Χαίρομαι που σου άρεσε Μαρία! :) Ναι, είπα σήμερα που νιώθω λίγο καλύτερα απ' ότι συνήθως να βάλω κάτι όμορφο και χαρούμενο για να το μεταδώσω και στους άλλους... :)
Printable View
αγγελε καλησπερα! εγω με τον αντραμου τον πρωτο χρονο σχεσης εγω ημουν στη μια ακρη της ελλαδας και αυτοςστην αλλη 2000 χλμ αποσταση. οποιος θελει μπορει, αν ταιριαχετε θα βγαλετε ακρη. μην το σκεφτεσαι.
σκεφυομαι οτι πρεπει να μαθω να κραταω την ψυχραιμια μου, να γινω ψυχρη, να μη δινω περιθωρια στους αλλους, να γινομαι υαινα οταν με αδικουν.. αλλα ολο αυτο ειναι παρα πολυ ψυχοφθορο. στα ονειρα μου βλεπω εναν κοσμο που κανεις δε ζηλευει κανεναν, κανεις δεν ανταγωνιζεται κανεναν. υπαρχει μον το καλο, η αγαπη, ολα ειναι τοσο ηρεμα. και ξαφνικα ξυπναω εδω στην ελλαδα, στη χωρα των λαμογιων , των θρασυδειλων και των κατινων.
θα κοψω τα χαπια και θα ξαναγινω χαλια αφου τιποτα δεν αλλαζει..δεν μπορω να το παιζω τρελιτσα με ολο αυτο το χαλι..απορω πως τα καταφερνουν ολοι οσοι ειναι ηρεμοι και χαρουμενοι... μηπως δε σκεφτονται, δεν εμβαθυνουν? μηπως τα συναισθηματα τους ειναι πιο ρηχα απο τα δικα μας? μηπως απλα σκεφτονται μονο τον εαυτο τους,και δεν ασχολουνται καθολου με τους αλλους?
Ολα θα αλλαξουν αρκει να το ευχεσαι
Δεν τις συμπαθώ, γιατί κυρίως η γάτα, είναι πιο απόμακρη σε σχέση με την εγκάρδια και αθώα αγάπη του σκυλιού. Ξέρω μια περίπτωση, που μια οικόσιτη γάτα, ερωτεύθηκε ένα αρσενικό αδέσποτο και κάθε μέρα η θηλυκιά οικόσιτη, έξυνε το παράθυρο και το αρσενικό αδέσποτο ήταν απ'έξω, η γάτα ήταν γάτα περσίας, κάπως έτσι λεγόταν το είδος της νομίζω. Το ζευγάρι που την είχε, την λάτρευε, έτσι βρήκε από κάπου ανοιχτά μια φορά και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Ενώ ο σκύλος, δύσκολα θα την κάνει, χωρίς το αφεντικό του. Είναι πιο πειθαρχημένος, εκπαιδεύεται σχεδόν στα πάντα και δίνει αμέριστη αγάπη, ενώ η γάτα, κοιτάει και λίγο το συμφέρον της. Είναι όλα τα ζώα του Θεού φυσικά, αλλά οι σκύλοι, μου έχουν αρέσει περισσότερο, από μικρός δηλαδή ήθελα σκύλο και απέκτησα ένα κόλεϊ θηλυκό, που είναι πανέξυπνο και πολύ ήσυχο και διακριτικό, σαν σκυλί.
Βασικά εγώ έχω πάρει πολλή αγάπη από τις γάτες μου...μερικές φορές κοιμόταν και μαζί μου κι ειδικά η μία θυμάμαι όταν με έβλεπε να κλαίω νιαούριζε παραπονεμένα και με έγλειφε για να με παρηγορήσει, ήταν πολύ καλή γάτα...
Όταν πεθάνει αυτός που έχω τώρα θα πάρω κι άλλο, είναι παρέα για μένα...
Για τη γάτα που λες δεν ξέρω τι χαρακτήρας ήταν αλλά θα έπρεπε να την είχαν στειρώσει γιατί είναι το ένστικτο της αναπαραγωγής που την κάνει να τριγυρνάει για ταίρι...
Την σκυλίτσα που είχα την είχα σε σπιτάκι στην αυλή της οικοδομής (γιατί σπίτι είχα τις γάτες) και κάποιος μου την δηλητηρίασε και πέθανε κι ορκίστηκα πως δεν θα ξαναπάρω σκύλο αν δεν μπορώ να τον έχω στο σπίτι για να τον προστατεύω...
Εγώ πήγα με τη μαμά μου στην αστυνομία τότε μιας κι ήμουν ανήλικη γιατί βρήκαμε την τροφή με το δηλητήριο αλλά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε μας είπαν ήταν μήνυση κατ' αγνώστου που είναι δύσκολο να βρεθεί οτιδήποτε...αλλά την προσπάθεια μας την κάναμε, δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι...
κάπνισε...δειξε κι αλλο την αδυναμια σου
στον εαυτο σου μιλας μαρια? προσπαθεις να κοψ3ις το καπνισμα?
ναι σε μενα
γενικα προσπαθω
αλλα τωρα το εχω ξεχεσει το θεμα εκει που πηγα να το αραιωσω
επειδη με παιρνει "απο κατω"
λες και θα σωθω και με κανω χειροτερα
https://i.pinimg.com/originals/bd/40...daa3bd764e.jpg
Το είδα σήμερα και μου άρεσε πολύ.
Καταλαβα οτι εχω παρει πολλη αγαπη και γι'αυτο ολοι με ζηλευουν. Θελω να τους αγαπησω να γινουνε καλυτεροι αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν το αξιζουν γιατι ισως εχουν παραπανω πραγματα απο μενα, αλλα απο την αλλη ισως και να τα κανουν ολα επειδη δεν εχουν παρει αγαπη. Μακαρι να εβρισκα τη λυση και να εμπαινε ο καθενας στη θεση του, αμα ειναι οντως οτι δεν εχουν παρει αγαπη ολοι να γινουν επιτελους ευτυχισμενοι, αν ειναι οτι τα 'χουν ολα και εκμεταλλευονται και εχουν παρει αγαπη να τιμωρηθουν καταλληλα.
Δεν υπάρχουν πλούσιοι κ φτωχοί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπήθηκαν κ άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν
Εγω δεν ξερω αν αγαπηθηκα, ελις..........απο τη μια πιστευω πως εχω αγαπηθει πολυ γιατι ολοι ετσι μου λενε αλλα απο την αλλη οχι. Πιστευω ομως πως αν υπαρχει Θεος με αγαπαει γιατι μου εδωσε καλοσυνη και αλλα πραγματα που δεν τα εχουν αλλοι. Απο την αλλη μπορει και ολα να ειναι τυχαια. Δεν ξερω, ειμαι πολυ μπερδεμενη....λες και καποιος παιζει μαζι μου.......
Παντως, πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας ασχετα αν μας αγαπανε οι αλλοι, οι αλλοι θελουν το κακο μας, το θεμα ειναι εμεις τι θελουμε και τι αξιζουμε.
Λουλούδι το λέω σε όλους δυο πράγματα πρέπει να κανεισ σε αυτή τη ζωή όπως έχουν γίνει τα πράγματα να αγαπήσεις κάτι κάποιον τρεις τέσσερις φορές άσχετα αν θα αγαπηθεισ και να δουλέψεις πέντε δέκα χρόνια άσχετο τι δουλειά θα κανεισ γίνε εθελοντής άμα θες κάνοντας αυτά δε θα υπολειπεσαι από κανένα σε συζητήσεις αγορές πωλήσεις γραφειοκρατία κλπ δε νοιάζει κανέναν τι έχεις αυτές είναι οι απαιτήσεις της εποχής και δε σηκώνω κουβέντα τέλος
Κυκνε ισως αλλα ειναι πολυ λιγοι........
Ελις για να δουλεψω πρεπει να βρω και δουλεια.....
................ακυρο
Συμφωνω με τον κυκνο. Λουλουδι τι σε ενοχλει να ειναι λιγοι; Θες απο όλους αποδοχη;
ΔΕΝ γινεται αυτο. Ειμαστε διαφορετικοι. Τελος. Πρεπει να το αποδεχτουμε αυτο καλως η κακως
Το οτι δεν ταιριαζω με εναν, θα ταιριαξω με καποιον αλλον. Αυτο δε μας κανει λιγότερο άξιους,λιγότερο καλους. Ειναι φυσικα πραγματα.
Οπως λεει και η μαμα μου ειναι ολα τα δάχτυλα μας ίδια; οχι. Ε τελος
Να χω στη δουλειά παραγγελία να τρίψω 4κιλα μοτσαρέλα και να ρχεται πελάτης να μου ζητάει 100 γραμμάρια φέτα και να του την κόψω σε κομματάκια κι όπως αυτός γουστάρει. Ευτυχώς που δε μου να του τησερβιρω σε πιατακι μαζί με ουζακι. Πόση ψυχραιμία να χεις σε μια δουλειά;
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Γιατι δεν εχω ουτε αυτους τους λιγους!! Ειχα μια θεια που πηγαινα και μιλαγα καμμια φορα νομιζα οτι ητανε καλη και με εδιωξε απο το σπιτι!! Αφου αναρωτιεμαι, ειμαι εγω η κακια; Εχω κατι που προκαλει τους αλλους; Τι να πω πια! Υποφερω συνεχως, βλεπω εφιαλτες. Μακαρι κανεις να μην υπεφερε, αλλα ολοι φταιμε καπου και ισως ειναι θεια δικη....δεν ξερω, εγω εται το βλεπω, μπορει να μην μ'αρεσει ο αλλος να ποναει γιατι ειναι σαν να αποδεχομαι τον πονο ως συναισθημα αλλα εχω περασει τοσα πολλα που το χαιρομαι, ισως δεν πρεπει. Τωρα να 'χω κανει κι εγω κατι κακο τοσο πολυ και να υποφερω ετσι δεν ξερω........ισως να ισχυει αυτο που ειπε ο Μαγκαιβερ, οτι δεν ειναι οι περισσοτεροι κακοι απλα εγω τους προκαλω με καποιον τροπο. Μακαρι να εβρισκα την ακρη του νηματος και να λυνοταν! Παντως αμα ειμαι κακια δυσκολα αλλαζει αυτο......δεν ξερω γιατι.
ψαχνεις καπιον ιδανικο που δεν υπαρχει υπαρχουν μονο οσοι ειναι διαθεσιμοι και ξερεις τα ελλατωματα τους
σκεφτομαι οτι θα πρεπει να ξαναρχισω μελετη για τη δουλεια μου.... την παρατησα με τις φρικες που εβγαλα
αποχαιρετωντας αλλη μια νυχτα: ας ειναι ετσι τα πραγματα, θελω μονο να ξαπλωσω και να ηρεμησω
Δεν μπορω να πεισω κανεναν για κατι που δεν θελει να πειστεί.
Δεν μπορω να σωσω κανεναν που δεν θελει να σωθεί.
Δεν μπορω να παω εκει που πανε οι πολλοί, για να πειθω τον εαυτο μου οτι ειμαι σωστή.
Μπορώ μονο να με κοιταξω για μια φορά ειλικρινά και να δω αυτο που παντα ήξερα, αλλα αρνιομουν πεισματικα να δω.
Καλο ξημερωμα σε ολους
Τι ηρεμία που επικρατεί χωρίς τον Μ87...
Το φάγατε το παιδί μια χαρά τα έλεγε
Στειλτε λιγη θετικη ενεργεια! Εχω αγχος για κατι που περιμενω αποψε.
Καλή επιτυχία :) :) :)