Ηλιαννα εγω το ειπα οτι τον χτυπησε η ζεστη στο κεφαλι :ρ
Printable View
Σκέφτομαι τόσα που νομίζω πως θα εκραγώ. Σκέφτομαι τον κολλητό μου, ένα γλυκύτατο, όμορφο, σέξυ, γαμάτο παιδί, που όταν συνειδητοποίησε πως ήταν γκέι, έκλαψε με μαύρο δάκρυ. Και τον σκέφτομαι και τώρα, και σκέφτομαι, τι μπορώ εγώ να ξέρω για τα πράγματα που στερείται και που κάνει προσπάθειες ακόμη να αρνηθεί? Τι δικαίωμα έχω να του λέω έλα να το παλέψουμε μαζί? Γνωρίζω το φόβο του? Ένα παιδί από επαρχία.
Όμως γνωρίζω τη δική μου οργή. Την οργή της γυναίκας που την θεωρούσαν και θεωρούν κατώτερη. Την οργή για τις επιφάσεις της ισότητας. Το μεγάλο θυμό που με δέρνει όταν βλέπω πως με αντιμετωπίζει η οικογένειά μου. Είμαι το αλλοπρόσαλλο πλάσμα. Την οργή όταν προσπαθούν να μετατρέψουν τα παιδιά μου σε εξαρτήματα της δικής τους πατριαρχικής μηχανής. Το ξεχείλισμα αυτό του πόνου, όταν συλλογίζομαι τον γκέι αγαπημένο που μου εξομολογήθηκε πως έκλαιγε όταν μπήκε η χ.α. στη βουλή. Και σκέφτομαι πως ένιωθα τη χώρα μου ξένη, τη χώρα μου μια άγνωστη χώρα, και κείνον οικογένειά μου, και τα μέλη της νόμιμης εξ αίματος πατριαρχικής φασιστικής οικογένειάς μου ΜΙΣΗΤΑ. Απεχθάνομαι όσους μου επιτάσσεται να αγαπώ και όσους και όσες μου επιτάσσουν να απεχθάνομαι, τις αγαπώ. Aν αυτό με κάνει φρικιό, so be it, η χώρα μου που μετατρέπεται σε μια ξένη εχθρική.
Να ξαναδιαβάσω το μαυρόασπρο του Καλοβυρνά, τώρα τελευταία όταν πέφτω, είναι το μόνο που μπορεί να με σηκώσει ξανά.
... σκέφτομαι αν υπάρχει κανάς χριστιανός - όχι απαραίτητα - να με βοηθήσει... λοιπόν, έχω ασύρματη σύνδεση στη Βονταφόνε... βλέπω τώρα πως έχω ένα μήνυμα εδώ και με το που κάνω "κλικ" για να το διαβάσω, με βγάζει στη σελίδα της Βονταφόνε στην οποία παρακολουθώ πόσο έχω ακόμη να ξοδέψω... έχετε κάτι κατά νου, για να πάρω τηλέφωνο και ν' αρχίσω τα βρισίδια;... η πλάκα είναι πως για να πάρω τηλέφωνο πρέπει να εγκαταλείψω όχι απλά το σπίτι που μένω, αλλά τη χώρα μάλλον, λολ!... το κινητό μου δεν έχει σήμα στα όρη στα βουνά. Ευχαριστώ!...
... προφανώς έχεις τα νεύρα σου από άλλα θρεντς να υποθέσω...:)... δεκτοί όλοι, εκτός από ανθρωπιστές Ταλιμπάν που αποκεφαλίζουν σε χρόνο ντε - τε, και από ανθρώπους που υποτιμούν τα ζώα... ασφαλώς και μένουν πολύ λίγοι έ;...:)... θα έγραφα κι ένα "κβοτ' στο θέμα της Ρέϊν, αλλά μάλλον δε θα γίνει αποδεκτό... η διαφορετικότητα έχει περιοριστεί και άπτεται μόνο της σεξουαλικότηττας, κρίμα να φάω "πόρτα"... με υποχρέωσες, λολ!...
ααα! εγω εχω cosmote ασυρμ. αλλα και σε μενα τηλ.δινει...δεν εχει καποιο email εξυπηρετησης?
... άμα περιμένω να μου απαντήσουν στο ιμέηλ - και να μη μπορώ και να το διαβάσω - χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε... παρεμπιπτόντως, δε θέλω να σχολιάσω στο άλλο θρεντ, αλλά συμφωνώ με όσα έγραψες...:)...
καπεταν κουρ λεγαμε με ενα φιλο μου ενα καπετανιο μιας μικρης βαρκας για ταξιδια με ζευγαρακια. ο συγκεκριμενος δεν γνωριζω. μιλαω για πολλα χρονια πριν. γενικα μου αρεσει να ζουν ολοι. δεν καλοβλεπω με διαθεση να αρχιζω να πλενω πιατα για να εχω να φαω αυριο μεθαυριο. εσενα πως θα σου φαινοταν. χαλαρωτικη μεθοδο διαβιωσης; εχω πλυνει πιατα στο παρελθον και δωρεαν δυστυχως. η επομενη φορα μπορει να ειναι μη δωρεαν. για να εχω να τρωω γενικα.
θα δεχοταν η πριγκιπικη σου υποσταση να πλενει πιατα αραγε; η μονο θεση γραφειου το ονειρο του ελληνα για να μην κλαιει και να εχει μια αφεντομουτσουνα απο δω ως την αλασκα; η ζωη δεν χαμογελαει σε ολους ενω θα επρεπε βλεπεις.
Το σημερινό σκηνικό στην παραλία..τι γελοιοι που είναι μερικοί τύποι .. Νομίζουν ότι μπορούν να ρίξουν κοπέλες με τις μακακιες που λένε κ κάνουν.. Θυμήθηκα την παλιά εποχή που δούλευα ως χορεύτρια σε κλαμπ , τι μπάζα κ τι πέφτουλες έβλεπα..
Γιατι δε γεμίζουμε ένα αεροπλάνο με δαύτους , να τους στείλουμε στο διάστημα να ησυχάσουμε ;;;;
Ξαδερφουλη άδειασε φάκελο δεν μπορω να στείλω
σκεφτομαι πως χειροτεροι τυραννοι απ'τους γονεις δεν υπαρχουν. ειδικα οταν εχουν την απαιτηση απ'τα παιδια τους να ξερουν πραγματα που γι'αυτους θεωρουνται δεδομενα, χωρις να εχουν κατσει να τα μαθουν. πχ το μαγειρεμα, αφου δεν εκατσες ποτε να δειξεις στο παιδι σου ουτε πως ανοιγει ο φουρνος, γιατι περιμενεις να ετοιμασει μονο του φαγητο ? και τα σχολεια μια απ'τα ιδια, ουτε σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση, ουτε καμια ενημερωση, μονο ενα σωρο αχρηστα πραγματα να φραξει ο εγκεφαλος, να αγχωθει, να προβληματιστει, και μετα να βγει στη κοινωνια ετοιμος με ψυχολογικα. ποσο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ειναι ολες οι ελληνικες οικογενειες. ακομα χειροτερα αυτες που δεν βοηθαν τα παιδια τους να σταθουν στα ποδια τους λογο τσιγκουνιας, και κατανταν 30χρονοι και 40χρονοι να ζουν ακομα μαζι με τους 60χρονους και να πεθαινουν στα χερια τους.
το ξερω γι'αυτο πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι κοινωνια
ναι ειναι λιγο παλια, του 1973. τσεκαρε The Shawshank Redemption, Groundhog Day ή το γνωστο Fight Club τοτε.
Καλημερα Ιωαννη!πωσ εισαι;ελπιζω καλα:-)Μην το λες.. Εξαρτάται απο πολλα.. Πάντως τότε που δούλευα εγω( έχει γύρω στα δυο χρόνια) η κατάσταση ήταν αφόρητη , γι'αυτο κ τα παράτησα ( για να είμαι ειλικρινής σε αυτο μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι δεν άντεχαν το ξανυχτι ,μιλάμε για τρελό ωράριο, εννοείται χάλια περιβάλλον- για τα δικα μου δεδομένα τουλαχιστον .. ) πάντως αν ο άλλος είναι " γυφτο-πεφτουλας" δεν κολλάει πουθενά ...
σκεφτομαι οτι ερχεται δυσκολο σαββατοκυριακο και δε ξερω πως θα το αντεξω. πρεπει να εφοδιαστω με νεες ταινιες και μουσικες παλι αλλιως δε τη βγαζουμε με τετοια ζεστη και ψυχολογια. σκοτωσε κι εσυ εναν κωλογερο, μπορεις! απ'το να σκοτωσει ο ιδιος ενα παιδι, που καταντα καρκινος και του τρωει τη ζωη, προτιμοτερο ειναι.
χρειαζομαι μια βοτκα
τοτε θα παρω με τη βια βοτκα
http://www.neolaia.gr/wp-content/upl.../dolofonos.jpg
κανα Αβανα παιζει στο μαγαζι????
http://aera.gr/images/stories/2012/martios/maxairia.jpg
δωσε τη βοτκα ρε :Ρ
ενταξει τωρα
http://www.ua.all.biz/img/ua/catalog/1054503.jpeg
τωρα θα τρομαξει;