Τι σκέφτεστε; - Page 829
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 829 of 1532 FirstFirst ... 3297297798198278288298308318398799291329 ... LastLast
Results 12,421 to 12,435 of 22967
    Senior Member
    Ξαδερφουλη άδειασε φάκελο δεν μπορω να στείλω
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    σκεφτομαι πως χειροτεροι τυραννοι απ'τους γονεις δεν υπαρχουν. ειδικα οταν εχουν την απαιτηση απ'τα παιδια τους να ξερουν πραγματα που γι'αυτους θεωρουνται δεδομενα, χωρις να εχουν κατσει να τα μαθουν. πχ το μαγειρεμα, αφου δεν εκατσες ποτε να δειξεις στο παιδι σου ουτε πως ανοιγει ο φουρνος, γιατι περιμενεις να ετοιμασει μονο του φαγητο ? και τα σχολεια μια απ'τα ιδια, ουτε σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση, ουτε καμια ενημερωση, μονο ενα σωρο αχρηστα πραγματα να φραξει ο εγκεφαλος, να αγχωθει, να προβληματιστει, και μετα να βγει στη κοινωνια ετοιμος με ψυχολογικα. ποσο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ειναι ολες οι ελληνικες οικογενειες. ακομα χειροτερα αυτες που δεν βοηθαν τα παιδια τους να σταθουν στα ποδια τους λογο τσιγκουνιας, και κατανταν 30χρονοι και 40χρονοι να ζουν ακομα μαζι με τους 60χρονους και να πεθαινουν στα χερια τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by twoweeks View Post
    θα δεχοταν η πριγκιπικη σου υποσταση να πλενει πιατα αραγε; η μονο θεση γραφειου το ονειρο του ελληνα για να μην κλαιει και να εχει μια αφεντομουτσουνα απο δω ως την αλασκα; η ζωη δεν χαμογελαει σε ολους ενω θα επρεπε βλεπεις.
    εχω πλένει εγω πιάτοοοοο αστα τουγουικς την εχεις δει μοναδικός στον πάτο γύρνα δες υπαρχουν κ άλλοι ...
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    το ξερω γι'αυτο πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι κοινωνια

Senior Member
    Quote Originally Posted by twoweeks View Post
    το ξερω γι'αυτο πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι κοινωνια
    ΜΑΖΊ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    The Holy Mountain του Jodorowsky αν ΔΕΝ εισαι χριστιανουλα.
    Δεν το ειχα υπόψιν, ευχαριστώ. Διάβασα το στόρι, είναι ταινια που θα έβλεπα.
    Εκανα όμως μια γρήγορη έρευνα και δεν τη βρήκα :(
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    ναι ειναι λιγο παλια, του 1973. τσεκαρε The Shawshank Redemption, Groundhog Day ή το γνωστο Fight Club τοτε.

Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Κάτσε ρε αχλακι, ένα κλαμπ ήταν, τι το μεμπτό βρίσκεις σε αυτο;; Εσυ δεν έχεις παει ποτε σε κλαμπ; Κ κατα κανόνα όσοι πανε σε κλαμπ είναι μαλακες;
    Πάντως η δική μου εμπειρία λέει ότι τωρα στα μπαρ και στα κλαμπ τουλάχιστον οι μισοί ειναι απ αυτους που κολώνουν να πλησιασουν και απλά βλέπουν
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πάντως η δική μου εμπειρία λέει ότι τωρα στα μπαρ και στα κλαμπ τουλάχιστον οι μισοί ειναι απ αυτους που κολώνουν να πλησιασουν και απλά βλέπουν
    Καλημερα Ιωαννη!πωσ εισαι;ελπιζω καλα:-)Μην το λες.. Εξαρτάται απο πολλα.. Πάντως τότε που δούλευα εγω( έχει γύρω στα δυο χρόνια) η κατάσταση ήταν αφόρητη , γι'αυτο κ τα παράτησα ( για να είμαι ειλικρινής σε αυτο μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι δεν άντεχαν το ξανυχτι ,μιλάμε για τρελό ωράριο, εννοείται χάλια περιβάλλον- για τα δικα μου δεδομένα τουλαχιστον .. ) πάντως αν ο άλλος είναι " γυφτο-πεφτουλας" δεν κολλάει πουθενά ...
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    σκεφτομαι οτι ερχεται δυσκολο σαββατοκυριακο και δε ξερω πως θα το αντεξω. πρεπει να εφοδιαστω με νεες ταινιες και μουσικες παλι αλλιως δε τη βγαζουμε με τετοια ζεστη και ψυχολογια. σκοτωσε κι εσυ εναν κωλογερο, μπορεις! απ'το να σκοτωσει ο ιδιος ενα παιδι, που καταντα καρκινος και του τρωει τη ζωη, προτιμοτερο ειναι.

Senior Member
    χρειαζομαι μια βοτκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    χρειαζομαι μια βοτκα
    σορυ, το μαγαζι εκλεισε :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    σορυ, το μαγαζι εκλεισε :Ρ
    τοτε θα παρω με τη βια βοτκα
    http://www.neolaia.gr/wp-content/upl.../dolofonos.jpg

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    τοτε θα παρω με τη βια βοτκα
    ε παρ΄την τι μας το λες, θα την πιεις την βοτκα η θα την μελετας?

Banned
    κανα Αβανα παιζει στο μαγαζι????