ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 828
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 828 of 1380 FirstFirst ... 3287287788188268278288298308388789281328 ... LastLast
Results 12,406 to 12,420 of 20693
    Banned
    θα κοψω τα χαπια και θα ξαναγινω χαλια αφου τιποτα δεν αλλαζει..δεν μπορω να το παιζω τρελιτσα με ολο αυτο το χαλι..απορω πως τα καταφερνουν ολοι οσοι ειναι ηρεμοι και χαρουμενοι... μηπως δε σκεφτονται, δεν εμβαθυνουν? μηπως τα συναισθηματα τους ειναι πιο ρηχα απο τα δικα μας? μηπως απλα σκεφτονται μονο τον εαυτο τους,και δεν ασχολουνται καθολου με τους αλλους?

Senior Member
    Ολα θα αλλαξουν αρκει να το ευχεσαι

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Προσπαθώ εν οίδα να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ...χαίρομαι που σου άρεσε το ποστ...

Αλλά γιατί δεν συμπαθείς τις γάτες; Εμένα μ' αρέσουν κι οι σκύλοι, είχα μία κάποτε αλλά κυρίως έχω μεγαλώσει με γάτες...
    Δεν τις συμπαθώ, γιατί κυρίως η γάτα, είναι πιο απόμακρη σε σχέση με την εγκάρδια και αθώα αγάπη του σκυλιού. Ξέρω μια περίπτωση, που μια οικόσιτη γάτα, ερωτεύθηκε ένα αρσενικό αδέσποτο και κάθε μέρα η θηλυκιά οικόσιτη, έξυνε το παράθυρο και το αρσενικό αδέσποτο ήταν απ'έξω, η γάτα ήταν γάτα περσίας, κάπως έτσι λεγόταν το είδος της νομίζω. Το ζευγάρι που την είχε, την λάτρευε, έτσι βρήκε από κάπου ανοιχτά μια φορά και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Ενώ ο σκύλος, δύσκολα θα την κάνει, χωρίς το αφεντικό του. Είναι πιο πειθαρχημένος, εκπαιδεύεται σχεδόν στα πάντα και δίνει αμέριστη αγάπη, ενώ η γάτα, κοιτάει και λίγο το συμφέρον της. Είναι όλα τα ζώα του Θεού φυσικά, αλλά οι σκύλοι, μου έχουν αρέσει περισσότερο, από μικρός δηλαδή ήθελα σκύλο και απέκτησα ένα κόλεϊ θηλυκό, που είναι πανέξυπνο και πολύ ήσυχο και διακριτικό, σαν σκυλί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δεν τις συμπαθώ, γιατί κυρίως η γάτα, είναι πιο απόμακρη σε σχέση με την εγκάρδια και αθώα αγάπη του σκυλιού. Ξέρω μια περίπτωση, που μια οικόσιτη γάτα, ερωτεύθηκε ένα αρσενικό αδέσποτο και κάθε μέρα η θηλυκιά οικόσιτη, έξυνε το παράθυρο και το αρσενικό αδέσποτο ήταν απ'έξω, η γάτα ήταν γάτα περσίας, κάπως έτσι λεγόταν το είδος της νομίζω. Το ζευγάρι που την είχε, την λάτρευε, έτσι βρήκε από κάπου ανοιχτά μια φορά και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Ενώ ο σκύλος, δύσκολα θα την κάνει, χωρίς το αφεντικό του. Είναι πιο πειθαρχημένος, εκπαιδεύεται σχεδόν στα πάντα και δίνει αμέριστη αγάπη, ενώ η γάτα, κοιτάει και λίγο το συμφέρον της. Είναι όλα τα ζώα του Θεού φυσικά, αλλά οι σκύλοι, μου έχουν αρέσει περισσότερο, από μικρός δηλαδή ήθελα σκύλο και απέκτησα ένα κόλεϊ θηλυκό, που είναι πανέξυπνο και πολύ ήσυχο και διακριτικό, σαν σκυλί.
    Βασικά εγώ έχω πάρει πολλή αγάπη από τις γάτες μου...μερικές φορές κοιμόταν και μαζί μου κι ειδικά η μία θυμάμαι όταν με έβλεπε να κλαίω νιαούριζε παραπονεμένα και με έγλειφε για να με παρηγορήσει, ήταν πολύ καλή γάτα...
    Όταν πεθάνει αυτός που έχω τώρα θα πάρω κι άλλο, είναι παρέα για μένα...

Για τη γάτα που λες δεν ξέρω τι χαρακτήρας ήταν αλλά θα έπρεπε να την είχαν στειρώσει γιατί είναι το ένστικτο της αναπαραγωγής που την κάνει να τριγυρνάει για ταίρι...

Την σκυλίτσα που είχα την είχα σε σπιτάκι στην αυλή της οικοδομής (γιατί σπίτι είχα τις γάτες) και κάποιος μου την δηλητηρίασε και πέθανε κι ορκίστηκα πως δεν θα ξαναπάρω σκύλο αν δεν μπορώ να τον έχω στο σπίτι για να τον προστατεύω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Βασικά εγώ έχω πάρει πολλή αγάπη από τις γάτες μου...μερικές φορές κοιμόταν και μαζί μου κι ειδικά η μία θυμάμαι όταν με έβλεπε να κλαίω νιαούριζε παραπονεμένα και με έγλειφε για να με παρηγορήσει, ήταν πολύ καλή γάτα...
    Όταν πεθάνει αυτός που έχω τώρα θα πάρω κι άλλο, είναι παρέα για μένα...

Για τη γάτα που λες δεν ξέρω τι χαρακτήρας ήταν αλλά θα έπρεπε να την είχαν στειρώσει γιατί είναι το ένστικτο της αναπαραγωγής που την κάνει να τριγυρνάει για ταίρι...

Την σκυλίτσα που είχα την είχα σε σπιτάκι στην αυλή της οικοδομής (γιατί σπίτι είχα τις γάτες) και κάποιος μου την δηλητηρίασε και πέθανε κι ορκίστηκα πως δεν θα ξαναπάρω σκύλο αν δεν μπορώ να τον έχω στο σπίτι για να τον προστατεύω...
    Κρίμα, λυπάμαι, ειδικά για τον σκύλο, που τον δηλητηρίασαν. Υπάρχουν και οι αούγκανοι, της κοινωνίας και δυστυχώς, ολοένα και αυξάνονται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Κρίμα, λυπάμαι, ειδικά για τον σκύλο, που τον δηλητηρίασαν. Υπάρχουν και οι αούγκανοι, της κοινωνίας και δυστυχώς, ολοένα και αυξάνονται...
    Εγώ πήγα με τη μαμά μου στην αστυνομία τότε μιας κι ήμουν ανήλικη γιατί βρήκαμε την τροφή με το δηλητήριο αλλά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε μας είπαν ήταν μήνυση κατ' αγνώστου που είναι δύσκολο να βρεθεί οτιδήποτε...αλλά την προσπάθεια μας την κάναμε, δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κάπνισε...δειξε κι αλλο την αδυναμια σου

Banned
    στον εαυτο σου μιλας μαρια? προσπαθεις να κοψ3ις το καπνισμα?

Senior Member
    ναι σε μενα
    γενικα προσπαθω
    αλλα τωρα το εχω ξεχεσει το θεμα εκει που πηγα να το αραιωσω
    επειδη με παιρνει "απο κατω"
    λες και θα σωθω και με κανω χειροτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    ναι σε μενα
    γενικα προσπαθω
    αλλα τωρα το εχω ξεχεσει το θεμα εκει που πηγα να το αραιωσω
    επειδη με παιρνει "απο κατω"
    λες και θα σωθω και με κανω χειροτερα
    Δε θα σωθεις με το κοψιμο του τσιγαρου. Με το να φτιαξεις το χαρακτηρα σου θα σωθεις, με το να αγαπας τον εαυτο σου και ενα ακομα ατομο θα σωθεις. Οχι με το τσιγαρο η με το κοψιμο.

Senior Member

Το είδα σήμερα και μου άρεσε πολύ.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δε θα σωθεις με το κοψιμο του τσιγαρου. Με το να φτιαξεις το χαρακτηρα σου θα σωθεις, με το να αγαπας τον εαυτο σου και ενα ακομα ατομο θα σωθεις. Οχι με το τσιγαρο η με το κοψιμο.

Ετσι ειναι...τι κανεις λουλουδι;

dissolvedgirl ωραιοο

Banned
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    θα κοψω τα χαπια και θα ξαναγινω χαλια αφου τιποτα δεν αλλαζει..δεν μπορω να το παιζω τρελιτσα με ολο αυτο το χαλι..απορω πως τα καταφερνουν ολοι οσοι ειναι ηρεμοι και χαρουμενοι... ?
    απλως ειναι στο κοσμο τους και δε παιρνουν τιποτα σχεδον στα σοβαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Ετσι ειναι...τι κανεις λουλουδι;

dissolvedgirl ωραιοο
    Καταλαβα οτι εχω παρει πολλη αγαπη και γι'αυτο ολοι με ζηλευουν. Θελω να τους αγαπησω να γινουνε καλυτεροι αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν το αξιζουν γιατι ισως εχουν παραπανω πραγματα απο μενα, αλλα απο την αλλη ισως και να τα κανουν ολα επειδη δεν εχουν παρει αγαπη. Μακαρι να εβρισκα τη λυση και να εμπαινε ο καθενας στη θεση του, αμα ειναι οντως οτι δεν εχουν παρει αγαπη ολοι να γινουν επιτελους ευτυχισμενοι, αν ειναι οτι τα 'χουν ολα και εκμεταλλευονται και εχουν παρει αγαπη να τιμωρηθουν καταλληλα.

Senior Member
    Δεν υπάρχουν πλούσιοι κ φτωχοί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπήθηκαν κ άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))