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    και ποια ειναι αυτη για να τους "εκπαιδαιυσει", ποιος τις εδωσε το δικαιωμα να διδασκει?
    χαχα και ποιός σου είπε εσένα ότι ακόμα κι αυτού του είδους η εκπαίδευση δεν είναι κατάλληλη
    κι ειδικά όταν φαίνεται ότι ο άλλος την ανέχεται και την τραβάει κι ο οργανισμός του; Όλα έχουν τον τρόπο τους αχλ..

void, μιλάμε πάντα για τον μαλάκα που ανέχεται να του σηκώνει η άλλη την παντόφλα και να γουστάρει!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Eγώ τον μόνο που προσπάθησα να εκπαιδεύσω ήταν το γάτο μου
    να μην μπαίνει στο νεροχύτη και να μη γδέρνει τα έπιπλα με τα νύχια του,
    αλλά δε με άκουγε και τελικά τον άφησα να κάνει ό,τι του 'ρχοταν.

Senior Member
    χαχα και ποιός σου είπε εσένα ότι ακόμα κι αυτού του είδους η εκπαίδευση δεν είναι κατάλληλη
    κι ειδικά όταν φαίνεται ότι ο άλλος την ανέχεται και την τραβάει κι ο οργανισμός του; Όλα έχουν τον τρόπο τους αχλ..

void, μιλάμε πάντα για τον μαλάκα που ανέχεται να του σηκώνει η άλλη την παντόφλα και να γουστάρει!
    νομίζω ότι και οι δύο πλευρές σε μια τέτοια περίπτωση μια χαρά βολεύονται...διότι εάν ήταν φυσιολογικοί σιγά μην έβρισκαν ο ένας τον άλλον.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member

εγω μαρκελακι μου την εκπεδυετρια μου οταν χωρισαμε τηνεκπεδευσα για μια ζωη, τωρα οταν με βλεπει κατουριεται, για αυτο προσεχε ποιον δοκιμαζεις να εκπαδευεις :Ρ

Banned
    παιδια αφηστε τα μιση και πιαστε το ******. αντε και καμια βουτια στη θαλασσα να ξελαμπικαρεται.

Senior Member
    εγω μαρκελακι μου την εκπεδυετρια μου οταν χωρισαμε τηνεκπεδευσα για μια ζωη, τωρα οταν με βλεπει κατουριεται, για αυτο προσεχε ποιον δοκιμαζεις να εκπαδευεις :Ρ

χαχα μα εγώ στον Κουταλιανό αναφερόμουν κι ότι στης δικιάς του την παντόφλα καθόταν σούζα!
    εσύ τώρα το τράβηξες απ' τα μαλλιά το πήγες επί προσωπικού.. ενώ τελικά κι εσύ την φοβάσαι την παντόφλα.. χαχα

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...254#post349254 #11287-#11288

Senior Member
    χαχα μα εγώ στον Κουταλιανό αναφερόμουν κι ότι στης δικιάς του την παντόφλα καθόταν σούζα!
    εσύ τώρα το τράβηξες απ' τα μαλλιά το πήγες επί προσωπικού.. ενώ τελικά κι εσύ την φοβάσαι την παντόφλα.. χαχα

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...254#post349254 #11287-#11288
    προφανως εκανα πλακα, αλλα πρεπει να ειναι σκεπτωμενος ανθρωπος καποιος για να το καταλαβει

Senior Member
    προφανως εκανα πλακα, αλλα πρεπει να ειναι σκεπτωμενος ανθρωπος καποιος για να το καταλαβει
    χαχα έλα βρε αχλ.. μου τώρα, μην στεναχωριέσαι.. χαχα εσύ έχεις πει εξ άλλου πολύ εύστοχα ότι με
    τα τόσα που διαβάζουμε εδώ μέσα δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολύ! Ακολουθώ οδηγίες.. χαχα