Τι εννοείς ακριβώς; Γιατί δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά...
Printable View
Εγώ όσα χρόνια έχω κινητό πάντα το κλείνω το βράδυ και το βάζω στο αθόρυβο όταν δεν θέλω να με ενοχλήσει κανείς. Έτσι κερδίζεις την ηρεμία σου όμως χάνεις κάθε ευκαιρία κοινωνικοποίησης . Ο άλλος έχει τον χαβα και την ανάγκη να ενοχλήσει ότι ώρα σε χρειαστεί αν δεν απαντάς το αποτέλεσμα είναι να σε ξεχάσουν όλοι! Γρήγορα σταματάει κάθε επικοινωνία και μετά δεν ενοχλείς ούτε για χρόνια πολλά.
όχι, αλλά απο την εμπειρία ξέρω πως το λίγο θα γίνει περισσότερο και στο τέλος ποτέ. ίσως έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα. Είναι σαν να πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα. Το έχω δουλεία ή δεν το άκουσα ή θα σε πάρω μετά είναι μια δικαιολογία που την λένε όλοι ...
Είναι τραγικό να παίρνεις τηλέφωνο για κάτι να σου λένε πως θα σε πάρουν και να περνάνε ώρες κι όταν ξανά πάρεις δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία!!! πόσο μάλλον αν το τηλεφώνημα έχει να κάνει με δουλειά του ατόμου που κάλεσες να τον επηρεάζει αυτόν περισσότερο απο εσένα.
εννοώ αν θες να μην σε ενοχλεί ο κόσμος επειδή πάντα θα είναι κακός -ή κάποιο μέρος του τέλος πάντων- μπορείς να εξασκηθείς να μη σε νοιάζει, έτσι ίσως μπορείς να αντιδράς πιο εύκολα. είναι δύσκολο να διαχειριστείς την αγένεια και την αδιακρισία κατα τη γνώμη μου.
Και εγώ δεν απαντάω μέρες μέρες σε τηλέφωνα και ισχύει , φίλοι και συγγενείς απομακρύνονται έτσι.
Οπότε μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμένα.
Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι μια καινούργια αρχή για όλους μας , όσοι έχουνε προβλήματα.
Να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να μας περασουν:).
άντε να τελειώνουμε με τις γιορτές λέω εγώ, καλές γιορτές κι από μένα, στις τακτικές αυτές να μη σε νοιάζει ίσως βοηθήσει ένας ειδικός.