Είναι κανείς εδώ; - Page 314
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 314 of 323 FirstFirst ... 214264304312313314315316 ... LastLast
Results 4,696 to 4,710 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    εξάσκηση χρειάζεται κι όπου μπορείς να φεύγεις κύκνε.
    Τι εννοείς ακριβώς; Γιατί δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγώ όσα χρόνια έχω κινητό πάντα το κλείνω το βράδυ και το βάζω στο αθόρυβο όταν δεν θέλω να με ενοχλήσει κανείς. Έτσι κερδίζεις την ηρεμία σου όμως χάνεις κάθε ευκαιρία κοινωνικοποίησης . Ο άλλος έχει τον χαβα και την ανάγκη να ενοχλήσει ότι ώρα σε χρειαστεί αν δεν απαντάς το αποτέλεσμα είναι να σε ξεχάσουν όλοι! Γρήγορα σταματάει κάθε επικοινωνία και μετά δεν ενοχλείς ούτε για χρόνια πολλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Εγώ όσα χρόνια έχω κινητό πάντα το κλείνω το βράδυ και το βάζω στο αθόρυβο όταν δεν θέλω να με ενοχλήσει κανείς. Έτσι κερδίζεις την ηρεμία σου όμως χάνεις κάθε ευκαιρία κοινωνικοποίησης . Ο άλλος έχει τον χαβα και την ανάγκη να ενοχλήσει ότι ώρα σε χρειαστεί αν δεν απαντάς το αποτέλεσμα είναι να σε ξεχάσουν όλοι! Γρήγορα σταματάει κάθε επικοινωνία και μετά δεν ενοχλείς ούτε για χρόνια πολλά.
    Γιατί δηλαδή αν απαντήσεις λίγο αργότερα που είναι το κακό; Δεν εννοώ να μην απαντάς καθόλου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιατί δηλαδή αν απαντήσεις λίγο αργότερα που είναι το κακό; Δεν εννοώ να μην απαντάς καθόλου...
    όχι, αλλά απο την εμπειρία ξέρω πως το λίγο θα γίνει περισσότερο και στο τέλος ποτέ. ίσως έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα. Είναι σαν να πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα. Το έχω δουλεία ή δεν το άκουσα ή θα σε πάρω μετά είναι μια δικαιολογία που την λένε όλοι ...
    Είναι τραγικό να παίρνεις τηλέφωνο για κάτι να σου λένε πως θα σε πάρουν και να περνάνε ώρες κι όταν ξανά πάρεις δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία!!! πόσο μάλλον αν το τηλεφώνημα έχει να κάνει με δουλειά του ατόμου που κάλεσες να τον επηρεάζει αυτόν περισσότερο απο εσένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    όχι, αλλά απο την εμπειρία ξέρω πως το λίγο θα γίνει περισσότερο και στο τέλος ποτέ. ίσως έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα. Είναι σαν να πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα. Το έχω δουλεία ή δεν το άκουσα ή θα σε πάρω μετά είναι μια δικαιολογία που την λένε όλοι ...
    Είναι τραγικό να παίρνεις τηλέφωνο για κάτι να σου λένε πως θα σε πάρουν και να περνάνε ώρες κι όταν ξανά πάρεις δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία!!! πόσο μάλλον αν το τηλεφώνημα έχει να κάνει με δουλειά του ατόμου που κάλεσες να τον επηρεάζει αυτόν περισσότερο απο εσένα.
    Όχι, εγώ πάντα απαντάω... Στην περίπτωση που λες έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό... Αλλά εφόσον δεν είναι κάτι επείγον, μην στέλνεις ακατάλληλες ώρες άνθρωπε μου! (για την δική μου περίπτωση λέω, δεν εννοώ εσένα)...

Senior Member
    εννοώ αν θες να μην σε ενοχλεί ο κόσμος επειδή πάντα θα είναι κακός -ή κάποιο μέρος του τέλος πάντων- μπορείς να εξασκηθείς να μη σε νοιάζει, έτσι ίσως μπορείς να αντιδράς πιο εύκολα. είναι δύσκολο να διαχειριστείς την αγένεια και την αδιακρισία κατα τη γνώμη μου.

Senior Member
    Και εγώ δεν απαντάω μέρες μέρες σε τηλέφωνα και ισχύει , φίλοι και συγγενείς απομακρύνονται έτσι.
    Οπότε μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμένα.
    Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι μια καινούργια αρχή για όλους μας , όσοι έχουνε προβλήματα.
    Να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να μας περασουν.

Senior Member
    εννοώ αν θες να μην σε ενοχλεί ο κόσμος επειδή πάντα θα είναι κακός -ή κάποιο μέρος του τέλος πάντων- μπορείς να εξασκηθείς να μη σε νοιάζει, έτσι ίσως μπορείς να αντιδράς πιο εύκολα. είναι δύσκολο να διαχειριστείς την αγένεια και την αδιακρισία κατα τη γνώμη μου.
    Καλημέρα...

Δεν έχω ιδέα πως μπορώ να καταφέρω να μην με νοιάζει αλλά σ' ευχαριστώ για την συμβουλή... Ευτυχώς όπου να 'ναι τελειώνουν οι γιορτές κι ελπίζω πως θα ξαναβρώ την ησυχία μου... Σε περίπτωση που δεν ξαναμιλήσουμε σήμερα, σου εύχομαι καλή χρονιά!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Και εγώ δεν απαντάω μέρες μέρες σε τηλέφωνα και ισχύει , φίλοι και συγγενείς απομακρύνονται έτσι.
    Οπότε μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμένα.
    Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι μια καινούργια αρχή για όλους μας , όσοι έχουνε προβλήματα.
    Να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να μας περασουν.
    Μακάρι να γίνει έτσι όπως λες Player, μακάρι!
    Νιώθω τόσο χάλια που δεν μπορώ να χαρώ...
    Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας!!!

Senior Member
    Μακάρι να γίνει έτσι όπως λες Player, μακάρι!
    Νιώθω τόσο χάλια που δεν μπορώ να χαρώ...
    Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας!!!
    Κύκνε γιατί νοιώθεις χάλια?
    Πόσο Wellbutrin παίρνεις?...150mg ή 300mg?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    άντε να τελειώνουμε με τις γιορτές λέω εγώ, καλές γιορτές κι από μένα, στις τακτικές αυτές να μη σε νοιάζει ίσως βοηθήσει ένας ειδικός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Κύκνε γιατί νοιώθεις χάλια?
    Πόσο Wellbutrin παίρνεις?...150mg ή 300mg?
    Γεια σου Yoco Choco και καλή χρονιά!

Να, με αγχώνουν οι γιορτές με τις επισκέψεις, με κουράζουν αν και γενικά μου αρέσουν τα Χριστούγεννα...

300 mg παίρνω, γιατί;

Πάντως τώρα που τελείωσαν τα πολλά πολλά, έχω αρχίσει να χαλαρώνω και νιώθω λίγο καλύτερα...

Senior Member
    άντε να τελειώνουμε με τις γιορτές λέω εγώ, καλές γιορτές κι από μένα, στις τακτικές αυτές να μη σε νοιάζει ίσως βοηθήσει ένας ειδικός.
    Καλή χρονιά User!

Τώρα σιγά σιγά τελειώνουν...

Κατάλαβα τι λες, θα το συζητήσω με το γιατρό μου...

Senior Member
    Γεια σου Yoco Choco και καλή χρονιά!

Να, με αγχώνουν οι γιορτές με τις επισκέψεις, με κουράζουν αν και γενικά μου αρέσουν τα Χριστούγεννα...

300 mg παίρνω, γιατί;

Πάντως τώρα που τελείωσαν τα πολλά πολλά, έχω αρχίσει να χαλαρώνω και νιώθω λίγο καλύτερα...
    Καλή χρονιά Κύκνε!
    Αν και για να είναι καλή,πρέπει να παλέψουμε...Από μόνη της δεν γίνεται καλή.
    Πω πω, τα 300μγ είναι η υψηλή δόση...Σίγουρα αυτό επηρεάζει τα όνειρα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Καλή χρονιά Κύκνε!
    Αν και για να είναι καλή,πρέπει να παλέψουμε...Από μόνη της δεν γίνεται καλή.
    Πω πω, τα 300μγ είναι η υψηλή δόση...Σίγουρα αυτό επηρεάζει τα όνειρα.
    Προσπαθώ όσο μπορώ να το παλεύω...

Θα το πω στον γιατρό στην επόμενη συνεδρία...

Εσύ πώς πέρασες τις γιορτές; Εγώ τουλάχιστον χάρηκα με την ανταλλαγή δώρων χθες...